Buitenland

Europarlementariër: “Het Amerikaanse volk heeft het establishment weggestemd”

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beatrix von Storch van de partij Alternative für Deutschland noemt de overwinning van Trump historisch. “Het Amerikaanse volk heeft het establishment weggestemd.”

Dit geeft volgens haar ook een sterk signaal af naar de rest van de wereld. “We zien dit soort bewegingen overal.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De media zaten er opnieuw naast, aldus de Europarlementariër. “Bij de Brexit hadden ze het ook bij het verkeerde eind.”

Iets anders

“Ze kunnen maar niet geloven wat er gebeurt omdat ze het contact met het volk verliezen,” zei ze. “De mensen willen iets anders, de mensen willen politieke hervormingen en nu geeft het Amerikaanse volk dat signaal af.”

Ze wees erop dat de meerderheid van het volk tegen vrijhandelsverdragen als TTIP is, terwijl politici deze verdragen koste wat kost erdoor proberen te drukken.

“Ze doen dat zonder het volk te raadplegen en accepteren niet dat de mensen iets anders willen,” zei ze. “Als we in Europa zouden stemmen over TTIP, zou het gedoemd zijn te mislukken.”

Luisteren

“Dit is de belangrijkste boodschap,” merkte Von Storch op. “De politici moeten naar het volk luisteren.”

Het is volgens haar goed dat Trump toenadering wil zoeken tot Rusland. “Wij willen niet alleen een goede relatie met de Amerikanen, maar ook met de Russen,” zei ze.

Ze denkt dat we beter af zijn met Trump. “We waren heel bezorgd over wat er zou gaan gebeuren als Hillary Clinton president zou zijn geworden.”

“Ze zou zeker ten strijde zijn getrokken tegen de Russen en dat is niet in ons belang,” voegde ze toe.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zamunda
Zamunda
7 jaren geleden

Beatrix heeft de klepel horen luiden. Als ze even had gegoogled naar de campagne van Trump had ze beter geweten.

‘Wall Street banker Steven Mnuchin was named finance chair of the Trump campaign in May 2016.’
‘In May 2016, casino billionaire Sheldon Adelson announced that he would spend $100 million in support of Trump’s election.’

https://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump_presidential_campaign,_2016#Campaign_finances

‘Mnuchin amassed a fortune estimated at over $40 million while working for Goldman Sachs, where his father had worked for three decades and had also made a fortune.
In 2002, Mnuchin left Goldman and worked briefly for his Yale roommate Edward Lampert, chief executive of Sears. He also briefly worked for Soros Fund Management in their private equity division during the “Goldman” period with Jacob Goldfield and Mark Schwartz.

https://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Mnuchin

‘On September 23, Adelson announced a $25 million donation to Trump’s presidential campaign, as part of a $65 million donation to the Republican electoral campaign for 2016. This makes Adelson by far the biggest donor in either party (Republicans or Democrats) in the 2016 election cycle. It also makes him by far the largest donor to Donald Trump’s White House bid.’

https://en.wikipedia.org/wiki/Sheldon_Adelson

Kan het duidelijker dat Trump een onderdeel is van de parasietenkolonie?

bert s
bert s
7 jaren geleden

Het establishment laat zich niet weg stemmen. Als Trump niet mee gaat in hun spelletje wordt zijn nekje om gedraait. Het is een illusie om te geloven dat het volk nu nog een echte stem gaat krijgen, vecht tegen het systeem, stilletjes, onzichtbaar en zonder angst.

King Pacal
King Pacal
7 jaren geleden

Donald Trump heeft de hele westerse wereld een flinke schop onder de kont gegeven en dat was hard nodig ook. De zwijgende meerderheid is eindelijk wakker geschrokken en heeft gehandeld. Jarenlang zijn er in de VS, maar ook hier, ongewenste maatregelen bij de bevolking door de strot geduwd en dat kan maar tot op zekere hoogte natuurlijk, zie het resultaat.

Het is niet meer automatisch dat we voor onze defensie op de Amerikanen kunnen leunen, zij geven honderden miljarden dollars per jaar uit aan (NAVO) defensie en wij zijn hier nog te beroerd om ook maar iets boven op het ons toch al belabberde defensiebudget te doen. Wij roepen gewoon pang pang als onze kogels op zijn en dat wordt nog gewoon met droge ogen verteld ook! Ook goed nieuws voor de EU voorstanders.. de roep van een aantal politici om uit de EU te stappen begint al te verstommen omdat door de sterk verminderde defensiesteun van de VS wij het als aparte kleine landjes het helemaal wel kunnen schudden. Echte Europese samenwerking zal op alle gebied noodzakelijk worden en dan bedoel ik niet om te bepalen hoeveel watt een stofzuigermotor mag leveren en meer van dat soort onzin!!
De gevestigde, vaak corrupte politieke orde is hard onderuit gehaald, de globalisering zal deels worden teruggedraaid en/of stopgezet. Het in de VS zéér gehate Obamacare zal waarschijnlijk als eerste om zeep geholpen worden.
Hij krijgt van mij het voordeel van de twijfel en als hij in het vervolg zijn domme opmerkingen over vrouwen, minderheden in het algemeen en Mexicanen in het bijzonder achterwege laat dan kon het allemaal nog wel eens mee gaan vallen.

frans
frans
7 jaren geleden

Het is mooi wat er gebeurd.
Er komt nog veel meer.
Geen TTIP bv.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x