Vrije Energie

VIDEO: Vrije energie in Marokko

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er komt steeds meer aandacht voor de QEG (Quantum Electric Generator), een modern apparaat dat gebaseerd zou zijn op het ontwerp van de Servisch-Amerikaanse uitvinder Nikola Tesla. Het apparaat kan volgens de makers eenvoudig worden aangesloten op de bestaande elektrische installatie in huis.

Op de website van de QEG valt te lezen dat het apparaat je hele woning van stroom kan voorzien. Het enige verschil is dat je nooit meer hoeft te betalen voor elektra. Het prototype is gefinancierd door middel van crowdfunding. Meer dan 600 mensen deden een duit in het zakje. De QEG zal in meer dan 30 landen worden gebouwd en verspreid.

De Quantum Electric Generator is een aanpassing van één van de gepatenteerde ontwerpen van Tesla (patent 390.414, getiteld ‘Dynamo-Electric Machine). Het prototype produceert tussen de 10 en 15 kWh (kilowattuur) en is geschikt voor een netspanning van 120 en 240 volt.

Volgens de ontwerpers van het apparaat zijn er maar een paar onderdelen die op den duur moeten worden vervangen, zoals lagers, v-snaren en condensatoren. De machine zou net zo lang meegaan als de gemiddelde wasmachine of koelkast.

VIDEO: Vrije energie in Marokko
James Robitaille sleutelt aan de Quantum Electric Generator

 

De QEG is – net als alle andere uitvindingen van Tesla – ontworpen om ‘in harmonie met de natuurlijke wetten’ te werken. Een gemiddeld huishouden verbruikt ieder jaar 3600 kWh aan stroom. Dat is ongeveer 10 kWh per dag. Om die 10 kWh op te wekken zijn we afhankelijk van gas, diesel, propaan, steenkool of andere producten die de olie-industrie geld opleveren.

Honderddertig jaar geleden patenteerde Tesla een stroomgenerator die 10 kWh produceerde en slechts 1 kWh verbruikte. De Fix the World Organization heeft het ontwerp van Tesla aangepast en zette de bouwtekeningen pas geleden op internet.

Hoe de QEG werkt: de 1 pk motor wordt gestart middels een stroombron, bijvoorbeeld het stopcontact. De motor laat de rotor in de generator draaien. Door de unieke configuratie van oscillatoren in de generator treedt resonantie op. Als de resonantie is opgetreden kan het apparaat tot 10 kWh produceren. Door middel van een omvormer wordt de opgewekte stroom gebruikt om de motor aan te drijven. De generator voorziet zichzelf op dat moment van stroom en de stekker kan uit het stopcontact.

De organisatie schrijft: “De QEG behoort nu toe aan de mensheid. We zullen deze praktische technologie samen verder ontwikkelen.” Fix the World reisde afgelopen maand af naar Taiwan, Engeland en Marokko om mensen te helpen met de bouw van het apparaat. In onderstaande video is een werkende QEG te zien in Marokko:

[CE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tom
Tom
8 jaren geleden

Waar te kopen?! Ik probeer hem graag!

Henk001
Henk001
8 jaren geleden

Pseudowetenschappelijke onzin. Energie komt niet uit het niets.

ZOnneMax
ZOnneMax
8 jaren geleden

Als de QEG inderdaad circa 10Kwh per dag produceert en het apparaat circa 10 jaar (technische levensduur) meegaat dan zou ik deze snel in massaproductie nemen en aanbieden voor kostprijs + 15%. Deze 15% wordt dan gebruikt om de kosten van de ontwikkeling te dekken, door te kunnen ontwikkelen, marketing te kunnen doen en massaproductie te kunnen financieren.
Als Marokko nu ook nog enkele honderden vierkante KM’s bedekt met zonnepanelen en deze aansluit op het bestaande Europese Energie Net dan gaat het de goede kant op met een wereld vrij van fossiele brandstoffen. Nu ook nog de al door rijkswaterstaat goedgekeurde zonneenergie auto voorzien van waterstof en ook in massaproductie nemen. Wie gaat er mee naar een wereld zonder fossiele brandstoffen.

Jerry
Jerry
8 jaren geleden

Die gast ziet er idd quantum-blut uit, net als de rest van zijn Siciliaanse familie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x