Homepagina » Buitenaards » Kreeg de Amerikaanse marine technologieën van een buitenaards ras? Deze schrijver zegt van wel
Kreeg de Amerikaanse marine technologieën van een buitenaards ras? Deze schrijver zegt van wel

Kreeg de Amerikaanse marine technologieën van een buitenaards ras? Deze schrijver zegt van wel

De Amerikaanse marine kreeg technologieën van een buitenaards ras om in te zetten tegen de nazi’s en andere aliens. Dat stelt de Amerikaanse schrijver William Tompkins, die in de jaren vijftig en zestig voor de marine heeft gewerkt.

Toen hij was gestationeerd op het San Diego Naval Air Station had hij naar eigen zeggen toegang tot geheime informatie, meldt zender CNN-News18.

Tompkins, die vaartuigen ontwierp voor de marine, schrijft dat de technologie bedoeld was om de planeet te beschermen tegen invasies van zogeheten Reptilians.

Blauwdrukken

Tijdens de Tweede Wereldoorlog had hij naar eigen zeggen contact met Amerikaanse spionnen die in topgeheime ruimtevaartinstallaties werkten.

Volgens de spionnen hadden de nazi’s de hand weten te leggen op blauwdrukken voor antizwaartekrachtmachines, straalwapens en andere wapens van de Reptilians, claimt de schrijver.

De VS werd geholpen door de Nordics, een ander buitenaards ras, die ook allerlei geavanceerde technologieën tot hun beschikking hadden.

Solar Warden

In het boek Selected by Extraterrestrials van Tompkins zijn schetsen te zien van ruimteschepen die hij heeft ontworpen, waarvan sommige enkele kilometers lang zijn.

Hij beweert dat de Amerikaanse marine in de jaren zeventig is begonnen met de bouw van deze schepen.

Het project heette naar verluidt Solar Warden en oorlogen met de Reptilians woeden nog altijd voort, aldus de zender.

[CNN-News18]


Vind je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Amerikanen werden geholpen door de Nordics?en de duitsers werden ook geholpen door een buitenaards ras…yeah right…Billige handgranaten gooien en simpelweg bommen onder vliegtuigen hangen vind ik niet buitenaards..pffff
  Reptilians??Bedreiging??..

  7 likes
 2. We worden door onze regeringen en door God onwetend en dom gehouden.

  5 likes
 3. Vreemd. Ik zou eerder denken dat Hitler gesteund werd door de Nordics, want de ideale mens was volgens Hitler de mensen met blauwe ogen en blond haar (Nordics).

  6 likes
 4. Het is sowieso een zootje! Oorlog? Invasie? Daar hoef je niet veel grove apparaten voor te hebben tegenwoordig…. voor ons mens als drone(zombie) te gebruiken is er bijvoorbeeld de SMARTPHONE! Dat is DE alientechnologie… Kunnen “ze” het op afstand bewerkstelligen vanuit hun luie “stoel” in “space”. Iedereen heeft zo’n dinkie. 😉 Denk er maar es over na!

  6 likes
 5. “nazi’s en andere aliens”

  Oftewel, nazi’s waren aliens?

  2 likes
 6. Wie gooit zulke onzin toch in de media !

  2 likes
 7. Wat wel opvalt, is dat de huidige technologie niet in dienst staat van de mens! Wel staat het in dienst van een robot. De plannen zijn duidelijk men eerder cyborgs dan mensen op aarde.
  Gelukkig bestaat er de kwantumtechnologie wel degelijk in dienst van de mens. Door de Torus om de Aarde kan trouwens iedere mens van energie voorzien worden.

  Namaste

  1 likes
 8. Helaas pas overleden deze held. Op Gaia kun je een aantal interviews zien (misschien youyube) met David Wilcock, Cosmic Disclosure. Erg interessant. Net zoals Corey Goode, Pete Peterson, Emery hebben ze nogal wat te vertellen over hun ervaringen.

  1 likes
 9. Uhhh…. maar het zijn toch die reptielen figuren die het nu voor het zeggen hebben volgens jullie?
  Dusss heeft deze technologie gefaald…

  0 likes
 10. Moet ik me met een oubollige prepaid gsm nu ook geintimideerd voelen?
  Het MIC is al sinds Trumps aantreden in goede handen en Haarp en Darpa inmiddels ook dus no worries.

  0 likes
 11. Ik weet wel dat de Amerikanen technologie hebben gekregen van de Ebens van Zeta Reticuli en daar sinds de jaren 50 mee bezig zijn maar van Nordics heb ik nog nooit gehoord. Wel van Reptilians

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

coronavirus

Virusexpert over het ‘angstaanjagende’ coronavirus: ‘Dit is oorlog’

Dit is de meest angstaanjagende ziekte die ...