Mens en DierCorona

Begrafenisondernemer: ‘Aantal sterfgevallen ging na aftrap coronavaccinatie door het dak’

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse begrafenisondernemer John O’Looney heeft aan architect en filmproducent Robin Monotti laten weten hoe hij deze ‘neppandemie’ heeft ervaren. “De sterfte lag op normaal niveau en was zelfs iets lager dan 2019,” schreef hij in een bericht op Telegram.

O’Looney zei dat veel van zijn collega’s rond kerst hun koelkasten uitdeden omdat ‘niemand stierf’. “We begonnen hier op 6 januari te vaccineren, waarna het aantal sterfgevallen vrijwel meteen door het dak ging. Ik heb in 15 jaar als begrafenisondernemer nog nooit zo’n hoge sterfte meegemaakt.”

Hij plaatste dit bericht op YouTube onder een video over corona. Het werd ruim 300 keer geliket waarna zijn YouTube-account zonder waarschuwing werd verwijderd omdat het in strijd zou zijn met het beleid.

begrafenis
Beeld: Screenshot Telegram
Nevenschade lockdown genegeerd

Aan het begin van de ‘coronapandemie’ haalde O’Looney, woonachtig in Milton Keynes, de media toen hij waarschuwde dat lichamen mogelijk in ziekenhuizen zouden blijven liggen omdat nabestaanden een begrafenis of crematie niet konden betalen als gevolg van de lockdown.

Hij zei tegen de BBC dat alle aandacht uitging naar het vergroten van de koelcapaciteit in mortuaria terwijl er geen rekening werd gehouden met mensen die vanwege financiële problemen geen uitvaart konden regelen.

Eric Clapton

Een bericht dat Eric Clapton naar Monotti stuurde, zorgt al enige dagen voor deining. Uit het bericht blijkt dat de zanger en gitarist na zijn coronaprik last kreeg van heftige bijwerkingen.

“De gevolgen waren rampzalig. Mijn handen en voeten waren ijskoud, gevoelloos of gloeiden en ik kon ze twee weken nauwelijks gebruiken. Ik was bang dat ik nooit meer zou spelen. Ik lijd aan perifere neuropathie en had nooit in de buurt van de naald moeten komen. Maar volgens de propaganda was het vaccin veilig voor iedereen,” klaagde Clapton. Het bericht werd uiteindelijk ook opgepikt door de mainstream media.

4.5 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

U weet het als YouTube het verwijderd dan is het waar.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
1 jaar geleden

En straks ook Wilders in het graf. Heeft zich ook laten vaccineren.
Wat een useful idiot.

Pm'er
Pm'er
1 jaar geleden

Hoeveel mensen staan er te springen om die prik te krijgen!
Alleen maar omdat ze dan weer op vakantie kunnen met het vliegtuig!!!!

salvar
salvar
1 jaar geleden

oke die gaat het maken , NOT.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

82
0
We lezen graag je reactie!x