Homepagina » Buitenland » Ophef over schoolboek met afbeelding waarop Europa wordt verorberd door de Rothschilds
Ophef over schoolboek met prent waarop Europa wordt verorberd door de Rothschilds

Ophef over schoolboek met afbeelding waarop Europa wordt verorberd door de Rothschilds

Commotie in Duitsland vanwege een schoolboek met daarin een afbeelding waarop Europa wordt verorberd door de Rothschilds.

Na de ophef bood de uitgever van het boek haar excuses aan en stuurde de scholen die dit boek gebruikten een inlegvelletje ter vervanging van de pagina.

De regering van de Duitse deelstaat Thüringen vond dat niet ver genoeg gaan en laat het boek nu verwijderen uit alle middelbare scholen op haar grondgebied.

Euromunt

Het boek is al in 2012 gepubliceerd, maar nu pas ‘ontdekt’. De uitgever zegt niet te weten wie de inhoud destijds heeft geleverd.

Op de afbeelding, getekend door de Amerikaan David Dees, is een euromunt te zien, die als een pacman Europa opeet. Op de achtergrond staat de tekst ‘Rothschild Bank’.

Ten tijde van de nazi’s was het in de mode om te stellen dat de Rothschilds eropuit waren ten koste van de rest van de wereld zoveel mogelijk geld en macht te veroveren.

Vernietigen

De nazi’s claimden dat ze probeerden de wereld over te nemen en van plan waren Duitsland te vernietigen.

In 1940 maakte het naziregime de film Die Rothschilds, over de rol van de bankiersfamilie bij de Napoleontische oorlogen.

In gebruik

In 2014 plaatste de Duitse politica Sabine Wölfle uit de zuidelijke staat Baden-Württemberg een filmpje op haar website met als titel ‘De Macht van de Rothschilds’.

In andere Duitse deelstaten blijft het boek in gebruik.

[CIDI, Jerusalem Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • an argie schreef:

  De familie Rothschild is inderdaad nauw verbonden met de daadwerkelijke geschiedenis van de afgelopen eeuwen. ELKE oorlog, ELKE monetaire crisis, ELKE monetaire wetgeving (bail-in, bailout, ESM) komt van de hand van deze familie.
  De “staats”banken zijn bijna allemaal in handen van deze familie.

  Follow the money and get (closest) to the truth.

  In 2000 waren 7 staatsbanken NIET in handen van de Rothschilds; te weten:
  Iran, Irak, Libië, Syrië, Noord-Korea, Soedan en Mali.
  (De as van het kwaad volgens de Amerikanen…juist ja)
  Van deze landen zijn er nog 3 over: Syrië houdt stand tegen alle verwachtingen in.

  Maar er is een lichtpunt. Er zijn een aantal landen geweest die in het afgelopen decennium de Rothschilds de rug hebben toegekeerd. Die de woeker en de inflatie meer dan beu waren. In 2008 IJsland, in 2013 Hongarije en in 2016 Rusland. (Poetin heeft het 99-jarig charter, ondertekend in 1917 door Lenin, NIET VERNIEUWD!)

  De Rothschild banken creëren geld uit lucht, (om nog maar niet te spreken over fractionele reserve), en rekenen rente over rente over rente over rente etc.
  Wanneer een land de rente over de staatsschuld niet meer kunnen opbrengen, komen de Rothschild banken en eisen dat een land zijn natuurlijke bronnen prijs geeft, “privatiseerd” (Alles wat door de belastingbetaler is betaald aan nutsvoorzieningen, ziektekostenstelsels, pensioenen, noem maar op, wordt verkocht aan een poppetje van deze bank zonder dat de bevolking daar inspraak in heeft.)
  Wordt er niet naar de pijpen van deze familie gedanst dan beginnen de lastercampagnes, persoonlijke aanvallen, en wanneer men dan nog steeds niet in het gareel wil lopen, dan worden mensen simpelweg vermoord, al dan niet met een complete familie (Romanov, Kennedy), danwel met een complete natie (Duitsland 2x, Tsaristisch Rusland, Vietnam, Cambodja, Soedan, Irak, Mali, Libië, Afghanistan, El Salvador, de lijst is eindeloos)

  Om inzicht te krijgen in de werking van het monetaire systeem is dit een goed begin:
  https://www.youtube.com/watch?v=UrJGlXEs8nI

  De geschiedenis van de Rothschilds zoals die NIET is beschreven in de geschiedenisboeken:
  http://www.age-end.com/Gen-CSS/Khazars%20and%20New%20World%20Order.htm

  Wanneer het (door roof, moord, afpersing, oorlogen, etc) verkregen kapitaal van de Rothschild familie zou worden verdeeld over de VOLLEDIGE WERELDBEVOLKING, zou ELKE MENS OP DEZE AARDE een slordige 72 miljoen dollar op zijn rekening gestort krijgen.
  Men zou eigenlijk de naam weer moeten veranderen, zoals ze indertijd hebben gedaan (Toen van Bauer naar Rothschild)…..Maar nu van Rothschild naar (Rupsje) Nooitgenoeg.

  50 likes
 • enkidoe schreef:

  Ineressant. Was de 2e wereld oorlog dan niet gewoon een poging van Hitler om de Rothschilds uit hun macht te ontzetten?

  2 likes
  • an argie schreef:

   @Enkidoe

   Inderdaad. Het was een poging van Hitler om aan het Rothschuld juk te ontkomen. Het verdrag van Versailles is grotendeels door Rothschild zélf geschreven.
   De Duitse bevolking werd volledig leeggezogen door de bankiers en wall street. Hyperinflatie, faillissementen, etc. Duitsland werd in no time één van de armste landen in Europa a.g.v. de exorbitante “herstelbetalingen” aan Engeland en Frankrijk. Men moest echt ALLES doen om te overleven. Berlijn was in de jaren ’20 van de vorige eeuw de sex hoofdstad van de wereld, waar moeders zelfs hun eigen dochters verpooierden om aan eten te komen.
   Duitsland was een speelbal geworden van de omliggende landen die te pas en te onpas aan landje pik deden. (Roergebied, Elzas-Lotharngen, Saargebied, enz.)
   Ook werden na W.O.I Duitse gebieden massaal aan de omliggende landen gegeven (Polen, Tjecho-Slowakije, Frankrijk) met alle gevolgen voor de etnisch Duitse bevolking in deze gebieden.

   Tegelijkertijd werd Duitsland (en de rest van Europa) van binnenuit belaagd door de marxistische Bolsjewieken. Revoluties waren er in zo ongeveer ELK Europees land. In Duitsland werden deze (met geld van de Rothschilds) georganiseerd door Rosa Luxemburg en Karl Liebknecht.

   Fascisme was een REACTIE van de Europese bevolking op de onaflatende pogingen van de Zionisten om heel Europa communistisch te krijgen. Na de “rode revolutiie” in italië stond het Italiaanse volk als eerste massaal op om het Christendom te beschermen tegen de atheïstische Bolsjewieken. Zodoende kwam Mussolini als GEKOZEN leider in 1921 aan de macht.

   Duitsland was op 1 januari 1933 volkomen beroofd en berooid. Veel industriëlen waren bang dat ook Duitsland ten prooi zou vallen aan het communisme. Vandaar dat Hitler werd gesteund, NIET ALLEEN DOOR DE INDUSTRIËLEN MAAR MET NAME DOOR JAN MODAAL!
   Hitler is, net als Mussolini, GEKOZEN door de bevolking. (Iets wat velen vandaag de dag niet meer weten, omdat dit niet wordt verteld en de mensen aannemen dat een dergelijke dictator de macht heeft gegrepen…. nee Adolf Hitler is GEKOZEN door de Duitse bevolking)

   Hitler gaf de Duitsers hun land, hun trots en vooral hun EIGENWAARDE terug, na de verwoestende Weimar republiek. Door de banken buitenspel te zetten en een eigen munt uit te brengen, liet hij zien HOE een land BINNEN DRIE jaar volledig onder het Rothschild juk uit kan komen.

   Hij deed de wereld versteld staan om een munt uit te geven, waarbij geen goud garant stond, maar de Duitse arbeider!. De (totaal uit verband getrokken) zin “Arbeit macht Frei” betekent dat de arbeider (Jan modaal) vrij van de bankiers kan raken.
   Kom niet zeuren dat er een oorlogseconomie werd gecreëerd. HET IS NAMELIJK ONMOGELIJK OM BINNEN 3 JAAR OM TE SCHAKELEN VAN EEN CIVIELE NAAR EEN MILITAIRE ECONOMIE!

   Ook nu nog zien wij in de wetgeving wat TOEN werd geïnitieerd:
   1: Hitler brak vrij van het international Bank kartel. Op 8 mei 1945 had Duitland 0 schuld.
   2: Hitler creëerde een bloeiende economie ZONDER werkeloosheid.
   3: Hitler benadrukte respect voor vrouwen, kinderen en sterke familie waarden.
   4: Hitler creëerde dierenwetten die tot op de dag van vandaag nog gelden in heel Europa.
   5: Hitler verbande experimenten op dieren (vivisectie)
   6: Hitler financierde onderzoek in “Vrije Energie” technologieën.
   7: Duitse arbeiders werden (weer) goed behandeld. – o.a. 40-urige werkweek, vakantiegeld.
   8: Georganiseerde Industriële productie en landbouw.
   9: Hitler elimineerde misdaad en verbeterde de gezondheid van het Duitse volk. (Het ziekenfonds werd in 1942 in Nederland ingevoerd.)
   10: Geen enkele Duitse burger zou nog door de vorst of de honger omkomen.
   11: De Duitse Anti-Tabak missie. De eerste ter wereld!
   12: Hitler heeft West-Europa behoed voor het communisme.
   (Communistische (revolutionaire) en geheime organisaties (vrijmetselarij) werden strafbaar en er zijn velen in de jaren ’30 ontbonden)

   De Zionisten begonnen van meet af aan met hun lastercampagnes, haatzaaierijen en
   hetzes tegen deze man. Al op 24 maart 1933 is door Judea (Rothschild) aan Duitsland de oorlog verklaard en werd een internationaal boycot op Duitse goederen uitgevaardigd.

   DUITSLAND MOEST EN ZOU VOLLEDIG WORDEN VERNIETIGD, zowel fysiek, als emotioneel als spiritueel, om als voorbeeldland van de Rothschilds te dienen. (Dans naar onze pijpen, anders wacht uw land hetzelfde lot) – Dit is vele malen herhaald, met als laatste drie voorbeelden Irak, Libië en Syrië
   OOK HIER ZITTEN GEKOZEN MENSEN TUSSEN, net als dat met Hitler het geval is geweest!!!!!

   Maar omdat deze gekozen mensen niet dans(t)en naar de pijpen van de Rothschilds worden deze landen volledig verwoest. Om hen nog dieper in de schulden te drukken (herstelbetalingen)

   Dit spelletje wordt al eeuwen zo gespeeld. Tijd dat het stopt en dat deze mensen worden berecht.
   Een EERLIJK proces (En niet zoals de schijnprocessen van de Neurenbergse Tribunalen)

   http://thegreateststorynevertold.tv
   http://communismbythebackdoor.tv
   http://www.hellstormdocumentary.com

   16 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    Koste alleen maar 70 miljoen mensen hun gezondheid…

    1 likes
    • vladi schreef:

     heb je ze geteld of heb je deze informatie opgestoken van het staatsprogramma genaamd school?

     fff

     3 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      ” (Het ziekenfonds werd in 1942 in Nederland ingevoerd.)”

      Kerel, controleer je eigen feiten eerst eens, voordat je onzinnige opmerkingen maakt. Ziekenfondsen bestonden al lang voor de Duitsers hem verplicht maakten voor mensen onder de loongrens, en dan nog moest dat zijn bij de toen bestaande ziekenfondsen. De Duitsers kwamen nl. niet met een eigen verplicht ziekenfonds. Bovendien gold die verplichting maar voor de helft van de inwoners, ca. 4,5m van de ca. 9m.

      “heb je ze geteld” kan ik ook omdraaien! Heb jij geteld dat het er minder zijn…

      1 likes
  • Gezinusk schreef:

   @enkidoe.

   Dat zou je kunnen denken omdat Rothschild geallieerde Banken Adolf Hitler vanaf de jaren twintig/dertig begonnen te financieren te samen met Amerikaanse bedrijven en Banken. Voor een snel overzicht;

   https://www.mupload.nl/img/nby34acsrt3td.jpg

   Rothschild, de Rockefellers, en leden van het geheime genootschap van Skull and Bones die de Union Banking Corp, en Brown Brothers Harriman, in hun bezit hadden speelde hierbij een belangrijke rol. Nine for News besteedde er aandacht aan;

   https://www.ninefornews.nl/bush-hielp-adolf-hitler-aan-de-macht/

   De driehoek Rothschild, Rockefeller, Skull and Bones, had nog iets gemeen. Zo waren ze in het geheim betrokken met de oprichting van de FED, het Federal Reserve Systeem, en eerste Centrale Bank van de VS. Het zorgde er voor dat de Amerikaanse bevolking voortaan belasting moest betalen over elke dollar die werd gedrukt. Het plan van een Centrale Bank haalde eerder tweemaal toe de senaat niet. Met een derde poging op 23 december 1913, en toen veel politici al op kerstreces waren, slaagde ze er in om het er doorheen te drukken. Opvallend hierbij is dat de eerste paar decennia de voorzitters van de Raad van Commissarissen van de FED grotendeels afkomstig waren van Skull and Bones.

   Conclusie, Adolf Hitler werd gefinancierd door Banken en bedrijven waarvan de connectie kunnen worden teruggeleid naar geheime genootschappen. Toen President Roosevelt het vernam paste hij de ‘Trading with the enemy act’ toe op de Union Banking Corporation. Hitler zelf was lid van het besloten Thule gesellschaft. Een Beiers genootschap in München waar invloedrijke en gelijkgestemden bij elkaar kwamen, de motor van de NSDAP waaruit het Nazisme ontstond. Hitler werd onderricht door occultist Dietrich Eckart die vlak voor zijn dood vertelde dat Hitler voldoende was ingewijd om de klus te klaren. Dergelijke geheime genootschappen opereren vaak al jaren ondergronds aan zaken, stuwen processen voort lang voordat het een regering, of het publiek bereikt via het nieuws, of helemaal niet.

   Zo werd later duidelijk dat de Banken en Skull and Bones eerder betrokken waren bij een operatie om de Russische tsaar omver te werpen en wat lukte. Hieruit ontstond het communisme. Lenin kwam aan de macht en vervolgens Stalin ten tijde van de tweede wereldoorlog. Hitler zag het communisme als het grootste gevaar terwijl deze gefinancierd en bewapend werd door de zelfde macht van banken en bedrijven die het communisme hadden gevoed! Hitler lag naderhand in conflict met de Banken, hij vervloekte de club die hij internationale bankiers noemde, en ging met eigen valuta aan de haal, de reichsmark. Echter bleven Amerikaanse bedrijven waaronder Rockefeller Standard Oil (Exxonmobil) de Nazi’s in het geheim grondstoffen leveren tot het einde van de tweede wereldoorlog om de oorlogsmachinerie van Hitler te voeden! Ze leverde zoveel olie dat de Amerikaanse burger rantsoenbonnen kreeg, er lange rijen ontstonden bij de tankstations.

   Hoe het exact zit mag Joost weten maar het mag duidelijk zijn dat de Bankiers zowel Hitler als Napoleon hebben gefinancierd. In beidde gevallen werd een poging gedaan om met een groot vreemdelingenlegioen Rusland te veroveren, en zie nu met de oprichting van de EU. Juncker smeekt al tijden om een groot leger en Rusland word gedemoniseerd. Na de Tweede Wereldoorlog riep iedereen dat dit nooit meer mocht gebeuren. Het Duitse leger werd onder curatele gesteld en mocht internationaal niet meer opereren. Dankzij Brussel en de schaduwregering daarachter van Centrale Banken, staan ook de Duitse troepen weer bij de voordeur omdat politici beweren dat Poetin een groot gevaar is.

   Bedenk ook dat de Presidenten die de macht van de Centrale Banken zagen beidden publiekelijk geliquideerd werden. De eerste was Abraham Lincoln die zag hoe Rothschild controle over de geldstroom van Amerika poogde te krijgen en voerde slim een eigen valuta in die in groene zakken werden aangeleverd, bekend als de green bag. De tweede was John F. Kennedy die zinspeelde om de FED in zijn geheel af te schaffen.

   9 likes
  • math schreef:

   Nee, want bij een oorlog kun je aan twee kanten geld verdienen.

   2 likes
   • dna schreef:

    Triangulation

    1 likes
   • Gezinusk schreef:

    @math.

    Dat ze aan beidde kanten verdienden ziet het ernstig naar uit. In 1967 besloot Myron C Fagan die geloofde dat de Rothschilds onderdeel uitmaakte van de Illuminatie die volgens hem nog steeds bestond, het hele verhaal op twee langspeelplaten vast te leggen getiteld ‘The Illuminati and the Council on Foreign Relations’.

    https://www.youtube.com/watch?v=ForvEyNABs8

    Myron C Fagan stelde dat de Rothschilds beidde kanten van conflicten financierde sinds de napoleontische oorlogen. Nadat Napoleon met de slag van Waterloo gevangen was genomen werd er een congres in Wenen georganiseerd waar de Rotschilds aan alle landen voorstelde dat de enorme schulden die ze door grootschalige leningen hadden opgebouwd, kwijtgescholden konden worden onder de voorwaarde dat zij een liga van landen accepteerden, een soort van voorloper van de EU en waarbij zij, de Rothschilds, het Bankierssysteem van desbetreffende landen zouden controleren. Zo ongeveer in de vorm als we tegenwoordig zien met de Centrale Banken.

    De aanwezige Russische tsaar doorzag het plan en liep kwaad weg waarop een van de Rothschilds nariep dat op een dag hem wel eens iets ernstigs zou kunnen overkomen. Fagan maakt hier de link met de Russische revolutie die een halve eeuw later plaatsvond en waarbij de gehele Tsaren familie werd vermoord door de Bolsjewieken waaruit het communisme ontstond.

    Professor Antony Sutton ondervond dat Trotski meewerkte aan dit spel en door de CIA was voorzien van een Amerikaans paspoort. Daarnaast ontdekte hij dat de Bolsjewieken werden gesteund door de orde van Skull and Bones. Deze operatie vond plaats vanuit het Guaranty Trust op 120 Broadway, NY. Hierbij zou onder meer Skull and Bones lid, William Boyce Thompson, met een colonne van het Amerikaanse rode kruis wapens Rusland hebben binnengesmokkeld bestemt voor de Bolsjewisten.

    Antony Sutton concludeerde met zijn onderzoeken dat Skull and bones werkt volgens het hegeliaans dialect, de methode these en antithese = synthese. Je creëert een probleem, wacht op de oplossing die je al verwacht dat hij er gaat komen, om vervolgens toe te slaan. Daarnaast poogt de order zo goed als kan zijn mensen op posities te plaatsen om het proces te controleren
    .
    Zoals met William Averall Harriman het geval was die we hieronder zien zitten tussen Churchill en Stalin. Skull and Boneslid Harriman functioneerde ten tijde van Stalin in Rusland als ambassadeur van de Verenigde Staten.

    https://www.google.nl/search?hl=nl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1536&bih=746&q=William+Averell+Harriman&oq=William+Averell+Harriman&gs_l=img.12..0i19k1.1639.1639.0.2619.1.1.0.0.0.0.54.54.1.1.0….0…1ac.2.64.img..0.1.53.qbU2dc-7WhI#imgrc=wzGc2ClV8H-HwM:

    En hoe zat het ook alweer met George H. W. Bush (Skull and Bones) Die als gouverneur van Texas naar voren werd geschoven als presidentskandidaat. Toen hij gekozen werd duurde het niet lang of 911 kwam er aan met een paar week later de uitkomst die generaal Wesley Clark hoorde op het pentagon dat naast Irak, Libië, Syrië, Soedan en Somalië, Iran aangevallen diende te worden. Irak was als eerste aan de beurt onder zeer dubieuze omstandigheden. Ik denk dat ze hier per ongeluk geen vergissingen hebben gemaakt maar op koers lagen met hun plannen vanwege geopolitieke belangen, olie en gas, en of aansluiting van landen waar nog geen centrale bank was gevestigd die zij willen controleren.

    0 likes
 • math schreef:

  Tja, als je het vermogen der rijken zou verdelen dan zou inderdaad iedere wereldburger een vermogen van 70 miljoen bezitten. Maar wie gaat dan de afwas doen enzovoort……?????

  6 likes
 • exegese schreef:

  Inderdaad @an archie, je vat dit heel goed samen. 7 staatsbanken NIET in handen van de Rothschilds.
  Dat verklaart in één zinnetje klip en klaar de toestand in de wereld en de oorzaak daarvan. Niemand maakt mij wijs dat de regeringsleiders en alle journalisten wereldwijd dit toevallig niet zien, niet door hebben en dus meewerken aan deze gigantische misdaden tegen de menselijkheid voor niets anders dan ordinair geld en macht.

  10 likes
 • Gezinusk schreef:

  @an argie. Soedan, Libië, Irak, Iran, en Syrië stonden volgens voormalig opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten, Generaal Wesley Clark, op een lijst die hij in 2001 in het Pentagon onder ogen kreeg te zien. Mogelijk waren er meer belangen die meespeelde naast geopolitieke oorlogsvoering om de olie en het gas.

  Er is veel gebeurd in deze periode. Zo moesten enkele jaren na de oprichting van de EU, de Centrale Banken van de lidstaten, en waaronder de Nederlandse Bank, belangrijke bevoegdheden afstaan aan de hoofdvestiging in Frankfurt am Mein. Dit gebeurde zo ongeveer rond de periode dat het IBAN nummer werd geïntroduceerd.

  In acht genomen dat de Centrale Banken door de BIS, de Bank for International Settlements, te Bazel, gecontroleerd word met o.a. de president van de Nederlandse Bank, Klaas Knot, in de raad van bestuur. Mario Draghi maakt ook deel uit van het BIS bestuur naast zijn functie als president van de Centrale Bank in Frankfurt am Mein. Daarvoor was Draghi werkzaam bij de zakenbank Goldman Sachs als hoofd van de afdeling Europese zaken en zorgde er voor dat Griekenland een leningstelsel werd voorgeschoteld waardoor het alsnog lid kon worden van de EU, ondanks dat de financiële huishouding niet in orde was. Sindsdien is Griekenland met handen en voeten gebonden en worden de tekorten waarmede Jeroen Dijsselbloem en Mark Rutte voor Nederland een belangrijke rol in speelde gedicht met (belasting)geld van de burgers. Dat is pas zaken doen met een fikse bonus.

  Al met al is duidelijk dat de Bank for International Settlements op zich zelf staat. Het kent volledige immuniteit en word door geen enkele regeringen gecontroleerd. Interessant hierbij zijn de onderzoeken van een voormalig mentor van Bill Clinton in de naam van Professor Carroll Quigley. Hij kreeg bij uitzondering voor zijn onderzoek vrij spel om met een aantal hooggeplaatste medewerkers van de FED, centrale banken, van gedachten te wisselen. Daarnaast werd hem toegang verleend tot de archieven van het machtige Britse Royal Institute of Internal Affairs, en het Amerikaanse equivalent, de Council on Foreign Relations. Bolwerken waarvan veel onderzoekers beweren dat zij tot het hart van de Nieuwe Wereld Order behoren.

  Carroll Quigley bracht zijn onderzoeken uit in het boek Tragedy and Hope en concludeerde dat hij geen afkeer had van dergelijke groeperingen noch de werken die zij verrichten, al opereren zij in alle beslotenheid en stilte. Over de Centrale Banken schreef hij onder andere;

  “The powers of financial capitalism had another far-reaching aim, nothing less than to create a world system of financial control in private hands able to dominate the political system of each country and the economy of the world as a whole. This system was to be controlled in a feudalist fashion by the central banks of the world acting in concert by secret agreements arrived at in frequent private meetings and conferences.”

  – Professor Carroll Quigley, Tragedy and Hope: A History of the World in Our Time. hfdst. 20, blz. 324.

  Hoe het ook zit? Misschien was het handiger geweest om onderstaande te vragen hoeveel tijd ze nog nodig denken te hebben voor een One World Currency? Of hoeveel oorlogen ze denken dat er nog voor opgezet dienen te worden? Of hoeveel meer ze denken dat er nog bij om zullen komen? Of des te meer lieden er verspreid zullen worden over de wereld? Ver van thuis.., en dat allemaal op kosten van de belastingbetaler. Nee dat plan betalen ze natuurlijk niet zelf, ze zouden wel gek wezen om daar in te trappen. Maar het mag gezegd worden en daarom vind ik het een hele knappe prestatie, waarbij je je moet indenken dat de 1% rijken inmiddels meer bezitten dan de rest. Je moet er per slot van rekening wat voor over hebben om zo’n wereld order te creëren. Een wereld order die in het verleden al zo vaak getracht is te bewerkstelligen, als dat de plannen in totale chaos ontaarden en mislukte. Ik sta perplex…

  https://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY

  6 likes
 • Ruud schreef:

  Als zij deze boeken niet meer willen hebben, mogen wij ze dan?

  4 likes
 • frans schreef:

  Hitler heeft miljoenen geleend van Amerika in de jaren 20 tot 40 ! om de oorlogsmachine te ontwikkelen.
  Aan het eind van die oorlog heeft Amerika alle ontwikkelde spullen ter oorlogvoering incl. de raket technologie en dhr. Braun naar Amerika gehaald .
  Amerika is vervolgens overgegaan om de oorlog voort te zetten en Europa op achterstand te zetten.Onder de Marchall hulp die in feite een lening was heeft Europa enorm geleden.
  In amerika kostte een liter benzine 5 dollarcent in de 60er jaren en hier toen 60 guldencent! 1968.
  Auto’s in Amerika waren grote bakbeesten die 4km/1lter liepen.
  Zuinige auto’s werden in europa ontwikkeld. Zuinig met een strikte bovengrens!
  Ook hier begon de leegroof van onze protemonnee,
  En dat is nu nog zo.

  4 likes
 • dna schreef:

  Holland? Verder is het voor iedereen nou toch DUIDELIJK wat ze & Co. weer aan het doen zijn? Hoeveel seintjes moet men hier in godsnaam nog krijgen om de kinderen op aarde te beschermen tegen dit terugkomend en herhalend VUIL! Als dit een schoolboek is proberen ze die generatie ook al subliem ( voor de zoveelste keer ) voorkennis te geven van wat hun plannen al waren. Wir haben es gewust! Bewust&Onbewust. Allemaal voor centjes en slavernij. Meer niet. Er is iets goed mis in onze harten en hoofden.

  2 likes
 • Elise49 schreef:

  Standbeeld voor EU gebouw. Een stier met daarop de godin Europa. Zeus die Europa verleidde/overnam door gedaante verandering. Is hetzelfde verhaal als die pacman. Voor bepaalde beurzen staan ook stieren. In Frankfurt stier en beer. Je kunt al heel lang via symbolen lezen wat men aan het doen is. Moet je wel kennis hebben van mythologie/oudheid.
  Aangezien alles via zon/maan en sterrenhemel/tijdberekening werkt, kun je de stier plaatsen bij de piramides, die in het sterrenbeeld(orion/stier) geplaatst zijn. Crisissen zijn bewust gemaakt en die komen ongeveer om de 7 jaar. Daar komt de gezegde: 7 goede jaren en 7 slechte jaren vandaan.
  De huidige agenda/systeem heeft daarom betrekking op de tekeningen in die piramides. Over de zwarte zon/complete Niburu(aardeverandering/leven). Vergeet de zwarte kisten/Egypte niet, die dienen als zaadbunker. Zo ook in Noorwegen. De stier staat ook voor zaadje. Is ook de eerste letter van alle talen/ alfabet, die er bekend zijn(van oudheid tot nu). Stier komt van aleph. Ook van een aar. Daar zitten zaadjes in, die symbool staan voor leven/voedsel.
  Wij zitten dus in een tijdperk verandering. Vele hoge beschavingen uit oude tijdperken zijn vernietigd. Nu gebeurt dit op de gehele wereld. Vandaar de eindtijd. Ga er maar vanuit dat de bijbel/zeven zegels klopt/uitgevoerd gaat worden. Zeven/het getal 7. Dat ook in het geldsysteem terugkomt. In de dagen/lees betekenis van de dagen.(het zijn noordse goden/lees dit mythologie verhaal/die eindigt als meester Suerte/zwart de aarde met 1 zwiep schoonveegt) Shemitah berekening(joods) is ook om het getal 7. Een zeldzaam fenomeen, waarbij schulden moeten worden vereffend en de graanschuren volgestouwd moeten worden op wat komen gaat. Men werkt naar 8. Het getal van oneindig. Van leven naar dood en weer van dood naar leven. Een complete Niburu.

  2 likes
 • marcelleke schreef:

  DIT beter laat dan nooit : we weten het ALLEMAAL en NIEMAND kàn iets doen !

  0 likes
 • x

  Check Also

  duitsland

  Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

  In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

  duitse

  Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen

  Afgelopen weekend demonstreerden tienduizenden mensen (de schattingen ...

  >