Homepagina » Gezondheid » Poetin: “Rusland wordt grootste leverancier van gezond biologisch voedsel ter wereld”
Poetin: "Rusland wordt grootste leverancier van gezond biologisch voedsel ter wereld"

Poetin: “Rusland wordt grootste leverancier van gezond biologisch voedsel ter wereld”

De voorstellen van de Russische president Vladimir Poetin rond biologische landbouwhervorming zouden wel eens voor blijvende nalatenschap kunnen gaan zorgen.

Tijdens zijn jaarlijkse parlementaire toespraak was er veel aandacht voor landbouw, waarvan op dit moment in Rusland in vergelijking met Europa en Noord-Amerika nog weinig te vinden is.

Rusland heeft vaak problemen gehad met landbouw. Nikita Chroestjov bracht met zijn hervormingen grote droogte en bijna hongersnood in 1963. Poetin heeft besloten alle aandacht op deze sector te richten.

Grootste leverancier

“In 2020 moet Rusland volledig in zijn eigen behoefte kunnen voorzien,” citeerde persagentschap Interfax hem. “We moeten de miljoenen hectares aan braakliggende grond cultiveren.” Poetin stelde voor om ongebruikte landbouwgrond te verkopen aan mensen die er iets mee willen doen.

Omdat het Kremlin genetisch gemodificeerde organismen (ggo’s) verworpen heeft, één van de steunpilaren van de Amerikaanse landbouw, kan Rusland de grootste leverancier van hoogwaardig, gezond biologisch voedsel worden. Het land kan daardoor de markt in het Westen, in China en het Midden-Oosten gaan domineren.

“We kunnen niet alleen onszelf voeden, met al onze land- en waterbronnen, maar Rusland kan ook ’s werelds grootste leverancier van gezond, biologisch schoon en hoogwaardig voedsel worden, wat producenten in het Westen allang niet meer kunnen,” zei Poetin. “De vraag naar zulke producten stijgt.”

‘Niet vergiftigen’

Vorig jaar juni kondigde Rusland al aan geen ggo’s te gebruiken in de landbouw. “Rusland heeft een ander pad gekozen,” zei de Russische vicepremier Arkady Dvorkovich. “We zullen deze technologieën niet gebruiken.”

Ook de toenmalige Russische minister van Landbouw Nikolai Fyodorov zei dat Rusland ggo-vrij moet blijven. “De overheid zal het volk niet vergiftigen.”

[Sustainable Pulse, RT]


Vind je deze informatie leuk? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Zo simpel kan het dus zijn: niet de techniek verheerlijken waar enkelen overrijk van worden, maar braakliggende grond gewoon natuurlijk gebruiken.

  30 likes
  • Ik hoop,dat de man het voor elkaar krijgt.
   Maar ik vrees,dat , zoals de laatste tijd gebeurt,de EU en onze ” amerikaanse vrienden” zijn plannen zullen proberen onder uit te halen.

   18 likes
  • Dankjewel Poetin! Daar hoopte ik al een tijd op!
   Doordat Rusland nu een serieuze concurrentie wordt met biologisch eten zal er nu eindelijk weer meer een vrije markt werking komen daardoor, en dit is goed. Stukje bij beetje zorgt Rusland ervoor dat we de sancties wel moeten opheffen omdat we anders de boot mislopen.

   17 likes
  • Top! Ik wist het al langer. Lees ook maar eens de boeken van vladimir megre; de zoemende ceders van rusland.

   3 likes
 2. Geweldig nieuws, maar niet voor ons helaas.

  Want, wij doen liever zaken met Saudi-Arabië en Turkije, niet waar? Ik roep al jaren dat er samengewerkt moet worden met Rusland en bijv. Iran. Geloof me, die landen zijn meer te vertrouwen dan alle landen bij elkaar in Brussel.

  Zij worden juist op alle fronten aangevallen (ook m.b.t. voedsel) door ons; zij vallen ons niet aan. Makkelijker kan ik het niet zeggen.

  29 likes
 3. De man wordt verguisd maar is in werkelijkheid een voorbeeld voor de wereld. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die dat inzien.

  8 likes
  • Ja wat een held hè die Poetin [sarcasme].

   Ik wordt echt moet van die pro Poetin sentiment in de alternatieve media. Dit zijn gewoon populistische uitspraken niet meer en niet minder.

   Sta er bv eens bij stil wat er allemaal geflikt wordt door Rusland om bv internet vrijheden in te perken. Ze lopen ook als schoothondjes achter de entertainment industrie aan. Wat daar tegenwoordig allemaal geblokkeerd wordt, daar wordt je niet goed van.

   6 likes
   • Tsja @eNdEmiOn, dat jij moe wordt van pro Poetin geluiden is wel het laatste waar ik me druk om maak. Kijk als de duivel een residentie heeft op deze aarde dan ligt die zonder twijfel in Israël en wordt Amerika als tool gebruikt om de wereld naar zijn hand te zetten. Als er iemand op de wereld dat door heeft en daar keer op keer een stokje voor weet te steken dan is dat Poetin. Dat we nog steeds niet in een wereldoorlog zijn beland hebben we grotendeels te danken aan de geniale zetten van Poetin en zeker niet aan Obama wie de Nobelprijs voor de vrede geheel ten onrechte en voor niets kreeg toegewezen. De reden dat jij moe wordt ligt gewoon in het feit dat je de klaarblijkelijk westerse propaganda nog altijd voor zoete koek slikt.

    3 likes
    • Wat een onzin over mij beweren dat ik westerse propaganda zou slikken. Ik leun al lang richting libertariër gedachtegoed dus dat statisme gewoon niet werkt in welke vorm dan ook.

     Dus ik slik net zo min de westerse als de non westerse propaganda.

     Poetin, Obama (en zo’n beetje elke andere politiek “leider”) beide gewoon poppen die dansen naar de belangen van groepen die voor het publiek onzichtbaar blijven. Welke doorgaans echt niet met het belang van het volk bezig zijn. Daarbij is Poetin eerder een maatje in zo’n groep dan Obama. Obama wordt meer getolereerd zolang hij maar binnen de kaders blijft. Dus die is wel wat meer pop dan Poetin.

     Hoeveel nut het heeft om je te verdiepen in persoonlijke geschiedenis van dit soort figuren? Heb wel eens wat gezien over Obama’s jonge jaren, geen verkeerde gast hoor maar dat doet er uiteindelijk weinig toe. Nu zit hij gewoon gevangen (letterlijk en figuurlijk).
     Dit filmpje kwam ik ooit eens tegen waarin deze indiaan daar wel een interessante beschrijving van geeft.
     https://www.youtube.com/watch?v=sywLXEPdVNY#t=54

     (Trouwens Poetin is zelf een “oligarch”. Dus in hoeverre dat een kwestie was van een goede daad of gewoon de concurrentie opruimen, you pick.)

     2 likes
     • Tja stripboeken met hem als held propaganda of heldenverering? Hoe dan ook geen van beide is wenselijk.

      1 likes
     • Poetin wordt terecht door het volk in Rusland als een held op handen gedragen, Obama wordt inmiddels als handlanger van het kwaad ontmaskerd na alle smerige leugens uitgekotst door het volk dat is het verschil wat een ieder kan zien en waarnemen. De vraag is hoeveel langer ze nog weg komen met die ongein.

      0 likes
    • ja, zo gaat dat hé,exegese, de ene mens slikt westerse propaganda voor zoete koek, en de andere mens russische.

     2 likes
     • Ja heel misschien is dat zo @Speedmaster, maar heb jij je al wel eens verdiept in de ware achtergrond en exacte geschiedenis van Poetin ? Heb je je wel eens verdiept in wat hij voor het Russische volk heeft gedaan, hoe hij de oplichters en plunderaars heeft aangepakt en ze of het land uit gebonjourd of het gevang in heeft gegooid? hoe hij Rusland terug gaf aan het volk in plaats van te verkwanselen aan de grijpgrage oligarchen en multinationals in het westen ? Zulk soort informatie kan ik niet vinden over Obama, Bush, Clinton of wie dan ook. Alle info die daar aan gekoppeld kan worden is die van bedrog en terrorisme, van olie en petrodollar, van de ene ellende en nog meer ellende, een neerwaartse spiraal met een satanische drive en dat is het verschil met wat ik kan vinden over informatie over Rusland en Poetin en die van Amerika, Israël en de hele kliek daar omheen. En ik kijk zowel naar de mainstream media als de alternatieve, ik leg het naast elkaar en logica doet de rest. Je hoeft alleen maar goed te kijken en te luisteren en logisch na te denken en dan weet je waarom sommigen totaal onterecht gedemoniseerd moeten worden. Het dient een bepaald doel en geloof me dat is niet jouw belang.

      1 likes
    • Totally! Right! Het westen is finish door hypocrieten

     0 likes
 4. Goodmorning…ook weer geweldig nieuws,terwijl het westen over elkaar heen buitelt hoe de problemen op te lossen..gaan ze in Rusland een nieuwe biologische economie opzetten..goed nieuws……

  21 likes
 5. “de overheid zal het volk niet vergiftigen”
  Dat zal Monsanto niet leuk vinden.
  Gelukkig is Rusland voor hen een brug te ver en Clinton nog geen president.
  En slagveld Oekraïne hebben ze ook nog niet gewonnen.

  14 likes
 6. Mooi nieuws! Lees Anastasia deel 8.1 (Vladimir Megre). Lijkt nu echt door te dringen.

  4 likes
 7. Breaking: Mijn alternatieve berichten worden nu gewoon geplaatst bij de telegraaf!

  3 likes
 8. Rusland moet niet naief wezen. Voor ze het weten zullen hun biologische producten besmet blijken te zijn met ggo-producten. De Monnsannto’s zullen echt niet stil blijven zitten.

  2 likes
 9. Allemaal prachtig, maar we zitten met een technologisering die onmenselijk is en waar geen vat op is. Deze handel kan zo geboycot worden via de geldstromen. Het systeem is op en de peak is nabij. De gevolgen zijn: een wereld oorlog. Gewoon door gezichtsverlies westen/elite. Als er alleen nog geld kan worden verdiend met wapens/oorlog door het westen, dan komt die peak ook een keer. Niet voor niks vinden er overal op de wereld militaire operaties plaats.
  Google promoot het theater in Moskou. Daar staan de vier paarden op(de vier zegels) Theaterstuk wat daar opgevoerd wordt: het einde vd wereld. De elite laat het gewoon zien. Spelen allemaal onder 1 hoedje.

  2 likes
 10. ja tuurlijk en ik moet het allemaal geloven ze spelen gewoon “good cop bad cop” nu iedereen wakker begint te worden en af te vragen moet er een alternatieve komen en dat is gewoon Rusland
  Veele worden wakker en geloven het westen en Amerika niet meer.
  Rusland (Poetin) doet net of hij tegen het westen is, ze gaan gewoon door met hun plannen alleen zit nu een andere pop

  2 likes
 11. Maar wel heel hoopvol.
  Putin is een hele slimme staatsman.

  1 likes
 12. het zal mij benieuwen wat de N W O bende daar dan tegen wil gaan doen..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17

‘Sensationele stukken’ weerspreken conclusies JIT over MH17-ramp. Bekijk ze hier

Volgens het Joint Investigation Team (JIT) is ...

poetin

Poetin geeft geschiedenisles: Hoe het Westen een oorlog met Hitler uitlokte

Het is onze taak om de herinneringen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.