Homepagina » Gezondheid » “David Bowie en Alan Rickman zijn het slachtoffer van een kankerindustrie die geld verdient aan zieke mensen”
"David Bowie en Alan Rickman zijn het slachtoffer van een kankerindustrie die geld verdient aan zieke mensen"

“David Bowie en Alan Rickman zijn het slachtoffer van een kankerindustrie die geld verdient aan zieke mensen”

Popicoon David Bowie en acteur Alan Rickman zijn het slachtoffer geworden van de kankerindustrie. En er zullen na hen nog miljoenen volgen. Dat schrijft Mike Adams, oprichter van Natural News. Volgens hem sterven er alleen al in de VS ieder jaar één miljoen mensen aan de gevolgen van chemotherapie.

“De kankerindustrie zal nooit een echt geneesmiddel tegen kanker ontwikkelen,” zegt hij. “Het is naïef om te denken dat een miljardenindustrie zichzelf overbodig zal maken.”

Adams is van mening dat de kankerindustrie gebaseerd is op wetenschappelijke fraude. Hij verwijst naar een analyse uit 2012 waaruit blijkt dat 88 procent van de 53 studies die de kankerindustrie gebruikt als rechtvaardiging voor het gebruik van chemotherapie, onbetrouwbaar is.

Tumorgroei versnelt

Daarnaast heeft het Fred Hutchinson Cancer Research Center in Seattle ontdekt dat tumoren sneller kunnen groeien na chemotherapie. Negen op de tien oncologen zouden zelf nooit chemotherapie ondergaan omdat ze weten hoe giftig de behandeling is, aldus Adams.

“Om winstgevend te kunnen blijven heeft de kankerindustrie ieder jaar meer kankerpatiënten nodig,” zegt hij. “Daarom wordt informatie over het terugdringen of voorkomen van kanker in veel gevallen systematisch achtergehouden.”

‘Natuurlijke oplossingen tegengehouden’

“Als mensen als David Bowie en Alan Rickman sterven aan kanker, dan komt dat doordat de kankerindustrie essentiële informatie over kankerpreventie, antikankervoeding, vitamine D, het vermijden van giftige chemicaliën en andere informatie die levens kan redden heeft achtergehouden,” vervolgt hij.

Adams stelt dat de kankerindustrie zich ook schuldig maakt aan het tegenhouden van natuurlijke oplossingen tegen kanker, zoals medicinale paddenstoelen, vitamine D en alternatieve therapieën zoals de Gerson-therapie en de behandelingen van dr. Burzynski.

[Natural News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Brainwashed
Brainwashed
5 jaren geleden

+ hoeveel miljoen aan hongersnood en gebrek aan medicatie . + hoeveel miljoen aan schietpartijen. . (Ghetto s, zuid/noord Amerika. Genocides afrika). De aarde is zwaar uit belans. Of misschien hierdoor in balans om het systeem te handhaven…

Patricia Müller
Patricia Müller
5 jaren geleden

Mede schuldig zijn vooral ook de mainstream media, die den mensen in hun domheid laten blijven als slachtoffers van Big Pharma. En in die opzicht waren ook Bowie en Rickman zo dom als al die gewone mensen zonder enig benul, ik noem ze de “tuinkabouters”, bij jou en mij in de buurt. Als je probeert met hun over zo iets te praten, krijg je van hun zo’n idioot klein glimlach als antwoord.

Ja, domheid is dodelijk.

pietje
pietje
5 jaren geleden

Werk zelf al heel veel jaren in een ziekenhuis en weet dat de meeste artsen geen chemo willen omdat het je leven verkort en niet verlengd het maakt het alleen maar ellendiger misselijk, ziek, zwak etc. dus daarom doen ze het niet ! ik zeg neem cannabis olie ! Maar ja wie ben ik ! NIEMAND !!!

The King
The King
Reactie op  pietje
5 jaren geleden

Malle pietje, maar misschien toch niet zo mal.

J. Hofmans
J. Hofmans
5 jaren geleden

Het valt toch wel erg op dat met name in westerse landen meer kanker heerst. Dat kan betekenen dat men geen of beperkt toegang heeft tot landen waar het in mindere mate heerst. Ergo: kanker wordt gecreëerd.

Zie link:
http://www.welingelichtekringen.nl/gezond/291034/hoe-vaak-komt-kanker-voor-per-land.html

Dnnnoz
Dnnnoz
Reactie op  J. Hofmans
5 jaren geleden

En wat hebben de meest verkankerde landen met elkaar gemeen?

Zeer uitgebreide vaccinatie programma’s, zeer uitgebreid wifi netwerk en een zeer uitgebreide GMO markt. (Frankrijk doet geen GMO, maar is wel even verkankerd als de VS en Australië.

Overigens zijn de statistieken voor mensen met auto-immuun ziektes zoals MS, zo goed als hetzelfde.

Waarom moeten honden na 1000en jaren de restjes van ons eten te krijgen in eens zo hard hondenvoer hebben? Omdat een hond binnen 6 levensjaren tumoren begint te groeien, zoals knaagdieren al binnen een jaar kanker krijgen van ons eten.

Op een zieke manier best grappig dat we multinationals onze samenleving laten leegroven en er niks over mogen zeggen. Gezien dit is waar Hitler zijn populariteit mee won. En omdat het overgrote deel van deze multinationals Joods is, is kritiek op dit rovende genocidale verdienmodel ook nog strafbaar 🙂

Helaas gelooft de meerderheid niet in georganiseerde misdaad met politieke doeleinden. Want volgens de mensen die mij een complot denker noemen is de wereld complot vrij want anders hadden zij het wel geweten, ze kijken tenslotte elke dag het NOS journaal.

Hawks
Hawks
Reactie op  J. Hofmans
5 jaren geleden

Of wordt er in de Westerse landen vaker kanker gediagnosticeerd?

Dnnnoz
Dnnnoz
Reactie op  Hawks
5 jaren geleden

Die laatste alinea is degene waar jij je het best op kan focussen.

JaNee
JaNee
Reactie op  J. Hofmans
5 jaren geleden

Inderdaad, kanker wordt gecreëerd door ons eigen. Dit komt omdat ze ons de waarheid niet vertellen.
Hierbij een link hier over: http://nutritionfacts.org/video/food-as-medicine/
Wat nu wel en niet gezond is…..

pleiadian
pleiadian
Reactie op  J. Hofmans
5 jaren geleden

Of er is een relatie tussen kanker en een hogere levensverwachting. Kijk naar de http://www.worldlifeexpectancy.com/world-life-expectancy-map en je ziet dat landen met een hogere levensverwachting ook de landen zijn waar kanker vaker voorkomt.

Wat ook interessant is om te zien, is dat kanker weliswaar vaker voorkomt in de westerse wereld, maar dat er minder mensen aan dood gaan.

PS: Ik word zo ziek (geen kanker) van die houding waarbij “ze” het altijd weer gedaan hebben en anderen (lees elite/illuminatie ed) verantwoordelijk zijn voor alle ellende op de wereld. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven en maak er iets van!

Rustbrenger
Rustbrenger
Reactie op  pleiadian
5 jaren geleden

Bekijk eens deze lijst van alle toegevoegde e-nummers die door de EU zijn goedgekeurd om door ons voedsel te worden gemixed.

http://www.ahealthylife.nl/lijst-van-e-nummers/

Let daarbij op de rode annotaties.

En dan nog durven te beweren dat “men” het beste met ons voor heeft???

pleiadian
pleiadian
Reactie op  Rustbrenger
5 jaren geleden

lijst doorgenomen… wat is je punt?

math
math
5 jaren geleden

elke vorm van medicatie is een vorm van roofbouw van je fysiek en je geestelijke gesteldheid. Wist U dat de pharmaceutische industrie het meeste geld verdiend, meer dan de financiele en energie- industrie. Ja mensen onze geneesheren en zielenknijpers hebben hun toekomst zeker gesteld. En dat er een medische wereld is voor de bevolking en er een aparte medische wereld is voor de elite. Dat wij burgers bewust worden vergiftigd zodat onze organen worden aangetast, men dit doet om de organenhandel en behandelingen te doen stijgen . Kost ons kapitalen. Mensen steeds sneller worden gepsychiatreseerd zodat je enerzijds door de maatschappij niet meer serieus word genomen en anderzijds je door medicatie behandeling afhankelijk wordt van medicatie en hierdoor je leven drastisch word verkort, Ook mensen die denken gezond te leven de dans niet ontspringen. Chemtrails , electrosmog, voeding etc….

STOP GMO!
STOP GMO!
5 jaren geleden

Genetisch gemanipuleerd voedsel,…..’t is niet meer dan ‘even’ de lever wat oppompen met kwaadaardige cellen of het domweg accepteren dat kanker een nevenwerking is van GMO?. En hoe meer genetisch gemanipuleerd voedsel er wordt verbouwd, hoe meer het wordt geaccepteerd dat mensen sterven aan kanker?

Sina
Sina
4 jaren geleden

Ik vraag mij af of ze wel werkelijk dood zijn….Ze waren allebei illuminati gericht. Vele foto’s ben ik op internet tegen gekomen dat ze het teken van het beest lieten zien. Ook met de ene oog verdekt. Google maar eens, je komt ze wel tegen. Overigens geldt dit ook voor o.a. Carrie Fischer, Debbie Reynolds en de “dik opgelegde” dood van George Michael. Het zou mij echt niet verbazen, terug komend op Alan Rickman, dat we eerdaags te horen krijgen dat zijn vrouw is overleden. Want ik ga er vanuit dat als je van iemand houdt dat je die bij je wilt hebben. Dus het zou mij echt niets verbazen binnenkort. Ook enkeltje / retourtje Brazillië / Denver ondergronds.

x

Check Also

tandarts

Tandarts: ‘Lockdown is als een hoge dosis chemotherapie’

Sinds maandag is Duitsland weer deels op ...

immunoloog

Immunoloog (ex-RIVM): Geen tweede lockdown, wel vitamines slikken

Het afkondigen van lockdowns tot er een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x