CoronaMens en Dier

Forensisch patholoog: ‘Ik krijg lichamen op de snijtafel die rechtstreeks door de vaccinatie zijn gestorven’

Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

De Tweede Kamer stemde unaniem voor een motie van Kamerlid Pieter Omtzigt voor een onafhankelijk onderzoek naar de oversterfte. Waaraan stierven die tienduizenden mensen? “Als we dat weten, kunnen we beter beleid maken. Dat plan kregen we, maar de onderzoekers die in de lead zijn, zijn dezelfde onderzoekers als die de regering adviseren. Dat is onverstandig,” zei Omtzigt dinsdag in de Kamer.

De Andere Krant sprak met forensisch patholoog Frank van de Goot, bekend van het tv-programma Doden liegen niet. Wat aan vooringenomen conclusies via de media op ons afkomt, is niet mals. Topsporters vallen bij bosjes neer. Volgens wetenschappers komt de oversterfte ofwel door bijwerkingen van corona óf juist door de vaccinaties. Een sluitend antwoord hierop kan ik niet geven, zegt Van de Goot.

Dat herken je aan vervormde bloedplaatjes

Hij heeft zelf zo’n 30 coronadoden geobduceerd. Om aan te tonen of iemand aan corona of aan een vaccinatie is overleden, dien je het lichaam maximaal een dag na de dood te onderzoeken op vers bloed dat nog niet uit elkaar is gevallen. “Dat is moeilijk te realiseren.”

De forensisch patholoog zegt ook lichamen op de snijtafel te krijgen die rechtstreeks door de vaccinatie zijn gestorven. “Dat herken je aan vervormde bloedplaatjes of aan god mag weten door welke andere allergische reactie dan ook. Het Lareb reageert daarop met ‘het valt wel mee’ en ‘een vaccinatiedode is een zeer kleine kans’.”

Binnen een week waren er 13 dood

Van de Goot hoort ook dat zwangere vrouwen juist door de vaccinaties schade oplopen. Hij wijst er daarnaast op dat bejaarden van Pfizer en Moderna een koortspiek krijgen waarmee ze zichzelf over het randje laten prikken. Die groep wordt geregistreerd als overleden aan onderliggend lijden en niet aan vaccinatie. Dat klopt niet, verzucht de patholoog.

“Ik ken een verpleeghuis waar 250 bewoners in één dag zijn ingespoten. Binnen een week waren er 13 dood. Zou ik 90 jaar zijn, liet ik me niet vaccineren. De boosterprik met god weet wat voor schadelijke reacties laat ik echt aan me voorbij gaan,” benadrukt de patholoog.

4.8 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jingo
Jingo
1 jaar geleden

De mensen in het veld worden straal genegeerd. De theoretici weten immers alles.

Henk
Henk
1 jaar geleden

En dan nog wordt de vaccinatiescampagne doorgezet.
Wat moet er nog meer gebeuren om hier een halt aan te roepen ?

Vaccinatie vraag
Vaccinatie vraag
1 jaar geleden

Ik vraag me toch echt af zijn er mensen die mensen kennen die zijn gestorven vlak na een vaccinatie? Of zware bijwerkingen hadden

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
1 jaar geleden

LS…

Hoezo moord !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

109
0
We lezen graag je reactie!x