CoronaBuitenland

400.000 miskramen door de prik, stijging van 300 procent: ‘Dit is een biowapen’

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Het aantal miskramen is drie keer zo hoog als normaal, blijkt uit gegevens van het Amerikaanse ministerie van Defensie en VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb. Volgens techondernemer Steve Kirsch gaat het om zo’n 400.000 spontane abortussen (miskramen).

Uit cijfers van het VAERS blijkt dat er in 2021 3527 miskramen zijn gemeld. Jessica Rose berekende op Substack dat het aantal miskramen met een factor 118 wordt ondergerapporteerd. Het werkelijke aantal miskramen zou dan 416.186 zijn, waarschijnlijk als gevolg van het vaccin, zei Kirsch in de Stew Peters Show.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Aanzienlijk aantal

Volgens Kirsch kloppen deze cijfers aardig. “Het kunnen er misschien 300.000 of 600.000 zijn, maar het valt in die orde van grootte.” Hij sprak van een ‘aanzienlijk aantal’ sterfgevallen dat veroorzaakt is door de vaccins.

Hij zei dat het vooral in het eerste en tweede trimester risicovol is om een coronavaccin te nemen. Normaal gesproken zou dit op de voorpagina van alle kranten staan, maar omdat het indruist tegen het narratief zie je het alleen in de Stew Peters Show en niet op CNN of in de New York Times, benadrukte Kirsch.

Het doel

Presentator Stew Peters zei dat dit het doel is van de prikken en dat het geen onbedoelde bijwerkingen zijn. “Ze weten dat ze schadelijk zijn en toch blijven ze mensen oproepen om zich te laten prikken. Dit is een biowapen.”

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Mijn vraag in deze is:

Als je als vrouw Zwanger bent…is het dan wel verstandig om te roken, drinken, drugs te gebruiken & Experimentele COVID-1984 mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeen(hydr)oxide-Spike-Eiwitten-Parasieten-Nood-Vaxxi-Nazis te laten injecteren…is dat dan niet een beetje vragen om problemen?

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Op deze manier hebben ze weer genoeg dna materiaal voor de volgende zogenaamde vaccinaties.

Pipi
Pipi
2 jaren geleden

Waar blijven de Nederlandse cijfers?

Rose
Rose
2 jaren geleden

Geboortes zijn nog juist bedoeld in de elite voortplanting, dat is hun doel

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x