Homepagina » Mens en Dier » We worden steeds passiever en trager. Wat doe je eraan?
We worden steeds passiever en trager. Wat doe je eraan?

We worden steeds passiever en trager. Wat doe je eraan?

Wie o wie heeft elke ochtend een onstuitbare dosis aan energie? Je kent het wel, de energie die kinderen hebben, dat ze staan te springen om aan de dag te mogen beginnen, om te ontdekken en onbevooroordeeld te genieten van alles wat er op hun pad komt?

Vanaf onze jeugd wordt ons dit afgeleerd, conform maatschappelijke verwachtingen en patronen moeten we ons ‘gedragen’, ongeacht of dit aansluit bij ons gevoel. We leren ons aangeboren natuurlijke gedrag uit te schakelen.

Dit is, gecombineerd met het vergif dat de voedingsindustrie aanbiedt als voeding, volgens Mariecke Fransen van ‘Mind Your Step Personal Lifestyle Coaching’ een recept voor fysiek en/of mentaal vastlopen. We leven in een maatschappij die passiviteit bevordert.

De westerse mens lijkt steeds langzamer te worden. Zo bleek uit vergelijkend onderzoek dat onze reactiesnelheid de afgelopen eeuw is gedaald. Momenteel doen we er 184 milliseconden langer over om na een oplichtend lampje een knop in te drukken dan iemand in 1889. Dat is een IQ-daling van veertien punten, aldus de onderzoekers.

En deze vorm van traagheid en passiviteit lijkt tot uitstelgedrag, en direct daarop afstelgedrag, te leiden.

Wat doe je eraan?

Michel Lejeune van Trancewerk heeft daarvoor een ultieme oplossing ontwikkeld, die je helpt om uitstelgedrag 100% automatisch van binnenuit om te zetten in natuurlijk actiegedrag! Omdat het probleem zich in het brein afspeelt, moet daar ook de oplossing gevonden worden.

Lejeune heeft een mp3-hypnosesessie ontwikkeld, waarmee al na enkele keren luisteren, uitstel- en/of afstelgedrag wordt omgezet in actiegedrag. Het gevolg is dat je voortaan meteen aan dingen begint. Je krijgt daardoor veel meer voor elkaar en houdt tijd over om leuke dingen te doen. Uiteindelijk stuur je hiermee je leven in de juiste richting.

Peter, die deze sessie deed, zegt erover:

“Mijn vriendin klaagde vaak dat ik altijd dingen tot op het laatste moment liet liggen en dat was ik zo zat. Ik was het zat dat ik vaak dingen liet liggen en ik was het gezeur daarover ook zat. Deze sessie heeft me enorm geholpen want op de een of andere manier doe ik iets veel sneller zodra het gedaan moet worden. Mijn vriendin en collega’s valt het ook op. Ze zijn allemaal verbaasd en positief verrast.”

En Marieke zegt:

“Ik liep tegen problemen op op mijn werk omdat ik vaak zei dat ik werkzaamheden zou doen en het dan pas op het laatste moment deed en het vaak niet af was. Ik probeerde wel eerder te beginnen maar het lukte gewoon niet. Ik kreeg vaak het verwijt dat ik prioriteiten moest stellen maar dat hielp niet. Deze sessie heeft dat veranderd. Ik begin nu meteen aan opdrachten en heb ze nu vaak ruimschoots voor deadlines af. Ik ben helemaal blij met deze verandering.”

De sessie ‘Doe het Nu!’ is nog enkele dagen voor slechts tien euro te downloaden. Klik HIER en maak gebruik van het aanbod.

Klik hier voor meer informatie.

Bronnen:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

channeling

Voed ze niet met jouw angst! – Channeling 23-11-2021

Welkom, welkom lieve lezer, op deze prachtige, ...

teslarijder

Waarom alle huishoudens flink meer moeten betalen voor energie vanwege ‘enorm asociale’ Teslarijder

Netbeheerders laten weten dat de energierekening gaat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!