Homepagina » UFO » Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO
straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een onbekend vliegend object (UFO) vast en zweeg hier jarenlang over.

De piloot heeft nu besloten de stilte te doorbreken, schrijven onder meer RTL Nieuws en De Telegraaf op basis van een interview met Underwood in New York Magazine.

De UFO-beelden die hij had gemaakt, gingen in 2017 de hele wereld over.

Onmogelijk

Ze maakten zoveel los, dat zelfs de Amerikaanse marine erop reageerde. Die bevestigde de authenticiteit van de beelden.

De straaljagerpiloot spotte de UFO tijdens een oefenmissie toen hij gestationeerd was op een vliegdekschip voor de kust van de staat Californië.

Underwood stelt dat de UFO vloog op een manier die volgens de natuurkundige wetten eigenlijk onmogelijk is.

Buitenaards

“Het [object] ging in enkele seconden van een hoogte van ruim 15 kilometer naar een hoogte van zo’n 30 meter,” zei hij.

“Dat is eigenlijk onmogelijk,” voegde hij toe.

Underwood wilde niet ingaan op de vraag of het misschien een buitenaards object was.

12 meter lang

“Het was gewoon een UFO,” zei hij. “Ik kon het niet identificeren.”

De commandant van het squadron waar Underwood deel van uitmaakte, David Fravor, zag het onbekende object als eerste.

Hij omschreef het als langwerpig en wit.

Volgens Fravor was het ongeveer 12 meter lang.

Bekijk hieronder de beelden die Underwood maakte:

[RTL Nieuws, Telegraaf]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

De ommezwaai die de militaire organisaties zijn heel ongeloofwaardig er js (denk ik) niet and die beloof hecht aan dit toneelstukje.
0verheid heeft nog NOOIT de waarheid gesproken.

Jeffrey L
Jeffrey L
Reactie op  Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Dit is het werk van TTSE. Diep binnenin de overheid zijn er allemaal generalen en korporalen die graag bepaalde informatie over ufo’s willen delen met het volk. De echte reden ben ik nog niet achter, maar het heeft ermee te maken dat japan en indië, allemaal robots en raketten de ruimte in gaan sturen, en die mensen gaan dingen zien. Ook zijn er bepaalde facetten aan het ufofenomeen, wat kan zorgen voor paniek. Zoals vliegende schotels die atoomwapens uit en aan zetten, koeien verminken en mensen ontvoeren. Het is een zeer groot onderwerp, en ze zijn al heel lang bezig met wat ze kunnen doen aan de dreiging van buitenaards leven. Er is een connectie met het ufofenomeen en religies, atoomwapens, zeer oude beschavingen, en hoe de wereld nu is. Ze zijn diep in het geheim bezig om de ufo technologie na te maken, zodat wij terug kunnen vechten straks. Ik geloof zelf dat de tictac ufo een voorbeeld is van hoe ver wij al zijn in het namaken van ufo technologie, want de tictac ufo van het nemitz incident uit 2004 is van ons. Hij heeft antennes, en waarom zou een miljoenen jaren oude beschaving antennes gebruiken? Ook was hij daar niet voor niks, en was het de bedoeling dat toppiloten hem zouden zien. Omdat de disclosure die al sinds 2017 gaande is, iets is wat al ruim van te voren is gepland. Ze willen het onthullen, en het zou ze sieren om die video vrij te geven van dacht ik de jaren 80. Waarbij je ziet hoe een vliegende schotel een testraket uit de lucht schiet. Of de vliegende schotel die in het bijzijn van een astronaut en een filmcrew op tape is vastgelegd. Vliegende schotels bestaan, en ik geloof dat zij niet van ons zijn. Het hele universum zit vol met mensachtigen, en ze komen hier om ons te onderzoeken, om ons te observeren, om ons te monitoren, te manipuleren en voor onze grondstoffen. Met satellieten is het gedrag van de ufos al ruim onderzocht. Het is overigens amerika die samenwerkt met rusland, en nog wat andere land, om dit ufofenomeen te begrijpen. Er zijn allemaal topwetenschappers bezig met het onderzoeken van kleine puzzelstukken ervan, en zelfs weten ze niet eens dat dit iets met het onderzoek naar de dreiging van buitenaards leven te maken heeft.

Met TTSE, Robert Bigalow, Elizonde, Christopher Mellon, Puttoff, steve justice en nog veel meer mensen; gaan we nog een interessante tijd tegemoet. Ze gaan hopelijk volgend jaar de analyses van metamateriaal vrijgeven, die van ufos afkomstig zijn.

Jeffrey L
Jeffrey L
Reactie op  Jeffrey L
1 jaar geleden

Atoomwapens aanzetten, de software van atoomwapens aanpassen of wissen; vind ik vijandig, want ze kunnen hier lelijk veel schade mee aanrichten. Ook worden ufo’s in verband gebracht met branden, het laten verdwijnen van torpedo’s, het neerhalen van een testraket, en dan heb ik het nog niet over de ontvoeringen en veeverminkingen die zijn gedaan.
Zelf denk ik dat ze ons niet willen vernietigen, maar dat ze ons aan het manipuleren zijn. Zij zetten ons simpelweg onder druk om het ufofenomeen beter te laten begrijpen en om hun technologie na te maken. Dit van de vliegende schijven die zij expres op verschillende plekken in de wereld daar neer hebben laten storten. Ook geloof ik dat zij ons genen hebben beïnvloed, en dat de generaties van nu steeds meer interesse krijgen in ufos en buitenaards leven. Disclosure is door hun, niet door ons. Zij hebben ons genen zo getekend dat als wij in een bepaald soort stadium zijn, dat wij ons steeds meer bezig gaan houden met buitenaards leven (op aarde).

Ik denk dat de buitenaardsen ook verantwoordelijk zijn voor diverse religies in onze wereld. Dit om verdeeldheid te zaaien en om conflicten tussen mensen te veroorzaken. Ze vinden het mogelijk interessant om ons oorlog te zien voeren of voeden zichzelf met negatieve energie dat vrijkomt als mensen met elkaar in oorlog zijn. Zelf denk ik dat dit een manier is om onze technologische vooruitgang te versnellen. Ze laten hier en daar wat vliegende schijven neerstorten, zorgen voor wat oorlogsdreiging en wij mensen zetten topwetenschappers op de vliegende schijven, om het beter te begrijpen en om het zo snel mogelijk na te maken. Met mini-warpspacetime drive zijn wij baas boven baas, en dat is wat je als land wilt zijn als je in oorlog bent met andere oorlogen. Wij zijn genetisch aangepast, we worden onder druk gezet om ons te ontwikkelen en ze hebben interesse in bepaalde grondstoffen.

TTSE is er geloof ik voornamelijk om nieuwe technologie de wereld in te helpen. Ze beschikken over een mini-warp drive, en het zal mij niks verbazen als dit iets te maken heeft met de nieuwe space leger van Trump. Ik geloof ook niet helemaal in TTSE, maar ik geef ze een kans. Ze hebben al veel gedaan en straks gaan ze dus fysiek bewijs van ufo’s laten zien. Daar ben ik heel erg benieuwd naar. Ik vind de samenstelling van het team van TTSE wel erg veelbelovend. Iemand van het witte huis, iemand van martin lockeed, een topwetenschapper van de cia, directeur van AATIP, en nog allemaal andere mensen.

Milan
Milan
Reactie op  Jeffrey L
1 jaar geleden

Wat is ttse?

mike
mike
1 jaar geleden

“To the Stars Academy” is in handen van de Illuminati. De organisatie wordt ingezet om de perceptie van de bevolking onder controle te houden. Er zouden al veel betere, hoge resolutie beelden van ruimteschepen zijn, maar die worden bewust onderdrukt.

Zo komen de beelden / getuigenissen van Peter Maxwell Slattery, James Gilliland, Tony Topping en anderen maar niet in de msm, terwijl het dagelijks wereldnieuws zou kunnen zijn.

Freba
Freba
6 maanden geleden

Als er buitenaards leven zou zijn met geavanceerde technieken waren “die lui” allang hier geweest. Fear Sells…….

x

Check Also

zweden

Ondertussen in Zweden: ‘Het voelt soms alsof corona überhaupt niet bestaat’

In Zweden is het leven normaal. Geen ...

florida

Florida: minder doden zónder lockdown. ‘Ik had gelijk!’

Florida kende geen mondkapjesplicht, de stranden zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

6
0
We lezen graag je reactie!x