Wetenschap

Weten we eigenlijk wel hoe de wereld in elkaar zit? (video)

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens een conferentie in New Mexico eerder deze maand legde de Engelse auteur Rupert Sheldrake uit hoe de wetenschap wordt bevrijd van misleiding.

Veel wetenschappers denken dat de wetenschap al begrijpt hoe de natuurlijke wereld in elkaar zit. De fundamentele vragen zijn beantwoord en onderzoekers hoeven enkel nog de details uit te werken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De indrukwekkende prestaties van de wetenschap lijken deze zelfverzekerde houding te ondersteunen. Recent onderzoek heeft echter aangetoond dat er onverwachte problemen ten grondslag liggen aan de fundamenten van de natuurkunde, kosmologie, geneeskunde en psychologie.

Dr. Sheldrake is bioloog en schrijver van meer dan 80 wetenschappelijke papers en 10 boeken, waaronder Science Set Free.

Bron: YouTube/ThunderboltsProject

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
11 jaren geleden

Wat een arrogantie zeg van die wetenschappers, hoeveel ze ook denken te weten, ze zullen nooit de natuur helemaal kunnen doorgronden. Daarvoor is ze te complex en niet te doorgronden voor het menselijke brein. Zou ook niet goed zijn als we dat wel zouden kunnen. Ik ben er zeker van dat de mens dan gaat zitten sleutelen aan de natuur in de naam van geld en macht. HAARP is daar een goed voorbeeld van als het bestaat, ik heb daar geen echte bewijzen voor.

Kefa Shan
Kefa Shan
11 jaren geleden

Mijn gitaar heeft 6 snaren. Er zijn dan ook zes snaartheorieën. Dat is logisch. Vijf ervan zijn supersnaren met supersymmetrie. Daar heb je dus wel 10 dimensies voor nodig. Mmmmm, elke van die vijf snaren belicht de werkelijkheid vanuit een verschillend standpunt. De zesde is echt super. Die gaat uit van 26 dimensies: er zijn alleen bosonen, geen fermionen. Alleen krachten dus en geen materie – met open en gesloten snaren.
Een deeltje met denkbeeldige massa, het tachyon genoemd, met een snelheid hoger dan de snelheid van het licht, is het enige probleem van deze theorie. Maar dat deeltje vinden we nog wel. Ff denken: 13 open snaar dimensies en 13 gesloten snaar dimensies. Dan is er vast ook nog een veertiende.

Ik vraag me dus af: kan ik naar die andere dimensies geteleport worden? Moet vast kunnen. Of kan ik die krachten voelen of er met mijn bewustzijn in binnentreden? Vast wel: als ik maar voldoende getranscendeerd ben!
Wetenschappers die hier geen rekening mee houden, zijn misschien specialist op hun eigen vakgebied, maar weten lang niet alles. Het is een beetje dom om alles wat die wetenschappers zeggen dan maar klakkeloos aan te nemen, vooral als het gaat om wat wel of niet gezond zou zijn; of hoe je het eeuwige leven kan bereiken. Stelletje zwarte magiërs 🙂 met hun pilletjes en genetische modificaties… alchemisten zijn het. Allemaal!

m&m
m&m
11 jaren geleden

kunnen ze inderdaad niet de natuur doorgronden en het universum idum dito.
als iets gevonden hebben,komt er weer iets anders waar ze niets van snappen.

Frits
Frits
11 jaren geleden

De grap van de natuur is dat het vaak weer een tegenslelling weet te maken van gangbare wetten. Zoals archeologen nog steeds geloven dat de piramides gemaakt zijn met koper werktuig.
Het probleem zit in het denken: met wil niet accepteren dat er een beschaving zou kunnen zijn geweest die geestelijk en technologisch hoger is dan nu. Dat is storend en daardoor ontstaan er leugens in de geschiedenis.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x