UFO

VIDEO: NASA onderbreekt livefeed ruimtestation ISS ‘nadat drie UFO’s langs de aarde vliegen’

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De NASA zou de livestream vanaf het internationale ruimtestation ISS hebben onderbroken op het moment dat er drie UFO’s bij de aarde verschenen. Het houdt de gemoederen nogal bezig.

In de video zijn drie ongeïdentificeerde vliegende objecten te zien die uit de atmosfeer tevoorschijn komen. De lichten verlaten onze planeet enkele seconden voordat de livefeed door NASA wordt onderbroken omdat het ‘signaal was verbroken’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Bingo, op heterdaad betrapt terwijl ze de aarde verlaten,” schreef iemand onder het filmpje, dat zo’n 50.000 keer is bekeken. “Dit is het soort bewijs dat we nodig hebben.” NASA heeft nog niet gereageerd op de knipperende lichten tijdens de live-uitzending.

Volgens anderen kunnen het ook satellieten zijn of zijn de beelden bewerkt. Mensen die de livefeed vaak volgen zeggen dat de camera’s geregeld worden verwisseld en dat het beeld wel vaker wegvalt.

Het is niet de eerste keer dat complottheoretici claimen dat NASA buitenaardse activiteit heeft vastgelegd op camera. Er staan honderden filmpjes op YouTube waarin wordt beweerd dat er buitenaardse schepen bij het ruimtestation zijn gefilmd. Begin dit jaar werden de live-beelden van het ISS ook al onderbroken toen er een UFO in beeld verscheen.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eindhoven
eindhoven
8 jaren geleden

dat is ook de rede waarom er dat station is is een soort uitkijkpost heeft niet voor niets veel kijkraampjes er bij gekregen laats

kiaora
kiaora
8 jaren geleden

Yep, er wordt vaak van camera gewisseld of ze worden uitgezet, meestal zonder duidelijke reden maar zodra er iets aparts te zien is gaan ze zeker uit. Elke keer, dat zegt ook iets…

new atheist world order
new atheist world order
8 jaren geleden

Wederom weinig overtuigend.

Ronald
Ronald
8 jaren geleden

We zijn nooit op de maan geweest, en voor dat je de rest ook gaat geloven dat er uberhaubt een ruimtestation is dan moet je even naar het gedrag en de uitspraken van deze Clowns luisteren dat begint bij ongeveer 15 minuten .

De tweede clown is echt een Joker we worden gewoon voor schut gezet en luister naar zijn onzin die hij uitkraamt , wie geloofd dit ?!!!

Flat Earth – Simplified, Summarised, and Theorised

https://www.youtube.com/watch?v=5YQ0dMJEjsk

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x