Homepagina » Buitenaards » Zal David Cameron bestaan UFO’s en buitenaardsen erkennen?
Zal David Cameron bestaan UFO's en buitenaardsen erkennen?

Zal David Cameron bestaan UFO’s en buitenaardsen erkennen?

Zal de Britse premier David Cameron zich aan zijn belofte houden en het bestaan van UFO’s en buitenaards leven erkennen?

In januari 2009 beloofde Cameron tijdens zijn verkiezingscampagne alle geheime documenten over UFO’s en buitenaards leven vrij te geven als hij eenmaal minister-president was, schrijft de Huffington Post.

Tijdens een bijeenkomst in Tynemouth dat jaar kreeg Cameron een vraag over mysterieuze incidenten. “Afgelopen jaar was gerespecteerd wetenschapper en astronaut Dr. Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, te horen op de Britse radio,” zei iemand uit het publiek. “Hij zei dat de Amerikaanse regering verschillende keren contact had gehad met buitenaardsen en dat het contact er ook vandaag de dag nog is.”

Superieure technologieën

“Mitchell sprak over het Roswellincident in 1947,” ging de man verder. “Hij zei dat Roswell echt is gebeurd, maar dat het vele jaren geheim is gehouden door de overheid. Bent u het met me eens dat het Britse volk het recht heeft om te weten of we zijn bezocht en zo ja, zult u als minister-president het volk de waarheid geven waar het recht op heeft?”

Cameron antwoordde: “Ik denk dat we zo open mogelijk moeten zijn en ik verzeker u dat ik eerlijk en open zal zijn over deze zaken als ik minister-president word. Ik denk dat niemand van ons weet of er intelligent leven bestaat buiten de aarde en het is niet iets dat overheden mogen verbergen voor wie dan ook.”

Verschillende hooggeplaatste politici binnen de Amerikaanse regering hebben gezegd dat de overheid eerlijk moet zijn over UFO’s. Rusland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Brazilië hebben al UFO-documenten vrijgegeven. De Amerikaanse president moet echter nog geheime informatie vrijgeven die volgens een klokkenluider binnen overheidskringen superieure technologieën van buitenaardse oorsprong beschikbaar zou maken.

Topje van de ijsberg

Het verenigen van mensen en politieke partijen is een enorme uitdaging. Wellicht is het gemakkelijker als Cameron overgaat tot Disclosure, zodat een wereldwijde voorbereiding kan worden getroffen voor het erkennen en het interacteren met intelligente buitenaardse beschavingen.

Als minister-president heeft David Cameron tot dusverre met geen woord gesproken over UFO’s. Mensen vergeten beloftes echter niet. De Britse regering heeft door de jaren heen verschillende UFO-documenten vrijgegeven, maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Wellicht wordt het tijd dat de Britse regering naar de UFO-onderzoekers luistert. Langzaam maar zeker komt de waarheid naar buiten.

Bron: Huffingtonpost.co.uk

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Wie A zeg moet ook B zeggen, en anders dwingen we het tot antwoord B.Want er is ook nog een gezegde “belofte maakt schuld”!!

  0 likes
 2. … in hoeverre kun je die documenten en verklaringen vertrouwen ? Zijn het niet juist die mensen de we niet echt vertrouwen ?

  0 likes
 3. [quote name=”Hunting Wolf”]Wie A zeg moet ook B zeggen, en anders dwingen we het tot antwoord B.Want er is ook nog een gezegde “belofte maakt schuld”!![/quote]
  Ik ben bang dat dit weinig indruk maakt op meneer Cameron, vriend.

  0 likes
 4. Het lijkt erop dat er verschillende ‘zittende politieke machten’ zijn die op de hoogte zijn, Obama, Cameron…en wie nog meer?
  Het wordt tijd dat de MSM de aandacht gaat verleggen, er hoeft er maar 1 te zijn die hierover begint.

  0 likes
 5. Wordt het niet eens tijd dat we stoppen met onszelf afhankelijk op te stellen van wat we wel “mogen” geloven en wat niet?

  Mensen die zelf de ervaring opdeden met ufo’s, hebben daar Cameron echt niet voor nodig om te weten of ufo’s bestaan of niet. Het gaat erom of “wij” (de samenleving) ruimte/vrijheid durven te geven aan andere denkwijzen. Pas dan maken we onszelf los uit het keurslijf van de gevestigde orde.

  0 likes
 6. De meeste artefacten van buitenaardse origine worden weggestopt bij contractors zodat de overheid mooi weer kan blijven spelen en hierdoor binnen een overheidsorgaan niets terug te vinden is.
  Welkom in de wondere wereld der blackops.

  0 likes
 7. [quote name=”Saskia”]Het lijkt erop dat er verschillende ‘zittende politieke machten’ zijn die op de hoogte zijn, Obama, Cameron…en wie nog meer?
  Het wordt tijd dat de MSM de aandacht gaat verleggen, er hoeft er maar 1 te zijn die hierover begint.[/quote]

  Toch niet de ‘Telegraaf’?

  0 likes
 8. Ik heb het bewuste BBC-artikel van dinsdag 27 januari 2009 er nog eens even op nagelezen.
  Daarin belooft hij (Cameron) tijdens een lezing in Tynemouth, dat zodra hij PM zou zijn, altijd open en eerlijk over deze zaken zou berichten. Hij vond niet dat de overheid dit geheim moest houden.
  Wel tot op heden heeft hij zich hierover nog niet uitgelaten, terwijl hij tijd genoeg heeft gehad om zich op de hoogte te laten stellen door zijn adviseurs.
  Het is te hopen dat de msm of andere instanties hem herinneren aan zijn belofte.

  0 likes
 9. ik denk: ook al doet hij zijn best om de waarheid naar buiten te brengen… hij zit op de “don’t need to know” niveau. geheime diensten zullen veel meer weten.

  0 likes
 10. [quote name=”Lilian”]Wordt het niet eens tijd dat we stoppen met onszelf afhankelijk op te stellen van wat we wel “mogen” geloven en wat niet?

  Mensen die zelf de ervaring opdeden met ufo’s, hebben daar Cameron echt niet voor nodig om te weten of ufo’s bestaan of niet. Het gaat erom of “wij” (de samenleving) ruimte/vrijheid durven te geven aan andere denkwijzen. Pas dan maken we onszelf los uit het keurslijf van de gevestigde orde.[/quote]
  Zo is het, Lilian. En verkiezingsbeloften? We weten toch wel wat die waard zijn? Precies, niks! En van de MSM hoef je al helemaal niks te verwachten, dat blijkt elke dag weer.

  0 likes
 11. [quote name=”Roel”][quote name=”Saskia”]Het lijkt erop dat er verschillende ‘zittende politieke machten’ zijn die op de hoogte zijn, Obama, Cameron…en wie nog meer?
  Het wordt tijd dat de MSM de aandacht gaat verleggen, er hoeft er maar 1 te zijn die hierover begint.[/quote]

  Toch niet de ‘Telegraaf’?[/quote]
  Je bedoeld de krant die alles opblaast met dynamiet???Want die lees ik niet.

  0 likes
 12. [quote name=”Janus van der Bent”][quote name=”Hunting Wolf”]Wie A zeg moet ook B zeggen, en anders dwingen we het tot antwoord B.Want er is ook nog een gezegde “belofte maakt schuld”!![/quote]
  Ik ben bang dat dit weinig indruk maakt op meneer Cameron, vriend.[/quote]
  Zullen we hem dan een handje helpen VRIEND.:)Hebben we toch wat voor de gemeenschap gedaan,wat hij niet kan.:)

  0 likes
 13. Het zou de eerste politicus zijn zegt wat hij doet en daardwerkelijk doet wat hij zegt.

  Iedereen weet allang dat we galactische broeders en zusters hebben. Waarom we anderen nodig om dat voor ons te bevestigen is mij een raadsel.

  Men weet inmiddels hoppelijk toch dat een politicus alles zegt om aan de macht te komen, om vervolgens z’n eigen agenda na te streven?

  Disclosure is fijn, jazeker! Maar voor mij niet nodig ;)…

  0 likes
 14. cameron zegt niets,hij zegt zo open mogelijk dus……
  als hij niets weet hoef ie ook niets te zeggen.

  0 likes
 15. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Janus van der Bent”][quote name=”Hunting Wolf”]Wie A zeg moet ook B zeggen, en anders dwingen we het tot antwoord B.Want er is ook nog een gezegde “belofte maakt schuld”!![/quote]
  Ik ben bang dat dit weinig indruk maakt op meneer Cameron, vriend.[/quote]
  Zullen we hem dan een handje helpen VRIEND.:)Hebben we toch wat voor de gemeenschap gedaan,wat hij niet kan.:)[/quote]
  Cameron mag pas wat zeggen als de Illuminati het goed vinden, want die bepalen de timing, vriend.

  0 likes
 16. [quote name=”m&m”]cameron zegt niets,hij zegt zo open mogelijk dus……
  als hij niets weet hoef ie ook niets te zeggen.[/quote]
  Wat denk je zelf ze hebben geleerd veel te praten maar niets te zegen
  Wat dat betreft ze beloofden alles als ze maar mogen regeren

  0 likes
 17. Als er disclosure moet komen dan moeten die buitenaardse dan maar zelf naar beneden komen en zich niet meer verschuilen achter wazige smoesjes dat we er nog niet aan toe zijn en dergelijke. Dus hou eens op met dat gezeur en kom naar beneden en vertel son dan maar eens even dat jullie al lang hier op aarde komen en zijn gekomen en ook het verhaal wat jullie met de piramides te maken hebben enzovoort enzovoort.

  0 likes
 18. [quote name=”grapjas”]Als er disclosure moet komen dan moeten die buitenaardse dan maar zelf naar beneden komen en zich niet meer verschuilen achter wazige smoesjes dat we er nog niet aan toe zijn en dergelijke. Dus hou eens op met dat gezeur en kom naar beneden en vertel son dan maar eens even dat jullie al lang hier op aarde komen en zijn gekomen en ook het verhaal wat jullie met de piramides te maken hebben enzovoort enzovoort.[/quote]

  maar wat nou als bijvoorbeeld blijkt dat zij onze creators zijn (oftewel god(en)) en wij zijn een experiment. dit klinkt voor mij iets aannemelijker.

  0 likes
 19. Ja maar waarschijnlijk als potentiele terroristen/ “gevaar”.

  0 likes
 20. [quote name=”Investigator”][quote name=”grapjas”]Als er disclosure moet komen dan moeten die buitenaardse dan maar zelf naar beneden komen en zich niet meer verschuilen achter wazige smoesjes dat we er nog niet aan toe zijn en dergelijke. Dus hou eens op met dat gezeur en kom naar beneden en vertel son dan maar eens even dat jullie al lang hier op aarde komen en zijn gekomen en ook het verhaal wat jullie met de piramides te maken hebben enzovoort enzovoort.[/quote]

  maar wat nou als bijvoorbeeld blijkt dat zij onze creators zijn (oftewel god(en)) en wij zijn een experiment. dit klinkt voor mij iets aannemelijker.[/quote]

  Als het maar geen Goa`ulds zijn , anders moeten we Teal`c erop sturen , Die blaft ze helemaal vol

  0 likes
 21. Cameron wil nu waarschijnlijk niet meer Kennedy zijn.

  0 likes
 22. [quote name=”Bertus”]Het zou de eerste politicus zijn zegt wat hij doet en daardwerkelijk doet wat hij zegt.

  Iedereen weet allang dat we galactische broeders en zusters hebben. Waarom we anderen nodig om dat voor ons te bevestigen is mij een raadsel.

  Men weet inmiddels hoppelijk toch dat een politicus alles zegt om aan de macht te komen, om vervolgens z’n eigen agenda na te streven?

  Disclosure is fijn, jazeker! Maar voor mij niet nodig ;)…[/quote]

  Disclosure is m.i. juist hard nodig! Omdat het de discussie verlegd van “welles/nietes” naar “Het is er en wat doen we ermee”

  0 likes
 23. [quote name=”Saskia”]Het lijkt erop dat er verschillende ‘zittende politieke machten’ zijn die op de hoogte zijn, Obama, Cameron…en wie nog meer?
  Het wordt tijd dat de MSM de aandacht gaat verleggen, er hoeft er maar 1 te zijn die hierover begint.[/quote]
  Volgens mij is het een kwestie van geduld want ook bij hen gaat het geweten een grote rol spelen. Misschien hebben ze al slapeloze nachten

  0 likes
 24. Als het bewijs niet snel komt moeten we een vindersloon uitloven, tataaa !

  0 likes
 25. [quote name=”Janus van der Bent”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Janus van der Bent”][quote name=”Hunting Wolf”]Wie A zeg moet ook B zeggen, en anders dwingen we het tot antwoord B.Want er is ook nog een gezegde “belofte maakt schuld”!![/quote]
  Ik ben bang dat dit weinig indruk maakt op meneer Cameron, vriend.[/quote]
  Zullen we hem dan een handje helpen VRIEND.:)Hebben we toch wat voor de gemeenschap gedaan,wat hij niet kan.:)[/quote]
  Cameron mag pas wat zeggen als de Illuminati het goed vinden, want die bepalen de timing, vriend.[/quote]
  Jammer vriend of niet dan.Die rot Illuminatie??Ik heb boots.These boots are made for walking,and that,s just what they do, and one of these day,s this boots will walk all over the Iluminatie. friend!!!:))

  0 likes
 26. [quote name=”yogi”][quote name=”Investigator”][quote name=”grapjas”]Als er disclosure moet komen dan moeten die buitenaardse dan maar zelf naar beneden komen en zich niet meer verschuilen achter wazige smoesjes dat we er nog niet aan toe zijn en dergelijke. Dus hou eens op met dat gezeur en kom naar beneden en vertel son dan maar eens even dat jullie al lang hier op aarde komen en zijn gekomen en ook het verhaal wat jullie met de piramides te maken hebben enzovoort enzovoort.[/quote]

  maar wat nou als bijvoorbeeld blijkt dat zij onze creators zijn (oftewel god(en)) en wij zijn een experiment. dit klinkt voor mij iets aannemelijker.[/quote]

  Als het maar geen Goa`ulds zijn , anders moeten we Teal`c erop sturen , Die blaft ze helemaal vol[/quote]

  Don’t forget master bra-tac. Jaffa kree haha

  0 likes
 27. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Janus van der Bent”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Janus van der Bent”][quote name=”Hunting Wolf”]Wie A zeg moet ook B zeggen, en anders dwingen we het tot antwoord B.Want er is ook nog een gezegde “belofte maakt schuld”!![/quote]
  Ik ben bang dat dit weinig indruk maakt op meneer Cameron, vriend.[/quote]
  Zullen we hem dan een handje helpen VRIEND.:)Hebben we toch wat voor de gemeenschap gedaan,wat hij niet kan.:)[/quote]
  Cameron mag pas wat zeggen als de Illuminati het goed vinden, want die bepalen de timing, vriend.[/quote]
  Jammer vriend of niet dan.Die rot Illuminatie??Ik heb boots.These boots are made for walking,and that,s just what they do, and one of these day,s this boots will walk all over the Iluminatie. friend!!!:))[/quote]
  hoi,ik doe mee.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zelfrespect

Ken jij de relatie tussen welzijn, zelfrespect en zelfdiscipline?

Wij mensen leven ieder op een bepaald ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

belgische

Belgische rechter torpedeert klachten tegen coronamaatregelen: ‘Complottheorieën’

Ook bij onze zuiderburen is kritiek op ...

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...