Binnenland

Wie wordt de klokkenluider die deze ziekenhuiscijfers aan de Nederlandse bevolking laat zien?

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Tweede Kamer stemde dinsdag tegen de motie van FVD om de ziekenhuiscijfers inzichtelijk te maken. Het bewijs voor de bewering van minister De Jonge dat ‘ongevaccineerden’ de meerderheid van de ziekenhuisbedden bezet houden, wordt niet geleverd, maar de hetze gaat door, zegt de partij.

“Het is ongelooflijk,” zegt Kamerlid Pepijn van Houwelingen. “Het kartel wil ons die data niet geven. De Slaapkamer zegt: het is prima zo, wij hoeven het niet te weten.” Het argument is dat het ‘privacygevoelig’ is. “Dat is totale kolder,” aldus Van Houwelingen. “Zoals je weet zijn we onze privacy al kwijt aan die QR-code.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Waarmee de basis onder het hele beleid verdwijnt

FVD gaat nu proberen om de ziekenhuisdata zelf op te vragen. “We roepen iedereen op: alsjeblieft, stuur ons die data. We gaan ook zelf graven. Wij gaan ons werk wel doen, het werk dat de Slaapkamer weigert te doen.”

“Wat wij denken dat hier naar boven gaat komen, is dat die vaccins helemaal niet beschermen tegen corona, waarmee de basis onder het hele beleid – de QR-codes, de verplichte vaccinaties – verdwijnt,” lichtte FVD-kopman Thierry Baudet toe.

Deze cijfers zijn van essentieel belang voor alle Nederlanders

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn reageert vol ongeloof. “Hoe kan de Tweede Kamer nu tégen de motie om inzage in de vaccinatiestatus van mensen in het ziekenhuis stemmen? Het is toch een ‘pandemie van de ongevaccineerden’? Dat rechtvaardigt toch de maatregelen? Waarom eisen onze volksvertegenwoordigers die cijfers niet? Kom op hoor,” twittert ze.

Model en ondernemer Lonneke Engel voegt toe: “Wie wordt de klokkenluider die deze ziekenhuiscijfers aan de Nederlandse bevolking laat zien? Want Huichelaar Hugo en de meerderheid van de Tweede Kamer doen het niet, en deze cijfers zijn van essentieel belang voor alle Nederlanders!”

4.9 177 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

136 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Will Weetall
Will Weetall
2 jaren geleden

Onbegrijpelijk dat bijna alle partijen uit de tweede kamer niet willen weten hoe het zit mbt het aantal gevaccineerden in het ziekenhuis. Ze zitten allemaal in hetzelfde complot dat is nu wel helder.

Annette
Annette
2 jaren geleden

OOIT was Nederland het beste jongetje van de klas. Wat hebben wij dat vaak te horen gekregen.

NU is dat precies het omgekeerde. Terwijl andere landen, even als voorbeeld België, netjes de cijfers publiek maken, laten de Nederlandse regering en bijna de complete Tweede Kamer het zitten.

Wij kunnen natuurlijk op onze klompen aanvoelen WAAROM dat is.

Reken maar van yes, dat die cijfers bij die kakkerlakken al lang bekend zijn.

ALS het in het voor hun gunstige geval inderdaad zó was, dat praktisch de ziekenhuizen gevuld lagen met ongevaccineerde mensen….. dan zou dat luidkeels verkondigd worden: Schreeuwende mensen op de televisie en grote chocoladeletter koppen in de verschillende kranten.

Maar…. de waarheid is natuurlijk veel zwarter. En dan bedoel ik niet voor ONS, maar voor HUN.

Zoals wij, goed geïnformeerde mensen al lang wisten, slopen die injecties je immuunsysteem. En daar zie je nu de vreselijke gevolgen van.

Ik spreek mijn grote hoop uit, dat er veel verpleegkundigen uit de verschillende ziekenhuizen uit hun angstbubbel zullen komen en de ECHTE gegevens zullen doorgeven.

En ALS dat gebeurt…. dan valt dit hele wankele kaartenhuis definitief.

DAN wordt het tijd om, uiteraard ter bescherming van de mensen, de gevaccineerde mensen in quarantaine te plaatsen voor HUN en ONZE veiligheid.

Dit verzin ik niet hoor. Ik heb daar al een belangrijke wetenschapper over horen vertellen, ene Perronne.
Die zei werkelijk dat alle gevaccineerden de hele winter in quarantaine zouden moeten.

DAT zou, als dat hier zou gebeuren, nog eens een klapper zijn.

Dan zouden veel politieke figuren, het hele OMT, het RIVM en nog wat van dat geboefte niet meer vrij op straat kunnen lopen.

En DAN zouden wij, verstandige mensen, die niet in hun leugens getrapt zijn, weer zo vrij zijn als een vogeltje in de lucht.

DAT zou nog eens mooi zijn!

wakker
wakker
2 jaren geleden

Wie de feiten niet wilt prijsgeven liegt alles bij elkaar.
Wanneer wordt de rest van ons medemensen eens wakker?!

Jan
Jan
2 jaren geleden

Je weet toch dat de tweede kamer volksverraders in landverraders zijn van onze kartel partijen hoef je niks meer te verwachten ook dst straks de bedrijven je mag gaan vragen naar de qr ster gaan ze vast in zeker voor stemmen alleen fvd daar zijn nog mensen met gezond verstand

Back to top button
136
0
We lezen graag je reactie!x