Homepagina » Buitenland » Amerikaanse coalitie schandelijke verliezer in Syrië. Moeten we nu vrezen voor een atoomoorlog?
Amerikaanse coalitie schandelijke verliezer in Syrië. Moeten we nu vrezen voor een atoomoorlog?

Amerikaanse coalitie schandelijke verliezer in Syrië. Moeten we nu vrezen voor een atoomoorlog?

Syrië toont zich de absolute leider in de bestrijding van het terrorisme. Dit betekent dat de oppermachtige ‘internationale coalitie’ de schandelijke verliezer is, stelt de Belgische pater Daniël, die in Syrië woont.

Onder het voorwendsel van de strijd tegen het terrorisme heeft deze coalitie het land en het volk verwoest en uitgemoord, terreurgroep IS geholpen en terroristen getraind, betaald en bewapend.

Dat allemaal om de baas te kunnen zijn in Syrië, om beslag te kunnen leggen op olie en gas en om Rusland en Iran buiten spel te zetten en de absolute wereldheerser te spelen, aldus Daniël.

Grootste nederlaag

Syrië is voor de CIA mogelijk de grootste nederlaag uit diens geschiedenis, zegt hij. Er zijn miljarden verspild voor niets.

De Amerikaanse elite heeft met een monsterscore, zoals in de grootste dictaturen gebruikelijk is, een tekst van 70 bladzijden met sancties tegen Rusland, Iran en Noord-Korea goedgekeurd, geheel zonder grond.

Met steeds grotere brutaliteit en agressiviteit stuurt Amerika aan op een oorlog, stelt pater Daniël, toevoegende dat hij vreest voor een atoomoorlog.

Oorlog om energie en macht

Ondertussen is er nog steeds geen hard bewijs van Russische inmenging in de laatste Amerikaanse verkiezingen.

Volgens Daniël is er sprake van een oorlog om energie en macht. In Syrië hadden namelijk al twee Amerikaanse pijpleidingen moeten liggen om Rusland te blokkeren.

“Fidel Castro had destijds gelijk toen hij zei dat de VS de hele wereld tiranniseren en plunderen door hun politieke, economische, technologische en militaire macht,” zegt hij.

Eén van de grootste leugens

Pater Daniël heeft van dichtbij meegemaakt wat er de afgelopen jaren in Syrië is gebeurd en wat we daarvan terugzien in de westerse media.

Volgens hem is de westerse berichtgeving over Syrië één van de grootste leugens van de laatste tijd.

[Geotrendlines]


Vond je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Zeker een “ja” zodra de gefrustreerde honden in de VS hun “partners” in het MO, o.a. het oer conservatieve en soenitische Saoedi-Arabië de opdracht geven Syrië binnen te vallen en dit wederom Rusland, China en zelfs India een reden geeft een offensief te starten. Het enige gevaar voor de VS echter is dan dat er een schokgolfbeweging zal komen op de door hen opgepomte en gemanipuleerde aandelenbeurzen. Dit kan dan het einde inluiden van de Amerikaanse hegemonie, met alle gevolgen van dien.

  15 likes
  • Menig geïnteresseerde, onderzoeker zag dit aankomen. Was het niet Zbigniew Brzeziński die in zijn boek ‘The Grand Chessboard’ schreef dat Amerika het olie en het gas is Eurazië wilde controleren. Hij noemde met name de landen rond het Kaspische zee bassin waarbij volgens hem Oezbekistan een centrale rol zou spelen.

   Brzeziński’s zijn visie is in de jaren negentig geschreven en ondertussen hebben Rusland en China niet liggen slapen. Ook zij zagen hem aankomen. De twee landen hebben samen met India, Zuid Afrika, en Brazilië, de Brics Bank opgericht. Daarnaast investeert China een vermogen in een mega project, de trans Aziatische spoorlijn en wegen, die de landen die Brzeziński opsomde verbind. Te zijner tijd zal de kapitale markt in deze regio in hoog tempo aantrekken in het voordeel van China.

   Even ter herinnering een paar belangrijke quotes van Brzeziński over de toekomst van de VS;

   “In that context, how America ‘manages’ Eurasia is critical. A power that dominates Eurasia would control two of the world’s three most advanced and economically productive regions. A mere glance at the map also suggests that control over Eurasia would almost automatically entail Africa’s subordination, rendering the Western Hemisphere and Oceania (Australia) geopolitically peripheral to the world’s central continent.

   About 75 per cent of the world’s people live in Eurasia, and most of the world’s physical wealth is there as well, both in its enterprises and underneath its soil. Eurasia accounts for about three-fourths of the world’s known energy resources.” (p.31)

   “America is now the only global superpower, and Eurasia is the globe’s central arena. Hence, what happens to the distribution of power on the Eurasian continent will be of decisive importance to America’s global primacy and to America’s historical legacy.” (p.194)

   “In the long run, global politics are bound to become increasingly uncongenial to the concentration of hegemonic power in the hands of a single state. Hence, America is not only the first, as well as the only, truly global superpower, but it is also likely to be the very last.” (p.209)

   Het is duidelijk welke richting het uit gaat en waar een mogelijke clash staat te wachten. Afrika speelt hier ook een rol om de grondstoffen te controleren en de Chinezen die er al enige tijd investeren het lastig te maken. Het schijnt dat het Project of the New American Century (PNAC) hiervoor het United States Africa Command (AFRICOM) heeft opgericht onder minister van Defensie Donald Rumsfeld. (PNAC)

   https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Africa_Command

   Daarnaast werd USEUCOM en USAPACOM opgezet naast USCENTCOM voor het midden Oosten en Eurazie.

   Kaart USCENTCOM,

   https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Africa_Command#/media/File:USAFRICOM_United_States_Africa_Command_Map_Draft.jpg

   Kwestie van tijd denk ik voordat ze weer kunnen zeggen, bombs away.

   Word vervolgd…

   9 likes
 2. Zij, de wereldheersers zijn aan het verliezen.
  Hun macht moet uitdoven, uitgeroeid worden. gelemineerd.
  Want zij hebben 1 ding gewild. de wereld totalitair onderdrukken.
  En dat gaat niet door!

  20 likes
 3. Ik moet stiekem erkennen dat ik Poetin en Rusland hoger acht dan de westerse beschaving (politici) Poetin heeft toch in veel zaken het hoofd koel weten te houden op de negatieve prikkels die het westen richting Rusland zendt. Als ik zou moeten emigreren dan zou ik denk ik eerder voor Rusland dan voor Amerika kiezen. Natuurlijk is het in Rusland ook niet allemaal koek en ei maar dat is het in Amerika zeker ook niet met zijn 50 miljoen daklozen. Ik denk dat Rusland ondanks alles een eerlijker land is.

  16 likes
 4. Er komt geen atoomoorlog.

  14 likes
 5. Na deze politieke analyse kan de eerwaarde pater ons misschien zijn expertise geven over het wereldwijde misbruik van kinderen door de christelijke geloofsverkondigers van het laagste tot het hoogste niveau?

  5 likes
 6. Die Amerikaanse coalatie staat onder regie van . . . (hint: niet de VS zelf).
  De VS moeten wel, begraven onder de schulden – ze hebben de VS bij de strot. ‘Mes op de keel’;
  verplicht oorlogvoeren is het enige wat wordt verlangd om ze te laten bungelen.

  Zonder alle achtergronden en de hele voorgeschiedenis op te sommen,
  dit zegt al het nodige:
  Trump in bed met de Russische maffia (globalisten):
  https://zembla.vara.nl/nieuws/de-omstreden-vrienden-van-donald-trump-de-russen

  Trump jr. ook in bed met de maffia, en wel:
  JARED KUSHNER’S GEORGE SOROS CONNECTION EXPOSED – The Deep State Control Of Donald Trump
  https://youtu.be/HdbHIpxNtn4 https://theinternationalreporter.org/2017/06/20/deep-state-the-all-encompassing-tentacles-of-george-soros-are-firmly-wrapped-around-jared-kushner/

  We moeten onszelf niet voor de gek houden. Deze oorlog gaat door. (mogelijk nog huftiger – de Olifant in de Kamer is wereldmarktleider in onbemand wapentuig, chemische en biologische oorlogsmisdaden). Zolang we in de NAVO zitten, doen wij daar (al dan niet actief) aan mee. (We stemmen zeker voor wat de profiteeurs van ons willen, en tegen veroordelingen van de clandestiene oorlogsvoering). Zo ging het altijd al.

  3 likes
 7. Nee…….!

  2 likes
 8. Jawel, de Pater heeft helemaal gelijk……. maar ja, wat nu…….

  2 likes
 9. Heel interessant en heel erg belangrijk, ook wat pater Daniël er van vind……

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

italië

‘Meesterschaker’ Poetin doet wat EU nalaat: Italië helpen bij coronacrisis. ‘Dit zie je niet bij de NOS’

Rusland helpt Italië bij het gevecht tegen ...

Syrische vluchtelingen

De waarheid over de ‘Syrische vluchtelingen’ die Erdogan naar Europa stuurt

Enkele dagen geleden meldden de media dat ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.