Mens en Dier

Scientist Director bij AstraZeneca: ‘Buitensluiten van QR-loze Nederlanders leidt tot schade die niet te overzien is’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister De Jonge wil de 2G-aanpak gaan invoeren. Het protest tegen dit plan klinkt steeds luider. Er komen nu zelfs kritische geluiden vanuit de farmaceutische industrie. Zo zegt Didier Meulendijks, Scientist Director bij vaccinmaker AstraZeneca, dat hij zich aansluit bij de medisch-wetenschappelijk professionals die zich zorgen maken en uitspreken over het beleid ten aanzien van de QR-codes.

“De QR- en zo meteen 2G-maatschappij die opgetuigd wordt en waarmee op grote schaal mensen worden uitgesloten op basis van vaccinatiestatus, is niet alleen moreel verwerpelijk, maar ook vrijwel niet wetenschappelijk te onderbouwen,” schrijft Meulendijks op social media.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij wijst erop dat de coronavaccins al snel geen relevant effect meer hebben op de verspreiding van het virus. “Daarmee vervalt elke rechtvaardiging voor de voorgestelde QR-maatschappij waarin mensen – waaronder alle kinderen vanaf 12 jaar – worden gedwongen tot vaccinatie om deel te kunnen nemen aan het normale maatschappelijk leven.”

De wereld op z’n kop

Het idee achter de 2G-aanpak is dat gevaccineerde mensen het virus vaker verspreiden dan geteste ongevaccineerden en dat ongevaccineerde mensen daarom beschermd moeten worden met 2G om op die manier ziekenhuisopnames te verminderen. “De wereld op z’n kop,” stelt Meulendijks.

Het buiten de maatschappij sluiten van de groep QR-loze Nederlanders op basis van vaccinatiestatus is niet ethisch te verantwoorden en leidt tot sociale en maatschappelijke schade die niet te overzien is, benadrukt hij.

Geen voornemens

“Vanwege het onwetenschappelijke karakter van dit beleid en de maatschappelijke schade die er mijns inziens mee wordt aangericht, vind ik het belangrijk om mij uit te spreken,” aldus Meulendijks.

Het kabinet mikt op een invoering van het 2G-systeem over drie weken. Enkele weken geleden beweerde demissionair premier Rutte nog dat ‘er geen voornemens zijn’ om 2G in te voeren.

4.8 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Geachte Heer T.H.P. Baudet,

Naar aanleiding van de uiterst wanhopige poging van der Zweiten Kammer von Nazi-
Kollaborateurs und Kontrollierte Opposition in Den Haag om de gegevens van Ziekenhuis-Opnames (Gevaccineerd & Ongevaccineerd) in hun Doofpot te houden, zodat ze ongebreideld & ongestoord hun Discriminatoire 2G-Verdeel-& Heers-politiek, Übermensch und Untermensch, Eugenetica, Rascistische, Stigmatiserende, Tutsi-Hutu-Haatzaaierij van Führer Rüttler’s Apartheids-Paradijs kunnen voorzetten & er op zéér korte termijn een paar Grondwetswijzigingen doorheen te kunnen drukken…Zodat het o.a. mogelijk wordt om alle Ongechipte Loslopende Ongevaccineerden uit te sluiten van de Samenleving, in Razzia’s op te pakken & af voeren naar een VaxxiNazi-Macht-Frei-Vernichtungslager…Daarom heb ik alvast een eenvoudig schetsopzetje gemaakt waarmee je op een discrete manier toch een goede indicatie kunt krijgen van het aantal Opgenomen Gevaccineerden & Ongevaccineerden in de Nederlandse Ziekenhuizen…zonder in enig Conflict te komen met de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) of de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)…Op de onderstaande manier kun je het naar mijn mening zelfs op het Coronadashboard Knallen zonder al die Cojona-Patiënten in hun persoonlijke Levenssfeer of Privacy aan te tasten….

Totaal Aantal Corona-Patiënten in Ziekenhuis A:

875 (100%)

1. Ongevaccineerden in het Ziekenhuis A:

54 (6,17%)

2. 1ste Dosis Gevaccineerden in Ziekenhuis A:

35 (4%)

3. 2de Dosis Gevaccineerden in Ziekenhuis A:

316 (36,11%)

4. 3de Dosis Gevaccineerden in Ziekenhuis A:

470 (53,71%)

Ziekenhuis B, C, D, Etcetera…uit een tabelletje als deze zou je prima Conclusies kunnen trekken, bv. dat die Experimentele Gentherapie-Vuilnisbak-Fucksi-Nazis niet erg functioneel zijn om Ziekenhuisopnames te Voorkomen…sterker nog Europa heeft de Hoogste Vaxxi-Nazi-Graad van de héle Wereld & juist hier hebben we een ware COVID-1984-Explosie…RaRa…hoe zou dat nu komen? Dat is vast weer de schuld van die Ongevaccineerden….of zou dat nou juist één van de redenen kunnen zijn waarom al die door & door Corrupte Landverradende Puppeticians & Controlled Opposition van dat Haagse Misdaad-Conglomeraat die Deksel liever op hun Beerput met Gegevens willen houden…die Cijfers gaan er komen…Linksom of Rechtsom…Goedschiks of Kwaadschiks….

Met vriendelijke groet, M.Hugens

Reus
Reus
2 jaren geleden

Dit land is een ditactuur aan het worden door de VVD en CDA de overheid heeft te veel macht. Het is tijd dat niet gevaccineerde naar de rechter gaan met een dwangsom per dag. Wij worden sociaal uitgesloten, wij kunnen niet sporten straks heb je alleen maar obesites. Het is tijd de VVD en CDA eruit te gooein met een flinke straf!

Jootje
Jootje
2 jaren geleden

Uiteraard ben ik het hier helemaal mee eens, maar ja…die 2 clowns in Den Haag zijn blijkbaar niet te stoppen…..en die zwijgende meerderheid hè… Toch maar moed houden ?

Elise
Elise
2 jaren geleden

Technocratische bullshit dus, wat niet eens uitvoerbaar is, want niet iedereen maakt gebruik van technische communicatie middelen. En sowieso niks met gezondheid te maken heeft.
Maar dat krijg je als je met een leugen begint(virus gebruiken voor een systeemverandering), dan loop je vanzelf een keer vast.

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x