CoronaMens en Dier

Forensisch patholoog: ‘Ik krijg lichamen op de snijtafel die rechtstreeks door de vaccinatie zijn gestorven’

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!

De Tweede Kamer stemde unaniem voor een motie van Kamerlid Pieter Omtzigt voor een onafhankelijk onderzoek naar de oversterfte. Waaraan stierven die tienduizenden mensen? “Als we dat weten, kunnen we beter beleid maken. Dat plan kregen we, maar de onderzoekers die in de lead zijn, zijn dezelfde onderzoekers als die de regering adviseren. Dat is onverstandig,” zei Omtzigt dinsdag in de Kamer.

De Andere Krant sprak met forensisch patholoog Frank van de Goot, bekend van het tv-programma Doden liegen niet. Wat aan vooringenomen conclusies via de media op ons afkomt, is niet mals. Topsporters vallen bij bosjes neer. Volgens wetenschappers komt de oversterfte ofwel door bijwerkingen van corona óf juist door de vaccinaties. Een sluitend antwoord hierop kan ik niet geven, zegt Van de Goot.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Dat herken je aan vervormde bloedplaatjes

Hij heeft zelf zo’n 30 coronadoden geobduceerd. Om aan te tonen of iemand aan corona of aan een vaccinatie is overleden, dien je het lichaam maximaal een dag na de dood te onderzoeken op vers bloed dat nog niet uit elkaar is gevallen. “Dat is moeilijk te realiseren.”

De forensisch patholoog zegt ook lichamen op de snijtafel te krijgen die rechtstreeks door de vaccinatie zijn gestorven. “Dat herken je aan vervormde bloedplaatjes of aan god mag weten door welke andere allergische reactie dan ook. Het Lareb reageert daarop met ‘het valt wel mee’ en ‘een vaccinatiedode is een zeer kleine kans’.”

Binnen een week waren er 13 dood

Van de Goot hoort ook dat zwangere vrouwen juist door de vaccinaties schade oplopen. Hij wijst er daarnaast op dat bejaarden van Pfizer en Moderna een koortspiek krijgen waarmee ze zichzelf over het randje laten prikken. Die groep wordt geregistreerd als overleden aan onderliggend lijden en niet aan vaccinatie. Dat klopt niet, verzucht de patholoog.

“Ik ken een verpleeghuis waar 250 bewoners in één dag zijn ingespoten. Binnen een week waren er 13 dood. Zou ik 90 jaar zijn, liet ik me niet vaccineren. De boosterprik met god weet wat voor schadelijke reacties laat ik echt aan me voorbij gaan,” benadrukt de patholoog.

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jingo
Jingo
2 jaren geleden

De mensen in het veld worden straal genegeerd. De theoretici weten immers alles.

Henk
Henk
2 jaren geleden

En dan nog wordt de vaccinatiescampagne doorgezet.
Wat moet er nog meer gebeuren om hier een halt aan te roepen ?

Vaccinatie vraag
Vaccinatie vraag
2 jaren geleden

Ik vraag me toch echt af zijn er mensen die mensen kennen die zijn gestorven vlak na een vaccinatie? Of zware bijwerkingen hadden

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Hoezo moord !

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x