Buitenaards

Zal David Cameron bestaan UFO’s en buitenaardsen erkennen?

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zal de Britse premier David Cameron zich aan zijn belofte houden en het bestaan van UFO’s en buitenaards leven erkennen?

In januari 2009 beloofde Cameron tijdens zijn verkiezingscampagne alle geheime documenten over UFO’s en buitenaards leven vrij te geven als hij eenmaal minister-president was, schrijft de Huffington Post.

Tijdens een bijeenkomst in Tynemouth dat jaar kreeg Cameron een vraag over mysterieuze incidenten. “Afgelopen jaar was gerespecteerd wetenschapper en astronaut Dr. Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, te horen op de Britse radio,” zei iemand uit het publiek. “Hij zei dat de Amerikaanse regering verschillende keren contact had gehad met buitenaardsen en dat het contact er ook vandaag de dag nog is.”

Superieure technologieën

“Mitchell sprak over het Roswellincident in 1947,” ging de man verder. “Hij zei dat Roswell echt is gebeurd, maar dat het vele jaren geheim is gehouden door de overheid. Bent u het met me eens dat het Britse volk het recht heeft om te weten of we zijn bezocht en zo ja, zult u als minister-president het volk de waarheid geven waar het recht op heeft?”

Cameron antwoordde: “Ik denk dat we zo open mogelijk moeten zijn en ik verzeker u dat ik eerlijk en open zal zijn over deze zaken als ik minister-president word. Ik denk dat niemand van ons weet of er intelligent leven bestaat buiten de aarde en het is niet iets dat overheden mogen verbergen voor wie dan ook.”

Verschillende hooggeplaatste politici binnen de Amerikaanse regering hebben gezegd dat de overheid eerlijk moet zijn over UFO’s. Rusland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Brazilië hebben al UFO-documenten vrijgegeven. De Amerikaanse president moet echter nog geheime informatie vrijgeven die volgens een klokkenluider binnen overheidskringen superieure technologieën van buitenaardse oorsprong beschikbaar zou maken.

Topje van de ijsberg

Het verenigen van mensen en politieke partijen is een enorme uitdaging. Wellicht is het gemakkelijker als Cameron overgaat tot Disclosure, zodat een wereldwijde voorbereiding kan worden getroffen voor het erkennen en het interacteren met intelligente buitenaardse beschavingen.

Als minister-president heeft David Cameron tot dusverre met geen woord gesproken over UFO’s. Mensen vergeten beloftes echter niet. De Britse regering heeft door de jaren heen verschillende UFO-documenten vrijgegeven, maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Wellicht wordt het tijd dat de Britse regering naar de UFO-onderzoekers luistert. Langzaam maar zeker komt de waarheid naar buiten.

Bron: Huffingtonpost.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Wie A zeg moet ook B zeggen, en anders dwingen we het tot antwoord B.Want er is ook nog een gezegde “belofte maakt schuld”!!

mb
mb
9 jaren geleden

… in hoeverre kun je die documenten en verklaringen vertrouwen ? Zijn het niet juist die mensen de we niet echt vertrouwen ?

Janus van der Bent
Janus van der Bent
9 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Wie A zeg moet ook B zeggen, en anders dwingen we het tot antwoord B.Want er is ook nog een gezegde “belofte maakt schuld”!![/quote]
Ik ben bang dat dit weinig indruk maakt op meneer Cameron, vriend.

Saskia
Saskia
9 jaren geleden

Het lijkt erop dat er verschillende ‘zittende politieke machten’ zijn die op de hoogte zijn, Obama, Cameron…en wie nog meer?
Het wordt tijd dat de MSM de aandacht gaat verleggen, er hoeft er maar 1 te zijn die hierover begint.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x