Buitenland

Amerikaanse coalitie schandelijke verliezer in Syrië. Moeten we nu vrezen voor een atoomoorlog?

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Syrië toont zich de absolute leider in de bestrijding van het terrorisme. Dit betekent dat de oppermachtige ‘internationale coalitie’ de schandelijke verliezer is, stelt de Belgische pater Daniël, die in Syrië woont.

Onder het voorwendsel van de strijd tegen het terrorisme heeft deze coalitie het land en het volk verwoest en uitgemoord, terreurgroep IS geholpen en terroristen getraind, betaald en bewapend.

Dat allemaal om de baas te kunnen zijn in Syrië, om beslag te kunnen leggen op olie en gas en om Rusland en Iran buiten spel te zetten en de absolute wereldheerser te spelen, aldus Daniël.

Grootste nederlaag

Syrië is voor de CIA mogelijk de grootste nederlaag uit diens geschiedenis, zegt hij. Er zijn miljarden verspild voor niets.

De Amerikaanse elite heeft met een monsterscore, zoals in de grootste dictaturen gebruikelijk is, een tekst van 70 bladzijden met sancties tegen Rusland, Iran en Noord-Korea goedgekeurd, geheel zonder grond.

Met steeds grotere brutaliteit en agressiviteit stuurt Amerika aan op een oorlog, stelt pater Daniël, toevoegende dat hij vreest voor een atoomoorlog.

Oorlog om energie en macht

Ondertussen is er nog steeds geen hard bewijs van Russische inmenging in de laatste Amerikaanse verkiezingen.

Volgens Daniël is er sprake van een oorlog om energie en macht. In Syrië hadden namelijk al twee Amerikaanse pijpleidingen moeten liggen om Rusland te blokkeren.

“Fidel Castro had destijds gelijk toen hij zei dat de VS de hele wereld tiranniseren en plunderen door hun politieke, economische, technologische en militaire macht,” zegt hij.

Eén van de grootste leugens

Pater Daniël heeft van dichtbij meegemaakt wat er de afgelopen jaren in Syrië is gebeurd en wat we daarvan terugzien in de westerse media.

Volgens hem is de westerse berichtgeving over Syrië één van de grootste leugens van de laatste tijd.

[Geotrendlines]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
5 jaren geleden

Nee…….!

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Zeker een “ja” zodra de gefrustreerde honden in de VS hun “partners” in het MO, o.a. het oer conservatieve en soenitische Saoedi-Arabië de opdracht geven Syrië binnen te vallen en dit wederom Rusland, China en zelfs India een reden geeft een offensief te starten. Het enige gevaar voor de VS echter is dan dat er een schokgolfbeweging zal komen op de door hen opgepomte en gemanipuleerde aandelenbeurzen. Dit kan dan het einde inluiden van de Amerikaanse hegemonie, met alle gevolgen van dien.

Louise
Louise
5 jaren geleden

Jawel, de Pater heeft helemaal gelijk……. maar ja, wat nu…….

speedmaster
speedmaster
5 jaren geleden

Na deze politieke analyse kan de eerwaarde pater ons misschien zijn expertise geven over het wereldwijde misbruik van kinderen door de christelijke geloofsverkondigers van het laagste tot het hoogste niveau?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x