Homepagina » UFO » Amerikaanse leger sluit deal met UFO-groep om buitenaardse technologie te bestuderen. Is dit het ultieme bewijs?
Amerikaanse leger sluit deal met UFO-groep om buitenaardse technologie te bestuderen. Is dit het ultieme bewijs?

Amerikaanse leger sluit deal met UFO-groep om buitenaardse technologie te bestuderen. Is dit het ultieme bewijs?

Het is geen geheim meer dat het Amerikaanse leger geïnteresseerd is in alles wat te maken heeft met aliens.

In 2017 bevestigde het Pentagon het bestaan van een UFO-programma dat liep van 2007 tot 2012.

Vervolgens bevestigde de Amerikaanse marine de authenticiteit van beelden die in 2015 door een gevechtspiloot waren gemaakt van een onbekend vliegend object.

Exotische metalen

En in april stelde de marine richtlijnen op voor het melden van UFO’s, die steeds vaker worden waargenomen door piloten.

Het Amerikaanse leger heeft nu een deal gesloten met de UFO-onderzoeksgroep van voormalig zanger van Blink-182 Tom DeLonge om ‘exotische’ metalen te gaan bestuderen, meldt Army Times.

Het leger stelt onder meer laboratoria ter beschikking aan de groep.

Niet bekend

DeLonge zegt te beschikken over buitenaardse metalen die de ‘effectiviteit van legervoertuigen zullen vergroten’.

Het is niet bekend waar zijn organisatie de materialen precies vandaan heeft gehaald.

Het leger heeft 750.000 dollar opzij gezet voor de samenwerking, die vijf jaar moet gaan duren.

Meer openheid

Eén van de mensen die zich heeft aangesloten bij de groep van DeLonge, Luis Elizondo, stond jarenlang aan het hoofd van het UFO-programma van het Pentagon.

Hij wil dat er meer openheid komt over UFO-waarnemingen.

[Army Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Willem schreef:

  ¨DeLonge zegt te beschikken over buitenaardse metalen die de ‘effectiviteit van legervoertuigen zullen vergroten’¨
  Dus wederom om oorlogsgerichte handelingen uit te kunnen voeren, niet voor het heil van de mensheid, geeft je toch weer te denken.

  19 likes
 • Elise schreef:

  Heeft dus niks met aliens te maken. Meer met vergevorderde scheikunde.

  6 likes
 • wow schreef:

  Denken jullie nu echt dat Aliens contact zouden zoeken met oorlogsmoordernaars? Als er al Aliens zouden zijn die ons in de gaten hebben dat zou betekenen dat ze dus intelligenter zijn dan wij. Die intelligentie is van het Zelf, niet van het ego. Geen haar op hun hoofd om zich te mengen op een planet waar 99.9% van de “mensen” niet weet wie hij of zij is. Laat jullie niet gek maken,…onderzoek je psyche. Er komt pas daadwerkelijk contact als wij contact hebben met het (“ons”) Zelf,. want dit Zelf (bewustzijn, innerlijke stilte, de Ziel, is ook de kern van iedere vorm in dit oneindige Universum, dus ook van de “Aliens’ Namaste

  6 likes
 • rop schreef:

  En waar word die technologie voor gebruikt ten diensten van de mens samen een te worden,of ten dienste van de mens om elkaar samen uit te roeien.

  2 likes
 • Rogier schreef:

  Het bewijs loopt inmiddels over de randen heen maar overheden hebben een reden om het niet te melden.

  0 likes
  • Jeffrey L. schreef:

   Er is iets gaande dat niet helemaal prettig is. We worden gemonitord, gemanipuleerd en wij zijn niet in controle in deze wereld. Een buitenaardse beschaving is dat. Achter de schermen zijn een hoop wetenschappers, rijke bankiers, cia, enz. Bezig om terug te kunnen vechten tegen deze buitenaardse kracht. Denk je dat die apocalyps van vroeger van de Goden waren die sommige beschavingen van onze aardbodem wegvaagde? Nee, dat was een aanval van een buitenaardse beschaving. Veel engelen en goden zijn de aliens. Mensachtigen van andere werelden. Zij zijn deels verantwoordelijk voor het ufofenomeen, ontvoeringen en veeverminkingen.

   1 likes
 • Jeffrey L. schreef:

  TTSE is geen ufogroep. Ze zijn veel meer dan dat. TTSE bestaat uit wetenschappers waaronder Hall Puthoff. Zij claimen materiaal van ufo’s te hebben, zowel van prive als van de overheid, die totaal unknown zijn. US heeft niks met dat materiaal te maken en ze komen nergens voor, zover zij weten.. Ze hebben nu een deal met de amerikaanse leger en zo kunnen ze de allerbeste onderzoekers hun materiaal laten onderzoeken. Als blijft dat dit echt unknown en zelfs buitenaards is, dan komt dit in allemaal wetenschappelijke tijdschriften te staan…

  0 likes
 • TACP schreef:

  Dit is echt goed werk van de “Black Vault” 1 van de weinig echt goede bronnen van het eerste uur die er nog zijn. Vanaf het eerste moment toen zijn debuut maakte op Coast To Coast AM verscheen (de meeste mensen nog lagen te slapen) een aantal jaar geleden geloofde ik DeLonge al niet. Er zaten zoveel tegenstrijdigheden in zijn verhaal. Met name het gegeven dat hij alles puur vanuit de Amerikaanse patriotische “national security” gedachte benaderde, vanaf het begin af aan was zijn verhaal heel erg pro “military/intelligence industrial complex”. Of zijn gebrabbel in het eerste interview dat de Amerikaanse overheid het beste met ons voor heeft, en daarom zo geheimzinning was.

  Vorig jaar of ander half jaar terug werd hij ook al ontmaskerd door Secure Team 10, die toen hun bureacratische papierenwerk boven tafel wist te toveren. Waar bedrijven op voort kwamen die duidelijk banden hadden met de CIA. Helaas zijn toch ook een hoop mensen voor deze leugenaar en zijn bende gevallen die hier al serieus mee bezig waren voordat die zogenaamde grote ontwaking plaats vond. Hopelijk is het nu eens en voor altijd duidelijk, en gaat die grote groept die claimt recentelijk worden te zijn geworden zich dieper in de materie verdiepen in plaat van het moment dat men “wakker werd” toen eigenlijk de val van links en rechts populisme klaar stond om die mensen meteen op te vangen.

  0 likes
 • Klaas Vaak schreef:

  DeLonge zegt te beschikken over buitenaardse metalen die de ‘effectiviteit van legervoertuigen zullen vergroten’.

  Daar ben ik niet benieuwd naar. Ik wil weten of er ook materialen bestaan, die de effectiviteit van gele hesjes zullen vergroten.

  0 likes
 • x

  Check Also

  pentagon

  Pentagon doet in Kazachstan onderzoek naar bioterrorisme (ook corona)

  Wetenschappers van het Pentagon doen in Kazachstan ...

  rivm

  ‘Democratisch’ Nederland anno 2020: LEGER bewaakt RIVM

  Surrealistische taferelen in Bilthoven, waar het RIVM ...

  >