Buitenaards

Ancient Aliens 5: Buitenaardse elektriciteitscentrales (video)

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beschikten oude beschavingen over kennis van elektriciteit? Hebben ze die kennis zelf opgedaan of kregen ze hulp van buitenaardsen?

Na de ontdekking van oude batterijen in Mesopotamië en Egyptische hiërogliefen in geheime kamers met afbeeldingen van gloeilampen werd gespeculeerd dat buitenaardsen vroege beschavingen bijschoolden over elektrische technologie.

Kunnen wetenschappelijke experimenten in laboratoria aantonen dat de Piramiden van Gizeh in staat waren om energie op te wekken?

Wat weet een ingewijde van het Amerikaanse lucht- en defensieconcern Northrop Grumman over oude Chinese boekrollen met blauwdrukken van deeltjesversnellers?

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yes
Yes
9 jaren geleden

Zo lang ik geen energierekeningen op kleitablet of perkamentrol zie geloof ik er niets van….. 🙂

Wetenschapper
Wetenschapper
9 jaren geleden
dymphna
dymphna
9 jaren geleden

Ik heb weleens gehoord dat er muurschilderingen er van zijn daar, onze leraar op de lagere school sprak daar al over.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Als je ziet wat wij heden aan machine,s hebben en gebruiken, zijn de machine,s die de pyramides bouwden, echt “High tech” geweest!!Neem de in de jungle gevonden start en landingsbanen, dan lijkt het of een generatie mens eerder heeft kunnen vliegen, en wie weet hebben ze de aarde verlaten om in de ruimte onderzoek te doen, of het waren buitenaardsen die ons hebben bezocht.Het filmpje moet je gewoonweg voldoende vertellen dan het geschiedenis verhaaltje van je school, die haar te geven leerstof krijgt van??DE OVERHEID Bildenbergers.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x