CoronaBuitenland

Advocaat: ‘Geen enkele politicus is gevaccineerd met the real thing’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Duizenden prominente Spanjaarden lieten zich tegen betaling opnemen in het vaccinatieregister voor coronavaccinaties, onthulde de krant El Mundo onlangs. Deze mensen hebben dus geen vaccin toegediend gekregen. Onder meer Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, de grote baas van farmaceut PharmaMar, behoort tot de groep.

De Belgische advocaat Carine Knapen schrijft op MeWe dat ook in België een geheim netwerk bestaat waar het op grote schaal gebeurt. “Dacht u dat de fake vaccinaties en dito vaccinpaspoorten enkel in Spanje voorkomen? Think again.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Het is mij ook meermaals aangeboden, uit verschillende hoeken van het land,” zegt Knapen.

500 euro cash per ‘spuit’

“Ik heb met artsen gesproken die ‘het’ hebben gedaan en ook met één arts die ‘het’ doet omdat ik er het fijne van wilde weten. Ik heb geheimhouding beloofd dus ik heb het nooit eerder kenbaar gemaakt. Ik ben mij goed bewust dat fake vaccinaties niet door de beugel kunnen, maar ik begrijp wel dat sommige artsen, chirurgen, verpleegkundigen en ja, zelfs journalisten en mediafiguren hiervoor geopteerd hebben. Voor velen was het een noodzaak om hun beroep te kunnen blijven uitoefenen. Van hypocriete politici die de bijbel preken en antivaxxers veroordelen (of het narratief-spelletje meespelen) begrijp ik het dan weer niet,” aldus de advocaat.

Hoe gaat het in zijn werk? Je kunt het netwerk alleen betreden op aanbeveling van iemand die er al deel van uitmaakt. Je krijgt vervolgens een telefoonnummer dat je moet bellen voor een afspraak waarbij je een specifieke zin moet zeggen zodat ze weten dat het voor ‘dat’ is. Je gaat naar de arts en de spuit wordt niet in je arm, maar in een bakje gespoten. Het batchnummer wordt op je vaccinatiepaspoort geplakt. Kosten: 500 euro cash per ‘spuit’.

Fake PCR-testen

Knapen merkt op dat er ook een netwerk inzake fake PCR-testen bestaat. “Dat is mij ook aangeboden.” Het werkt vrijwel op dezelfde manier. De artsen die ‘dit’ doen, hebben ‘besmette’ reageerbuisjes in hun ijskast liggen. Ze plakken je naam erop, de test gaat naar het lab en komt terug als ‘positief’. En voilà: je hebt een herstelbewijs.

De advocaat wijst erop dat opvallend veel bekende Vlamingen en politici sinds januari 2021 in het nieuws zijn gekomen omdat ze naar verluidt positief waren getest en in quarantaine zaten, maar niet ziek waren. “Ik verwed er mijn hand om dat zij gebruik hebben gemaakt van het netwerk om een herstelcertificaat te bemachtigen dat hen toelaat/toeliet om hun job te blijven doen en vrij te zijn.”

Geen enkele!

“Het is mijn persoonlijke overtuiging dat geen enkele politicus (geen enkele!) gevaccineerd is met het mRNA of adenovirus. In het slechtste geval hebben ze een placebo gekregen,” benadrukt Knapen. “De farmareuzen weten uiteraard perfect in welke vials the real thing zit en in welke een zoutoplossing.”

Nu dat uitgelekt is dat in Spanje meer dan 2200 valse vaccins en dito covidpassen zijn afgeleverd, wordt het maar eens tijd dat ik het bestaan van de netwerken in België ook naar buiten breng, besluit Knapen.

4.9 203 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Zo zij dat allemaal corrutie

Maja
Maja
1 jaar geleden

Had al zo’n vermoeden.

jopie
jopie
1 jaar geleden

Dat de politici schurken zijn dat wisten we al, maar er Komt met de dag meer boven water. De burgers de dodelijke gifspuiten laten inspuiten en ze hopen dat de dood erop volgt. eN ZELF ER VOOR WEG LOPEN. DEPOPULATIE is de bedoeling. Natuurlijk weten zij dat dit de gevolgen zijn. Stel moordenaars zijn het, kan niet anders zeggen. Voor het TRIBUNAAL.Gisteren was ik bij de demonstratie in Leeuwarden, wat een mensen bijeen. Er worden steeds meer wakker. GOED WERK GIDEON !!!!

Hein Snugger
Hein Snugger
1 jaar geleden

Ik kijk er niet vanop, had al zo donkerbruin vermoeden.

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x