Buitenland

Ophef over schoolboek met afbeelding waarop Europa wordt verorberd door de Rothschilds

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Commotie in Duitsland vanwege een schoolboek met daarin een afbeelding waarop Europa wordt verorberd door de Rothschilds.

Na de ophef bood de uitgever van het boek haar excuses aan en stuurde de scholen die dit boek gebruikten een inlegvelletje ter vervanging van de pagina.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De regering van de Duitse deelstaat Thüringen vond dat niet ver genoeg gaan en laat het boek nu verwijderen uit alle middelbare scholen op haar grondgebied.

Euromunt

Het boek is al in 2012 gepubliceerd, maar nu pas ‘ontdekt’. De uitgever zegt niet te weten wie de inhoud destijds heeft geleverd.

Op de afbeelding, getekend door de Amerikaan David Dees, is een euromunt te zien, die als een pacman Europa opeet. Op de achtergrond staat de tekst ‘Rothschild Bank’.

Ten tijde van de nazi’s was het in de mode om te stellen dat de Rothschilds eropuit waren ten koste van de rest van de wereld zoveel mogelijk geld en macht te veroveren.

Vernietigen

De nazi’s claimden dat ze probeerden de wereld over te nemen en van plan waren Duitsland te vernietigen.

In 1940 maakte het naziregime de film Die Rothschilds, over de rol van de bankiersfamilie bij de Napoleontische oorlogen.

In gebruik

In 2014 plaatste de Duitse politica Sabine Wölfle uit de zuidelijke staat Baden-Württemberg een filmpje op haar website met als titel ‘De Macht van de Rothschilds’.

In andere Duitse deelstaten blijft het boek in gebruik.

[CIDI, Jerusalem Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
an argie
an argie
7 jaren geleden

De familie Rothschild is inderdaad nauw verbonden met de daadwerkelijke geschiedenis van de afgelopen eeuwen. ELKE oorlog, ELKE monetaire crisis, ELKE monetaire wetgeving (bail-in, bailout, ESM) komt van de hand van deze familie.
De “staats”banken zijn bijna allemaal in handen van deze familie.

Follow the money and get (closest) to the truth.

In 2000 waren 7 staatsbanken NIET in handen van de Rothschilds; te weten:
Iran, Irak, Libië, Syrië, Noord-Korea, Soedan en Mali.
(De as van het kwaad volgens de Amerikanen…juist ja)
Van deze landen zijn er nog 3 over: Syrië houdt stand tegen alle verwachtingen in.

Maar er is een lichtpunt. Er zijn een aantal landen geweest die in het afgelopen decennium de Rothschilds de rug hebben toegekeerd. Die de woeker en de inflatie meer dan beu waren. In 2008 IJsland, in 2013 Hongarije en in 2016 Rusland. (Poetin heeft het 99-jarig charter, ondertekend in 1917 door Lenin, NIET VERNIEUWD!)

De Rothschild banken creëren geld uit lucht, (om nog maar niet te spreken over fractionele reserve), en rekenen rente over rente over rente over rente etc.
Wanneer een land de rente over de staatsschuld niet meer kunnen opbrengen, komen de Rothschild banken en eisen dat een land zijn natuurlijke bronnen prijs geeft, “privatiseerd” (Alles wat door de belastingbetaler is betaald aan nutsvoorzieningen, ziektekostenstelsels, pensioenen, noem maar op, wordt verkocht aan een poppetje van deze bank zonder dat de bevolking daar inspraak in heeft.)
Wordt er niet naar de pijpen van deze familie gedanst dan beginnen de lastercampagnes, persoonlijke aanvallen, en wanneer men dan nog steeds niet in het gareel wil lopen, dan worden mensen simpelweg vermoord, al dan niet met een complete familie (Romanov, Kennedy), danwel met een complete natie (Duitsland 2x, Tsaristisch Rusland, Vietnam, Cambodja, Soedan, Irak, Mali, Libië, Afghanistan, El Salvador, de lijst is eindeloos)

Om inzicht te krijgen in de werking van het monetaire systeem is dit een goed begin:
https://www.youtube.com/watch?v=UrJGlXEs8nI

De geschiedenis van de Rothschilds zoals die NIET is beschreven in de geschiedenisboeken:
http://www.age-end.com/Gen-CSS/Khazars%20and%20New%20World%20Order.htm

Wanneer het (door roof, moord, afpersing, oorlogen, etc) verkregen kapitaal van de Rothschild familie zou worden verdeeld over de VOLLEDIGE WERELDBEVOLKING, zou ELKE MENS OP DEZE AARDE een slordige 72 miljoen dollar op zijn rekening gestort krijgen.
Men zou eigenlijk de naam weer moeten veranderen, zoals ze indertijd hebben gedaan (Toen van Bauer naar Rothschild)…..Maar nu van Rothschild naar (Rupsje) Nooitgenoeg.

Gezinusk
Gezinusk
7 jaren geleden

@an argie. Soedan, Libië, Irak, Iran, en Syrië stonden volgens voormalig opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten, Generaal Wesley Clark, op een lijst die hij in 2001 in het Pentagon onder ogen kreeg te zien. Mogelijk waren er meer belangen die meespeelde naast geopolitieke oorlogsvoering om de olie en het gas.

Er is veel gebeurd in deze periode. Zo moesten enkele jaren na de oprichting van de EU, de Centrale Banken van de lidstaten, en waaronder de Nederlandse Bank, belangrijke bevoegdheden afstaan aan de hoofdvestiging in Frankfurt am Mein. Dit gebeurde zo ongeveer rond de periode dat het IBAN nummer werd geïntroduceerd.

In acht genomen dat de Centrale Banken door de BIS, de Bank for International Settlements, te Bazel, gecontroleerd word met o.a. de president van de Nederlandse Bank, Klaas Knot, in de raad van bestuur. Mario Draghi maakt ook deel uit van het BIS bestuur naast zijn functie als president van de Centrale Bank in Frankfurt am Mein. Daarvoor was Draghi werkzaam bij de zakenbank Goldman Sachs als hoofd van de afdeling Europese zaken en zorgde er voor dat Griekenland een leningstelsel werd voorgeschoteld waardoor het alsnog lid kon worden van de EU, ondanks dat de financiële huishouding niet in orde was. Sindsdien is Griekenland met handen en voeten gebonden en worden de tekorten waarmede Jeroen Dijsselbloem en Mark Rutte voor Nederland een belangrijke rol in speelde gedicht met (belasting)geld van de burgers. Dat is pas zaken doen met een fikse bonus.

Al met al is duidelijk dat de Bank for International Settlements op zich zelf staat. Het kent volledige immuniteit en word door geen enkele regeringen gecontroleerd. Interessant hierbij zijn de onderzoeken van een voormalig mentor van Bill Clinton in de naam van Professor Carroll Quigley. Hij kreeg bij uitzondering voor zijn onderzoek vrij spel om met een aantal hooggeplaatste medewerkers van de FED, centrale banken, van gedachten te wisselen. Daarnaast werd hem toegang verleend tot de archieven van het machtige Britse Royal Institute of Internal Affairs, en het Amerikaanse equivalent, de Council on Foreign Relations. Bolwerken waarvan veel onderzoekers beweren dat zij tot het hart van de Nieuwe Wereld Order behoren.

Carroll Quigley bracht zijn onderzoeken uit in het boek Tragedy and Hope en concludeerde dat hij geen afkeer had van dergelijke groeperingen noch de werken die zij verrichten, al opereren zij in alle beslotenheid en stilte. Over de Centrale Banken schreef hij onder andere;

“The powers of financial capitalism had another far-reaching aim, nothing less than to create a world system of financial control in private hands able to dominate the political system of each country and the economy of the world as a whole. This system was to be controlled in a feudalist fashion by the central banks of the world acting in concert by secret agreements arrived at in frequent private meetings and conferences.”

– Professor Carroll Quigley, Tragedy and Hope: A History of the World in Our Time. hfdst. 20, blz. 324.

Hoe het ook zit? Misschien was het handiger geweest om onderstaande te vragen hoeveel tijd ze nog nodig denken te hebben voor een One World Currency? Of hoeveel oorlogen ze denken dat er nog voor opgezet dienen te worden? Of hoeveel meer ze denken dat er nog bij om zullen komen? Of des te meer lieden er verspreid zullen worden over de wereld? Ver van thuis.., en dat allemaal op kosten van de belastingbetaler. Nee dat plan betalen ze natuurlijk niet zelf, ze zouden wel gek wezen om daar in te trappen. Maar het mag gezegd worden en daarom vind ik het een hele knappe prestatie, waarbij je je moet indenken dat de 1% rijken inmiddels meer bezitten dan de rest. Je moet er per slot van rekening wat voor over hebben om zo’n wereld order te creëren. Een wereld order die in het verleden al zo vaak getracht is te bewerkstelligen, als dat de plannen in totale chaos ontaarden en mislukte. Ik sta perplex…

https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY

dna
dna
7 jaren geleden

Holland? Verder is het voor iedereen nou toch DUIDELIJK wat ze & Co. weer aan het doen zijn? Hoeveel seintjes moet men hier in godsnaam nog krijgen om de kinderen op aarde te beschermen tegen dit terugkomend en herhalend VUIL! Als dit een schoolboek is proberen ze die generatie ook al subliem ( voor de zoveelste keer ) voorkennis te geven van wat hun plannen al waren. Wir haben es gewust! Bewust&Onbewust. Allemaal voor centjes en slavernij. Meer niet. Er is iets goed mis in onze harten en hoofden.

exegese
exegese
7 jaren geleden

Inderdaad @an archie, je vat dit heel goed samen. 7 staatsbanken NIET in handen van de Rothschilds.
Dat verklaart in één zinnetje klip en klaar de toestand in de wereld en de oorzaak daarvan. Niemand maakt mij wijs dat de regeringsleiders en alle journalisten wereldwijd dit toevallig niet zien, niet door hebben en dus meewerken aan deze gigantische misdaden tegen de menselijkheid voor niets anders dan ordinair geld en macht.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x