Paranormaal

Reïncarnatie? 6 beroemdheden die opvallend veel op historische figuren lijken

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Reïncarnatie is een hot item. Er is steeds vaker aandacht voor kinderen die zeggen herinneringen te hebben aan een vorig leven. De Universiteit van Virginia heeft een heel onderzoeksinstituut dat zich richt op onder meer reïncarnatie; de Division of Perceptual Studies.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er duiken geregeld foto’s op van beroemdheden die opvallend veel lijken op historische figuren. Hierboven is aan de linkerkant van de foto Enzo Ferrari, de oprichter van Ferrari, te zien. Hij stierf in 1988. Rechts zien we voetballer Mesut Özil, hij werd in 1988 geboren.

Reïncarnatie? 6 beroemdheden die opvallend veel op historische figuren lijken

Op bovenstaande foto staat links Paul Mounet (1847-1922), een arts en acteur uit Frankrijk. Hij werkte mee aan het toneelstuk Hamlet van Shakespeare. Geschilderd door Louis-Maurice Boutet de Monvel. Rechts is acteur Keanu Reeves te zien. Speelde Reeves in een vorig leven in Hamlet?

Reïncarnatie? 6 beroemdheden die opvallend veel op historische figuren lijken

Links: Filips IV van Spanje, zeventiende eeuw. Het schilderij is gemaakt door Diego Velázquez. Rechts: Mark Zuckerberg van Facebook.

Reïncarnatie? 6 beroemdheden die opvallend veel op historische figuren lijken

Links: actrice Dorothy Dandridge in de trailer van de film ‘The Decks Ran Red’ (1958). Rechts: actrice Halle Berry.

Reïncarnatie? 6 beroemdheden die opvallend veel op historische figuren lijken

Links: een zelfportret van de Schotse schilder David Wilkie (1804). Rechts: acteur Rupert Grint van de films over Harry Potter.

Reïncarnatie? 6 beroemdheden die opvallend veel op historische figuren lijken

Links: Paul Revere, held uit de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog (1735-1818). Rechts: acteur Jack Black.

9-3-2014 bron: Epoch Times

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
T.R.Hunter
T.R.Hunter
10 jaren geleden

Je reïncarneert met je spirit en die heeft geen gezicht alleen kan je astral body in de volgende dimensie nog een gezicht vorm aannemen van je laatste leven. Geest is geest en heeft geen vorm en is puur de essentie van alle je vorige levens maar niet hoe je eruit zag althans lijkt me niet waarschijnlijk noch useful. Dat iemand nu er uit kan zien als iemand die vroeger leefde is gewoon toeval.

Mark
Mark
10 jaren geleden

Reincarnatie, en twee personen die op elkaar lijken zijn toch twee totaal verschillende dingen

Daniel
Daniel
10 jaren geleden

Volgens Alice Bailey (de esoterische traditie of theosofie van Djwahl Kuhl via Alice Bailey), creëert de ziel het lichaam op basis van i) de ‘permanente atomen’ (= wat van de mens blijft bestaan na de dood = ook de gecumuleerde ervaring uit vorige levens, zodat er eventueel wel een gelijkenis zou kunnen zijn met het uiterlijk van vorige levens, maar natuurlijk zal er, zelfs dan, altijd een geleidelijke evolutie en verandering zijn) en ii) wat het plan en/of doel is in het nieuwe leven (en keuze van de ouders hoort daar ook bij). Zou het dus kunnen dat er soms radicale veranderingen zijn, ook qua uiterlijk? Waarschijnlijk wel, maar, aangezien de ziel steeds uit hetzelfde – weliswaar evoluerende – vaatje tapt (de zogenaamde ‘permanente atomen’ die weldegelijk bij het individu horen), ben ik het met jullie wel eens dat er ook perioden van verschillende levens zouden kunnen zijn waarbij de gereïncarneerde persoon zou kunnen lijken op zijn vorige incarnaties. Het zou dus wel kunnen, maar zal zeker niet alijd zo zijn. Dat is wat ik denk. De vraag blijft natuurlijk in hoeveel procent van de gevallen men enigzins op zijn/haar vorige incarnatie lijkt, en in hoeveel procent van de gevallen dat (al dan niet helemaal) niet is? Ik zou het niet kunnen zeggen… 😉

dymphna
dymphna
10 jaren geleden

Mijn ouders hebben ene keer zich rotgeschrokken toen ze mijn dubbelgangster bijna omver reden. Heel toevalig had ze de zelfde als als ik ook nog eens aan. Nee ik leef niet op twee plaatsen. Ik neem aan dat over een tijdje wel weer iemand geboren word die op mij zel lijken. Zoals ik sprekend ook op mijn oma lijk en nee ik ben niet haar.

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x