CoronaBuitenland

Cardioloog: ‘Als het doel van het vaccin het uitdunnen van de wereldbevolking is, dan doet het zijn werk’

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Edward Dowd, een voormalig portfoliomanager bij vermogensbeheerder BlackRock, zei onlangs dat hij de smoking gun heeft gevonden dat de coronavaccins oversterfte veroorzaken. Dowd zegt in feite dat Pfizer de overheid heeft opgelicht, reageerde cardioloog en internist Peter McCullough in gesprek met Maria Zeee.

McCullough wees erop dat levensverzekeraars zien dat mensen die het vaccin nemen veel meer kans hebben om te overlijden. “De verzekeraars worden overspoeld met sterfgevallen, met name jonge mensen, de millennials.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Bespoedigt het overlijden

“Het vaccin bespoedigt het overlijden door andere oorzaken,” zei hij. “Dus als iemand kanker heeft, versnelt het vaccin dat. Als iemand hartziekte heeft, vergroot het de kans op een dodelijke hartaanval of beroerte.”

“Het valt niet te ontkennen dat het vaccin bloedproppen veroorzaakt, een veelvoorkomende doodsoorzaak,” vervolgde McCullough.

Wachten op het onvermijdelijke

Hij wees erop dat bloedproppen dodelijk kunnen zijn als ze bijvoorbeeld de longen of het brein bereiken. “De vrouw van Justin Bieber had een bloedprop in haar brein, al die sporters die op het veld sterven, het vaccin is ongelooflijk gevaarlijk.”

“Als het doel van het vaccin het uitdunnen van de wereldbevolking is, dan doet het zijn werk,” benadrukte de cardioloog. We weten nog niet precies wat de effecten van het vaccin op de vruchtbaarheid zijn, maar het is wachten op het onvermijdelijke, waarschuwde de cardioloog.

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marianna
Marianna
1 jaar geleden

artsen, farmacologen, epidemiologen en andere deskundigen, moeten de waarheid NU uitspreken.

Als ze nu nog bang zijn om hun baan te verliezen, zijn ze verstijfd en bevroren en kunnen onmogelijk hun intelligentie nog gebruiken, dus dat is toch een doodlopende kwestie.

Rob bentvelzen
Rob bentvelzen
1 jaar geleden

De overheden zijn niet opgelicht, ze spelen mee.

Mar
Mar
1 jaar geleden

Dus massamoord met voorbedachte rade. Oppakken die gandel per direct. Toon eens een x jullie ballen. Ipv geld aannemen om te zwijgen.

jopie
jopie
1 jaar geleden

Wij hebben te maken met een regering die moorden op zijn geweten heeft. Vervolgen? Alle rechters zijn op hun hand, dus die zijn medeplichtig aan deze genocide.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x