Buitenaards

Aliens zijn al heel lang op aarde. Astronaut doet opzienbarende uitspraken in deze nieuwe film

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wijlen Edgar Mitchell was de zesde man die voet zette op de maan. De astronaut maakte onderdeel uit van de missie Apollo 14.

Hij was ook lid van de reservebemanning voor de Apollo 10. Samen met Alan Shepard heeft hij de langste maanwandeling op zijn naam staan. Hij was dus niet zomaar iemand.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Tijdens een interview met NBC in 1996 zei Mitchell dat hij drie functionarissen uit drie verschillende landen had ontmoet die claimden contact te hebben gehad met aliens.

Verborgen

Dergelijk contact wordt volgens hem geheim gehouden door de overheden. “We weten allemaal dat UFO’s echt zijn. De vraag is alleen waar ze vandaan komen.”

Hij zorgde in 2008 voor opschudding toen hij op de radio vertelde dat buitenaardse wezens de aarde hadden bezocht en dat dit al 60 jaar verborgen wordt gehouden.

De astronaut stelde bovendien dat de Amerikaanse overheid het beroemde Roswellincident in de doofpot heeft gestopt.

Al heel lang

“De reden hiervoor was dat ze niet wisten of de aliens al dan niet kwaad in de zin hadden en ze wilden niet dat de Sovjets er lucht van zouden krijgen,” zei hij.

Volgens hem is er bij Roswell een UFO gecrasht. “Er zijn vaartuigen gecrasht en lichamen geborgen. We zijn niet alleen in het universum; ze komen hier al heel lang.”

“Het is een testgebied voor kernwapens en dáár waren de aliens in geïnteresseerd,” zei hij.

Voorkomen

Mitchell claimde dat vredelievende aliens de aarde hadden bezocht om ons te behoeden voor een kernoorlog en dat het Vaticaan de waarheid kent over het bestaan van buitenaardsen.

De Apollo-veteraan zei dat UFO’s in vrede kwamen om te voorkomen dat de mensheid zichzelf zou vernietigen.

Mitchell is te zien in de nieuwe documentaire Unacknowledged:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
6 jaren geleden

ben benieuwd als het mini stelsel (zonnestelsel) door ons zonnestelsel suist of er een oorlog uitbreekt of ze ons komen redden?
ben bang van niet en gaan we met zijn alle naar kl.ten.

Gladiator
Gladiator
6 jaren geleden

Jesus Hemel, wanneer stopt men nu eens met dat gezwam over astronauten van de diverse apollo missies die zgnd op de maan zijn geweest.
Van een apollo missie is nooit ook maar iemand op de maan geweest!!!
Hoeveel docu’s moeten er nog verschijnen met hoeveel bewijs.
De maanlandingen zijn in zijn geheel een hoax en zijn allemaal opgenomen in de Disney Studios in Engeland onder regie van Stanley Kubric!!
Iemand die hieraan twijfelt…..laat mij even weten hoe men destijds door de Van Allen Belt is gekomen en dan landen met een raketgestuurd vaartuig inclusief de reis heen en terug met computers met een geheugen minder dan een gemiddelde I-Phone..
Pfffffffffffffffffffffff
Gegroet,
Gladiator

Thomas
Thomas
6 jaren geleden

Die man heeft helemaal gelijk want ze zijn hier nog steeds met hun vloot ontworpen om hier op aarde te werken. Niemand hoeft mij te vertellen dat het anders is want ik geloof wat ik met mijn eigen ogen gezien heb. Alleen jammer dat de meesten mensen door het conspiracy bos de echte bomen niet meer zien.

Prometheus
Prometheus
6 jaren geleden

@Gladiator, ehh rekenmachine gezond verstand en een dosis geluk zijn ze door de v’Allen belt gekomen. Wiskunde op school gehad? Zo te horen niet, want zulke hoge wiskunde is dat ook nou niet.

Een Youtuber die alles aan elkaar plakt en een basiscursus CGI heeft gevolgd is geen documatairemaker, laten we dat even voorop stellen.

ALs je Steven Greer wat langer volgt dan weet je ook dat de meeste landingen zijn gefaked. De Apollo heeft 17 landingen (officieel) gedaan Waarvan ongeveer 10 nep zijn en 7 landingen echt.

Waarom zal je dan afvragen? Ik geloof dat het ook Mitchel was die dit vertelde kan ook iemand anders geweest zijn. In de videoarchieven Sirius Disclosure staat wel ergens de video..

“Vlak na de landing stonden ze in de krater, de krater was omringt met vaartuigen van niet aardse origine en tientallen lange wezens”
Hierna scheten ze zo in hun broek dat ze nooit meer terug zijn geweest.

Dit overigens ook geen nieuw nieuws, Unacknowledged is ook gemaakt voor de mensen die nog ‘slapen’ voor mensen die Dr. Greer al langer volgen is dit dus ook geen nieuws.

Voor geïnteresseerden, op gomovies.sc is deze film streaming gratis zonder account te kijken.

gr. Prometheus

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x