Homepagina » Nine For News » Wij hebben genoeg leugens en bullshit gehoord! Ben jij ook zo Corona-moe?
corona-moe

Wij hebben genoeg leugens en bullshit gehoord! Ben jij ook zo Corona-moe?

Corona-moe

Met alle toestanden die momenteel gaande zijn rondom Corona en racisme, beginnen veel Nederlanders het beu te worden. Geluiden van mensen die social media voorlopig willen mijden en de televisie uit laten, worden steeds luider en duidelijker. Je kunt de tv niet aanzetten, of je wordt overspoeld met Corona, (anti)racisme en liegende overheden. Misschien ben jij het ook wel zat en ben je net als veel anderen simpelweg Corona-moe!

‘Hou vol’ zei Rutte…

Natuurlijk bedoelde hij wat anders, maar nu is het zaak om nog even vol te houden en je stem te laten horen! Waarom? Omdat onze vrijheid, nu én in de toekomst, ermee gemoeid is! Als je NU afzwakt en denkt ‘laat maar, het wordt toch niks’, of ‘geef mijn portie maar aan fikkie, ik hoor het wel een keer’, dan loop je grote kans om écht in een dictatuur terecht te komen.

Het is echt niet zo dat 17,4 miljoen mensen het allemaal met elkaar eens hoeven zijn, maar kunnen we het dan in ieder geval met elkaar eens zijn dat we onze vrijheid graag behouden? Dat wil jij toch óók?! Maar juist die vrijheid staat nu op de tocht! En wordt met voeten getreden, door de overheid nota bene, met de mainstream media als ‘handlangers’, die er wel voor zorgen dat tegengeluiden nauwelijks gehoord worden.

Recent voorbeeld

Neem nou een uitzending als op 18 juni jl. van ‘Beau’ op RTL 4. Daarin verschenen Willem Engel en Ernst Jansz om hun zorgen te uiten over wat er nu gaande is met de aanstaande spoedwet die ons door de strot geduwd moet gaan worden.

Een dag later, op de website van RTL4 evenals op de Facebookpagina van het programma ‘Beau’ zelf, was geen letter meer te vinden over dat hele interview (alleen als je er bewust naar op zoek was kon je het terugvinden). In het lijstje van gasten stonden geen Willem Engel en geen Ernst Jansz. Terwijl ze er toch écht zaten en aan het woord geweest zijn! Gelukkig hebben veel mensen dit stuk uit het programma (Red.: link is aangepast) op sociale media geplaatst en veelvuldig gedeeld.

Om jou op de hoogte te houden van wat er zoal om ons heen gebeurt en speelt, brengt NineForNews al jaren het ‘andere’ nieuws. Nieuws dat weggemoffeld wordt door de MSM en nieuws dat niet per se altijd op sociale media gedeeld wordt.

Wat kun jij doen?

Ben jij op zoek naar een manier om jóuw ongenoegen te laten zien? Wil je uiten dat je het niet eens bent met het ondermijnen van de democratie? Of dat je genoeg hebt van dit hele op hol geslagen Corona-circus? Dan kun je terecht in onze nieuwe webshop!

Met jouw aankoop ondersteun je meteen NineForNews en het nieuws dat wij elke dag opnieuw voor jou opduiken en op onze website plaatsen. En dan krijg je er ook nog eens super leuke producten met unieke opdruk voor! Win-win!

Gratis T-shirt winnen?

We hebben daarnaast nóg een leuk extraatje: als jij nou een geweldig idee hebt voor een opdruk, bijv. een specifieke zin of kreet die je graag op een T-shirt of sweater, mok, schort of muismat (of nog een heleboel andere dingen) zou willen zien, laat het ons dan weten!

Met het online webformulier dat je opent door hier te klikken, kun jij je idee, kreet of one-liner naar ons toe sturen en uit de leukste inzendingen kiezen we er elke maand eentje die we uitwerken tot een ontwerp en op producten plaatsen in onze shop. De winnaar krijgt van ons een T-shirt mét het winnende idee erop!*

Steeds nieuwe ontwerpen

Overigens blijven we zelf ook steeds nieuwe dingen bedenken, waardoor we inmiddels al meer dan tien verschillende ontwerpen hebben uitgewerkt, die op een veelvoud aan verschillende artikelen geprint kunnen worden. Wat vind jij het leukste ontwerp? En welk artikel spreekt je het meest aan, iets van kleding of iets anders? Laat het ons weten in de reacties!

We zien je snel in onze shop.

Alvast bedankt!

*Alleen originele, oorspronkelijke ideeën doen mee. Dus reclameleuzen of al gebruikte teksten van anderen mogen niet meedoen, i.v.m. de auteursrechtenwet. Over auteursrechten gesproken: meedoen betekent wel dat je alle rechten op jouw idee aan ons overdraagt. Om de simpele reden dat we het anders niet kunnen gebruiken op producten. Dus alleen meedoen als je zeker weet dat jouw idee écht van jou is, en dat jij het recht hebt het volledig aan ons over te dragen.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alex
Alex
4 maanden geleden
NineForNews
NineForNews
Admin
Reactie op  Alex
4 maanden geleden

Link is aangepast in het artikel: https://www.youtube.com/watch?v=BFe6wYsW1y4

salvar
salvar
4 maanden geleden

ik ben verschrikkelijk moe van het gedoe , ik voel of ik gewurgd wordt.
in stuttgart vragen ze zich af waarom plunderingen in onze stad?
nou kan in elke stad de jongere worden het blijkbaar zat , ze vervelen zich rot en dan kan je erop wachten dat dit gebeurd.
rutte kan ik beloven dat als hij nu niet ophoud met de poppenkast het hier ook zomaar kan gebeuren.

dus rutte je bent gewaarschuwd.

Willem
Willem
Reactie op  salvar
4 maanden geleden

Weten jullie dat bij Sanquin die miljarden krijgt voor een vaccin de broer van Hugo de Jonge de scepter zwaait?

Reliable Liar
Reliable Liar
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Sanquin is een bloedbank, geen vaccin-ontwikkelaar.
Neemt niet weg dat dat er wel belangenverstrengeling lijkt te zijn het Hugo en zijn broer ….

Audrey
Audrey
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Dacht je dat nou echt dat het Rutte maar iets kan schelen als hier geplunderd word! Dat denk ik niet.

salvar
salvar
4 maanden geleden

rutte denkt ik heb antifa achter me , eigenlijk soros maar ja ze zijn allemaal knettergek.
geen demonstratie over corona en hoor je iemand hierover , bv rutte , wilders , baudet , sp , de christelijke honden van het cda of cu nee helemaal niemand , dus een grote kliek.
de burgemeesters zijn blijkbaar de baas over het kabinet de rechters en de rest van het zootje.

nog een fijne toekomst.

Elise
Elise
4 maanden geleden

Hier een mooi voorbeeld hoe ver deze maatregelingen gaan, want het gaat gewoon door: een ordinaire razzia.
https://www.ed.nl/buitenland/honderd-boze-bewoners-proberen-te-ontsnappen-uit-duitse-quarantaineflat-politie-grijpt-in~a1579eff/

Philip
Philip
Reactie op  Elise
4 maanden geleden

Schermutselingen bij quarantaineflat met 700 mensen in Duitse Göttingen

Zaterdag probeerden ongeveer 100 bewoners uit te breken, aldus lokale media. Ze probeerden door het hek te komen dat rond het pand is neergezet en raakten daarbij slaags met de politie. Enkele politiemensen raakten daardoor gewond. De politie werd bekogeld met stukken metaal en vuurwerk. In de loop van de avond werd het weer rustig.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200621_04996726

PS: de media maken er weer een show van (uitbreken) hoe kan iemand nu uit zijn eigen kot uitbreken, te ziek voor woorden is dat.
(een hek is rond het pand gezet) moeten die mensen dan niet eten en drinken, ze zijn dus gevangenen in hun eigen kot..letterlijk en de gevangenisbewaarders zijn vervangen door agenten.

De media laat hier ook weer uitschijnen dat de agenten (politie) de slachtoffers zijn, ja want ze werden bekogeld en er vielen zelfs gewonden.

De wereld draait helemaal door, owee wie daar durft op te wijzen, want dan ben je een complot theorist en ik weer niet wat nog allemaal!!

Rob
Rob
Reactie op  Philip
4 maanden geleden

Ik las iets over de gebeurtenissen in Den Haag vandaag. Het is bijna onwerkelijk hoeveel mensen voor de volledig machtsbeluste politie is. Oordelen, scheldwoorden, verwensingen, allemaal richting eigen volk die voor ieders vrijheid de straat op gaat. In sommige reacties pleiten ze er zelfs voor dat de proteteerders flink in elkaar geramd moeten worden. Wat een ongelooflijke bende gebrainwashte schapen zeg. Het ging om de groep ‘vredige demonstranten’ by the way.

Ruben
Ruben
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

Rob,
Vertrouw niet alle reacties op Social media.
Er zitten veel trollen bij.
De meerderheid staat voor vrijheid en afschaffing dictatuur en nieuwe abnormaal.
De mensheid word gemanipuleerd vanaf dat er media bestond, tv, kranten, radio, internet.
Internet is niet gekomen voor ons te plezieren, maar voor kennis, data en controle.
Project vd Amerikaanse overheid.
Smartphones idem dito.
Moeilijk te geloven, laat staan te accepteren, maar toch is het zo.
De overheden/geheime diensten weten meer over ons dan wij zelf.
Alles wat digitaal is word opgeslagen en geanalyseerd.
Sms’jes, emails, zoekopdrachten, telefoontjes, apjes, wat we kopen, ons reizen etc.
Vrijheid, democratie, ethiek, privacy, vrije verkiezingen waren één grote leugen!!!!!
Alle boosdoeners, NWO, vrijmetselarij, islam, communisten, christenhaters denken nu dat ze reeds gewonnen hebben.
Het water ligt aan hun lippen.
Maar ze zullen zich verschrikkelijk vergissen.
Na aantal jaren van terreur en verschrikkingen op deze hele aarde is het gedaan met iedereen.
Het uur van God staat allang vast.

enki
enki
4 maanden geleden

Oproep aan alle motorclubs, harde kern hooligans, Christen , Moslims, wit, zwart enz enz… sla de handen ineen. We hebben op dit moment 1 hele duidelijke vijand. We staan met zijn alle met de rug tegen de muur. Er is alleen nog maar een weg… VOORUIT FIGHT THE POWER!!

Wow
Wow
Reactie op  enki
4 maanden geleden

Juist Enki, dat zie je GOED! je bent me voor, maar dat er geïnspireerd moet worden staat als een paal boven water. WE gaan dit winnen!!! En de ego politici komen voor het tribunaal,…

John
John
4 maanden geleden

Owwwwwwwwwwwwwwww.
TOE NOU !!!!!

Waarom alleen op facebook ??

https://www.facebook.com/heenskrachtigevoeding/videos/346374476334349/

Ze als je serieus verzet wilt plegen dan alles behalve Facebook, of tenminste ook ergens anders.

NineForNews
NineForNews
Admin
Reactie op  John
4 maanden geleden

Link in het artikel is aangepast: https://www.youtube.com/watch?v=BFe6wYsW1y4

Rob Klaasen
Rob Klaasen
4 maanden geleden

Ben er nog moeier van dan van de vierdaagse , ben het strontzat al dat corona geouwehoer .

PREDATOR
PREDATOR
4 maanden geleden

Ik werd al moe van al die leugens en daar komt de coronashit bij..
Whats next?

Matt
Matt
Reactie op  PREDATOR
4 maanden geleden

What’s next?
Mooi zitten en pootje geven.
En als Rutte zegt: SPRING, vraag jij ‘hoe hoog’?
Waarmee ik wel zeggen dat ‘er moe van worden’ overeenkomt met zeggen ‘Rutte en kornuiten, jullie hebben gewonnen’.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
4 maanden geleden

We zijn in een spel beland.
Vergelijkbaar met Monopoly of iets dat er op lijkt.
Het is een spel dat wordt gespeeld door mensen die beschikken over een bijna onuitputtelijke hoeveelheid geld.
Zoals in het spel Monopoly.
Zij die het spel spelen (hoofdrolspelers), hebben de zeggenschap verkregen over de wereld.
Door bijna alle organisaties te kopen zijn zij in staat om bijna de geheel wereld naar hun hand te zetten.
Maar …. de vrijdenkers doen niet mee. Zij zijn niet te vangen in dat web.
Zij verzetten zich tegen het feit dat ze de zeggenschap over lichaam en geest dreigen te verliezen wanneer zij meespelen.
Dat doen ze door de opgelegde SPELREGELS te bekritiseren en te negeren.

De opgelegde (Corona, Klimaat, Stikstof, VN, WHO etc) spelregels leggen ze naast zich neer.
In plaats daarvan bouwen ze een geloofwaardig verhaal op wetenschappelijke basis, en ze weten pientere mensen aan zich te binden. Frontstrijders.
Ze accepteren alleen de spelregels die voldoen aan de wetenschappelijke inzichten, wederzijds begrip en verantwoordelijkheid, gevoel voor samenwerking etc..
Wanneer de vrijdenkende groep groot genoeg is, zal de opgelegde werkelijkheid de ondergang impliceren van de stinkend rijke spelers die met hun doodzieke geesten het lot der mensen in handen dachten te hebben.

Aanschouw wat er gebeurt.
Het volk wint.

PREDATOR
PREDATOR
4 maanden geleden

Dat gaat niet gebeuren Math..

x

Check Also

de jonge

De Jonge: coronavaccin niet verplicht, maar eigenlijk ook weer wel

Begin deze maand zei minister Hugo de ...

coronawet

Boris Dittrich (D66) tijdens debat coronawet: ‘Het volk begrijpt het niet’

In de Eerste Kamer wordt sinds vanochtend ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x