Mens en Dier

‘Papa’ Bruls vindt dat hij de samenleving moet opvoeden, desnoods met harde arm: ‘Deze man is zieker dan ziek’

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sportclubs die vanaf zaterdag bezoekers en sporters op de coronapas moeten gaan controleren, hoeven niet meteen te vrezen voor boetes als dat nog niet meteen goed gaat. Maar ‘na de zachte arm komt de harde arm van papa Bruls, het is opvoeden hè’.

Die uitspraak deed de voorzitter van het Veiligheidsberaad woensdag bij een overleg in de Tweede Kamer over de nieuwe coronamaatregelen. Premier Rutte kondigde tijdens de persconferentie aan dat de coronapas moet worden gevraagd voor sportclubs vanaf 18 jaar. Voor buiten sporten heb je toch geen QR-code nodig.


Bescherm uw kinderen

“Er komt natuurlijk wel een moment – als je echt niet mee wilt doen, ondanks de hulp die wij aanbieden – dat na de zachte arm van papa Bruls de harde arm van papa Bruls komt. Zo zit het leven ook in elkaar. Het is opvoeden hè,” zei hij.

De burgemeester van Nijmegen wekt afschuw met zijn uitspraken. “Bescherm uw kinderen,” twittert publicist Sietske Bergsma. Voormalig Op1-presentatrice Talitha Muusse schrijft: “We’re f*cked people, papa Bruls is just getting started.”

Knettergek

“Papa, don’t preach. ‘Cause I’ve made up my mind. I’m keeping my immune system,” zegt journalist Vala van den Boomen. Mediadirecteur van omroep ON! Peter Vlemmix twittert: “Knettergek.”

“Deze man is zieker dan ziek,” stelt politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.

4.8 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
174 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
1 jaar geleden

ik denk dat mijn arm een stuk sterker is en harder zal terug slaan, WE ZIJN HET ZAT

rein
rein
1 jaar geleden

Niet ziek ,enkel zijn opdracht.

T!MO
T!MO
1 jaar geleden

Hahahaaa wat een super kneus is dat joh!
zeker weten ook heel veel gepest vroeger, lammpie ?

Brouhaha
Brouhaha
1 jaar geleden

Als die verklep net zo veel weegt als ik, zal ik overwegen naar zijn “gezondheidsadviezen” te luisteren. Gaat niet gebeuren dus!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

174
0
We lezen graag je reactie!x