Mens en Dier

Sucharit Bhakdi: vaccineren van kinderen is erger dan GENOCIDE

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Over twee weken verschijnt het boek Corona ontmaskerd bij uitgeverij De Blauwe Tijger. Eigenaar Tom Zwitser, de schrik van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, reisde af naar Duitsland om één van de auteurs van het boek, Sucharit Bhakdi, te interviewen. Er ontstond een ontluisterend gesprek over de gevolgen van vaccinaties, waartegen de microbioloog in januari al tevergeefs waarschuwde.

Volgens Bhakdi krijgt 30 procent van de gevaccineerden te maken met bloedstolsels. Dit willen ze nu de kinderen gaan aandoen. Kinderen die al worden gevaccineerd in de Verenigde Staten en Europa krijgen te maken met vreselijke gevolgen. Het wordt verdoezeld en mag niet naar buiten komen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Bhakdi: het vaccineren van kinderen is erger dan genocide

De gepensioneerd professor waarschuwt dat de coronavaccins kunnen leiden tot kettingreacties in het immuunsysteem die de bloedstolling activeren. Dit risico op bloedstolsels en trombose werd genegeerd door veel van zijn collega’s, politici, maar ook door de vaccinmakers.

Een Duitse arts die bloedmonsters had afgenomen bij patiënten nam contact op met Bhakdi. Hij ontdekte dat de vaccinaties in ruim 30 procent van de gevallen de bloedstolling hadden geactiveerd. Een arts uit Beieren kwam tot soortgelijke resultaten.

De microbioloog zei verder dat het vaccineren van kinderen en jongeren onverantwoorde risico’s met zich meebrengt. “Als je de prik neemt, lok je een reactie uit die potentieel dodelijk is,” benadrukte Bhakdi. “Ik adviseer mensen met klem om de prik niet te nemen. Geef hem niet aan kinderen. Als je die prik aan je kind geeft, pleeg je een misdaad.”

4.9 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

De Elite-Parasieten hebben Ons al geruime tijd geleden de Oorlog verklaard…Er zijn wereldwijd genoeg mensen geweest die hebben geprobeerd de Hersenloze Gewillige Kudde te Waarschuwen…Wat Volwassenen doen is hun Persoonlijke Vrijheid…

MAAR VAN KINDEREN BLIJF JE AF….DAARMEE WORDT ELKE MORELE & ETHISCHE GRENS VER OVERSCHREDEN…

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

De corona-death-cultus is een puur satanisch clubje die puur uit kwaadheid handelt. De langere demonen in deze club (zoals Rutte, de Jonge enz) handelen uit puur sadistische en narcistische belangen en ook omdat ze waarschijnlijk gechanteerd worden vanwege perverse hobbies (ala Hinter Biden) die ze er op nahouden. Iedereen die deze club helpt, een ieder die wegkijkt en zorgt dat het kwaad zijn gang kan gaan, zal op den duur ten onder gaan. Who lives by the sword shall die by the sword.

Vrijheid
Vrijheid
2 jaren geleden

“Ja maar, de vakantie is al betaald, mijn kinderen moeten echt wel de prik halen”. Is de reactie inmiddels veelvuldig. Dom schapenvolk, ze verminken of vermoorden moedwillig hun kinderen voor een fckng vakantie! Ze zouden in de eerste plaats nooit ouders mogen zijn als je zo met je kind omgaat. Ik kan er niet bij dat je je kind laat inspuiten met een experimenteel goedje om op fckng vakantie te gaan. Hoe DOM is dat volk?

proxi escape
proxi escape
2 jaren geleden

Gefeliciteerd met de criminele overheden. Fijn dat ik binnenkort verhuis naar een plek op aarde waar ik 1 kan zijn met de elementen. Weg van de CO2, windmolens, witwassen, wildplassen en alles wat de klere maatschappij maakt tot wat ze is.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x