Mens en Dier

Arts duikt in Pfizer-documenten en schrikt zich dood: ‘Dit is verbijsterend’

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Daniel Nagase behandelde drie coronapatiënten in een ziekenhuis in de Canadese provincie Alberta met ivermectine. Hoewel alle patiënten genazen, mocht hij niet langer in het ziekenhuis werken.

Dr. Nagase heeft zich verdiept in de Pfizer-documenten die onlangs zijn vrijgegeven. Die hebben betrekking op een slordige 40.000 meldingen over bijwerkingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Nagase becijferde op basis van de stukken dat 31 procent van de mensen die de prik van Pfizer kregen, langdurig of permanent klachten hield of zelfs stierf. “Dit zou voorpaginanieuws moeten zijn,” zei hij in gesprek met Melanie Risdon van de Western Standard.

Dat is dus een enorm gevaar

De stukken maken daarnaast melding van 274 zwangere vrouwen, waarvan slechts 53 procent géén last van bijwerkingen kreeg. Ruim een kwart (27 procent) van de zwangere vrouwen kreeg last van een ernstige bijwerking, waaronder een miskraam of doodgeboorte. “Dat is dus een enorm gevaar,” aldus Nagase.

Hij wees erop dat deze informatie al sinds 30 april bekend is bij de toezichthouders. De arts vraagt zich af hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat zwangere vrouwen al die tijd gevaccineerd zijn zonder dat ze te horen kregen dat de kans 27 procent is dat ze last krijgen van een ernstige bijwerking. “Dit is absoluut verbijsterend.”

Onweerlegbaar bewijs

Van de 133 vrouwen die borstvoeding gaven op het moment dat ze gevaccineerd werden, kreeg 13 procent last van bijwerkingen. Dat wil zeggen: de baby’s kregen last van bijwerkingen nadat ze borstvoeding van de gevaccineerde moeder hadden gekregen. Ook dit is absoluut verbijsterend, zei Nagase.

Daarnaast kregen 34 kinderen jonger dan 12 jaar per abuis een coronavaccin toegediend. Daarvan kregen 24 last van ernstige bijwerkingen. Dat is 70,6 procent. Dertien kinderen zijn niet hersteld.

“Dit is onweerlegbaar bewijs dat de injectie van Pfizer gevaarlijk is,” benadrukte de arts.

4.9 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Monumentenzorg
Monumentenzorg
2 jaren geleden

Hallo Stenen Vrouw. Hier ben ik weer. Af en toe vul ik de zoekterm ‘Slovenie’ in om de hartverwarmende steunbetuigingen van nfn-ers vanwege mijn overleden moeder nog een keer te lezen. Dat doet ons namelijk goed. Hartelijk dank daarvoor, nfn-vrienden. Mijn moeder is inmiddels Dust in the wind.
Ze krijgt dus niets mee van ons lijden onder de dwingelandij. Dat lijden gaat steeds vaker gepaard met opkroppende woede en verdriet.
Verdriet, diep verdriet waarmee we schijnbaar moeten leren leven.
Lieve mensen, dit is wel even heel erg privé, maar ik wil het toch even kwijt bij jullie. Over verdriet gesproken.
Mijn vrouw praat nooit in haar slaap. Dat moet de reden zijn geweest dat ik laatst diep in de nacht direct wakker werd toen ik zacht haar stem hoorde. Een zinnetje maar.
Ik draaide me om, legde mijn arm om haar heen en vroeg:”wat zei je, lieverd?” Ze voelde helemaal warm. Het zinnetje kwam er nogmaals zachtjes uit en nu verstond ik het wel:
“Ik hoef toch geen prik, hé? ” vroeg ze bangig.
“Nee, liefie, je hoeft geen prik hoor.”
Een betere tekst had ik echt niet voor handen. Ik trok haar naar me toe en streelde haar zachtjes door de haren.  “Nee hoor, je hoeft geen prik.”
Uren heb ik nog wakker gelegen.
Nee liefie, je hoeft geen prik….ik hoor het me haar nog zo toezeggen.
Gelukkig sliep mijn vrouw weer snel. Haar ademhaling was rustig.
Stenen vrouw, de staatsterreur in de vorm van de enge tronies van De Jonge, Bruls en Osterhaus zijn doorgedrongen in onze droomwereld.
In godsnaam, hoe gaat dit eindigen, Stenen vrouw?
Wij gaan proberen vol te houden.
Maar gaat dat ook lukken….?
Gelukkig zijn er veel nfn-ers om steun aan te hebben.
Tot volgende keer.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Deze hele Operatie-Depopulatie is vanaf het begin af aan één Grote Leugen geweest…alle informatie was na enig speurwerk Gratis & voor helemaal niks vrij beschikbaar op het internet…Zoals ALLE informatie omtrent de Duivelse Cabal al vanaf 2001 beschikbaar is…Had de Kudde Hersenloze Schapen enigszins de MOEITE genomen zich in te lezen in die Materie…Dan had de Wereld er vandaag de dag Héél anders uitgezien & hadden al die Hersenloze Gevaccineerde Collaborateurs ZÉKER niet GEHEEL VRIJWILLIG op het Hakblok gelegd….Wat dat betreft was Operatie-Depopulatie Vaxxi-Nazi ook gewoon één Grote IQ-Test…..gedane zaken nemen nu eenmaal Géén keer….

Maria
Maria
2 jaren geleden

Een zo zijn er velen!
Maar hier wordt niet naar geluisterd. Geld en macht voeren de boventoon.

rein
rein
2 jaren geleden

Had het eerst over massamoordenaars maar dit is eigenlijk genocide aan de wereldbevolking.
Het erge is dat de schapjes alweer in de rei bij de slager staan.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x