Gezondheid

Wat als alles wat je over depressie weet niet klopt? Luister naar deze journalist!

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Johann Hari heeft zich altijd al afgevraagd of er meer zit achter depressie. Hij begon aan een wereldreis om een antwoord te vinden op deze vraag.

Hari leed zelf ook aan depressie. Toen hij een tiener was dacht hij dat de depressie in zijn hoofd zat en dat het een teken van zwakte was, dat het een schande was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Het zit niet allemaal in ons hoofd,” zei hij. “Als je depressief of angstig bent, ben je niet gek. Je bent een mens met onvervulde behoeften.”

Negen verschillende factoren

Hari begon onderzoek te doen naar de achterliggende oorzaken van depressie. Als kind kreeg hij te horen dat depressie werd veroorzaakt door een tekort aan serotonine in het brein.

Nadat hij antidepressiva had gekregen, voelde hij zich beter, maar hij merkte dat de droevige gedachten al snel weer naar de oppervlakte kwamen tenzij hij een hogere dosis nam.

Hij ontdekte later dat onze stemming wordt beïnvloed door tot wel negen verschillende factoren, waarvan zeven te maken hebben met onze psyche en onze omgeving.

Drastisch uitbreiden

Hieronder vallen onder meer het gevoel van eenzaamheid, het gevoel dat je wordt gecontroleerd op je werk en onvoldoende toegang hebben tot de natuurlijke wereld.

Volgens Hari moeten we het aantal mogelijkheden voor mensen die depressief en angstig zijn drastisch uitbreiden om de diepe, onderliggende oorzaken van deze aandoening aan te pakken.

Bekijk het filmpje hieronder:

[NowThis News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
6 jaren geleden

Knap stuk, een waarheid als een koe.

salvar
salvar
6 jaren geleden

door de techniek en verwijdering van de natuur neem je afstand van het mens zijn.
door alles via facebook etc. denk je dat je niet eenzaam bent maar dat is een illusie.
praten moet je met je medemens niet via via.
door de hele dag met je mobiel bezig te zijn kom je steeds verder alleen te staan al denk je van niet.
de tijd zal het leren.

Rikk
Rikk
6 jaren geleden

Als dit kabinet de teletijdmachine instapt richting de Oertijd wat veel beter met ze resoneert, dan ben ik opeens een stuk minder depressief. Dat weet ik zeker.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Deze video is net als zovelen en al de info die men krijgt, is het sturen, afleiden, in een bepaalde richting.

Denkt na, slavenvolk!

Hoe goed kan de slavenkudde worden onderdrukt en gestuurd als deze bang en zwak is? Hoeveel kan er verdient worden aan o.a. depressies en andere zogenaamde ‘geestesziektes’. Kijk, hoe makkelijk men kinderen vergiftigd met pillen, met toestemming van school, overheid, ouders en artsen, zodra deze wat drukker of energieker zijn dan gemiddeld, om ze zo vervolgens in toom te kunnen houden, te sturen en te slopen voor de rest van het leven, zo eenvoudig kan het en zo ziek is deze wereld geworden…Dus, er kan nog veel meer en zullen de slaven dat zonder protest slikken.

Het groeiend aantal mentale ziektes bij mensen, met een steeds verdergaande afnemende geestelijke veerkracht en weerstand, dat alles komt niet zomaar uit de lucht vallen, die hebben een bron, een veroorzaker.

Neem een depressie of andere (soortgelijke) psychische stoornis met symptomen zoals: angst, braafheid, willoosheid, lethargie, makheid, onderwerping, slaafsheid, slechter worden geheugen, slechter werkend verstand, lager worden IQ, is alles bewust en kunstmatig veroorzaakt.

Net als de patiënten, de slachtoffers, van de staatsindoctrinatie, de kunstmatige en goed doordachte geïmplementeerde programma’s via staatsonderwijs (slacht offers, onder wijs!) die erop zijn gericht het volk ‘uit te richten’ en te onderwerpen, sturen en te gebruiken en te misbruiken en zijn onderdeel van een NWO programma. Tenminste, dat is mijn sterke overtuiging, omdat het naadloos aansluit bij het zio, pseudo joodse programma, de blauwdruk van de totale wereldwijde onderwerping en totale machtsovername.

Het zullen stoffen zijn, net als bijv. fluor, die (eventueel stiekem of als hulpstoffen) in bepaalde producten zijn verwerkt, het kan zijn verwerkt in voedingsmiddelen of drinken zitten en zullen specifiek daarin zitten waar het gemiddelde volk gebruik van maakt of wat ze consumeert. Het kan, om maar wat te noemen in varkensvlees zitten, het kan in kant en klaar producten zijn verwerkt, in frisdrank of zelfs in ons drinkwater. Het kan zelfs worden veroorzaakt door het bewust verminderen van natuurlijke en essentiële stoffen in voedingsmiddelen.

Al de neurologisch ziektes, kunstmatig veroorzaakt, zijn onderdeel, een programma bij het uitroeien/verzwakken van bepaalde volksstammen en rassen. Net als een kanker doet die een verzwakt lichaam (bewust) verwoest, net als een parasiet of insect (bewust en voorgeprogrammeerd) zijn gastheer overneemt of verwoest (lyme) net als de stille oorlogvoering middels een middeleeuwse religie in en tegen NL/EU.

Niets van dat alles gebeurt zonder reden en heeft als doel: misbruik, gebruik, profiteren en uiteindelijk afmaken van de slaven. Ook het levend villen en leeghalen en verhandelen van lichaamsonderdelen hoort bij het programma. Wat te denken van het daarna, als een slaaf al niet meer bestaat en is vergaan tot as. Dan zelfs is de nazi macht nog in staat de slaaf te beroven van zijn nalatenschap, dat na een leven te hebben geleid van lijden, pijn, verdriet en beroofd en kunstmatig arm houden.

De (zio) slaven zijn geprogrammeerd en denken dat ze leven in vrijheid, vrede, geluk en zelfbeschikking hebben over datgene wat ze denkt te bezitten? Gooi eens je ID kaart of paspoort weg met je slavennummer, stop met je nog langer laten afpersen door de staat en roep dat je een vrij en soeverein mens bent….Eens zien hoe er dan toch opeens grenzen bestaan en je niets meer kunt en in NL en de EU er toch nog grenzen zijn, en hoe snel de staat alles zal confisqueren en zal dreigen en stemmingmaken, met boetes en daarna met geladen wapens ‘zijn’ deel komt opeisen en van alles wat je bezit komt halen en je dan als verward persoon op straat zult eindigen of achter de tralies of volledig zult worden afgemaakt. (Lees bijv. verhaal Maarten Fortuyn).

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x