Homepagina » Archeologie » Archeologen staan versteld van 40.000 jaar oude rotstekeningen in Azië
Archeologen staan versteld van 40.000 jaar oude rotstekeningen in Azië

Archeologen staan versteld van 40.000 jaar oude rotstekeningen in Azië

Uit een nieuwe studie blijkt dat rotsschilderingen in Indonesië nog ouder zijn dan de prehistorische kunst in Europa. De vondst is een aanwijzing dat er nog veel oudere kunst is te vinden in het oosten. Ook zou het betekenen dat Europeanen niet speciaal waren in het maken van oeroude rotstekeningen. Dat meldt persbureau AP.

Archeologen hebben aan de hand van het verval van het element uranium kunnen vaststellen dat een tiental rotstekeningen van afdrukken van handen en twee gedetailleerde schilderingen van dieren tussen de 35.000 en de 40.000 jaar oud zijn. Daarmee is de rotskunst op het Indonesische eiland Celebes ouder dan tekeningen die in Spanje en een beroemde grot in Frankrijk zijn gevonden.

Het gaat onder meer om handafbeeldingen die zijn gemaakt door vloeibare oker tegen de rotswand te blazen. De oudste is ongeveer 40.000 jaar oud, de jongste zo’n 17.500 jaar. Er is niet veel bekend over wie de tekeningen maakte of waarom ze dat deden. Wel is duidelijk dat het zeevaarders moeten zijn geweest.

Eén van de Indonesische handafdrukken is tenminste 39.900 jaar oud, wat het de oudst bekende handafdruk ter wereld maakt. Het onderzoek is woensdag gepubliceerd in het tijdschrift Nature.

De tekeningen werden halverwege de vorige eeuw al ontdekt, maar men ging er altijd van uit dat ze slechts 10.000 jaar oud konden zijn, omdat ze niet langer zouden hebben kunnen bestaan in het tropische klimaat. Door de uranium-thoriumdatering is nu echter vastgesteld dat ze veel ouder zijn.

“Dit hadden we niet verwacht. Er heerst de gedachte dat vroege Europeanen meer bewust waren van zichzelf en hun omgeving,” zei hoofdonderzoeker Maxime Aubert van de Griffith-universiteit in Australië. “Nu kunnen we stellen dat dat niet waar is.”

[Epoch Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bataaf schreef:

  Knap dat betrokken wetenschapper stelt dat rotstekeningen niet uniek zijn voor europeanen.Echter weet men niet wie de tekeningen gemaakt heeft.De term europeaan is dan ook misleidend gezien het feit de oorspronkelijke mens die nu in europa woont vroeger ook in vele andere streken rond de wereld voorkwam en dus geen europeanen waren.Bijvoorbeeld west china, Iran, noord india.Om maar een paar plekken te noemen.De term Ariërs zou beter zijn om desbetreffende groep mensen aan te duiden.
  Als dit de manier is waarop men conclusies trekt in de wetenschap heb ik sterke twijfels bij de diepgang van deze wetenschap.Ben benieuwd waarom men nooit spreekt over de typisch ‘europese’ vuistbijlen die zijn gevonden in de VS die stammen uit de tijd voor de komst van de Indianen.Geschiedvervalsing is het.De wetenschap dient een doel en dat is tegenwoordig niet meer het blootleggen van feiten en waarheid.

  21 likes
  • ferrimassi schreef:

   Klopt, blonde mummie’s in china bijvoorbeeld.. Onze identiteit en word in hard tempo verduisterd. Alles is politiek tegenwoordig wetenschap geschiedenis etc. Onze misdaden worden uitvergroot en onze verdiensten weggehoond. Alles is geoorloofd in queste de europeaan van zijn identiteit en land te beroven. Afrocentrisme en multicult zijn de geprefereerde wapens.

   10 likes
    • Edwin schreef:

     Twee aanstellers bij elkaar !
     Bang om overheerst te worden door donkere mensjes?
     Zielig!

     4 likes
     • ferrimassi schreef:

      @edwin,

      Wat een bs zeg. Ik wil slechts dat onze cultuur en etniciteit behouden blijft. En ja ik denk dat we recht hebben op zelfdeterminatie. Kijk voor de grap even in de rest van de wereld. Ik wil niet dat mijn kinderen overgeleverd worden aan derde wereld politiek en achterdocht. Het is geen haat of angst. Gewoon boeren verstand. Echte diversiteit is dat ieder volk zichzelf in stand kan houden. Wens toekomstige generaties een toekomst zonder sektarisch en etnisch geweld. De clash van culturen is nu al evident in onze straten. Je moet echt een plaat voor je kop hebben als je dat niet ziet. Noem het aanstellen ik noem het verder kijken dan je neus lang is.

      11 likes
     • Bataaf schreef:

      Ja hoor ,dat is het helemaal.Onwetendheid is zalig.Of niet.Dit soort reacties zijn het enige “tegen geluid” dat ik hoor, en altijd dezelfde slag mens.Nooit inhoudelijk ingaan op zaken en altijd de racisme ‘kaart’ trekken of de xenofobische.De tijd dat die retoriek nog werkte is al lang voorbij.Ik zoek het licht.Blijf maar in de duisternis.
      de realiteit zal je nog snel om je oren vliegen.

      Grts

      9 likes
   • Padja schreef:

    Ik weet niet wie er bij “onze” (identiteit, misdaden, etc) hoort maar mag ik passen?
    Tenzij we met onze de gehele mensheid bedoelen. Daar hoor ik dan weer graag bij!

    3 likes
    • ferrimassi schreef:

     @padja

     Bah wat politiek correct zeg, je weet donders goed wat ik bedoel. De universele mens bestaat niet. Volkeren zijn niet gelijk en er zijn fundamentele verschillen tussen de verschillende groepen. Die verschillen moeten we respecteren. Doen we dat niet krijg je conflicten. Geschiedenis is bezaait met multiculturele projectjes die ontploft zijn. Geen enkel volk zou een minderheid moeten zijn in zijn eigen land. Dat wens ik niemand toe. Eindigt altijd in oorlog en verdrijving.

     6 likes
     • ferrimassi schreef:

      Wat een nonargumenten, ga er geeneens op in. Nsb? Noem je me een landverader? Ik kies helemaal niet voor isolationisme. Dat maak jij er van. En waar zeik ik over buitenlanders? Ik wil turkije voor de turken, afrika voor de afrikanen. En europa voor de europeanen. Iedereen zijn integriteit respecteren. We kunnen best samenwerken. Dit gaat alleen maar conflict brengen. Kijk voor de gein even naar amerika 200 jaar multicultuur en nog steeds werkt het niet. Of zuid afrika wat dat betreft. De divisie word steeds groter totdat het ontploft. Ghetto’s, geweld religieuze conficten etc. En ik ben echt geen geertje wilders nodig hoor om mijn menig te geven. De man is een clown. Maar blijf vooral je kop in het zand steken. Op een dag wakker worden in een land dat niet meer de onze is met alle gevolgen van dien.

      4 likes
     • Light schreef:

      ferrimassi, besef dat mensen die net zoals jij zulke denkbeelden er op nahouden op uitsterven liggen.

      Nederland is na de Tweede Oorlog geen land meer met een eigen identiteit maar een goed geoliede zaken machine één van de vele zakenplatformen voor de wereld, dit houd in dat wij de wereld intrekken voor handel maar ook dat mensen van buiten naar Nederland komen om handel in welke vorm dan ook met ons te drijven.
      -1e gevolg: Immigratie naar Nederland om economische redenen
      -2e gevolg: Meerdere etnische groeperingen in dit land.
      -3e gevolg: Liefde, autochtonen en allochtonen vermengen met elkaar door de liefde.
      -4e gevolg: Zij die deze veranderingen niet accepteren, voelen zich aangevallen.
      -5e gevolg: Zij wachten op een Pim of een Geert die zegt wat zij zelf niet in het
      openbaar durven te zeggen waarna zij zich als een stel uitgelaten
      hooligans gedragen als het woord gesproken is, vervolgens spreken zij
      klakkeloos leuzen van hun leiders na.
      -6e gevolg: Geen besef dat Nederland niet meer terug kan naar het oude
      vooroorlogse isolement, geen besef dat we afhankelijk zijn van
      handelsverdragen, buitenlandse technologische samenwerkingen en dat
      we te maken hebben met de rechten van de mens.

      Word wakker, leef met deze situatie en maak er het beste van of emigreer…!

      Zeiken over buitenlanders terwijl je wel bij de Chinees of de Turk eet en hen economische redenen geeft te blijven is hypocriet en zal echt geen verandering aan deze situatie brengen tenzij je bereid bent te herhalen wat jou voorvaders bij de NSB gedaan hebben.

      Dan nog heb je met de hele wereld om jou heen te maken die alles wat met Nederland te maken heeft zal boycotten zie bijv; Rusland.
      Alleen is Rusland een groot en machtig land die klappen kan incasseren, wat kunnen wij in dit klein landje als wij in de ban worden gedaan door de rest van de wereld door mensen die zoals als jij denken en spreken?

      Ik weet het wel:
      -Geen orders meer uit het buitenland voor het bedrijfsleven
      -Geen werk voor Nederland
      -Armoede als gevolg
      -Allochtonen keren terug of vertrekken naar een ander land
      -Wij blijven met de gebakken peren
      -Naoorlogse crisis
      -Geen brandstof
      -Geen elektra
      -Geen schoon water
      -Ziektes
      -Etc.

      Dit allemaal omdat een stel hersenloze bierbuiken niet verder kijkt dan hun fles, maar wel de grootste bek heeft!

      Ik zeg het vaak, hou dit soort klaag gesprekken lekker in de kroeg bij jou mede onwetende want je hebt duidelijk niet nagedacht over de consequenties.

      Nu je de consequenties wel weet is het aan jou om aan te passen aan deze nieuwe situatie of verder met kleppen voor je ogen door te gaan.
      Als je voor het laatste kiest dan kan ik je verzekeren dat je geen goede intenties voor dit land en of voor ons volk hebt.

      3 likes
     • ferrimassi schreef:

      En oh ja, ik drink niet. Wie haat hier nou?

      2 likes
 • Bataaf schreef:

  @light
  Je laat me geen andere keus..

  Een mens kan niet verder van de realiteit af zitten dan jij.
  Wat een ongelooflijk onzinnig rooie geitenwollensokken gezwets.
  “een uitstervende soort”.Het tegendeel is waar.
  En zo met vrijwel alles wat je schrijft.”misschien moet je maar emigreren..”Hoe durf je zoiets fundamenteel fouts te roepen in een discussie als deze.
  Duidelijk weinig van geschiedenis geleerd.Of door een (bloed) rooie bril wellicht.Realiseer dat zaken hard aan het veranderen zijn.En niet zoals jij wellicht zou willen, of ik (voor mijn part) zou willen.Gelukkig gaat het de goede kant op met het besef.Goed voor ferrimassi.
  Misschien je ‘light’ op een ander onderwerp laten schijnen en zelf pogen wakker te worden.

  Grts

  7 likes
  • Edwin schreef:

   Jammer Bataaf dat je geen enkele ZELF-kennis hebt.
   Geschiedenis word altijd geschreven door de overwinnaars, en is dus nooit 100 procent correct.

   Het leven is continu in verandering Bataaf, culturen komen en gaan, net zoals alles in de natuur.
   Jouw angstige houding van “ons ras zuiver houden” kom je natuurlijk bij alle volkeren tegen,
   de mensen die op deze manier denken zijn doorgaans bang aangelegd en kunnen vaak moeilijk omgaan met veranderingen, wat nogmaals juist normaal is: Alles is continue in een staat van verandering, zelfs atomen zijn geen vaste objecten, alles trilt, alles beweegt…nooit natuurkunde of scheikunde gehad of zo?

   Je kan lekker quasi intellectueel zeuren om jouw scheiding der rassen goed te praten, maar het is en blijft JUIST tegennatuurlijk om zo te beredeneren.Alles verandert, en dat is altijd zo geweest!

   Het feit dat je de verschillen in huidskleur gebruikt als uitgangspunt om aan te tonen dat de verschillende rassen ook op geestelijk niveau verschillen, getuigt sowieso al van een tekort aan mensenkennis.
   Je beweert de diversiteit der rassen te respecteren..welke diversiteit Bataaf?
   Je beweert dat de diversiteit een natuurlijk iets is, wel eens van evolutie gehoord?
   Als twee mensen van verschillende huidskleur verliefd op elkaar worden en een gezin beginnen, is dat tegennatuurlijk? Er werd zelfs hier gesproken over multiculturele projecten, die twee mensen die verliefd op elkaar werden zijn een soort handlangers die voor zo’n multicultureel project zijn ingehuurd of zo?

   Bataaf, denk jij nu echt dat de gemiddelde “blanke” West-Europeaan vanuit EEN ras is ontstaan?
   Welterusten Bataaf, ga jij zelf maar eens opnieuw de geschiedenisboeken bestuderen.

   Je komt op me over als iedere andere fanatieke gelovige, in dit geval is jouw “geloof”dat je zo kinderlijk probeert goed te praten “de Scheiding der Rassen” …ach ieder zijn/haar eigen geloof, jij je zin!

   Jouw achterdochtige houding richting een andere huidskleur is op zich al genoeg bewijs dat je kortzichtig naar dingen kijkt, Door met wat geleerde woorden te komen probeer je dat tekort aan inzicht te verhullen, maar ik kijk dwars door dat rookgordijn van je heen.

   4 likes
   • Padja schreef:

    Mooi Edwin.
    Ik vind het jammer om politiek correct genoemd te worden omdat ik er anders over denk.
    Wat mij betreft:
    -Alle grenzen weg.
    – globalisatie…evolutie…1 volk. 1 mensheid.
    Als dat betekent “alle blauwe ogen foetsie” so be iT.
    Ik zal er geen traan om laten.
    Wel vele vele tranen die niet meer hoeven te vloeien vanwege die zogenaamd leuke diversiteit

    2 likes
    • Edwin schreef:

     Deze wereld is van ons allemaal.
     Er is maar EEN menselijk ras, ongeacht de huidskleur.
     Eigenlijk mogen Ferrimassi en Bataaf zichzelf gelukkig prijzen dat ze nog zoveel aandacht van mij krijgen, want eigenlijk zijn hun uitingen nog niet eens een reactie waard.
     Klinkt misschien hard, maar ik gedraag me nu even op dezelfde manier zoals zij laatdunkend over andere rassen praten, rassen die niet eens bestaan, alleen in de koppies van degenen die verschillen WILLEN zien, en zo naar het leven willen kijken, wie de bal kaatst…..

     4 likes
     • Bataaf schreef:

      Je hebt nog een hoop te leren.Weten jullie overigens dat jullie in jullie schrijven genocide goed schijnen te keuren?!”het wel best vinden”, “er geen traan om zullen laten”
      Het verdwijnen van een ras, want de mensheid bestaat uit verschillende rassen, vinden jullie acceptabel?Genocide acceptabel.Ongelooflijk wat een slappe was hier.Jullie zijn zo ontzettend gehersenspoeld het is niet normaal.
      Totaal geen zelfrespect en zelf kennis.En kom mij niet hier op een lullig forum zeggen dat ik mijzelf en roots niet ken.Een dommere reactie had je mij niet kunnen sturen edwin.Je bent mijn reactie feitelijk niet waardig maar ik kan het u niet laten.Reageer eens inhoudelijk en roep niet van die onzin!Maar dat kan je niet omdat je niet onafhankelijk meer kan denken.Veel plezier in jullie ‘borg’ NWO.Zonder vrijheid en intellect.Derde wereld socialisme en armoede zowel fysiek als spiritueel.Zelfhaters!
      Genoeg tijd verpilt hier.Wie weet wordt een van jullie eens wakker.

      Grts

      4 likes
     • Bataaf schreef:

      Overigens moet je mensen geen woorden of daden toekennen die zij niet hebben gedaan of gesproken.Laat mij zien waar ik laatdunkend doe naar een ander ras toe?
      Je lijkt wel een politicus.Je zou er zo bij kunnen.Je insinueert maar wat om een gedachtengoed in een kwaad daglicht te stellen maar je hebt geen weet knul.Totaal niet.Mensen die genocide goedkeuren en naar mij toe juist laatdunkend doen hebben geen recht mij te betichten van zaken.Doe geen moeite te reageren want ik ben wel klaar met je.Je had er een discussie van kunnen maken en wat kunnen leren.Maar aan kennis heb je geen behoefte..

      3 likes
    • ferrimassi schreef:

     @padja

     – globalisatie…evolutie…1 volk. 1 mensheid.
     Als dat betekent “alle blauwe ogen foetsie” so be iT.
     Ik zal er geen traan om laten.
     Wel vele vele tranen die niet meer hoeven te vloeien vanwege die zogenaamd leuke diversiteit

     Ah zie daar het aard van het beestje, je snapt wel dat dit totalitaire denken geen ruimte laat voor mensen die anders willen? vervang alle blauwogen met joden en klinkt exact als hitler.

     4 likes
   • ferrimassi schreef:

    Lekker kort door de bocht, alsof ras slechts een huidkleurtje is. Er zokn veel meer verschillen. Iq, hormoonhuishouding, botstructuur etc. De biologie erkent de drie verschillende groepen homosapiens of je dat nou leuk vind of niet. Het feit dat verschillende mensengroepen mixen en vervolgens verdwijnen is direct te herleiden naar overheidsbeleid en propaganda. In hoeverre dit toevallig en natuurlijk is valt te betwisten. Wat ik wel weet is dat wij onze succes te danken hebben aan onze genetische compositie. Er zijn europeanen die dit willen behouden. Maar dat word onmogelijk gemaakt door politiek correct (links) dictatoriaal gedrag. We hebben de vrijheid te accepteren maar niet om het te verwerpen. En dat noemt men dan vrijheid. Blijf vooral in de illusie dat jou opvatting de juiste is en ontzeg anderen hun visie en eigenrichting. Kan alleen maar eindigen in geweld en separatie.

    3 likes
    • Bataaf schreef:

     Dit soort studies worden bijvoorbeeld verboden en/of achtergehouden.
     http://news.sciencemag.org/biology/2014/10/genes-dont-just-influence-your-iq-they-determine-how-well-you-do-school

     Ja, die edwin heeft in een ding gelijk, de geschiedenis is geschreven door hen die overwinnen.Vandaar dat genen studies e.d. in de doofpot verdwijnen.De geschiedenis van het arisch RAS is verdrukt en waar mogelijk vernietigd.Het is een oorlog die al sinds de komst van onze voorvaders woedt.Lui als edwin zijn bang om de waarheid onder ogen te komen en de werkelijkheid eens voorgeschoteld te krijgen.

     http://atlanteangardens.blogspot.nl/2014/05/out-of-africa-theory-officially-debunked.html

     4 likes
     • ferrimassi schreef:

      Producten van het nederlandse onderwijs systeem. 1 wereld 1 volk.. Zelf niet doorhebbende hoe eng ze klinken. Zo zeker van hun “gelijk” dat alle ellende die ze veroorzaken met de mantel der liefde bedekt word. Het kan ze niet schelen dan hun eigen kleinkinderen ze zullen verguizen voor de positie waar ze ze in plaatsen. En het dan ook vooral presenteren als iets onvermijdelijks en als een absolute waarheid. Deze “liberale” generatie word snel genoeg met de neus op de feiten gedrukt. En dan nog zullen ze als ware lemmingen stug hun gelijk blijven volhouden. Want kritisch nadenken is nooit geleerd.

      4 likes
     • Padja schreef:

      Wat kan het mij nou schelen van welke aap ik afstam.
      Uiteindelijk kom je toch bij een gemeenschappelijke deler terecht!

      Door globalisatie zal er meer gemixt en gematcht worden.
      Als je moeder aziaat is, je vader europeaan, je oma Arabisch en je opa africaan…naar welke bevolkingsgroep moet je dan nog wijzen?
      Wie moet je dan nog als fout of beter bestempelen?

      Een vuilnisbakkie is meestal het gezondste hondje. -:)
      Ik zal het je nog sterker vertellen….het mixen van genen is m.i. Noodzakelijk voor het voortbestaan van de mensheid.
      De natuur zal uit alle genen de beste en sterkste selecteren en laten doorgeven aan volgende generaties.

      Uiteindelijk zullen alle huidige rassen niet meer bestaan. Hetgeen net zo natuurlijk is als de neanderthaler en de cro magnon die zijn uitgestorven.

      Wat jij doet is je druk maken omdat de neanderthaler ongewijzigd moet blijven voortbestaan.

      2 likes
     • Edwin schreef:

      Ach er zijn nog veel meer theorieën, waarom haal je die ook niet even aan?
      http://www.smh.com.au/national/education/out-of-africa-theory-of-human-evolution-under-fire-20140822-106o5e.html

      0 likes
 • Bataaf schreef:

  @ferrimassi
  Je hebt helemaal gelijk.
  Laat deze proleten maar hun gang gaan.Er valt hun niets bij te brengen.
  Blijf kennis opdoen en zorg voor je naasten en vrienden.
  Je geschiedenis maakt wie je bent.Het zit in je DNA en genen.
  Wij zullen moeten blijven verdedigen tegen mensen die lui als ons racist noemen e.d.
  Het punt bij dit artikel was de wetenschap en hoe zij bepaalde doelen dient.Door lui als edwin krijgt een gerichte discussie geen ruimte helaas.So be it.Hij is het niet waard klaarblijkelijk.

  Stay true

  Grts

  5 likes
  • Edwin schreef:

   Rot hè, als iemand je met jouw eigen zwakheden confronteert ?
   Wie sprak er hier het eerst over “genocide” of “proleten”?
   Jij of Ik?
   Je zal je moeten blijven verdedigen tegen beschuldigingen als “racisme”, omdat het simpelweg “racisme” is wat je predikt, racisme gehuld in een quasi-wetenschappelijk jasje om op die manier te verdoezelen dat het simpelweg “racisme” is.
   Alle racisten gebruiken dezelfde argumenten die jullie gebruiken, dus blijf het maar kinderlijk ontkennen.
   Hoe jullie over mij denken boeit me niet, simpelweg omdat alles wat je over een ander denkt altijd meer over jezelf zegt dan over die ander.Wat voor een geleerde woorden je ook mag gebruiken om jouw eigen duistere kant te ontkennen, die duistere kant zal echt niet weggaan.
   Ik heb een hele duistere kant, dat zal ik nooit ontkennen…durf jij te erkennen dat je die ook hebt?
   Je noemt me een proleet? Prima!
   Er zijn genoeg mensen die me beter kennen dan wat jij van mij denkt te weten, en die mensen zoals jou en ferrismassi juist een proleet en racist zullen noemen…en zo kunnen we tot in het oneindige elkaar over en weer beschuldigen, en zijn we nog geen meter vooruit gekomen.

   Jouw visie is al zo oud als deze wereld, net zoals mijn visie net zo oud als deze wereld is.
   Twistgesprekken zoals tussen jou en mij werden al duizenden jaren geleden gevoerd, en het heeft niets opgelost, h-e-l-e-m-a-a-l NIETS

   Nogmaals; op welke manier jij je ook mag uiten richting je medemens…het zal altijd meer zeggen over hoe je zelf in elkaar steekt dan over het persoon over wie je praat.

   Stay true,,,to what truth?

   3 likes
   • ferrimassi schreef:

    @edwin

    Stereotype liberale plaat die vast loopt racist…racist…racist.. Is ook echt het enige argument niet? Jij bent degene die het verdwijnen van etnische groepen verdedigt.
    Ik denk dat Bataaf met proleet bedoelt dat je simpel bent. Je argumenten zijn niet je eigen. Het is een trotski mantra. Maar vooral niet op inhoud argumenteren want dat ga je niet kunnen.

    3 likes
    • Edwin schreef:

     Joh wat zeur je nou over het verdwijnen van het Arische Ras?
     Voorlopig zijn er nog genoeg Ariers, en dat uitsterven zal heus niet zo snel gaan…

     Als jullie zo veel weten over Rassen, en het uitsterven van deze rassen, waarom hoor ik jullie nooit over de Jarawa, Groot Andamanezen, Onge en Sentinelezen, die naar schatting al 55.000 jaar de eilanden van de Andamanarchipel in de Indische Oceaan bevolken???
     http://www.survivalinternational.nl/stammen/jarawa/greatandamanese

     Kijk deze mensen worden ECHT met uitsterven bedreigd, nog meer dan dat Arische ras waar je zo vol lof over schijnt te preken.
     Waarom maken jullie je eerst niet hard voor hun zaak?
     Echt, dit volk staat op de rand van totale vernietiging, hun situatie is veel ernstiger als hoe het momenteel met het Arische ras is gesteld, dus waarom ook niet voor deze mensen opkomen??

     Kom op, doe je best!!

     2 likes
     • ferrimassi schreef:

      Oh daar wil ik best voor opkomen, doe ik momenteel ook actief voor tibetanen. Maar volgens edwin en padja mogen die ook wel verdwijnen. Mag toch? 1 volk 1 reich? Beetje inconsistent. Het is mij wel duidelijk dat jullie deze “diversiteit” alleen willen opdringen aan europeanen. En dat maakt je een racist. En het debiele is dat je het zelf niet ziet. Zoveel hypocrisie en tegenstrijdigheid zie ik zelden.

      1 likes
    • Padja schreef:

     Wat kan het je schelen als huidige etnische groepen zouden verdwijnen?

     Er “verdwijnt ” niks. Er komt gewoon iets anders voor in de plaats.

     Zo gaat het al sinds het begin der tijden.
     De ene aap mixte met de andere aap.
     Uiteindelijk was daar de homo sapiens en stierven voorgaande groepen uit!

     De neanderthaler, de cro magnon, homo erectus etc…lopen nu niet meer rond. Heb je daar ook moeite mee ?

     Genen werden en worden doorgegeven.
     Ook jouw genen (als je kindertjes hebt) maken deel uit van alle toekomstige generaties.

     Ik zie het punt niet. Waar ben je nou zo bang voor?

     2 likes
 • aloo schreef:

  Ben ik blij dat ik het beste van 2 genen heb, het is wat het is, en dat de politiek de wereld om zeep helpt is voor mij een feit.
  Ik hou van verschillende culturen en zou het jammer vinden als culturele gedragingen niet gerespecteerd worden of verdwijnen.
  Maar dit ligt meer aan globalisatie en het opdringen van culturele waarden, de inquisitie etc. begon er al mee.
  Was je een heks dan werd je op de brandstapel gegooid, heeft niets met rassen te maken.
  Ik denk dat het belangrijkste is de tradities van culturen te preserveren, verder mogen mensen mixen als je dat willen, hebben wij niets over te zeggen.
  Ik kan niet anders dan mixen daar ik al verschillende genen heb.
  Maar daardoor wil ik juist het beste van 2 of meer culturen samenvoegen, zodat het nuttige van onze voorouders aan alle kanten worden behouden.
  Of ga je me vertellen dat je de tradities van je oma of opa nog in stand heb gehouden?
  Ik zou ze graag willen kennen en ben op zoek naar de tradities van mijn voorouders in NL en buitenland.
  Daar zit de kern, verder zijn we allemaal mensen.
  Je mag de politiek bedanken voor het expres mixen van rassen, het had anders ook wel gebeurd, maar niet met zoveel problemen, en daar mag je je eigen politiek voor bedanken, de mensen hebben hier zelf geen schuld aan.
  vooral als je bedenkt dat wij nog geen 0.1 procent groot zijn kwa bevolking vergeleken met bijv. India, heeft het totaal geen zin om te roepen, de politiek gaat je toch niet steunen, die hebben liever zoveel mogelijk problemen in de wereld.
  Juist door samenwerking kunnen culturen sterker worden en tradities in stand worden gehouden en heb je het beste van verschillende werelden.
  Daar leef ik naar toe en kan ik zeggen dat een wereldburger is wat ik wil zijn.
  tenzij je bij die 0.001 procent van de wereld wil horen, lijkt het me niet slim om lekker op vakantie te gaan genieten, dalijk wordt je nog verliefd op iemand met een ander kleurtje, of neem een hond die uit een zuiver Nl. ras komt.
  Eet geen aardappelen want die komen hier ook niet voor.
  Als je de tradities van je voorouders in stand kan houden komt er nog wat goeds uit, anders doe je hun geen eer aan met dit soort stellingen.
  Ik vind de huidige situatie overal niet goed, maar dit is nogmaals te danken aan het politieke klimaat, daar de v.o.c. etc. lekker in de landgrenzen in Afrika ging snijden en burgers van a naar b bracht, kan je alleen maar je eigen voorouders de schuld geven.
  Daar we daar ook niets meer aan kunnen doen, heeft het totaal geen zin om te discussiëren.
  Het is het huidige kapitalisme en economisch model, die ervoor zorgt dat in sommige landen de waarde van een munt geen cent waar meer is, waardoor mensen genoodzaakt zijn te verhuizen etc.
  Jij wil toch ook niet weg uit nederland, zo willen andere mensen liever ook geen huis en haard verlaten, maar nogmaals het politieke klimaat heeft hiervoor gezorgd, dus zolang we niet de handen in 1 slaan, zullen we nog een hoop zure appels moeten door bijten.
  En ik ben fan van Pim, hij was gay en had een donkere vriend, hoe politiek incorrect kan je zijn.
  Geen wonder dat het juist de politiek is die hem heeft omgebracht en zwart gemaakt, hij was niet de slimste, maar het was het goede voor met ons land, daar de huidige politiek dit denkbeeld niet heeft, maar liever voor economische groei, wat niet mogelijk is doordat groei niet altijd kan blijven doorgaan zonder uitputting van mensen en aarde.
  De tijd dat Nl een mooi land was, is voorbij en de reden is de politiek, niet dat etnische groepje, daar wij andere landen hebben uitgeput, komt boontje om zijn loontje, en dat loontje zouden wij moeten halen bij de politiek daar ik hun verantwoordelijk houdt voor het kapot maken van culturen door het voeren van oorlog, belastingen etc.
  Maar daar ga ik verder maar niet op in, want de mensen die weten hoe het zit, die weten ook dat een kliek de wereld probeert te verzieken, en hun zijn de boosdoeners van de huidige problemen.
  In elk land heb je veel inteligente en liefhebbende mensen, heb het zelf gezien, ook de armste mensen hebben juist een goed hart, maar door deze kliek van bemoeiaards hebben we een situatie gecreerd waar we nu uit moeten komen, op een manier waar we allemaal normaal over straat kunnen en door 1 deur.
  Want grenzen bestaan niet, en al waren ze nooit getrokken, had iedereen happily ever after kunnen leven.

  7 likes
  • Edwin schreef:

   Dank je wel!
   Ook namens mijn kinderen (net als jij ook van 2 culturen)…
   Scherp verwoord en geen speld tussen te krijgen!

   2 likes
   • ferrimassi schreef:

    Ah vandaar je vage logica Edwin. Daarom moet de rest ook maar meegaan in je morele
    faillissement en blankenhaat.

    1 likes
    • Edwin schreef:

     Ik heb geen blankenhaat, want dan zou ik de helft van mijn familie ook moeten haten.
     Je kan er gewoon niet tegen dat er mensen zijn die je niet kan overtuigen van jouw gelijk, en DAT haat je.

     Jouw hele ideologie is vaag, separatisme van de bovenste plank.

     EN LAF, want je hebt nog steeds geen antwoord DURVEN geven op de volgende vraag:
     Als Europa voor de Ariërs is, en Afrika voor de Afrikanen, dan naar welk land moeten al de mensen van gemixte ouders?

     Die vraag heb ik al een keer gesteld, en je bent zo vaag dat je daar geen eens een eerlijk antwoord op durft te geven.

     Hoe jij en Bataaf ook zielig lopen te toeteren over “het uitsterven van het Arische ras”…jullie zullen altijd mensjes als ik op je pad krijgen die roet in het eten zullen gooien.

     2 likes
 • lie schreef:

  Onze geschiedenisboeken zijn maar een fladder van de waarheid. Alles zou moeten worden herschreven. Ik zeg je dat dinosaurussen en mensen samenleefden. Het waren geen oermensen, het waren intelligente mensen. Tijdreizen bestaat ook, engelen bestaan ook maar die hebben geen vleugels maar zijn twee meter, stralen licht uit hun lichaam en als ze praten lijkt het op donder. Ze spreken kort. Geven één boodschap, symbolisch maar krachtig.
  Geesten bestaan ook. Restjes zijn overal. Ik zeg tegen iedereen en ook meermaals tegen mezelf dat je ‘alles’ moet achterlaten. Ik heb zelf nog veel werk want moet zonder wroeging sterven.
  Niemand wil jaren blijven rondhangen. Slechte geesten bestaan ook. Lage entiteiten. Die proberen je te pakken op zwakke momenten. Bv. als je koorts hebt. Die moet je de baas kunnen. Het is niet simpel om je over je angst heen te zetten. Daarom pakken ze je jou ook op zwakke momenten om je lichaam te stelen.
  Vechten werkt niet. Soms kan je beter laten overkomen. Raar maar waar, werkt het beter. Het maakt je sterker en minder angstig.
  Een lichaam is een lichaam. We zijn meer dan een lichaam. Reizen zonder lichaam is niet eng maar boeiend en avontuurlijk.
  Maar visioenen krijgen over natuurrampen vind ik minder leuk. Zo kreeg ikzelf visioen over overstroming in Nederland wat twee maanden later gebeurden. Ik droom vaker over natuurrampen en vreemd genoeg altijd over overstromingen.
  De Aarde is al ouder dan we denken. Voor de Aarde waren andere leefbare planeten. Kreeg ik door in visioen toen ik reisde zonder lichaam. Ik mocht deel uitmaken van een mooi ruimtelijk spektakel waarin werd ‘verteld’ hoe de perspectieven van de planeten veranderde en waarom.
  De Aarde zag ik terugdraaien in tijd.
  Er is een beneden en er is een boven (hemel) maar anders dan we voorstellen, er zijn ook tussenwerelden. Ik vind het zelf eng maar het is zo. Ik vind het eng dat te moeten weten.
  Want met entiteiten wil ik niet bezig houden. Ik ben er wel gevoelig aan en al een aantal mysteries opgelost bij derden. Over demonen ken ik niets en dat wil ik ook niet! Ik ken alleen de lagere entiteiten.

  4 likes
  • Padja schreef:

   Hi lie,
   Als alle geschiedenisboeken worden herschreven naar jouw waarheid, denk je dat het dan ook mijn waarheid is?
   Zou het kunnen dat er geen ultieme waarheid is? Dan kunnen we wel blijven herschrijven :-).

   Wat jouw visioenen betreft.
   Als je altijd droomt over overstromingen kun je er donder op zeggen dat het dus ook weleens uitkomt. Er vindt nu eenmaal af en toe een overstroming plaats.

   Vaak duiden overstromingen in dromen op het gevoel zelf te overstromen in indrukken en ervaringen.
   Je zwemt dan in je droom niet lekker met de stroom mee, deint niet heerlijk ontspannen op de golven.
   Je geschreven stukje geeft mij ook dat beeld Alsof je heel veel indrukken aan het verwerken bent. Zou het kunnen dat het te snel gaat? Je vindt het zelf eng zeg je. Dat klinkt alsof je er nog niet klaar voor bent., dat je meer over je heen krijgt dan je aankunt. Ik denk dat je zelf ook een pas op de plaats kunt maken. Adempauze en verwerkingsperiode inlassen tot je niet meer angstig bent.
   Lieve groet,

   2 likes
 • ZetaReticulan schreef:

  Wat mij direct opvalt lange vingers smalle handen en zeer dunnen polsen… hmmmm

  4 likes
 • lie schreef:

  Ik zeg niet dat ze geschiedenissen meteen moeten herschrijven. Ik zeg wel dat ik er minder van de helft van geloof. Het zouden feiten moeten zijn en niet meer. Zoals mythes.
  Wetenschap maakt continu vorderingen. Het is een proces.

  Als ik over een overstroming droom, droom ik ook over de plaats waar dat gebeurt. Ik droom niet over mezelf, ik droom vaker over anderen en heb vaak zelfs geen lichaam. De plaats waar dat gebeurt onthoud ik met als gevolg dat het enkele weken later gebeurt.

  Ik word steeds overspoelt, dat is een feit. Maar dat staat los wat ik met die dromen heb.

  Dat ik er klaar voor ben of niet daar word toch geen rekening mee gehouden 😉

  0 likes
 • x

  Check Also

  spaanse

  Ook Spaanse artsen laten van zich horen: ‘Overheid verzwijgt de waarheid’

  Zo’n 150 Spaanse artsen kunnen niet langer ...

  warmtepomp

  Warmtepomp als oplichtersmodel: na 20 storingen en een zachte winter tot 1000 euro duurder uit

  In maart kregen honderden huishoudens van de ...

  >