Gezondheid

Toch bewijs dat vaccins autisme veroorzaken? Dit trof een professor aan in het brein van autisten

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele dagen geleden was er in de media veel aandacht voor een onderzoek waaruit zou blijken dat vaccinaties geen autisme veroorzaken.

650.000 kinderen werden onderzocht door Deense wetenschappers, die keken of ze symptomen van autisme hadden. Er werd ook gekeken of vaccineren effect zou hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens de wetenschappers hadden de kinderen die waren ingeënt geen hoger risico op autisme.

Aluminium

Er zijn ook tal van onderzoeken die suggereren dat er juist wel een link is met vaccins.

Zo troffen wetenschappers van de Keele University in Engeland hoge concentraties aluminium aan in het brein van autisten.

Het metaal werd gevonden in hersenweefsel van vijf orgaandonoren met de diagnose autisme. Het ging om de hoogste concentraties aluminium ooit gemeten in menselijk hersenweefsel.

Buitengewoon hoog

“Je vraagt je af waarom er hoeveelheden aluminium worden aangetroffen in de occipitale kwab van een 15-jarige jongen met autisme die 10 keer boven de veiligheidsnorm liggen,” zei professor Christopher Exley.

Eerder stuitten Exley en zijn collega’s op soortgelijke concentraties aluminium in het brein van mensen die waren gestorven aan alzheimer.

De hoeveelheid aluminium in de hersenen was buitengewoon hoog, maar het was vooral de locatie van het metaal in het hersenweefsel die opviel.

Hulpstof

Aluminium was het brein binnengekomen via ontstekingscellen die het metaal via het bloed of lymfe opneemt, zoals dat gebeurt bij monocyten rond de plek waar aluminiumbevattende vaccins zijn toegediend.

“Wellicht hebben we nu een link tussen vaccinatie en autisme,” zei Exley. “Die link is dan de hulpstof in het vaccin.”

De studie is verschenen in het Journal of Trace Elements in Medicine and Biology.

[Natural News via Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
5 jaren geleden

Er zijn een genoeg massa,s mensen die medicijnen en vaccinatie in zich meedragen, het zijn geen lichaam,s eigen stof, maar hulpstoffen, 650.000 kinderen zijn ingeënt ,zij zijn ergens gewoon voor wetenschappelijke proeven een proefkonijn geweest, natuurlijk [kan het] veroorzaakt het autisme of een ander soort verschijnsel door vaccins,ze hadden geen hogere risico,s volgens de wetenschap door vaccins,maar waarom zal men zich laten inenten voor wat nog niet is, omdat men inspeelt op de Angst van mensen,,alle hulpstoffen hebben een werking in het lichaam , zie bijsluiters van medicijnen, er staat nog wel eens wat op geschreven over verschillende bijwerkingen die men erbij kan krijgen, een bijwerking zegt al genoeg ,het lichaam protesteert tegen het hulpstof,langzaamaan verdwijnt de bijwerking en men is verslaaft aan het medicijn en men komt er niet zo gouw meer vanaf omdat het lichaam het heeft geaccepteerd,kinderen in laten enten is zo en zo al uit de boze,het lichaam is jong en kan heel wat verdragen en kunnen een weerstand opbouwen , want het lichaam weet meer dat wetenschappers weten, want die gebruikt mensen als proefkonijnen, het is schandalig dat men kinderen Inent voor een of ander ziekte die niet eens aanwezig is bij vele maar wel een ziekte kan verwekken, ,vind men het dan niet gek dat een lichaam zich van een stof laat voorzien, dat totaal vreemd is aan dat lichaam..en het probeert te verwerken om het er weer uit te krijgen ,bij sommige zal dat juist een kwaal opwekken. wetenschappers gebruiken vaccins om te kijken hoe stoffen werken in een lichaam, het zijn allemaal onderzoek hoe vaccins werken en daar [mis]gebruiken ze mensen voor, Laat je niet angstig maken door de makers van vaccins de zeggen dat ziektes kunnen worden voorkomen , ze hebben wellicht een link met die vaccins en autisme, dat zegt al genoeg dat het eerst op mensen moeten worden uitgeprobeerd, om achter die LINK te komen ..en als ze er achter komen dat zal de hulpstof veranderd moeten worden en dan beginnen ze weer met een ander stofje, en daar begint alles weer mee opnieuw..wetenschappelijk onderzoek is zeker op zich niet verkeert,maar er zit veel onzekerheden in, deze kunnen niet anders worden opgelost door proeven met stoffen die lichaam vreemd zijn, en er zijn genoeg konijnen die geloven dat wat men als wetenschapper of arts zeggen als waarheid aanneemt,, ja het geloof weer..men komt er zo langzaamaan aan in Om..

AlbertV
AlbertV
5 jaren geleden

Stel dat het Deense onderzoek had uitgewezen dat er wél verband was tussen vaccinaties en autisme, wat zou er dan gebeurd zijn? Ik denk dat de hel was losgebarrsten.
Dus al voordat men aan het onderzoek begon was de uitkomst al bekend: geen bewijs voor de relatie vaccineren en autisme, nies aan de hand. Een andere uikomst was niet mogelijk.
Er is wetenschap en wetenschap. Echt onafhankelijke wetenschap is zeldzaam en krijgt geen podium als het een “inconvenient truth” vertelt.

NicoVilly
NicoVilly
5 jaren geleden

En wat met de nanodeeltjes aluminium die worden verspreid met chemtrails?

formidabele
formidabele
5 jaren geleden

Maar goed dat je nu via andere bronnen kan laten informeren over vaccinatie,de kranten blijven nu ook vandaag dit bericht tegenspreken, wie zit hier achter, de NIEUWE WERELDORDE?

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x