Homepagina » Buitenland » Australische coronaspoedwet maakt uithuisplaatsing kinderen mogelijk
kinderen

Australische coronaspoedwet maakt uithuisplaatsing kinderen mogelijk

Enkele dagen geleden ontstond er ophef over een bericht dat Duitse kinderen die mogelijk het coronavirus hebben opgelopen uit huis geplaatst kunnen worden als ze weigeren in zelfisolatie te gaan.

De Duitse Bond tot Kinderbescherming begreep niets van dit besluit: “Een quarantaine is voor een familie, in het bijzonder voor de kinderen, al belastend genoeg. Kinderen isoleren is een vorm van psychisch geweld.” Sommige ouders doen tijdens het eten de gordijnen dicht uit angst dat buren hen zullen verraden.

De ouders wijzen op de psychische gevolgen voor de kinderen. De Bond tot Kinderbescherming stelt dat de dreiging van uithuisplaatsing ouders onzeker maakt.

Weghalen van kinderen

Ook in Australië kunnen kinderen uit huis geplaatst worden als het vermoeden bestaat dat ze besmet zijn. In Zuid-Australië is op 24 juli de Covid-19 Emergency Response Act 2020, een soort coronaspoedwet, aangepast. Hier is nauwelijks ruchtbaarheid aan gegeven.

In deze noodwet staan een aantal verontrustende passages. Op pagina 33 staat bijvoorbeeld een passage over het ‘weghalen van kinderen’. “Een bevoegde ambtenaar mag een kind verwijderen uit een pand of voertuig en naar een woonplaats van het kind, ziekenhuis of quarantaineruimte brengen als hij of zij dat nodig acht.” Daarbij is het gebruik van aanvaardbaar geweld toegestaan. In de oorspronkelijke versie stond niets over het weghalen van kinderen.

Laten vaccineren

In West-Australië kunnen ze er ook wat van. De nieuwste versie van de Public Health Act maakt het onder andere mogelijk om mensen onder medisch toezicht te plaatsen, medisch te laten onderzoeken of te laten vaccineren. Op pagina 120 staat dat een hulpverlener of politieagent daarbij aanvaardbaar geweld mag gebruiken om ervoor te zorgen dat de persoon meewerkt.

Dat betekent dat de persoon opgepakt en vastgehouden mag worden zodat de persoon naar de plek gebracht kan worden waar hij of zij de behandeling moet ondergaan. Ook mag de hulpverlener of agent de persoon bedwingen zodat de behandeling kan worden uitgevoerd.

Als de autoriteiten echt het beste met ons voor hebben, waarom bezigen ze dan zulke dreigende taal?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ome Jaap
Ome Jaap
9 maanden geleden

De NWO moet er snel door, satan en zijn aanhangers hebben haast! Voor dat ze vernietigd worden

Gea Breuker
Gea Breuker
9 maanden geleden

Op pagina 33 ook nog; hidden in plain sight?

Even redeneren, de satanisten blijven maar pushen om hun verderfelijkheid door te drukken. De ouders kunnen dus ook gevangenisstraf krijgen, straks in heropvoedingskampen komen, en de kids?
Die worden ‘onder de hoede van de bevrinde pedo’s geplaatst’ en het zou me niets verbazen als de katho-kerk binnenkort zich gaat presenteren als ‘hoeder’ van de kids, of de madrassa’s die zich links en rechts in de westerse wereld hebben genesteld als schimmel onder het keukenblad.
En lieve mensen, dit gebeurt stap voor stap, steeds minder vrij en steeds meer zij, en de domme mensen snappen het nog steeds niet.

Nogmaals, print informatie uit, plak het op de stadszuil of laat het achter in de supermarkt of bij de bushalte of leg het ergens bij het gemeentehuis neer. Korte pakkende teksten, verspreidt de waarheid, het doel van de satanisten is duidelijk. Doe je menselijke plicht, waarschuw ook de blinden en doven, shock & awe kan ook, maar spreek want zwijgen is geen optie.

Rob
Rob
Reactie op  Gea Breuker
8 maanden geleden

Precies wat ik ook al dacht. En wat is er buiten de pedo’s nog meer gaande omtrent kinderen? Adrenochrome oogsten, satanische rituelen, orgaanhandel etc. Dat is allemaal allang gaande in bv Amerika, waar de migrantenstroom van een tijdje geleden ook in het oog van de kinderhandelaren was. Maar nu wordt het satanisme overal zichtbaar. Ook zoals in dit artikel beschreven. Het komt steeds meer in het openbaar. Degenen die daar aan mee werken zijn net zo duister.

wolfje168
wolfje168
Reactie op  Gea Breuker
8 maanden geleden

@Gea Breuker,
‘waarschuw ook de blinden en doven’. Ik zie bijna alleen maar blinden en doven om mij heen, en dan bedoel ik niet de mensen met de fysieke aandoeningen.

Jack Burton
Jack Burton
9 maanden geleden

Je zou eens moeten zien hoe de “always friendly” aussies reageren op irrationele angst en elkaar zien handhaven, verraden en arresteren om niks….wat een waardeloos volk, echt, wat een zure tegenvaller dit…ze passen zo in het 3e rijk…dus “why not”…

salvar
salvar
9 maanden geleden

het moet echt niet gekker worden en nog snappen de burgers het niet.
waarschijnlijk is dit de verloren generatie , doelloos en als een zombie rondlopen.

er moet toch een sprankje hoop zijn dat er iets knapt bij de jeugd en ineens het licht zien.

als er niets gebeurd blijf er maar een optie over en dat is een opstand ook al moeten wij het met zo,n 10% van de burger doen.
zeg nu eerlijk als dat gaat gebeuren met geweld iemand vaccineren dan stap je toch uit dit systeem en zo snel mogelijk.

het moet toch ook mogelijk zijn om een soort enclave te bewerkstelligen , ook al zal het moeilijk wezen.

beter sterven voor je ziel dan je ziel verkopen aan de duivel.

ze willen dat je in het gareel blijf lopen en braaf alles opvolgt wat ze ook maar voorstellen , hoe gek kan je zijn.
kom op voor je vrijheid voordat het te laat is.
je leven zal totaal verwoest zijn , wil je dat het beste dan.

Willem
Willem
8 maanden geleden

Een wet, een of andere eikel schrijft het op een stukje papier en dan is het opeens een feit en kunnen ze alles doen wat ze willen, gewoon een stukje papier, meer is het niet, raar toch?
Trouwens,
Terrorisme,
Het dreigen met en voorbereiden of plegen van op mensen gericht ernstig geweld, dan wel daden gericht op het aanrichten van maatschappij-ontwrichtende schade, met als doel maatschappelijke veranderingen te bewerkstelligen, de bevolking ernstige vrees aan te jagen of politieke besluitvorming te beïnvloeden.

Komt het jullie bekend voor?

salvar
salvar
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Willem
zeer bekend.

ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

Compleet losgeslagen.
Nazipraktijken.
Kan er niets anders van maken.

Ik vraag mij af waar men mee bezig is.

Vooral de reguliere media moet er van langs krijgen. Zij moeten de macht controleren en dat doen zij aantoonbaar niet.
En dat in 2020.
Als het nou 1933 zou zijn.

Maar het volk laat zich ook niet informeren. Dat is misschien in 2020 net zo kwalijk om reden dat men wel aan informatie kan komen d.m.v. het internet in tegenstelling tot 1933.

ronald liesting
ronald liesting
8 maanden geleden

ze zijn gek op kinderen dat smerige tuig

AlbertV
AlbertV
Reactie op  ronald liesting
8 maanden geleden

Over kinderen:
In de VS verdwijnen per jaar 600 000 tot 800 000 kinderen.
https://www.youtube.com/watch?v=lmILmnnTC10&feature=emb_logo

Zie ook de tiendelige docu van Janet Ossebaard.

Dit interview zag ik een aantal jaren geleden en twijfelde aan de geloofwaardigheid van de geïnterviewde; hoe naïef was ik toen:
https://www.youtube.com/watch?v=qdIW3m_aQlY

Niets is wat het lijkt. De tijd dringt om het satanische tuig te ontmaskeren.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Alle stoere mannen zoals Hooligans, Hell angels etc. hebben zich laten opsluiten, LOCKDOWN !! Ze moeten vechten, hun land bevrijden!, Wat een teleurstelling!!

Hooligan
Hooligan
Reactie op  Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Nu zijn ze ineens wel goed. Normaal worden ze verguisd.

Fred
Fred
8 maanden geleden

In Italië is bewijs dat verantwoordelijke politiek smeergeld van het IMF ontvangen hebben om het land in lockdown te zetten, net als elk ander land dat dus ook (lucht) geld kreeg dit ook deed. Dit verklaard heel veel. Ook het feit dat de zgn wit Russische dictator (what is in the name, kijk hier naar f****g r***e) dit geld geweigerd heeft en nu belaagd word door het westen alá Oekraïne

Sjazon
Sjazon
8 maanden geleden

Diverse beschavingen uit het verleden zijn ten onder gegaan door misbruik van technologie. Met de onze zal het niet anders zijn. Alle technologie wordt thans misbruikt door overheden en grote bedrijven om van alles door de strot van mensen te duwen.
Terwijl juist gebruik een paradijselijke Aarde had kunnen creëren.

x

Check Also

prinses

Prinses Michael van Kent (76) ziek door bloedproppen na coronavaccinatie: ‘Verontrustend’

Prinses Michael van Kent is al een ...

rutte

‘Rutte en De Jonge hebben niet het beste met ons voor, ze liegen over alles’

De coronacrisis geeft aanleiding tot enorme zorg, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x