Homepagina » Buitenland » Amerikaanse coalitie schandelijke verliezer in Syrië. Moeten we nu vrezen voor een atoomoorlog?
Amerikaanse coalitie schandelijke verliezer in Syrië. Moeten we nu vrezen voor een atoomoorlog?

Amerikaanse coalitie schandelijke verliezer in Syrië. Moeten we nu vrezen voor een atoomoorlog?

Syrië toont zich de absolute leider in de bestrijding van het terrorisme. Dit betekent dat de oppermachtige ‘internationale coalitie’ de schandelijke verliezer is, stelt de Belgische pater Daniël, die in Syrië woont.

Onder het voorwendsel van de strijd tegen het terrorisme heeft deze coalitie het land en het volk verwoest en uitgemoord, terreurgroep IS geholpen en terroristen getraind, betaald en bewapend.

Dat allemaal om de baas te kunnen zijn in Syrië, om beslag te kunnen leggen op olie en gas en om Rusland en Iran buiten spel te zetten en de absolute wereldheerser te spelen, aldus Daniël.

Grootste nederlaag

Syrië is voor de CIA mogelijk de grootste nederlaag uit diens geschiedenis, zegt hij. Er zijn miljarden verspild voor niets.

De Amerikaanse elite heeft met een monsterscore, zoals in de grootste dictaturen gebruikelijk is, een tekst van 70 bladzijden met sancties tegen Rusland, Iran en Noord-Korea goedgekeurd, geheel zonder grond.

Met steeds grotere brutaliteit en agressiviteit stuurt Amerika aan op een oorlog, stelt pater Daniël, toevoegende dat hij vreest voor een atoomoorlog.

Oorlog om energie en macht

Ondertussen is er nog steeds geen hard bewijs van Russische inmenging in de laatste Amerikaanse verkiezingen.

Volgens Daniël is er sprake van een oorlog om energie en macht. In Syrië hadden namelijk al twee Amerikaanse pijpleidingen moeten liggen om Rusland te blokkeren.

“Fidel Castro had destijds gelijk toen hij zei dat de VS de hele wereld tiranniseren en plunderen door hun politieke, economische, technologische en militaire macht,” zegt hij.

Eén van de grootste leugens

Pater Daniël heeft van dichtbij meegemaakt wat er de afgelopen jaren in Syrië is gebeurd en wat we daarvan terugzien in de westerse media.

Volgens hem is de westerse berichtgeving over Syrië één van de grootste leugens van de laatste tijd.

[Geotrendlines]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

Nee…….!

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Zeker een “ja” zodra de gefrustreerde honden in de VS hun “partners” in het MO, o.a. het oer conservatieve en soenitische Saoedi-Arabië de opdracht geven Syrië binnen te vallen en dit wederom Rusland, China en zelfs India een reden geeft een offensief te starten. Het enige gevaar voor de VS echter is dan dat er een schokgolfbeweging zal komen op de door hen opgepomte en gemanipuleerde aandelenbeurzen. Dit kan dan het einde inluiden van de Amerikaanse hegemonie, met alle gevolgen van dien.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

Menig geïnteresseerde, onderzoeker zag dit aankomen. Was het niet Zbigniew Brzeziński die in zijn boek ‘The Grand Chessboard’ schreef dat Amerika het olie en het gas is Eurazië wilde controleren. Hij noemde met name de landen rond het Kaspische zee bassin waarbij volgens hem Oezbekistan een centrale rol zou spelen.

Brzeziński’s zijn visie is in de jaren negentig geschreven en ondertussen hebben Rusland en China niet liggen slapen. Ook zij zagen hem aankomen. De twee landen hebben samen met India, Zuid Afrika, en Brazilië, de Brics Bank opgericht. Daarnaast investeert China een vermogen in een mega project, de trans Aziatische spoorlijn en wegen, die de landen die Brzeziński opsomde verbind. Te zijner tijd zal de kapitale markt in deze regio in hoog tempo aantrekken in het voordeel van China.

Even ter herinnering een paar belangrijke quotes van Brzeziński over de toekomst van de VS;

“In that context, how America ‘manages’ Eurasia is critical. A power that dominates Eurasia would control two of the world’s three most advanced and economically productive regions. A mere glance at the map also suggests that control over Eurasia would almost automatically entail Africa’s subordination, rendering the Western Hemisphere and Oceania (Australia) geopolitically peripheral to the world’s central continent.

About 75 per cent of the world’s people live in Eurasia, and most of the world’s physical wealth is there as well, both in its enterprises and underneath its soil. Eurasia accounts for about three-fourths of the world’s known energy resources.” (p.31)

“America is now the only global superpower, and Eurasia is the globe’s central arena. Hence, what happens to the distribution of power on the Eurasian continent will be of decisive importance to America’s global primacy and to America’s historical legacy.” (p.194)

“In the long run, global politics are bound to become increasingly uncongenial to the concentration of hegemonic power in the hands of a single state. Hence, America is not only the first, as well as the only, truly global superpower, but it is also likely to be the very last.” (p.209)

Het is duidelijk welke richting het uit gaat en waar een mogelijke clash staat te wachten. Afrika speelt hier ook een rol om de grondstoffen te controleren en de Chinezen die er al enige tijd investeren het lastig te maken. Het schijnt dat het Project of the New American Century (PNAC) hiervoor het United States Africa Command (AFRICOM) heeft opgericht onder minister van Defensie Donald Rumsfeld. (PNAC)

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Africa_Command

Daarnaast werd USEUCOM en USAPACOM opgezet naast USCENTCOM voor het midden Oosten en Eurazie.

Kaart USCENTCOM,

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Africa_Command#/media/File:USAFRICOM_United_States_Africa_Command_Map_Draft.jpg

Kwestie van tijd denk ik voordat ze weer kunnen zeggen, bombs away.

Word vervolgd…

Louise
Louise
3 jaren geleden

Jawel, de Pater heeft helemaal gelijk……. maar ja, wat nu…….

speedmaster
speedmaster
3 jaren geleden

Na deze politieke analyse kan de eerwaarde pater ons misschien zijn expertise geven over het wereldwijde misbruik van kinderen door de christelijke geloofsverkondigers van het laagste tot het hoogste niveau?

Rene
Rene
3 jaren geleden

Heel interessant en heel erg belangrijk, ook wat pater Daniël er van vind……

frans
frans
3 jaren geleden

Er komt geen atoomoorlog.

frans
frans
3 jaren geleden

Zij, de wereldheersers zijn aan het verliezen.
Hun macht moet uitdoven, uitgeroeid worden. gelemineerd.
Want zij hebben 1 ding gewild. de wereld totalitair onderdrukken.
En dat gaat niet door!

Sparkie
Sparkie
3 jaren geleden

Ik moet stiekem erkennen dat ik Poetin en Rusland hoger acht dan de westerse beschaving (politici) Poetin heeft toch in veel zaken het hoofd koel weten te houden op de negatieve prikkels die het westen richting Rusland zendt. Als ik zou moeten emigreren dan zou ik denk ik eerder voor Rusland dan voor Amerika kiezen. Natuurlijk is het in Rusland ook niet allemaal koek en ei maar dat is het in Amerika zeker ook niet met zijn 50 miljoen daklozen. Ik denk dat Rusland ondanks alles een eerlijker land is.

War on Error
War on Error
3 jaren geleden

Die Amerikaanse coalatie staat onder regie van . . . (hint: niet de VS zelf).
De VS moeten wel, begraven onder de schulden – ze hebben de VS bij de strot. ‘Mes op de keel’;
verplicht oorlogvoeren is het enige wat wordt verlangd om ze te laten bungelen.

Zonder alle achtergronden en de hele voorgeschiedenis op te sommen,
dit zegt al het nodige:
Trump in bed met de Russische maffia (globalisten):
https://zembla.vara.nl/nieuws/de-omstreden-vrienden-van-donald-trump-de-russen

Trump jr. ook in bed met de maffia, en wel:
JARED KUSHNER’S GEORGE SOROS CONNECTION EXPOSED – The Deep State Control Of Donald Trump
https://youtu.be/HdbHIpxNtn4 https://theinternationalreporter.org/2017/06/20/deep-state-the-all-encompassing-tentacles-of-george-soros-are-firmly-wrapped-around-jared-kushner/

We moeten onszelf niet voor de gek houden. Deze oorlog gaat door. (mogelijk nog huftiger – de Olifant in de Kamer is wereldmarktleider in onbemand wapentuig, chemische en biologische oorlogsmisdaden). Zolang we in de NAVO zitten, doen wij daar (al dan niet actief) aan mee. (We stemmen zeker voor wat de profiteeurs van ons willen, en tegen veroordelingen van de clandestiene oorlogsvoering). Zo ging het altijd al.

x

Check Also

rutte

‘Nederland steunde terroristen en Rutte probeert waarheid onder tapijt te schuiven’

Premier Mark Rutte probeert te voorkomen dat ...

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x