Nine For NewsCorona

Wij hebben genoeg leugens en bullshit gehoord! Ben jij ook zo Corona-moe?

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar
Corona-moe

Met alle toestanden die momenteel gaande zijn rondom Corona en racisme, beginnen veel Nederlanders het beu te worden. Geluiden van mensen die social media voorlopig willen mijden en de televisie uit laten, worden steeds luider en duidelijker. Je kunt de tv niet aanzetten, of je wordt overspoeld met Corona, (anti)racisme en liegende overheden. Misschien ben jij het ook wel zat en ben je net als veel anderen simpelweg Corona-moe!

‘Hou vol’ zei Rutte…

Natuurlijk bedoelde hij wat anders, maar nu is het zaak om nog even vol te houden en je stem te laten horen! Waarom? Omdat onze vrijheid, nu én in de toekomst, ermee gemoeid is! Als je NU afzwakt en denkt ‘laat maar, het wordt toch niks’, of ‘geef mijn portie maar aan fikkie, ik hoor het wel een keer’, dan loop je grote kans om écht in een dictatuur terecht te komen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het is echt niet zo dat 17,4 miljoen mensen het allemaal met elkaar eens hoeven zijn, maar kunnen we het dan in ieder geval met elkaar eens zijn dat we onze vrijheid graag behouden? Dat wil jij toch óók?! Maar juist die vrijheid staat nu op de tocht! En wordt met voeten getreden, door de overheid nota bene, met de mainstream media als ‘handlangers’, die er wel voor zorgen dat tegengeluiden nauwelijks gehoord worden.

Recent voorbeeld

Neem nou een uitzending als op 18 juni jl. van ‘Beau’ op RTL 4. Daarin verschenen Willem Engel en Ernst Jansz om hun zorgen te uiten over wat er nu gaande is met de aanstaande spoedwet die ons door de strot geduwd moet gaan worden.

Een dag later, op de website van RTL4 evenals op de Facebookpagina van het programma ‘Beau’ zelf, was geen letter meer te vinden over dat hele interview (alleen als je er bewust naar op zoek was kon je het terugvinden). In het lijstje van gasten stonden geen Willem Engel en geen Ernst Jansz. Terwijl ze er toch écht zaten en aan het woord geweest zijn! Gelukkig hebben veel mensen dit stuk uit het programma (Red.: link is aangepast) op sociale media geplaatst en veelvuldig gedeeld.

Om jou op de hoogte te houden van wat er zoal om ons heen gebeurt en speelt, brengt NineForNews al jaren het ‘andere’ nieuws. Nieuws dat weggemoffeld wordt door de MSM en nieuws dat niet per se altijd op sociale media gedeeld wordt.

Wat kun jij doen?

Ben jij op zoek naar een manier om jóuw ongenoegen te laten zien? Wil je uiten dat je het niet eens bent met het ondermijnen van de democratie? Of dat je genoeg hebt van dit hele op hol geslagen Corona-circus? Dan kun je terecht in onze nieuwe webshop!

Met jouw aankoop ondersteun je meteen NineForNews en het nieuws dat wij elke dag opnieuw voor jou opduiken en op onze website plaatsen. En dan krijg je er ook nog eens super leuke producten met unieke opdruk voor! Win-win!

Gratis T-shirt winnen?

We hebben daarnaast nóg een leuk extraatje: als jij nou een geweldig idee hebt voor een opdruk, bijv. een specifieke zin of kreet die je graag op een T-shirt of sweater, mok, schort of muismat (of nog een heleboel andere dingen) zou willen zien, laat het ons dan weten!

Met het online webformulier dat je opent door , kun jij je idee, kreet of one-liner naar ons toe sturen en uit de leukste inzendingen kiezen we er elke maand eentje die we uitwerken tot een ontwerp en op producten plaatsen in onze shop. De winnaar krijgt van ons een T-shirt mét het winnende idee erop!*

Steeds nieuwe ontwerpen

Overigens blijven we zelf ook steeds nieuwe dingen bedenken, waardoor we inmiddels al meer dan tien verschillende ontwerpen hebben uitgewerkt, die op een veelvoud aan verschillende artikelen geprint kunnen worden. Wat vind jij het leukste ontwerp? En welk artikel spreekt je het meest aan, iets van kleding of iets anders? Laat het ons weten in de reacties!

We zien je snel in onze shop.

Alvast bedankt!

*Alleen originele, oorspronkelijke ideeën doen mee. Dus reclameleuzen of al gebruikte teksten van anderen mogen niet meedoen, i.v.m. de auteursrechtenwet. Over auteursrechten gesproken: meedoen betekent wel dat je alle rechten op jouw idee aan ons overdraagt. Om de simpele reden dat we het anders niet kunnen gebruiken op producten. Dus alleen meedoen als je zeker weet dat jouw idee écht van jou is, en dat jij het recht hebt het volledig aan ons over te dragen.

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alex
Alex
3 jaren geleden
salvar
salvar
3 jaren geleden

ik ben verschrikkelijk moe van het gedoe , ik voel of ik gewurgd wordt.
in stuttgart vragen ze zich af waarom plunderingen in onze stad?
nou kan in elke stad de jongere worden het blijkbaar zat , ze vervelen zich rot en dan kan je erop wachten dat dit gebeurd.
rutte kan ik beloven dat als hij nu niet ophoud met de poppenkast het hier ook zomaar kan gebeuren.

dus rutte je bent gewaarschuwd.

salvar
salvar
3 jaren geleden

rutte denkt ik heb antifa achter me , eigenlijk soros maar ja ze zijn allemaal knettergek.
geen demonstratie over corona en hoor je iemand hierover , bv rutte , wilders , baudet , sp , de christelijke honden van het cda of cu nee helemaal niemand , dus een grote kliek.
de burgemeesters zijn blijkbaar de baas over het kabinet de rechters en de rest van het zootje.

nog een fijne toekomst.

Elise
Elise
3 jaren geleden

Hier een mooi voorbeeld hoe ver deze maatregelingen gaan, want het gaat gewoon door: een ordinaire razzia.
https://www.ed.nl/buitenland/honderd-boze-bewoners-proberen-te-ontsnappen-uit-duitse-quarantaineflat-politie-grijpt-in~a1579eff/

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x