Homepagina » Gezondheid » Diabetes: Is de aarde plat?
Diabetes genezen

Diabetes: Is de aarde plat?

Er zijn nog steeds mensen die denken dat de aarde plat is. Ook zijn er nog steeds mensen die denken dat de zon om de aarde draait.

Als mensen maar lang genoeg iets horen, gaan ze het vanzelf geloven. Helemaal als het door anderen nagepraat wordt. Dan horen ze soortgelijke verhalen van verschillende kanten.

En geloof is iets krachtigs. Alles dat het geloof bevestigt, wordt omarmd. En alles dat het geloof tegenspreekt wordt vaak blindelings afgewezen.

Maar wat als later blijkt dat het geloof verkeerd was? Dat wat men jarenlang aangenomen en geaccepteerd had als waarheid, ineens niet blijkt te kloppen?

Wat je krijgt is een innerlijk verzet. Er ontwikkelt zich een cognitieve dissonantie.

Wat is cognitieve dissonantie?

Cognitieve dissonantie is een vervelende mentale staat die je ervaart als twee verschillende dingen in je hoofd in strijd zijn met elkaar. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij tegenstrijdige gedachten. Of wanneer een bepaalde overtuiging (geloof) tegengesproken wordt door (nieuwe) harde feiten.

Hetzelfde zien we gebeuren bij de ziekte diabetes.

Miljoenen mensen lijden eraan. Decennialang werd door dokters gezegd dat het ongeneeslijk was. Als je het hebt, zou je er nooit meer vanaf komen. Het wordt alleen maar erger werd je gezegd. Je krijgt pillen en zodra het erger wordt, krijg je injecties. Een andere optie was er niet.

Mensen geloofden dat grif. Het zijn namelijk de artsen die het zeggen. En artsen hebben (helaas) een autoriteitspositie. Dat betekent dat veel mensen blindelings accepteren wat de dokter zegt.

En dit soort verhalen, waarvan men ooit dacht dat het de enige waarheid was, worden nagepraat. Wanneer iemand ditzelfde verhaal van verschillende kanten hoort, wordt al snel gedacht: “Iedereen zegt het, dus zal het wel waar zijn.”

Verspreiding verhalen

Als de dokter of meerderen het zeggen, is het zo…

De overtuiging dat wat de artsen zeggen waar is, zit bij veel mensen diep in het onderbewustzijn geprogrammeerd. Het gros van de mensen slikt daarom klakkeloos wat ze voorgeschoteld krijgen door de dokter, zonder hun ‘wijsheid’ in twijfel te trekken. Het eigen gezonde verstand wordt op dat moment uitgeschakeld!

Voortschrijdend inzicht

En toen kwam er een nieuw inzicht over diabetes. Wat bleek? Diabetes kan wel degelijk genezen. Je kunt er vanaf komen! Het werd meermaals wetenschappelijk aangetoond en bewezen.

Een handjevol artsen juichten dit wetenschappelijk nieuws toe. Maar de meeste artsen geloofden het niet. Jarenlang wisten zij niet beter dan dat diabetes ongeneeslijk was. Zij leefden in het geloof en de overtuiging dat diabetes ongeneeslijk is. En nu ineens moeten ze iets anders geloven en zeggen? Dat creëerde bij veel artsen cognitieve dissonatie.

Toch zijn er inmiddels duizenden mensen genezen van diabetes. Mensen die aan de pillen zaten of zichzelf dagelijks moesten injecteren, zijn nu vrij van de ellende. Ze voelen zich stukken beter, sterker en hebben het diabeteshoofdstuk kunnen sluiten.

Helaas geldt dat niet voor iedereen. Veel diabetici ervaren ook een cognitieve dissonantie. Een innerlijk conflict. ‘De dokter heeft altijd gezegd dat diabetes ongeneeslijk is en nu hoor ik van een andere kant dat het toch kan genezen?’ Het klinkt ze ‘te mooi’ in de oren en doen dat af met “als het te mooi klinkt, zal het ook te mooi zijn”.

Tegengeluiden

Wat overigens zeer kwalijk is, is dat diabetes, net als veel andere ziekten, verdienmodellen zijn geworden. Vanuit de medische wereld verkoopt men liever medicijnen die het leed verzachten, maar nooit genezen!

Een genezen patient levert immers niets meer op. En zolang je vastzit aan de medicijnen stroomt er geld van jou, via de verzekeringsmaatschappijen naar de medicijnmakers. Deze medicijnmakers verdienen dan ook elk jaar miljarden dollars en euro’s aan de verkoop van medicijnen. Zij financieren bijvoorbeeld universiteiten, waar artsen opgeleid worden… Daar leren ze onder andere welke medicijnen ze moeten voorschrijven bij welke kwalen.

En dat is precies de reden waarom veel mensen, die hier financiële belangen bij hebben, niets willen weten van genezing. Genezing betekent namelijk dat er geen medicijnen meer verkocht worden. En dat is slecht voor de winst.

Kijk bijvoorbeeld op de website van het diabetesfonds Nederland. Wat ze je geven is HOOP op een betere toekomst. Het eerste bericht dat je ziet op hun site gaat over de collecte en of je online geld wilt geven. Maar je krijgt er niets concreets voor terug. En zolang ze hoop blijven geven, blijven mensen geld geven.

Ze zeggen dat ze streven naar genezing. Ze zeggen dat het geld nodig is voor verder onderzoek. Maar ze zwijgen in alle talen over het feit dat genezing al mogelijk is!

En dat is logisch want het diabetesfonds streeft niet naar genezing, maar naar winst! Ook daar geldt dat diabetes een verdienmodel is. En het is extreem winstgevend!

Het is overigens niet alleen het diabetesfonds dat financieel beter wordt van het verkopen van de hoop op een beter leven. Artsen, de farmaceutische industrie, onderzoeksinstituten, en meer doen hieraan mee.

Michel Lejeune stuurde een bericht naar het diabetesfonds met de vraag of ze geïnteresseerd waren in een behandelmethode om diabetes te genezen. Hij werd vriendelijk afgewezen en bedankt. Ze wensten hem veel succes. Zij waren niet geïnteresseerd!

De behandelmethode

De behandelmethode om van diabetes te genezen is non-invasive. Je kunt de behandeling veilig doen zonder fysiek contact.

Je hoeft niets te slikken of in te nemen en wat je doet met deze behandeling is zuiver natuurlijk. Het is een éénmalige behandeling. Wanneer je deze ondergaat ben je daarna klaar en is de kans dat je daadwerkelijk genezen bent van diabetes meer dan 90%.

100% is niet realistisch. Niets werkt 100%. Ook gewone medische ingrepen kunnen nooit 100% succes garanderen. Maar deze methode werkt! Inmiddels zijn duizenden mensen bij deze behandelmethode gebaat. Zij zijn genezen van diabetes.

Ervaringen

Diverse mensen die deze behandelmethode ondergingen vroegen zich al na een paar dagen af of ze mochten stoppen met medicijnen, omdat ze zich veel beter voelden. Het advies dat ze van ons krijgen is altijd om deze behandeling volledig af te maken. Het afbouwen van medicijnen doe je vervolgens in overleg met je reguliere arts of specialist.

Reacties die we soms horen is dat artsen het een ‘wonder’ vinden. Sommige artsen vinden het onzin, maar de feiten spreken voor zich.

En als je de mening van een arts die vastgeroest zit in oude achterhaalde overtuigingen kunt weerleggen met harde wetenschappelijke feiten, of met resultaten… dan is de keuze gemakkelijk gemaakt. Dan mag die arts vinden wat hij vindt. Jij bent genezen van diabetes.

Hoe werkt het en wat kost het?

Wanneer je begint met deze behandelmethode, zul je merken dat je je sterker, gezonder en beter gaat voelen.

Je bloedsuikerspiegel stabiliseert en je kunt steeds meer dingen eten en drinken, zonder rekening te hoeven houden met de strenge diabetes-regels. Kortom je krijgt je gezonde vrijheid weer terug!

De behandelmethode kost éénmalig 297 euro, maar nu tijdelijk krijg je 100 euro korting.

Je kunt dus kiezen om door te gaan met het spekken van de diabetes-industrie, en de rest van je leven doorgaan met het gebruiken van medicatie dat het leed iets verlicht, maar nooit oplost.

Of je kunt voor deze behandelmethode kiezen en daarna voorgoed genezen zijn van diabetes.

De keuze is aan jou!

Klik hier en leef binnenkort weer diabetes-vrij!

2.4 37 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Deze corrupte medishe wereld is “Maak mensen ziek om meer geld te maken”.! Binnen kort is het afgelopen, de corrupte pharmacy industry gaan 100% ten onder. Straks komt er 6000 natuurlijke geneesmiddel vrij dankzij President Trump!

rop
rop
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Nou nee ,eigenlijk niet ,Het geloof maakt mensen ziek, mensen mogen nou graag ergers in geloven en dat geeft zekerheid aan hun onzekerheid, maar wat is zekerheid zeker niet het geloof, dat blijkt wel zolang de mensheid het geloof ziet als een soort zekerheid ,en met al hun beelden erbij.dat houd in dat geen een beeld de waarheid is ,ja er is er wel een ,maar dat heeft totaal geen vorm.

Petra
Petra
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Blijft dat je in dit geval je eetpatroon helemaal zal moeten aanpassen en daar hebben de meeste mensen geen zin in. Die nemen liever een pilletje, ongeacht de bijwerkingen.

Ome jaap
Ome jaap
5 maanden geleden

Tja net als corona en dat het zo gevaarlijk is. 90% geloven Rutte, de jonge en van dissel nog. Te triest dit

doornbos
doornbos
Reactie op  Ome jaap
5 maanden geleden

Klopt als een bus ome Jaap. ‘Het eigen verstand wordt uitgeschakeld’. Nou ja, kan het niet slijten ook.

doornbos
doornbos
5 maanden geleden

Nou ja, neem bijvoorbeeld groenteboer De Greef. In vroeger tijden : ‘De Greef zijn vitaminen doen de dokter grienen’. Erg geestig en zegt gelijktijdig genoeg. Gelukkig maar dat de komende ‘vaccinaties’ niet alleen erg zinvol zijn, maar ook nog eens gratis. Net als al die ‘testen’. Ehhhh, toch?

rrr
rrr
5 maanden geleden

Met het ketogene voedingspatroon ( snelle suikers mijden ) hebben inmiddels zeer veel diabetespatïenten zichzelf genezen. Helaas wordt dit in de MSM doodgezwegen. Alleen al op youtube is hier veel over te vinden

De laatste Batavier
De laatste Batavier
Reactie op  rrr
5 maanden geleden

Als je diabetis hebt stop dan met alle koolhydraten. Koolhydraten zijn voornamelijk zetmeel een suikers. Dus geen brood, rijst, pasta’s, aardappelen, frisdranken, bier, zoet fruit of groenten. Wel veel vet en eiwit. Dus boter, olie, vlees, (vette) vis, groente, suikerarm fruit. https://happyhealthy.nl/ketose/

Freba
Freba
Reactie op  rrr
5 maanden geleden

Suiker “verwoest” en is meer verslavend dan Heroine. Daarom worden de gepensioneerde medewerkers van de suikerindustrie “netjes” geindexeerd. Handel=Handel

Hoge Noorden
Hoge Noorden
5 maanden geleden

Je zou extra virgin kokosolie aan je dieet moeten toevoegen, helpt je bloedsuikerspiegel stabiel te houden. En het is niet waar dat beweerd wordt dat kokosolie niet gezond zou zijn, omdat het veel verzadigd vet zou bevatten. Integendeel, de vetten in kokosolie hebben een andere samenstelling waardoor het lichaam er anders op reageert, maar wel op een positieve manier.

Ron
Ron
5 maanden geleden

Ik heb een Indische ayurvedische arts gekend die spijtig genoeg op 103 jarige leeftijd is overleden. Hij genas diabetes in 2 a 3 weken. Dr Triguna in Dehli was de naam.Mijn vriend spoot insuline toen hij vertrok, na medicatie van deze arts gedurende 4 dagen moest hij fanta drinken om de suiker te compenseren.

Realistic
Realistic
5 maanden geleden

Ga maar eens in gesprek met je arts met een IQ van 128…..Wordt moeilijk voor de arts en je krijgt veel ‘ja maar” te horen. Vinden ze niet leuk dat je jezelf kunt onderbouwen.

Freba
Freba
Reactie op  Realistic
5 maanden geleden

Helemaal eens. Huisartsenpeil is dramatisch. En vooral als je word toegesproken door laag opgeleide eigenwijze assistentes, die op de stoel van de huisarts gaan zitten. In 1983 moest bijna mijn linkerbeen geamputeerd worden vanwege Stafylokokken. Geweigerd. Opa tennist nog steeds met het been. Niets aan de hand meer. Geloof in je eigen lichaam. Huisartsenpraktijken, zooooooo 20e eeuws

Licht en Liefde
Licht en Liefde
5 maanden geleden

Ja! Werkelijk alle ziekten zijn te genezen! Maar…alleen maar met jouw eigen kracht. Een kracht die altijd al in jouw zat en dat ben je nu vergeten. Vergeten omdat de meeste dokters niet zo zijn opgeleid.
Elke ziekte is Altijd te genezen vanuit JOUW Kracht!

Freba
Freba
Reactie op  Licht en Liefde
5 maanden geleden

Lees vooral OSHO, U weet wel de verguisde profeet uit de 70/80 tiger jaren, “Gezondheid Zit In Jezelf”

jeHet kan ook heel goed overheid zijn, dne aakster
jeHet kan ook heel goed overheid zijn, dne aakster
5 maanden geleden

Er bestaan verschillende benaderingen, in de wereld van natuur geneeswijzen, die allemaal helpen je gezonder te maken, verdiep je er maar eens in, een prachtige wereld om in rond te dolen, een echt avontuur, vol ontdekkingen !

Trix
Trix
5 maanden geleden

Every illness starts with a mindset. Change your mindset and you eridicate the illness

x

Check Also

beveiliging

Bekende beveiligingsonderzoeker gestorven. Onlangs kreeg hij de coronaprik

De bekende beveiligingsonderzoeker Dan Kaminsky is plotseling ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x