Buitenland

Psychiater doet oproep om sterfgevallen na inenting te melden en krijgt meer dan 7600 reacties

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee kennissen van de populaire Oostenrijkse psychiater dr. Raphael Bonelli stierven kort nadat ze het coronavaccin hadden gekregen. Hij maakte er een YouTube-video over en vroeg zijn kijkers of zij ook mensen kennen die zijn overleden na het vaccin. De reacties blijven een maand na publicatie nog steeds binnenstromen. Bonelli heeft inmiddels al meer dan 7600 reacties gekregen.

Hoewel de twee kennissen kort na vaccinatie overleden, hebben artsen de gevallen niet gemeld. Ze ontkennen dat er een verband is tussen de prik en het overlijden, zegt Bonelli in zijn video.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij stelt de vraag: hoeveel mensen ken je die zijn overleden met of aan corona en hoeveel mensen ken je die zijn overleden na de vaccinatie? Meer dan 7600 mensen lieten een reactie achter. Veel mensen bedanken hem voor zijn openheid, maar er zijn ook velen die sterfgevallen melden.

Alles moet geheim blijven

Wat vooral opvalt, is dat de meeste mensen op zeer jonge leeftijd stierven. Zo overleed een jongeman van net 18 jaar een dag na zijn tweede dosis van het Pfizer-vaccin.

Iemand schrijft dat zijn nicht, een verpleegster, in het ziekenhuis waar zij werkt veel mensen op de spoedeisende hulp heeft zien belanden na vaccinatie. Hij zegt dat hij niet in detail kan treden, omdat men dreigt medewerkers die dit soort informatie naar buiten brengen te ontslaan. “Alles moet geheim blijven.”

Iemand anders zegt: “In ons dorp met bijna 6000 inwoners kennen we niemand die aan corona is overleden. Hier zijn echter wel acht mensen na de vaccinatie gestorven. Twee vrouwen stierven 14 dagen na de eerste AstraZeneca-prik. Een vrouw (37) kreeg in februari een baby en overleed in juni na de vaccinatie. Een goede vriend van 61 jaar oud stierf ook na AstraZeneca.”

Het is ongelofelijk!

Een man schrijft dat een familielid twee weken na vaccinatie is overleden. Het familielid zat dood op de bank toen haar man thuiskwam. “Op de overlijdensakte staat ‘orgaanfalen’. Niemand vroeg of ze gevaccineerd was.”

Een vierde persoon meldt maar liefst 12 sterfgevallen in zijn omgeving en veel gevallen van bijwerkingen na de vaccinatie. “In één van de gevallen zei een arts: je moeder heeft getekend, er wordt niets doorgegeven. Het is ongelofelijk!”

En zo zijn er nog duizenden reacties, alleen al onder deze ene video.

[Wochenblick]

4.9 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eleonora
Eleonora
2 jaren geleden

En maar beweren dat de “vaccins” veilig zijn! En de FDA Pfizer zelfs al volledige goedkeuring heeft gegeven. De genocide gaat gewoon door…..

Chris
Chris
2 jaren geleden

Het is zo erg, ik ken al twee mensen die gestorven zijn na de gifprik, maar de nabestaanden vinden dit normaal, want de arts verteld hun een verhaal wat ze willen geloven! Het is gewoon waanzin!! Bij mij komt het er niet in!!

Jeroen
Jeroen
2 jaren geleden

Ik heb letterlijk tegen mijn ouders gezegd dat als jullie die prik gaan halen en er gebeurt wat met jullie ik niet voor mijzelf in sta en eigen rechter ga spelen. Gelukkig doen ze het niet! Als ik dit bericht lees kookt mijn bloed en kan me ook niet voorstellen dat mensen die arts niet iets aan doen . Ik zou compleet gek worden

Juriaan
Juriaan
2 jaren geleden

Aan mijn lijf geen prik. Op deze manier wordt de wereld alleen maar slimmer, domme mensen gaan door dat prikje de pijp uit, maar zijn wel lekker op vakantue geweest???

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x