CoronaMens en Dier

Aangeklaagd voor 508 MILJARD omdat hij mensen tijdens corona adviseerde zink en vitamine D te nemen

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

De Amerikaanse chiropractor Eric Nepute is door de overheid aangeklaagd voor een duizelingwekkend bedrag van 508 miljard dollar. Welke schokkende misdaden heeft hij op zijn geweten? Tijdens corona adviseerde hij mensen om zink en vitamine D te nemen.

De chiropractor zegt dat er vele studies zijn die aantonen dat vitamine D en zink bijzonder effectief zijn tegen het coronavirus. Hij stelde eerder dat coronapatiënten die vitamine D kregen 52 procent minder kans hadden om te overlijden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Volgens de federale handelscommissie (FTC) heeft Nepute ‘valse marketingclaims’ gedaan. Hij verwijst op zijn beurt naar 112 papers over de heilzame werking van vitamine D bij Covid en 24 papers over de heilzame werking van zink bij Covid. Eén van die papers is gefinancierd door nota bene de Amerikaanse gezondheidsdienst NIH.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Binnen 12 tot 18 uur

Begin 2020 plaatste de chiropractor een filmpje op Facebook waarin hij mensen aanraadt om kinine en zink te nemen. Het filmpje ging viral en werd tientallen miljoenen keren bekeken voordat het werd verwijderd.

Honderden jaren geleden werd kinine al gebruikt om malaria te behandelen. Nepute verwees naar een arts uit Los Angeles die coronapatiënten succesvol behandelde met hydroxychloroquine, een ander malariamiddel, en zink. “De meeste patiënten liepen daar binnen 12 tot 18 uur het ziekenhuis weer uit.”

Waarom horen we hier dan zo weinig over in de media? Omdat het establishment vol heeft ingezet op een vaccin, stelde hij. “De media zijn tegen jullie. Ze verspreiden fake news.” Hij adviseerde mensen zich te verdiepen in Operation Mockingbird, een CIA-programma gericht op het manipuleren van de nieuwsmedia.

Wraak

Nepute zei te verwachten dat het establishment hem snel de mond zal snoeren omdat hij ‘de waarheid naar buiten brengt’. “Vinden jullie het niet vreemd dat het aantal coronadoden stijgt, terwijl het aantal sterfgevallen als gevolg van longontsteking, griep, hartziekte en hartaanvallen drastisch daalt? Sterven er geen mensen meer door de griep, een longontsteking of hartaanval?”

Drie jaar later neemt het establishment wraak. Nepute behandelde duizenden coronapatiënten succesvol, zonder sterfgevallen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 198 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Piet de vries
Piet de vries
6 maanden geleden

Wij hebben juist zink en vit. D genomen en voelen ons prima.
Geen enkele prik!

Lien
Lien
6 maanden geleden

Zelfs Maxima zei het op tv !
Word zij ook gestraft???

silence
silence
6 maanden geleden

gewoon negeren en niet betalen! geen enkel bewys

gaafland
gaafland
6 maanden geleden

volgens mij zijn er een paar mensen bang aan het worden….

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x