Homepagina » Vrije Energie » VIDEO: Vrije energie in Marokko

VIDEO: Vrije energie in Marokko

Er komt steeds meer aandacht voor de QEG (Quantum Electric Generator), een modern apparaat dat gebaseerd zou zijn op het ontwerp van de Servisch-Amerikaanse uitvinder Nikola Tesla. Het apparaat kan volgens de makers eenvoudig worden aangesloten op de bestaande elektrische installatie in huis.

Op de website van de QEG valt te lezen dat het apparaat je hele woning van stroom kan voorzien. Het enige verschil is dat je nooit meer hoeft te betalen voor elektra. Het prototype is gefinancierd door middel van crowdfunding. Meer dan 600 mensen deden een duit in het zakje. De QEG zal in meer dan 30 landen worden gebouwd en verspreid.

De Quantum Electric Generator is een aanpassing van één van de gepatenteerde ontwerpen van Tesla (patent 390.414, getiteld ‘Dynamo-Electric Machine). Het prototype produceert tussen de 10 en 15 kWh (kilowattuur) en is geschikt voor een netspanning van 120 en 240 volt.

Volgens de ontwerpers van het apparaat zijn er maar een paar onderdelen die op den duur moeten worden vervangen, zoals lagers, v-snaren en condensatoren. De machine zou net zo lang meegaan als de gemiddelde wasmachine of koelkast.

VIDEO: Vrije energie in Marokko

James Robitaille sleutelt aan de Quantum Electric Generator

 

De QEG is – net als alle andere uitvindingen van Tesla – ontworpen om ‘in harmonie met de natuurlijke wetten’ te werken. Een gemiddeld huishouden verbruikt ieder jaar 3600 kWh aan stroom. Dat is ongeveer 10 kWh per dag. Om die 10 kWh op te wekken zijn we afhankelijk van gas, diesel, propaan, steenkool of andere producten die de olie-industrie geld opleveren.

Honderddertig jaar geleden patenteerde Tesla een stroomgenerator die 10 kWh produceerde en slechts 1 kWh verbruikte. De Fix the World Organization heeft het ontwerp van Tesla aangepast en zette de bouwtekeningen pas geleden op internet.

Hoe de QEG werkt: de 1 pk motor wordt gestart middels een stroombron, bijvoorbeeld het stopcontact. De motor laat de rotor in de generator draaien. Door de unieke configuratie van oscillatoren in de generator treedt resonantie op. Als de resonantie is opgetreden kan het apparaat tot 10 kWh produceren. Door middel van een omvormer wordt de opgewekte stroom gebruikt om de motor aan te drijven. De generator voorziet zichzelf op dat moment van stroom en de stekker kan uit het stopcontact.

De organisatie schrijft: “De QEG behoort nu toe aan de mensheid. We zullen deze praktische technologie samen verder ontwikkelen.” Fix the World reisde afgelopen maand af naar Taiwan, Engeland en Marokko om mensen te helpen met de bouw van het apparaat. In onderstaande video is een werkende QEG te zien in Marokko:

[CE]


Vond je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

46 reacties

 1. Voor wie niet wil aannemen dat ook dit apparaat in strijd is met de eerste en/of de tweede hoofdwet van de thermodynamica een vraagje: hoe is het met de E-cat van meneer Rossi? Met de Steorn? Met de ecowatts thermal energy cell? Met de vapor phase cell? Met het radiant energy device? Allemaal apparaten waarmee men claimde dat er meer energie uitkwam dan je er in moest stoppen, allemaal onwerkzaam of zelfs bedrog gebleken. En dan heb ik het nog niet eens over die talloze youtube-filmpjes met over-unity-devices, meestal gebaseerd op magneten. Ze komen nooit verder dan het internet.
  Wie moet er nou eens wakker worden?

  17 likes
  • Peter Cernjavski

   Dat het werkt is theoretisch uitgelegd en bewezen door diverse wetenschappers en niet de minsten. En die zullen het toch beter weten dan jij en ik. De eerste en/of de tweede hoofdwet van de thermodynamica, dat is abacus wetenschap.
   Onderzoek liever WAAROM die technologie nog niet doorgedrongen is tot Jan en alleman. Juist, omdat de mensen liever geloven wat de machthebbers beweren om ze te onderwerpen. “Ze kunnen dan bij jou geen stroomteller aansluiten…”

   Hier iets meer uitleg: https://www.youtube.com/watch?v=3O7yxhlTPD8

   Jezus zei: “Ik heb jullie nog veel meer te zeggen, maar jullie kunnen het nog niet verdragen.
   De Geest van de waarheid zal jullie, wanneer hij komt, de weg wijzen naar de volle waarheid. Hij zal niet namens zichzelf spreken, maar hij zal zeggen wat hij hoort en jullie bekendmaken wat komen gaat.”
   – Johannes 16, 12-13

   4 likes
   • “Theoretisch uitgelegd en bewezen”. Zou je me de wetenschappelijke artikelen willen geven waarin deze “wetenschappers” de natuurkunde op haar grondvesten hebben laten schudden (zoek desnoods even in Google scholar)? En dan bedoel ik geen youtube-geklets. Die “abacus wetenschap” ligt wel mooi ten grondslag aan de technologische resultaten van de afgelopen 100 jaar. Van de pseudowetenschap uit dit artikel moet ik het eerste concrete resultaat nog meemaken. Dat die wetenschappers het beter weten dan ik moet ik nog zien. Per ongeluk ben ik zelf fysicus en ik heb o.a. twee colleges quantumfysica gevolgd. En als ik dan de beschrijving van Robitaille lees weet ik dat er onzin staat met een wetenschapperig sausje: termen als “…the exciter coil is used to provide a conduction path through the quantum field (zero point) into the generator core. This has the effect of polarizing the core…” hebben net zo veel betekenis als de nieuwe kleren van de keizer.

    17 likes
    • Peter Cernjavski

     De namen van die wetenschappers opsommen en hun werken publiceren zou ons naar een eindeloze discussie leiden; en met welk doel, om gebrainwashten te bekeren? Zij hebben een ‘titel’ behaald en that’s it. Zij en hun leraren kunnen ons niet vertellen hoe de piramiden gebouwd zijn; zij kunnen niet uitleggen hoe en wie de graanformaties in de velden neerzet en over de energie alternatieven nog minder… Inderdaad, school kan vormen maar ook misvormen.
     Wij (die de wereld willen veranderen) spreken niet van energie uit het niets, ‘Breaking the Laws of Physics’, er wordt niets gebroken alleen de misconceptie van sommigen. Die energie is wel degelijk aanwezig maar niet zichtbaar door hun bril. Einstein wist ervan maar had nog geen methode bedacht om het aan de man te brengen of had andere prioriteiten.Tesla deed het dan wel: experiment boven de theorie. En het werkt. Hedendaagse open minded wetenschappers, ook in team-verband, hebben wel degelijk door experimenten en theoretisch bewezen dat dat soort energie uit het vacuum gehaald kan worden.

     Wat betreft de technologische resultaten van de afgelopen 100 jaar door de mainstream heerschappij gerealiseerd (en wat erachter steekt) heeft alleen geleid tot onderdrukking, haat, oorlogen en honger in de wereld. Daarbij, we rijden nog steeds in auto’s, gebaseerd op de technologie van 1800.

     Zoals in de Bijbel staat: – Matteüs 20,25-26:
     Jezus riep hen bij zich en zei: “Jullie weten dat heersers hun volken onderdrukken en dat leiders hun macht misbruiken. Zo zal het bij jullie niet mogen gaan. Wie van jullie de belangrijkste wil zijn, zal de anderen moeten dienen…”

     0 likes
     • “De namen van die wetenschappers opsommen en hun werken publiceren zou ons naar een eindeloze discussie leiden;”

      Nee hoor. Het zou juist het nulpunt-gezwets doorprikken en de gehele natuurkunde ondermijnen.
      Dus graag de namen en rugnummers (incl de nummers van “Nature” waar de artikelen in staan). Dan is voor ééns en voor altijd duidelijk dat wij al honderden jaren het verkeerde hebben geleerd.

      “Wat betreft de technologische resultaten van de afgelopen 100 jaar door de mainstream heerschappij gerealiseerd (en wat erachter steekt) heeft alleen geleid tot onderdrukking, haat, oorlogen en honger in de wereld. ”
      Lever je internet verbinding en je computer dan ook maar in.

      En verwijzen naar een sprookjesboek helpt ook niet.

      14 likes
 2. Pseudowetenschappelijke onzin. Energie komt niet uit het niets.

  20 likes
  • Alles is energie, dat is zelfs op wetenschappelijk niveau bewezen, je weet duidelijk niet waar je het over hebt.
   Verdiep je eerst eens in de materie voordat je hier zulke onzin neerzet…

   23 likes
 3. Bij het zien van dit nietszeggend juichfilmpje ontgaat me de lust me hier verder in te verdiepen.
  Hij sluit een electromotor aan op een generator. Er branden lampjes. Wek dan op zijn minst ook de schijn dat je duidelijk filmt dat de stekker van de el. motor er wordt uitgetrokken. Een belediging voor N.Tesla !

  11 likes
  • Reactie van iemand die niet verder wil kijken dan z’n neus lang is.

   Kijk hier eens!

   QEG Presentation with HopeGirl in London
   https://www.youtube.com/watch?v=Tevgh2SX93s#t=1671

   8 likes
   • Dank,

    jouletiefe was het eerste apparaatje dat ik zelf kon bouwen. Helaas bleek dat anderen niet echt te overtuigen. Nu maar hopen dat er inderdaad een downscale versie komt die je zelf kan bouwen voor zeg < 100 euro. Het gaat volgens mij echt om het overal op kleine schaal te kunnen laten zien. Dan zal de bewustwording snel gaan.

    1 likes
    • “jouletiefe was het eerste apparaatje dat ik zelf kon bouwen. Helaas bleek dat anderen niet echt te overtuigen.”

     Simpel omdat dat gewoon een spanningsverhoger is. Iedereen met LTS electronica wéét hoe dat werkt.
     Alleen trapt goedgelovig alpha-volk er steeds weer in en schreeuwt om het hardst dat het “nieuws” is.

     10 likes
  • Doe een klein beetje moeite om er meer over op te zoeken en ga niet enkel uit op dit filmpje. Je zult dan wel zien hoe het in zijn werk gaat. Ik volg dit project al maanden en weet dat men intussen een hele stap verder staat. Het project is nog helemaal niet af, dit is slechts een tweede prototype.

   0 likes
 4. maakdatjemoederwijs

  Henk heeft gelijk, dit is pseudowetenschappelijk geklets.
  Grappig dat steeds weer types zonder verstand van zaken mythes in stand willen houden. Lees eens een natuurkundig boek, en analyseer wat de wet van behoud van energie precies inhoudt en geef dan eens onderbouwde reactie.

  17 likes
  • Haha, pseudowetenschap, dat is tegenwoordig hetzelfde als complotdenker…
   Uitgevonden door onwetende om enige vooruitgang te blokkeren.

   Weet jij trouwens al dat ALLES in het universum energie is??
   Wetenschap onderbouwd dit en verklaart dat wat wij zien als ”lucht” allemaal electrisch geladen deeltejs zijn…

   Als we hier dus weten mee te werken, hebben we oneindige energie.
   Met de werking van een torus zit hier dus potentie in…!!

   IK zeg niet dat dit apparaat werkt zoals het hoort.
   Maar dat pseudo gedoe ben ik wel een beetje zat, omdat je echt achterloopt met de feiten!!
   Dat is niet zo erg, maar je probeert andere met je mee te nemen, zodoende mijn reactie…

   9 likes
 5. De nulpunt-energie groep is al lang bezig de ZPE technieken te onderzoeken.
  Het blijkt dat als we de huidige aan geleerde technieken volgen, het niet lukt.
  Het waarom is dan ook mijn zoektocht. Wat zien we over het hoofd?
  Volgens mij is er nu weer veel mis informatie (NWO), zodat we lekker worden beziggehouden.
  Geen tijd om echt zelf aan de slag te gaan.
  Op dit moment hebben wij veel aan de visie van Dr. Iljja Lakicevic, res. prof. een man die
  ontdekte dat de huidige aanpak op een verkeerde theorie is gebaseerd.
  Wie de moeite neemt Ilija’s gedachten goed te begrijpen zal daar baat bij hebben.
  Op http://www.nulpuntenergie.net kun je een en ander reeds terugzien.

  0 likes
  • “Op http://www.nulpuntenergie.net kun je een en ander reeds terugzien.”

   En hoeveel *concrete* apparaten zijn er al onderzocht die werken? (en vervolgens naar de KEMA / TNO gebracht om gecertificeerd te worden)
   Hoeveel huishoudens draaien al volledig autarc op deze aardkloot d.m.v. het werk van deze “uitvinders” (uiteraard zonder hulpbronnen van zonnepanelen en/of windmolens?)

   Laat me raden… 0 (uiteraard sta ik open voor bewijs dat ik ongelijk heb. Gaan we meteen langs Skepp.be voor het miljoen en ook langs de KNAW om de gehele natuurkunde weg te flikkeren)

   Allemaal oplichters.

   20 likes
 6. Het spijt me dat ik jullie moet teleurstellen. Dit lijkt te mooi om waar te zijn. En het is inderaad niet waar. De werkende QEG is een fabeltje om geld te kloppen aan 200 euro per skyp consultancy sessie door deze “experts” dat is niet erg “gratis” toch?
  Omdat het hier om frauduleuze praktijken gaat (platte bedriegerij) wil ik jullie even waarschuwen.
  https://www.metabunk.org/threads/debunked-quantum-energy-generator-qeg-10kw-out-for-1kw-in.3572/

  Verder droom lekker verder van die QEG of perpetum mobile. Als je er een hebt dan hoort heel de wereld dat graag. En dan zul dit ook niet zo “dubieuz” aan de man gebracht worden.

  20 likes
 7. Iedereen die natuurkunde heeft gestudeerd, weet dat je reinste onzin is.
  Je kunt er nooit meer energie uithalen dan dat je er in stopt.
  Dat is volgens de natuurkundige wetten onmogelijk.
  Je kunt bij dit project ondersteuning krijgen om zo’n ding te bouwen en daar betaal je dan goed voor. Daar is het ze in dit geval dan ook om te doen. Niks wetenschap dus maar gewoon oplichting.

  18 likes
 8. We hebben nu al meerdere keren iets in deze trent gezien en dan gaat het weer uit als een kaarsje.
  Als het werkelijk werkt moet je de bouw tekeningen zo snel mmogelij wereldkundig maken zet alles op internet zodat je inderdaad een wereld redder bent.
  Maar wat gebeurt er ze willen een pattent, geld verdienen enz.. dit heeft nog nooit gewerkt en zal ook nooit werken.
  Als je iets hebt wat werkelijk werkt zeg het een ieder.

  11 likes
 9. De Variac wordt opgedraaid, en dan begint iedereen te feesten…
  Maar ik zie niet dat de schakeling van het lichtnet wordt losgekoppeld.

  10 likes
 10. Patenten voor schone en gratis of bijna gratis energie liggen ergens in de la van multinationals weg te rotten, evenzo liggen de uitvinders van machines die goedkope en schone energie kunnen opwekken lang en breed op het kerkhof of slijten hun dagen in het gekkenhuis.

  Zolang kunstmatig en zelfs onder dwang geld, olie, gas en steenkolen, ja, zelfs wind en zonne-energie in stand dienen te worden gehouden en ons stelselmatig door de strot moet worden geduwd en men ons probeert wijs te maken dat we niet zonder al deze zaken zouden kunnen omdat er geen goede alternatieven zouden zijn en de verziekte economie anders zelfs zou instorten zal schone en goedkope energie geen kans en een uitvinder van schone en goedkope energie geen poot aan de grond krijgen.

  12 likes
 11. Als de QEG inderdaad circa 10Kwh per dag produceert en het apparaat circa 10 jaar (technische levensduur) meegaat dan zou ik deze snel in massaproductie nemen en aanbieden voor kostprijs + 15%. Deze 15% wordt dan gebruikt om de kosten van de ontwikkeling te dekken, door te kunnen ontwikkelen, marketing te kunnen doen en massaproductie te kunnen financieren.
  Als Marokko nu ook nog enkele honderden vierkante KM’s bedekt met zonnepanelen en deze aansluit op het bestaande Europese Energie Net dan gaat het de goede kant op met een wereld vrij van fossiele brandstoffen. Nu ook nog de al door rijkswaterstaat goedgekeurde zonneenergie auto voorzien van waterstof en ook in massaproductie nemen. Wie gaat er mee naar een wereld zonder fossiele brandstoffen.

  10 likes
 12. Tesla kon ook elektriciteit door de lucht/ether sturen. Vonden de jongens die in koper handelden niet prettig. Tesla dood. Niemand weet hoe het gewerkt heeft. Meneer uit Haarlem kon 1000 films op een simpele DVD branden. Werkte bij Microsoft. Drie maanden later man dood en niemand weet hoe het heeft gewerkt. Allemaal veel te bedreigend voor de wereldhandel. Stort het systeem in elkaar.

  10 likes
 13. Ik wil er ook wel een kopen, o ja Henk……., het wordt tijd dat je wakker wordt,
  het geen wat je op school hebt geleerd klopt niet helemaa,l vandaar je niet beter weet en deze uitspraak doet 😉 ik neem het je niet kwalijk je kan er immers niks aan doen.

  9 likes
 14. ik zat eens te denken…
  die EV auto’s tegenwoordig met die accu’s…

  wat als je zo’n systeem als dit in een auto bouwt…dat ding geeft continu energie 😀
  je kan het ook gebruiken om de accu’s op te laden, maar ook alleen als enige bron met bv een kleine startaccu om hem aan de praat te krijgen :hmmm:

  geen laadpalen meer nodig, immers je kan het zo maken dat alles zichzelf voorziet van. 🙂

  9 likes
 15. De bouwbeschrijving staat in het artikel. Wie gaat er zo’n ding maken in Nederland en laten zien dat het geen onzin is? Leuk project dat begeleid kan worden door Niburu? Ik ben niet in staat om dit te doen, maar onder de vele lezers van Niburu zijn vast en zeker lezers die hier kaas van hebben gegeten. Leuk project voor een afstudeerder Werktuigbouw?
  Ik zou zeggen: Bouwen en wereldkundig maken!

  7 likes
  • Dat is inderdaad een fantastisch idee. Laat de universiteiten van Nederland hun studenten dit maken als afstudeerproject. Gegarandeerd succes! Tesla is trots op jullie!

   2 likes
 16. Bekijk de uitleg eens en je snapt helemaal hoe dat ding van Tesla werkt. Zeker geen onzin!

  QEG Presentation with HopeGirl in London
  https://www.youtube.com/watch?v=Tevgh2SX93s#t=1671

  8 likes
 17. Waar te kopen?! Ik probeer hem graag!

  7 likes
 18. Wat hier getoond wordt is overduidelijk nog lang niet klaar voor iets wat naar de mensen thuis kan.
  Het is eerder een soort testopstelling, met nogal wat losse componenten. Verder denk ik dat hier wel iets beweerd kan worden, maar wat zie ik hier nu precies. Wat is het vermogen wat in die motor gaat, en wat komt eruit. Wat zijn dat voor lampen, LEDS? Ze lijken me in elk geval geen gewone gloeilampen. Daarom heb ik nog wel wat vraagtekens bij dit filmpje. Maargoed, elk onderzoek op de keukentafel juich ik toe, dat werk moet namelijk gedaan worden, ongeacht wat eruit komt. Elk kleine beetje kennis leidt uiteindelijk tot iets bruikbaars. Zelf heb ik mijn ‘nadenk’ boekje altijd bij waarin ik kleine conceptjes teken die in me opkomen, en vragen die ik mijzelf stel over vanalles en nog wat. Ik raad het iedereen aan, want op een gegeven moment komt er “een idee waarvoor de tijd is gekomen”.

  4 likes
 19. Die gast ziet er idd quantum-blut uit, net als de rest van zijn Siciliaanse familie.

  3 likes
 20. Mooi, al die apparaten maar……….. Keep it Simple. Wie kan dit downscalen naar een klein apparaatje dat iedereen kan maken en dit heeft geen kilowatts te leveren. Als er iets kleins mee aangestuurd kan worden is dat ook goed! Het gaat erom dat iedereen aangezet wordt om zoiets te bouwen en dat we dus ons zelf (en onze omgeving) kunnen laten zien dat het werkt!!
  Het mooiste zou natuurlijk een bouwpakettje zijn. Waar kan ik op zo’n pakketje intekenen?

  2 likes
  • Keep it simple??? Was het simpel geweest, dan hadden we al meer dan 100 jaar vrije energie. Downscalen naar een klein apparaatje? Dit is slechts een van de enkele prototypes die al gebouwd werden. Eens alles getest en uitgetekend is, komen er heus wel ontwerpen voor kleinere varianten.

   1 likes
 21. Reductionistische wetenschap is een inmiddels aardig verouderd setje van 19de eeuwse ideeën die gewoon aan vernieuwing toe zijn in het kader van meer recente ontdekkingen op het gebied van o.a. kwantumfysica. Op school leer je nog steeds zaken die 200 jaar oud zijn inmiddels …

  Zogenaamde wetenschap is ook niet meer dan één bepaald soort visie waar je voor kiest waardoor de rest onzichtbaar blijft. Alles wat buiten dat paradigma valt heeft dan namelijk geen betekenis meer of is zelfs onmogelijk, denkt men. Zet echter een andere bril op en opeens verschijnen er zaken die voorheen niet konden.

  Het is niet voor niets dat Tesla in vreemde omstandigheden om het leven is gekomen in armoe terwijl hij heel wat patenten op zijn naam had staan. Men heeft zelfs geprobeerd om allerlei uitvindingen (die hij al jaren voorheen uitgevonden had) op naam van anderen te krijgen zoals Bell, Marconi, Röntgen, enz. Tesla wilde een globaal en draadloos systeem voor vrije-energieverspreiding opzetten en dat werkte, maar de oliemagnaten vonden dat geen goed idee. Toen brandde ineens zijn laboratorium zogenaamd toevallig af en werd hij in de pers voorgesteld als een gestoorde mafkees. Heel toevallig allemaal.

  3 likes
 22. Ton Kuiper doet hier ook onderzoek naar de QEG maar is het volgens hem waardeloos.

  2 likes
 23. Ik zie hier duidelijk twee kanten in de reacties. Beiden kunnen juist zijn. Probeer elkaar niet te wijzen op de fouten van de ander maar op zaken en meningen die er toe doen. Iedereen mag vinden wat hij/zij wil , en deze mening verdedigen. Naar mijn mening zonder daarvoor in een hokje gestopt te worden als aluhoedje of gebrainwashed persoon. Toen er geprobeerd werd de mens te laten vliegen of te overtuigen dat de aarde rond was , hebben dit soort discussies vast ook plaatsgevonden. Het valt te prijzen dat men zoekt naar duurzame oplossingen voor een energieprobleem. Natuurlijk zullen eerst 99.000 niet werkende apparaten worden “uitgevonden” , maar dat was met de gloeilamp ook. Laten we ipv elkaar bestoken met je eigen mening , gevormd door de informatie die je via media en maatschappij ontvangt , eerder zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. Dat maakt de kans op slagen groter en de reacties op deze site leuker om te lezen.

  2 likes
 24. Waar te koop?

  0 likes
  • Nog lang niet te koop. Dit is slechts een prototype. Men moet nog verbeteren, alle technische schema’s verder uitwerken, en vooral andere ingenieurs van over heel de wereld laten meewerken aan dit project om het tot een betaalbare en betrouwbare oplossing te brengen.

   1 likes
 25. Dit ontwerp volgt wel degelijk de natuurkundige wetten en werkt gewoon. Het heeft echter geen bal met het Quantum effect te maken, wat een kul. Het is ook geen perpetuum mobile, want om te beginnen wordt er gebruik gemaakt van magneten en die gaan op! Daarnaast heeft GM Electronics al is zo’n ding gemaakt, maar die is uiteindelijk nooit in productie genomen. Het grootste probleem waar iemand tegen aan loopt als hij zo’n generator wilt bouwen is dat het ontwerp heel nauw luistert. Zit je een millimeter scheef, dan treedt het hele natuurlijke oscillatie effect niet eens op. Dat is waarschijnlijk ook de rede dat de meeste thuis beun projecten ook jammerlijk falen, want je moet echt heel precies zijn.

  0 likes
  • Peter Cernjavski

   Dat met de magneten is ook flauwe kul. Deze kunnen vervangen worden door elektromagneten zoals Prof. Szabo en zijn team gedaan hebben, en die geraken niet op. Verder moet alles op één as één geheel vormen. Investeerders gezocht. Het is waar dat alles nauw luistert maar dat is bij de kleurentévé en bij de GSM en GPS ook zo. Maar hier waren geen duistere machten die het tegenhielden.

   1 likes
 26. prachtig, laat het ons maar gauw in productie nemen dan zijn de mensen niet meer afhankelijk van peperdure maatschappijen

  0 likes
 27. In 3 uitvoeringen te koop in brasil ! Maar zullen inmiddels ook wel door de energiemaffia opgekocht zijn

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Bevindt de oudste piramide ter wereld zich op Antarctica? Deskundigen doen opvallende beweringen

Bevindt de oudste piramide ter wereld zich op Antarctica? Onderzoekers doen opvallende beweringen

Sommigen beweren dat er op Antarctica piramides ...

Het mysterie rond bewustzijn ontrafeld. Draait het allemaal om vibraties?

Het mysterie rond bewustzijn ontrafeld. Draait het allemaal om vibraties?

Waarom is mijn bewustzijn hier en het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.