Binnenland

Rijksoverheid erkent: iemand die is gevaccineerd kan het virus alsnog overbrengen

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het bewijs is er nu: na vaccinatie kun je het coronavirus niet meer overdragen, kopte het AD afgelopen maand. “Goed nieuws: vaccinatie tegen corona beschermt niet enkel de ingeënte persoon zelf, maar voorkomt ook besmetting van anderen,” schreef de krant op basis van een nieuwe studie van het Amerikaanse RIVM.

Zorgminister Hugo de Jonge zei eerder deze maand echter dat gevaccineerden anderen wel degelijk kunnen besmetten. “Dan zou het kunnen zijn dat je de mensen met een negatieve testuitslag binnen hebt, achter die poort van de toegangstesten. De mensen die gevaccineerd zijn, dragen het virus bij zich in de keel en zijn weliswaar veel minder besmettelijk, maar niettemin kunnen ze het virus tijdens het festival overdragen aan, en vervolgens gaan de mensen die een negatieve testuitslag hadden – die op dat moment dus zelf niet besmettelijk waren – alsnog met dat virus mee terug naar huis. Dat kan. Het is niet onmogelijk.”

Dit krijg je ervan als de overheid zich met gezondheid gaat bezighouden

Het staat nu ook op de website van de Rijksoverheid. Op de pagina ‘corona en de regels voor winkeliers’, die is aangemaakt in verband met de heropening van winkels, staat onder het kopje ‘gevaccineerde klanten’: “Voor klanten die zijn gevaccineerd geldt dat het dragen van een mondkapje verplicht blijft. Iemand die is gevaccineerd kan het virus alsnog overbrengen.”

“Vroeger vaccineerde je je zodat je de betreffende ziekte niet meer kon krijgen. Tegenwoordig moet je je laten vaccineren ‘zodat je het virus niet meer kan overbrengen’ en ‘om weer vrij te zijn’. Tja. Dit krijg je ervan als de overheid zich met gezondheid gaat bezighouden,” reageert huisarts Els van Veen.

FVD-voorman Thierry Baudet deelde onderstaande screenshot op Twitter:

4.4 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
linda
linda
1 jaar geleden

KONT IN DE WIND EN KAPPEN ALLEMAAL MET DEZE IDIOTERIE!!

-= GensNet =-
-= GensNet =-
1 jaar geleden

Dàt de overheid zich op een uiterst vervelende wijze met onze gezondheid bemoeid heb ik altijd vreemd gevonden. Mensen hebben schijnbaar niet door dat je gezondheid niet kunt afdwingen of kopen. Niemand anders dan jezelf is verantwoordelijk voor je gezondheid. De meeste mensen zijn best in staat om een eventueel “risico” voor zichzelf in te schatten. En die mensen die dat niet kunnen volgen dan maar de “aanbevelingen” van de overheid. Laat dus de mensen de keuze.

Petrus
Petrus
1 jaar geleden

De leugenaars raken helemaal in de war.
De uitspraken spreken elkaar steeds meer tegen.

Katootje
Katootje
1 jaar geleden

Tja, ik weet het niet meer, is dit echt of is het nog meer angst creëren

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

85
0
We lezen graag je reactie!x