Homepagina » Mens en Dier » IC-verpleegkundige Tine spreekt zich uit: jullie worden misleid en voorgelogen!
verpleegkundige
Foto: Facebook/Tine Wagatz

IC-verpleegkundige Tine spreekt zich uit: jullie worden misleid en voorgelogen!

Tine Wagatz is al 30 jaar verpleegkundige. Momenteel werkt ze op een corona-afdeling. Het tekort aan IC-bedden is niet nieuw en heeft niets te maken met corona, zegt ze in een bericht op Facebook, dat al ruim 30.000 keer is gedeeld.

De Duitse IC-verpleegkundige ergert zich enorm aan het feit dat de door de politiek veroorzaakte ellende nu wordt gebruikt als rechtvaardiging om grondrechten in te perken.

In 2020 zijn 20 ziekenhuizen gesloten of samengevoegd

De problemen worden volgens Tine veroorzaakt door ziekenhuissluitingen en een tekort aan verpleegkundigen, niet door corona. Veel bedden staan leeg omdat er onvoldoende IC-personeel beschikbaar is. Dat is de schuld van de politiek, stelt de IC-verpleegkundige. “Waarom zijn er afgelopen jaar 20 ziekenhuizen gesloten of samengevoegd terwijl er sprake is van een pandemie?” vraagt ze zich af.

verpleegkundige

Foto: Facebook/Tine Wagatz

Tine waarschuwt dat er binnenkort niemand meer over is om voor de ernstig zieken te zorgen als de situatie niet verandert. Bijna niemand is bereid onder deze omstandigheden te werken. Sinds de ‘tweede coronagolf’ zijn vele duizenden operaties uitgesteld of geannuleerd. Ook het aantal spoedbehandelingen is tussen oktober en januari 2021 fors gedaald.

Vorig jaar hebben 9000 verpleegkundigen ontslag genomen

De Duitse verpleegster wijst erop dat alleen al vorig jaar 9000 verpleegkundigen ontslag hebben genomen en dat in de afgelopen jaren duizenden banen zijn geschrapt. Velen emigreren naar Luxemburg of Zwitserland. Afdelingen zijn al jaren onderbezet. “Te veel patiënten worden verzorgd door te weinig professionals.”

“Mensen worden bedrogen en voorgelogen!” zegt Tine. Corona is niet de trigger geweest voor de noodsituatie, maar legt de gevolgen van funest gezondheidsbeleid bloot.

[Reitschuster]
4.5 112 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
11 dagen geleden

En als je ook nog de verplichte gifspuit moet nemen dan is de keuze nog sneller gemaakt.

Sjaak
Sjaak
Reactie op  ProAsfalt
11 dagen geleden

Ze bedoelt het misschien goed, maar ook zij gaat voorbij aan het feit waar alles om draait: de besmettelijkheidstheorie/ kiemtheorie/ germtheory. Door het feit dat ze zegt dat corona niet alle maatregelen kan rechtvaardigen, gaat ze hier aan voorbij. Het benoemen van iets dat überhaupt besmettelijk kan zijn, is al incorrect en voor diegenen die dit bewust weten, is het gewoon misdadig.

Philip
Philip
Reactie op  Sjaak
11 dagen geleden

België is het al niet beter gesteld, 7000 bedden (intensive) over heel België uit.
Die bedden liggen ieder jaar vol tijdens de griep epidemie (pandemie) inclusief de helft van de resterende bedden in de ziekenhuizen.
Ieder jaar de zelfde krantenkoppen en smeekbeden van dokters, verpleegkundige en ik weet niet wat nog allemaal, voor meer middelen en vooral centen.
De politiek heeft er nooit oren naar gehad, integendeel zelfs.
Zij bleven maar besparen op de gezondheidszorg en ziekenhuizen moesten verplicht fusioneren.

nu word die zelfde griep Corona genoemd en staat heel het land in rep en roer door een stel machtsbeluste en media geile zgn experts.
Die zelfde experts die trouwens rechtstreekse banden hebben met big farma…dus van enige neutraliteit is geen sprake meer.
Die zelfde zgn experts die ieder jaar moeten gokken welke griepstam/men dominant gaan zijn.
Op basis van dat gokken worden dan de jaarlijkse griepspuiten aangekocht en keer op keer zitten ze er langs.
In het griepseizoen 2017-2018 zijn er in België ruim 40 duizend mensen gestorven door griep complicaties, want die zgn experten hadden verkeerd gegokt.
Dat zijn die zelfde zgn experten die tijdens de zgn Mexicaanse griep moord en brand riepen…vaccineren die handel.
Uiteindelijk was het een storm in een glas water, maar hun bankrekening was wel weer lekker aan gespekt-aangedikt.

Ieder jaar sterven er wereldwijd 2 tot zelfs 5 miljoen (officieel, onofficieel kunnen er dat nog miljoenen meer zijn) aan griep complicaties.
Die mensen dat sterven zijn vooral ouderen en zwakkeren onder de bevolking.
Dus wat er nu gebeurd is niets nieuws en daarvoor hoeft men niet alles kapot te maken. (economie, families, vrienden, mentaal etc…)
En daar hoeft men niet nog meer onze rechten voor gaan inperken.

Er moet gewoon geld vrij gemaakt worden voor de gezondheidszorg en dat geld moet ook vloeien waar het nodig is.
Meer en beter opgeleid personeel, ziekenhuis uitbreiden met bedden voor het intensive en gewone bedden.
Ook meer rust-zorg centra bouwen en bemannen met bekwaam en voldoende personeel.
Wij zijn met mensen bezig en niet met cijfers en nummers.

Dat geld mag dus niet vloeien naar de aandeelhouders en bestuursleden om ieder jaar hun dividend uit te keren en of de financiële putten (verliezen) te vullen.

Dan was er nu geen probleem want dat probleem is al jaren een steeds wederkerend probleem!!
Covid 19 heeft daar niets mee te maken.

Realistic
Realistic
Reactie op  Sjaak
11 dagen geleden

welke besnettelijkheid? Ik doe al een jaar mijn best om het te krijgen en het lukt niet.Pleur op met je bangmakkerij.

Adri Scholte
Adri Scholte
Reactie op  Realistic
10 dagen geleden

Volhouden, en opschieten. Voor je het weet heeft vaccinatie succes gehad en kun je een besmetting op je buik schijven.

Prestige
Prestige
Reactie op  Realistic
10 dagen geleden

Je hebt niet goed genoeg gelezen Realistic. Sjaak zegt: “Het benoemen van iets dat überhaupt besmettelijk kan zijn, is al INCORRECT en voor diegenen die dit bewust weten, is het gewoon misdadig”. Hij zegt dus al dat niets besmettelijk is.

Nina
Nina
Reactie op  Realistic
10 dagen geleden

Waarom sterven ieder jaar ouderen van de griep?
Waarschijnlijk omdat ze ieder jaar de “griep” spuit krijgen?

Jopie
Jopie
11 dagen geleden

Net als hier , ziekenhuizen gesloten , aantal ic-bedden gehalveerd ,70000 verpleegkundigen ontslagen !

Frances
Frances
Reactie op  Jopie
11 dagen geleden

En de zorgkosten blijven maar stijgen

Rob
Rob
Reactie op  Jopie
11 dagen geleden

Dat begon al toen we de EU in werden geloodst tegen de stem van het volk in. Alles moest ‘hervormd’ worden. Wat hield dat uiteindelijk in? Alle dienst – en zorg verlenende taken werden overal geschrapt. Te beginnen bij de politiek. Rutte zei toen al ‘iedereen moet zichzelf overeind houden’. Financiering van Nederlandse zorg en andere sectoren werd beëindigd en iedereen moest zijn eigen geld binnen zien te krijgen. Ook de zorgsector dus. Voor het volk kwam daar de nieuwe zorgpolis voor wat ons sindsdien steeds meer geld is gaan kosten. De kapitalisten betaalden gewoon hetzelfde. Het oude ziekenfonds werd daarbij voor de bevolking geschrapt, wat door de staat gefinancierde zorg was van ons belastinggeld. Ziekenhuizen moesten zichzelf dan ook overeind houden. Hoe houden bedrijven, organisaties etc zichzelf overeind als er geen dienst – en / of zorg verlenende taken meer zijn? Door macht. En zo is alles wat ooit dienst – of zorg verlenend was ‘hervormd’ tot macht organisaties. Waarom Omdat de EU alleen maar macht over neemt en geen diens – of zorg verlening. Maar door die ‘hervorming’ kwamen er al ziekenhuizen in de problemen. Die konden niet meer alle behandelingen, operaties etc meer doen. Veel ziekenhuizen hebben toen al een heleboel moeten schrappen om overeind te blijven. En daardoor waren er ziekenhuizen die het niet redden en de deuren toen al sloten. De EU was dus al het begin van al die sloperij an de zorg. Maar als je de trend ziet dan lijkt het er op dat ze al die jaren al bezig zijn geweest om naar het punt toe te werken waar we nu zijn. Nu wordt de zorg helemaal om zeep geholpen. Alle behandelingen worden nauwelijks nog uitgevoerd en de fake corona crisis wordt alleen maar gebruikt om de bevolking uit te roeien. In feite kun je dus wel stellen dat er helemaal geen sprake meer is van zorg. Het enige waar ‘ze’ voor zorgen is dat de gloalistische agenda wordt uitgerold. En het zorgpersoneel heeft daar ogenschijnlijk geen enkel benul van en werkt daar dan gewoon aan mee.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Rob
10 dagen geleden

Verwar Cronies niet met kapitalisten.

Peppermint
Peppermint
Reactie op  Lange Fries
10 dagen geleden

Exactly !!!!

Rob
Rob
Reactie op  Rob
10 dagen geleden

Europa is Failiet!

Nina
Nina
Reactie op  Jopie
10 dagen geleden

Slowlkill

gert
gert
11 dagen geleden

Maar volgens meneer Hugo is dit kwalijke fake news garing, he meneer Hugo!

Gladiator
Gladiator
Reactie op  gert
11 dagen geleden

@gert,

Nou beste,

Dan kan ik u mededelen dat deze stelling nogal kei- en keihard wordt onderbouwd door een jarenlang ervaren IC verpleegkundige welke gisteren in de Bondsdag in Duitsland tijdens de “pressekonferenz” voor lopende camera een verklaring aflegde en vragen van journalisten beantwoorde en de Gesundheitsminister alsmede der Director vom RKI keiharde klappen recht in hun gezicht gaf waar ze zeer duidelijk door aangeslagen waren (nogal te zien in hun gezichten!!) en waar ze zich probeerden uit te kronkelen wat echter NIET LUKTE!!!!

Kijk en geniet van het verslag van Boris Reitschuster….

https://www.youtube.com/watch?v=PSvAyAj2yWc

En ook Boris praat over een virus maar zo ziet men dat dit vaak niets hoeft uit te maken.
Iedereen die een bijl, knuppel of wat dan ook ter hand heeft moet er snel mee beginnen te slaan. Het loopt namelijk op dit ogenblik nogal volledig uit de hand!

Gladiator

Hans
Hans
Reactie op  Gladiator
11 dagen geleden

Juist!!!!!!
Vooral dat laatste……!!

Laura
Laura
Reactie op  Gladiator
11 dagen geleden

Ga ik meteen bekijken! Belangrijk dat dit aandacht krijgt!

Peppermint
Peppermint
Reactie op  Gladiator
10 dagen geleden

Mee eens, laatste paragraph!

Danny
Danny
11 dagen geleden

Het is ook precies de bedoeling dat de zorg en als gevolg daarvan alle andere sectoren stil komen te liggen.
THE GREAT RESET !!!

jolien
jolien
Reactie op  Danny
11 dagen geleden

Het wordt erg nijpend dat de zorg zal verdwijnen wat een ergerlijke toestand.

Nina
Nina
Reactie op  Danny
11 dagen geleden

‘Zieken’huizen zullen niet meer bestaan maar alleen nog maar Sterfhuizen

Peppermint
Peppermint
Reactie op  Nina
10 dagen geleden

Horror

pien
pien
11 dagen geleden

Daar gaat het om dat mensen geen zorg meer krijgen, we kunnen verrekken, meer is er niet over te zeggen

Laura
Laura
Reactie op  pien
11 dagen geleden

Ik hoorde net van dr Raoult dat in Zweden mensen boven de zeventig geen behandeling kregen bij covid.

Ina
Ina
11 dagen geleden
Tom
Tom
Reactie op  Ina
11 dagen geleden

Extra verdienmodel, angstige mensen willen ook hun huisdieren ”vaccineren”.

Laura
Laura
Reactie op  Tom
11 dagen geleden

Ook met paard van Troje: bescherming planeet.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Ina
10 dagen geleden

Nieuws over Rusland afkomstig van RTL en MSN? Ik zou het met een korreltje zout nemen.

Peppermint
Peppermint
Reactie op  Ina
10 dagen geleden

Vreselijk

Cas
Cas
11 dagen geleden

in 2020 zijn in duitsland ook nog eens 400 000 medische personeelsleden op nonactief gesteld wegens te weinig (-13%) patientenaanbod!
Duitsland: historisch lage ziekenhuisbezetting 2020 (wordpress.com)
COVID-19-Pandemie: Historisch niedrige Bettenauslastung (aerzteblatt.de)

Elise
Elise
11 dagen geleden

Vertel dit maar aan de flappies. Ook zij moeten een keer gebruik maken van de zorg/ziekenhuizen. Mogen ze zelf eens meemaken, als ze een echte ziekte hebben. Dit gegeven maakt me echt boos als Kankerpatiënt.

Peppermint
Peppermint
Reactie op  Elise
10 dagen geleden

Elise,
Wat erg……
Maakt me ook booooos!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 dagen geleden

Weg met de maatregelen.. Het volk moet NIET meewerken met deze GROTE HOAX.. Dit is een zeer gevaarlijke agenda om de mensheid uit te roeien

Dokters wereldwijd waarschuwen NU, blijf uit de buurt van de gevaccineerden… ZIJ BESMETTEN JE !! De vaccine is een biowapen, HET IS GEEN VACCINE!!

mikkie
mikkie
Reactie op  Joyce Ramgatie
11 dagen geleden

Toch snap ik dan niet hoe de Elite wegkomt met NIET-VACCINEREN. Dan zijn ze straks toch allemaal écht in gevaar..niet voor corona nu maar voor alle mensen om heb heen die wél een prik hebben gehaald.
Leg eens uit Joyce.

Tom
Tom
Reactie op  mikkie
11 dagen geleden

Dat heeft de elite waarschijnlijk nog niet door. Bommetje dat ontploft in hun eigen gezicht. Als ze het doorkrijgen zullen de ”vaccinaties” worden gestopt.

Carola
Carola
Reactie op  mikkie
11 dagen geleden

De psychopatische hoog-elite blijft wel uit de buurt van het geïnjecteerde plebs en vertoeft in hun inner circle. Hun slaven… eh… personeel zullen waarschijnlijk niet geïnjecteerd worden. Valt te hopen dat dit ‘nieuws’ op tijd doordringt tot de chanteerbare, corrupte ‘useful idiots’ (politici, rechters, legerleiding, politie etc.) die wél met geïnjecteerden in contact komen en zij zich alsnog tegen de elite keren, al is het uit puur egoïsme.

Peppermint
Peppermint
Reactie op  mikkie
10 dagen geleden

Ze blijven apart en in gesloten kringen in hun eigen estates en ijlanden, beschermed en omringd door ongeinjecteerde servants en mensen. Meetings via online. Ze gaan nooit testen of laten inenten. En ze hebben zelf genoegh van alle beschermingsmiddelen, en supplies zoals hydroxy, invermectin, aspirin, supplements, etc etc.
Ze zijn volledig voorbereid, alles geplanned jaren geleden, event 201, Rockefeller report Lockstep, Global Preparedness Monitoring Board met Siegrid Kaag in bestuur, zoek het even op.
Geen premier gaat testen/inenten: Macron, Rutte, Merkel, niemand. Dus, ze weten dat het een zeer gevaarlijk injectie is. Of krijgen ze een nep saline injectie om publiek te laten zien……

Nina
Nina
Reactie op  mikkie
10 dagen geleden

Genetisch verschillen ze van ons en kunnen er tegen virussen of zij mogen wel ivermectine gebruiken als ze ziek zijn.

De Oude
De Oude
Reactie op  Joyce Ramgatie
11 dagen geleden

En ondertussen vaccineren ze vrolijk door om hun baan te behouden (inkomen). Ze waarschuwen terwijl ze onder druk staan zeg maar.

Laura
Laura
Reactie op  Joyce Ramgatie
11 dagen geleden

Ja steeds meer specialisten maken zich hier grote zorgen over. Nu ook een italiaanse arts.

Bibi
Bibi
11 dagen geleden

Elke dag komt de waarheid meer en meer aan het licht.
Maar ik heb niet het gevoel dat dit gaat leiden tot de ondergang van de psychopaten . . . . . .

Of moeten we nog meer geduld hebben en wachten op het Neurenberg tribunaal in november?

De demo’s leiden ook tot niets behalve het verbinden van gelijkgestemden
Zeker niet onbelangrijk maar wat gaat echt helpen?

Ina
Ina
Reactie op  Bibi
11 dagen geleden

Het wordt tijd voor een paar huisbezoekjes denk ik..

x

Check Also

coronadode

Bijna derde van recente coronadoden niet veroorzaakt door virus

Bijna een derde van de coronadoden die ...

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

89
0
We lezen graag je reactie!x