Gezondheid

“David Bowie en Alan Rickman zijn het slachtoffer van een kankerindustrie die geld verdient aan zieke mensen”

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Popicoon David Bowie en acteur Alan Rickman zijn het slachtoffer geworden van de kankerindustrie. En er zullen na hen nog miljoenen volgen. Dat schrijft Mike Adams, oprichter van Natural News. Volgens hem sterven er alleen al in de VS ieder jaar één miljoen mensen aan de gevolgen van chemotherapie.

“De kankerindustrie zal nooit een echt geneesmiddel tegen kanker ontwikkelen,” zegt hij. “Het is naïef om te denken dat een miljardenindustrie zichzelf overbodig zal maken.”

Adams is van mening dat de kankerindustrie gebaseerd is op wetenschappelijke fraude. Hij verwijst naar een analyse uit 2012 waaruit blijkt dat 88 procent van de 53 studies die de kankerindustrie gebruikt als rechtvaardiging voor het gebruik van chemotherapie, onbetrouwbaar is.

Tumorgroei versnelt

Daarnaast heeft het Fred Hutchinson Cancer Research Center in Seattle ontdekt dat tumoren sneller kunnen groeien na chemotherapie. Negen op de tien oncologen zouden zelf nooit chemotherapie ondergaan omdat ze weten hoe giftig de behandeling is, aldus Adams.

“Om winstgevend te kunnen blijven heeft de kankerindustrie ieder jaar meer kankerpatiënten nodig,” zegt hij. “Daarom wordt informatie over het terugdringen of voorkomen van kanker in veel gevallen systematisch achtergehouden.”

‘Natuurlijke oplossingen tegengehouden’

“Als mensen als David Bowie en Alan Rickman sterven aan kanker, dan komt dat doordat de kankerindustrie essentiële informatie over kankerpreventie, antikankervoeding, vitamine D, het vermijden van giftige chemicaliën en andere informatie die levens kan redden heeft achtergehouden,” vervolgt hij.

Adams stelt dat de kankerindustrie zich ook schuldig maakt aan het tegenhouden van natuurlijke oplossingen tegen kanker, zoals medicinale paddenstoelen, vitamine D en alternatieve therapieën zoals de Gerson-therapie en de behandelingen van dr. Burzynski.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Brainwashed
Brainwashed
6 jaren geleden

+ hoeveel miljoen aan hongersnood en gebrek aan medicatie . + hoeveel miljoen aan schietpartijen. . (Ghetto s, zuid/noord Amerika. Genocides afrika). De aarde is zwaar uit belans. Of misschien hierdoor in balans om het systeem te handhaven…

Patricia Müller
Patricia Müller
6 jaren geleden

Mede schuldig zijn vooral ook de mainstream media, die den mensen in hun domheid laten blijven als slachtoffers van Big Pharma. En in die opzicht waren ook Bowie en Rickman zo dom als al die gewone mensen zonder enig benul, ik noem ze de “tuinkabouters”, bij jou en mij in de buurt. Als je probeert met hun over zo iets te praten, krijg je van hun zo’n idioot klein glimlach als antwoord.

Ja, domheid is dodelijk.

pietje
pietje
6 jaren geleden

Werk zelf al heel veel jaren in een ziekenhuis en weet dat de meeste artsen geen chemo willen omdat het je leven verkort en niet verlengd het maakt het alleen maar ellendiger misselijk, ziek, zwak etc. dus daarom doen ze het niet ! ik zeg neem cannabis olie ! Maar ja wie ben ik ! NIEMAND !!!

J. Hofmans
J. Hofmans
6 jaren geleden

Het valt toch wel erg op dat met name in westerse landen meer kanker heerst. Dat kan betekenen dat men geen of beperkt toegang heeft tot landen waar het in mindere mate heerst. Ergo: kanker wordt gecreëerd.

Zie link:
http://www.welingelichtekringen.nl/gezond/291034/hoe-vaak-komt-kanker-voor-per-land.html

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x