CoronaMens en Dier

Aangifte van meer dan 1000 mensen tegen premier Rutte wegens dood door schuld en terrorisme

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft besloten aangifte te doen tegen premier Rutte. De voorlopige juridische onderbouwing, die je hier kunt vinden, zal namens meer dan 1000 aangevers aan de procureur-generaal worden gestuurd.

Volgens de BPOC2020 heeft premier Rutte zich schuldig gemaakt aan dood door schuld; manipulatie van de bevolking, in het bijzonder jongeren; machtsmisbruik, bedreiging; en bedrog en terrorisme.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In verpleeghuis De Tweemaster in Maassluis zijn in 2020 zeventien bewoners positief getest op corona. Zes van hen zijn overleden. Uit een vertrouwelijk en onder de pet gehouden rapport van het RIVM staat dat dit mogelijk te wijten was aan verkeerde ventilatie. Rutte en het RIVM zijn duidelijk nalatig, één van de voorwaarden die leiden tot dood door schuld, aldus de BPOC2020.

Grove aantasting

De premier zei op 6 augustus 2020 tijdens de coronapersconferentie dat jongeren zich niet aan de regels hielden, waardoor het virus zich kon verspreiden. “Rutte gaat hier zonder onderbouwing los op jongeren. Hij jaagt angst aan, verwijt en manipuleert via framing van jongeren!”

Tijdens dezelfde persconferentie zei hij dat burgemeesters en voorzitters van de Veiligheidsregio’s middelen tot hun beschikking hebben zoals het experimenteren met een mondkapjesplicht als gedragsmaatregel op risicovolle plekken.

De BPOC2020: “Rutte geeft de burgemeesters ‘middelen’ in handen die hij wettelijk niet heeft. Alleen dat al is een grove aantasting van de grondwetsartikelen 10 en 11. Experimenteren met de bevolking! De bevolking dient hierover geïnformeerd te worden, én toestemming te geven!”

Terroristisch misdrijf

“Onze boodschap vandaag is dan ook simpel: een tweede lockdown willen we niet en die hoeft er ook niet te komen. Maar dat gaat niet vanzelf,” zei de premier op 6 augustus 2020.

“Rutte dreigt hier met een tweede lockdown, waarmee hij de bevolking angst aanjaagt, in het bijzonder door hen werk en inkomen te ontnemen,” zegt de commissie.

De BPOC2020 stelt bovendien dat de minister-president zich schuldig heeft gemaakt aan bedrog, gebruikmakend van verdichtsels (leugens), met het oogmerk een terroristisch misdrijf voor te bereiden.

4.8 208 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J
H.J
2 jaren geleden

Waarom is deze aangifte niet bekend bij het grote publiek.
Ik neem namelijk aan, dat er veel meer mensen graag hun ongenoegen hadden geuit, over deze liegende MP van Nederland.

Frans
Frans
2 jaren geleden

reutel lacht iedereen uit, hij heeft de macht en de fokschapen volgen gewoon

Rienus
Rienus
2 jaren geleden

Rutte doet het fantastisch en mensen vinden het helemaal niet erg om als proefkonijnen dood te gaan. Tenminste dat is mijn conclusie als ik het gesprek aan ga met mensen die nog steeds geloven dat onze overheid het beste met hen voor hebben. Toch knap om zo de duistere geschiedenis te laten herleven als geschiedenis studentje.

Grens
Grens
2 jaren geleden

Werd hoogste tijd ,het begin van de echte waarheids vrijheid is herboren .

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x