Homepagina » Buitenaards » Amerika wilde atoombom op maan gooien. Werden ze tegengehouden door aliens?
Amerika wilde atoombom op maan gooien. Werden ze tegengehouden door aliens?

Amerika wilde atoombom op maan gooien. Werden ze tegengehouden door aliens?

In de jaren vijftig moest kolonel Ross Dedrickson waken over de veiligheid van Amerikaanse kernwapens.

Tussen 1950 en 1958 werkte hij voor de Amerikaanse atoomenergiecommissie. Hij was onder meer gestationeerd in Nevada, Hawaï en Albuquerque. In 1964 ging hij met pensioen.

In die tijd kwamen er veel meldingen binnen van UFO’s die boven diverse nucleaire installaties werden gezien.

Bewust stilgehouden

“Deze UFO’s waren buitengewoon geïnteresseerd in onze installaties,” zei hij.

Dedrickson heeft naar eigen zeggen vaak UFO’s gezien en was getuige van de onbekende objecten die in juli 1952 over het Capitool vlogen.

De kolonel zei verder dat er meerdere nucleaire wapens in de ruimte zijn gebracht, die vervolgens door buitenaardsen zijn vernietigd. “Dit werd bewust stilgehouden.”

Geheim plan

“Eind jaren zeventig probeerden we een kernbom te laten exploderen op de maan,” zei Dedrickson. “De buitenaardsen hebben dit voorkomen.”

Het is inmiddels bekend dat de Amerikaanse luchtmacht in de jaren vijftig een geheim plan had ontwikkeld om op de maan een atoombom tot ontploffing te brengen.

Project A119

Dit plan heette Project A119. Doel van het onderzoek was onder andere de zichtbaarheid van de explosie vast te stellen en de gevolgen voor het maanoppervlak.

Officieel heeft de luchtmacht het project in januari 1959 stopgezet, maar volgens Dedrickson is dat niet het geval geweest en is het toch doorgezet.

[Collective-evolution]


Vond je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. Voor degene die het nog niet weet : de Maan is uit de aarde , op de plaats waar nu de Stille Oceaan ligt gekomen in het Lemurische tijdperk, en ze gaat er terug in , rond ongeveer 7000 n C goed om te weten !

  0 likes
  • waarom zou de maan terug komen,

   2 likes
   • De maan is uit de aarde gegaan , samen met de Oerleraren van de mens ,die ooit aan de mens de oerwijsheid brachten in de verre oudheid tijdens Lemuria , dat is eig nog niet zover terug (pakweg 200000 jaar ) en hebben zich in een Maankolonie binnen in de maan gevestigd om het wereldzijn te besturen . Dit is een groot geheim en de wetenschap wéét heel goed dat de maan is ontstaan uit de aarde ! Vandaag de dag hoor je daar niet meer van omdat mens de mens wil misleiden met een hardnekkig materialisme . Maar het staat goed beschreven in de occulte boeken .
    De maan trad uit de aarde opdat de mens zich zou kunnen ontwikkelen en het wezen Lucifer heeft ermee te maken , met het maangeheim . Dit is een groot kosmisch gebeuren , zo door de hogere Wezens bepaald ,en zo komt zij ook terug opnieuw in de aarde ,want dan zal het menselijke lichaam helemaal anders zijn er zal geen bevruchting op de manier van nu meer kunnen gebeuren rond pakweg 6500 – 7000 na C ,want de mens zal dan reeds fysiek en psychisch rijp zijn aan 12 jaar en bevruchting zoals nu is dan niet meer mogelijk ! De mens zal zich dan op een andere manier nakomelingen krijgen .
    De maan heeft te maken met de etherkrachten die in de mens werken , en zij is in het heelal geplaatst én uit de aarde gegaan als TEGENKRACHT VAN LUCIFER . Zij , de Maan verhinderd de mens om te bezwijken voor de Luciferische verleiding en om aards te kunnen blijven tijdens onze ontwikkeling die wij nu nodig hebben en nu met het IK ,ons gegeven door het Christusbewustzijn daaraan weerstand te bieden ,en het verstand te vergeestelijken via het hart ,en niet via het hoofd / de hersenen . De kracht waarmee de Aarde de Maan aantrekt (zwaartekracht) is dezelfde die de mens aan zijn lagere natuur bindt , en dit ter ontwikkeling .
    Het zijn kwaadaardige , materialistische krachten ,werkzaam in de theosofie, die gemaakt hebben dat de God Jahweh, afgeschilderd werd als de God van de lagere natuur , een Maangod ,die hij wel is , maar niet zoals voorgesteld door de theosofie . Het is met name door de helderziende Blavatsky dat Jahweh alleen als Maangod en god vande lagere natuur belast werd en dat LUCIFER als de plaats werd gezet van Jahweh . Ook zij wist niet wie de ware Christus was . Dat heeft te maken gehad omdat zij met de lagere maankrachten werkte ,en niet hoog en zuiver genoeg kon waarnemen .

    4 likes
    • der heeft er hier ene teveel geestesdrank genoten…

     12 likes
    • @Mikaël schreef : Maar het staat goed beschreven in de occulte boeken .

     Wat zijn het precies voor boeken, door wie geschreven en waar bevinden zij zich ?

     3 likes
     • Dit gaat héél ver ver terug !Het is wat men in occulte termen heet de Kosmische Oerwijsheid. Ze stamt van onzichtbare hogere Wezens ,die als de Oerleraren zoals men ze noemt deze wijsheid deelden met de leiders van de alleroudste aardebewoners en daarna meegegaan zijn met de uittreding van de maan uit de aarde ,een kosmisch gebeuren en zich vestigden in een Maankolonie in het binnenste van de Maan ,waar zij de wereldorde /wereldwijd besturen en waar ook vele andere diversen wezens ,ook zeer slechte huisvesten ( the Dark side of the Moon) , en dit rond halfweg het Lemurische tijdperk . Deze wijsheid is altijd bewaard gebleven , eerst doorheen het Atlantische tijdperk ,en dan op het einde rond 8000 v C bij de zondvloed overgegeven door de Wijzen van Atlantis aan de Oude Rishis van het oude India ,die de oerkennis bewaarden voor het Na-Atlantische tijdperk dat begon na de zondvloed rond 7500 v C . De kennis van de. Grote Oerleraren ging ook mee via de Manoe ( Noach in de Bijbel) en naar de Gobi woestijn ,waaruit deze naar India afzakte en tot in voor Azië , de Kaukasus waar mysteriescholen ontstonden en werd in India aan de Brahmanen onderwezen . Een zwakke latere afspiegeling kan je vinden in de Veda’s die maar geschreven zijn tussen 1500 en 600 v C ! De Oude Zarathoustra onderwees ook deze oerwijsheid in 6000 v C aan de Oersemieten en Perzen, vandaar de latere Avesta . En in de Evangeliën vindt je ze ook weer toen de Christus ze op aarde terug opnieuw vorm gaf ,maar dat kan nog niet begrepen worden volledig,in deze huidige materialistische tijd waarin wij nu leven ,de ergste tijd op geestelijk niveau .In de middeleeuwen werd ze in het verborgene doorgegeven door de broederschappen van de Graal en de Rozenkruisers ,en pas in de late 19 de eeuw op schrift gesteld toen de theosofie en het spiritisme opnieuw doorbraken .
      Een basisboek wat ik je erg kan aanbevelen is ‘ De wetenschap van de geheimen der ziel ‘van R Steiner en zijn andere boeken en bv “Bron van het Occultisme “van G de Purucker .

      4 likes
    • Das dus nog geen reden om de maan dan maar op te ruimen. De maan zorgt voor eb en vloed. Het wassende water. Beweging van water. Als water stil zou staan, dan zorgt de zon ervoor dat er teveel water opdroogt.
     Zonder de maan zouden vrouwen niet meer ongesteld worden. Dan zou er een oud vruchtje/bedorven/opgedroogd vruchtje in de baarmoeder blijven hangen en zou de mens/levende(zoogdieren) sowieso uitsterven.
     Dus de maan hoort gewoon bij de natuurlijke cycli’s. Het is de mens met alle kennis die dit misbruikt. Hoogpriesters(alchemisten) die de kennis misbruiken. Witte magie(kennis werking natuur/van alles) gebruiken als zwarte magie.(misbruiken natuur)
     Je hebt goede tovenaars en je hebt slechte tovenaars. Perkamentus versus Voldemord. Perkamentus heeft Voldemord(Marten Villijn) zelf als leerling gehad. Dus het 1 heeft met het ander te maken voorbeeld.
     De paus is een hoogpriester. Je hebt drie pausen. Een witte, grijze en een zwarte. Alle drie staan voor afbraak huidig systeem. Maar uiteindelijk moet het goede overwinnen. Ja, als het laat is en vele mensen opgeruimd zijn. Het systeem filtert al mensen. De sterkste, beste etc. overleeft.
     De komende Alien invasie is puur bedoelt om de satellieten/technologie/alles wat een mens gemaakt heeft/het huidige systeem op te ruimen. Dit is de reden dat er kraters in de maan en aarde zitten.(ruimtepuin gaat al op natuurlijke wijze langs de aarde af ivm energieën van andere planeten/banen etc.) Gevolg opruimen satellieten is explosies in lucht/vuurballen die naar beneden komen.(bijbel/zeven zegels/bazuinen/schalen) Een nep invasie dus door de geheime wapendiensten etc. Daarna begint weer een tijdperk op natuurlijke energie/basis natuurwetten. Krijgen de mensen weer nieuwe profeten. En alles gaat zich weer herhalen.
     Dit is geen verzonnen verhaal van mijzelf, maar een analyse verhaal/het zien van patronen/een beetje kennis hebben over werking natuurkunde en scheikunde, die je kunt terugvinden in de oude geschriften/oude culturen/geloven/mythologie verhalen en rotstekeningen/huidige wetenschap/technologie werking.
     in India heb je slangengrotten.(toeristenattractie) In die grotten schuilden lang geleden de elite voor de vuurballen.(wat doet de elite nu/ze maken schuilplaatsen) Na het “vuurgevecht” in de lucht komen de kosmonauten weer naar beneden(vele culturen scheppingsverhaal) en worden als goden onthaald. Dit zijn terugkerende cycli’s. Oude wereld/nieuwe wereld. De slang die in zijn eigen staart bijt. Een complete Niburu. Ni= niet en nieuw. Buru=geboorte. De pomoborobol bij het Vaticaan. 2 werelden. 1 aarde en 1 technische aarde. Een oude jas omdraaien en dan heb je een nieuwe jas. Dat doet men dus zelf, daar komen geen buitenaardse aliens van verre planeten aan te pas.
     Kennis = macht.

     1 likes
  • De maan verwijderd zich met een paar cm per jaar van de aarde…

   7 likes
   • Dat kan zo gemeten worden door de wetenschap , maar een baan is elliptisch en nooit perfect rond en zijn nog honderden bewegingen die wetenschappers niet kunnen meten , doch de maan komt alleszins in de aarde terug .

    3 likes
    • Het wordt inderdaad zo gemeten door de wetenschap, en dan kom je met opmerkingen dat wetenschappers honderden andere bewegingen niet kunnen meten. Welke bewegingen zijn dat!
     En ik wil dan ook wel eens een onderbouwing zien van je bewering dat de maan in de aarde terugkomt…

     2 likes
     • Er zijn zovele planetaire bewegingen , en elke planeet heeft daarbij ook nog haar specifieke sterrendans en nog wel in een bepaalde maat ,want de mens als microkosmos is het exacte afbeeld van de makrokosmos, zo heeft bv Mercurius een zessterdans die in verband staat met de 6 voudige navelchakra , de Maan is zevenheid ,de dagen van de week ,en de Egyptenaren konden aan de Maanbewegingen zien wat er op de aarde gebeurde of stond te gebeuren . Zo heeft Venus haar specifieke 5voudige Venusdans rond de aarde ,dit kan je bv zien aan de oerreptielen hun structuur ,nl de vijfvoudige symmetrie van de zeeegel of zeekomkommer . Deze oerreptielen komen vanuit het vijfde Lemurische tijdperk ,wat in de wetenschap het Perm od Trias heet . Toen de maan uittrad uit de aarde kon pas het eerste prille ik- bewustzijn in de mens ontstaan ,en dag en nacht ontstonden eveneens ,….maar pas toen is de aarde beginnen draaien om haar as en juist daarom zijn alle wetenschap berekeningen die naar de oertijden leiden zo foutief en komt men aan vele miljarden jaren daar waar de aarde in feite nog geeneens een miljoen jaar oud is !!In de tweede Lemurische periode ging Mars door de aarde ,en zo ontstond het ijzer vanuit het kosmische ijzer in de levende aarde , en dat gaf aan de hogere dieren het innerlijke warme bloed . In de laatste Lemurische periode heeft de mens door misbruik van het Ik-vuur krachten opgewekt die het Lemurische Rijk hebben doen ten onder gaan ,vulkanen enz vernielden alles en eveneens de reuzenreptielen werden uitgeroeid.

      3 likes
     • Dat is geen onderbouwing, dat is fantasie. Je moet fantasieboeken gaan schrijven…

      3 likes
     • Gij bent verhangen en gedogmatiseerd door de wetenschap.

      Wetenschap van de geheimen der ziel :
      In tijden waarin ‘(westerse) esoterie’ een wetenschappelijk studieobject is geworden en het New Age-karakter van zich heeft afgeschud, is het boek De wetenschap van de geheimen der ziel meer dan ooit op zijn plaats. Hoewel inmiddels honderd jaar geleden verschenen, doet het aan als enorm actueel en juist voor deze tijd geschreven. Het wetenschappelijk karakter ervan wordt door Steiner op alle mogelijke manieren benadrukt. Het biedt dan ook een systematisch overzicht van de belangrijkste esoterische thema’s. Alle spirituele sleutelbegrippen, zoals etherisch lichaam, astraal lichaam en ik, reïncarnatie en karma, verlichting en inwijding, worden stap voor stap toegelicht. Steiner beschrijft in uitvoerige hoofdstukken de werkelijkheid van de slaap en van de dood, het geestelijk verleden van mens en aarde, de weg van de inwijding en heden en toekomst van de menselijke ontwikkeling. Aan deze uitgave is een uitvoerig apparaat van noten en een gedetailleerde inhoudsopgave toegevoegd, waardoor het boek ook als naslagwerk kan worden gebruikt. Het boek wordt gecompleteerd door een nawoord van vertaler Wijnand Mees over historie en actualiteit van Steiners basiswerk.

      ” Het wetenschappelijk karakter ervan wordt door Steiner op alle mogelijke manieren benadrukt.”

      2 likes
     • rob mag ik je een tip geven

      ga niet in discussie met fantasten, wetenschap is berust op feiten

      zo simpel is het gewoon

      godsdienst is gemaakt om mensen te indoctrineren, manipuleren en controleren.

      wetenschap heeft als doel ontwikkeling en is altijd bewijsbaar

      mensen als mikael missen hoogstwaarschijnlijk ook de intelligentie om voor zichzelf te denken

      dus bespaar je de energie beste rob

      1 likes
    • @mikael Jij heb het voor elkaar gekregen om religie en je Alu hoedje perfect te mixen in een bepaald sausje wat echt niet gezond is voor je mentale gesteldheid…

     Er zitten hele inrichtingen vol met mensen die zo in het leven staan…

     3 likes
  • ik vind je reactie echt heel vermoeiend om eerlijk te zijn.

   weer een hersenspinsel, je hebt totaal geen enkel bewijs voor je fantasieverhaal.

   met fantaseren is niks mis mee maar breng het dan niet als de waarheid, maakt je heel ongeloofwaardig

   1 likes
 2. Wij mogen heel blij zijn met de redding van de maan door buitenaardse beschermers van aarde en maan!
  trouwens van ons hele planetenstelsel.
  Ik denk dat we allemaal erg ziek waren geworden, met de vraag of dan de aarde nog wel bestaan had!

  13 likes
 3. Als je op aarde een atoombom laat ontploffen dan vangt de dampkring de klap op en gebeurt er niets.
  Maar als je op de maan een atoombom laat ontploffen dan word die knal niet opgevangen en word de maan dus weggedrukt.
  Het zou best wel eens zo geweest kunnen zijn dat we de maan verloren hadden.

  Dan hadden we vreemd op gekeken.

  7 likes
  • De maan heeft duizenden kraters vergelijkbaar met lichte tot superzware “atoombommen” en hij is er nog steeds…

   4 likes
  • De maan is 81 maal beweeglijker dan de aarde , een duwtje erop van een of andere bom geeft aldus 81 maal meer bewegingseffect ! Schade aan de maan is gelijk aan schade aan de etherische lichamen van mens en aarde ,daarom zou het ten strengste verboden moeten zijn van ook maar enige proef op de maan te doen , en zijn de Maanwezens daarom actief om dat te verhinderen …

   3 likes
 4. Alleen de mens is waanzinnig genoeg om zoiets te bedenken

  14 likes
 5. de maan en aarde verwijderen zich constant van ekaar. hoef je niet te meten, dit is pure fisica logica:
  de arde roteerd (in de zelfde richting als dat de maan rond de aarde draarid), de maan veroorzaakt de getijden en vertraagt daardoor langzaam maar zeker de rotatie van de aarde. De oceanen zijn door de getijden steeds iets meer naar de voorkant van de rotatie van de maan = meer aantrekkingskracht naar voot toe = versnelling van de maan = grotere baan.

  Maw de dagen worden stilaan langer, en de maan komt steeds verder te staan. dit zal stoppen als de rotatie snelheid van de aarde (momenteel een dag) = aan de omloopsneld heid van de maan rond de aarde (momenteel 28 dagen).

  Vraag me niet hoe het komt dat ik dit weet, mij lijkt het natuurlijk en pure logica / inzicht in de fysica…

  dus nee, de maan komt niet terug in de aarde…

  3 likes
  • Ge bent gehersenspoeld door de wetenschap en de zintuigen . De maan gaf het leven aan de aarde en de mogelijkheid om de mens te ontwikkelen . Voordat de maan uittrad waren er alleen androgyne wezens ,en was de mens tweeslachtig ,de oude wijsheid wist dat en dat vind je nog op schilderijen weer … Toen de maan uittrad werd de mens apart als man en vrouw ,de maan staat voor de dierlijke eigenschappen bij de mens en de voortplanting en die zal ooit stoppen in de nabije toekomst ,nl exact rond 7OOO na C ,dit is een bewezen feit en alzo geschouwd op een puur wetenschappelijke manier ,en veel echter dan om ‘t even welk experiment jij als wetenschappertje ooit in je leven zou kunnen doen ,wznt zamelen al je eigen zintuigen zouden je kunne bedriegen ,zoals het meestal gaat bij de wetenschap .

   Lees:
   De wetenschap van de geheimen der ziel :

   In tijden waarin ‘(westerse) esoterie’ een wetenschappelijk studieobject is geworden en het New Age-karakter van zich heeft afgeschud, is het boek De wetenschap van de geheimen der ziel meer dan ooit op zijn plaats. Hoewel inmiddels honderd jaar geleden verschenen, doet het aan als enorm actueel en juist voor deze tijd geschreven. Het wetenschappelijk karakter ervan wordt door Steiner op alle mogelijke manieren benadrukt. Het biedt dan ook een systematisch overzicht van de belangrijkste esoterische thema’s. Alle spirituele sleutelbegrippen, zoals etherisch lichaam, astraal lichaam en ik, reïncarnatie en karma, verlichting en inwijding, worden stap voor stap toegelicht. Steiner beschrijft in uitvoerige hoofdstukken de werkelijkheid van de slaap en van de dood, het geestelijk verleden van mens en aarde, de weg van de inwijding en heden en toekomst van de menselijke ontwikkeling. Aan deze uitgave is een uitvoerig apparaat van noten en een gedetailleerde inhoudsopgave toegevoegd, waardoor het boek ook als naslagwerk kan worden gebruikt. Het boek wordt gecompleteerd door een nawoord van vertaler Wijnand Mees over historie en actualiteit van Steiners basiswerk.

   2 likes
   • ik ben gehesenspoeld… allé vooruit..
    wetenschappertje : beetje kleineren, goed bezig
    dat zijn dan de mensen die denken dat ze verheven zijn. Nog veel te leren 😉

    3 likes
 6. onlythetruthwillsetyoufree

  Wel veel aliens de laatste tijd, nee we kunnen niet naar buiten zoals Bill Nye zelf zegt in deze video, We live in an inclosed system.

  Soms vertellen ze de Truth in plane sight.

  Voted “BEST FLAT EARTH PROOF 2017”
  https://www.youtube.com/watch?v=WJfS5bvb6Yk

  3 likes
  • Flatheads kunnen blijkbaar wel accepteren dat we enkele honderden kilometers hoog kunnen komen, dus waarom nog steeds geen foto van een aarde met alle continenten zichtbaar. Zeker gezien het argument dat flatheads claimen dat NASA verklaart dat we niet voorbij de van Allenbelt kunnen komen (2000-5000km hoog). Met die logica kunnen er dus wel satellieten zijn, inclusief het ISS op 600km hoogte, die overigens mooie opname’s in 4K laat zien van een ronde aarde, met kaarsrechte onderdelen in beeld van datzelfde ISS. Iets wat met een fisheyelens niet kan, dus moet het wel met een normale lens (50mm etc.)zijn opgenomen.
   Ook als je de landkaart van de platte aarde op tafel legt, en kompasrichtingen en afstanden met de realiteit gaat vergelijken zie je dat de flatheads er mijlenver naast zitten, soms wel honderden…
   Oja, en die kromming is weldegelijk zichtbaar, maar dat vergt enig precisiemeetwerk…

   1 likes
 7. De maan heeft kraters omdat men in vorige tijdperken/werelden de kunstmatige satellieten/alle technologie heeft opgeblazen. En zo kon men weer op natuurlijke wijze/aarde energieën weer leven. En dan ontstond/ontstaat er weer een nieuwe profeet. Jezus komt terug theorie.

  1 likes
  • Er zijn experimenten gedaan om een maan te maken in geologische labos , men heeft heel duidelijk kunnen vaststellen dat men met zwavelhoudende stoffen een kleine maan kreeg, en dat dan daarop allerlei stoffen tegenaan gegooid werden ,kreeg het volledig het uitzicht van de maan .
   Toen de maan uit de aarde ging keerde hij zich binnenste buiten, en nam de zwavelhoudende stoffen mee vanuit de toen dikke aardeatmosfeer die dan de binnenkant vormden , en de buitenkant van de maan bestaat uit verhoornde mineralen die zo sterk en hard zijn als glazuur , en harder als niet op de aarde bestaan, vandaar de zo hoornbergen die eruit zien als echte hoorns met hun schuine pieken !
   En toen is de lucht op aarde veel dunner geworden en kon de aarde geleidelijk worden naar een andere
   toestand meer gelijkend op nu , want zij was toen nog echt dikvloeibaar en de dinosurussen die zwommen in een soort stroperige vloeistof, die hebben nooit op een vaste aarde gelopen, geloof toch niet niet alle fabeltjes die de wetenschap ons wijsmaakt aub !

   1 likes
 8. Niemand kan bij de maan komen…..of het moet in een studio zijn of in Hollywood.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...