CoronaBuitenland

FVD wil spoeddebat in het Europees Parlement: ‘Deze onthullingen zijn shockerend’

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Recente publicaties bewijzen dat de Britse regering via WhatsApp intern communiceerde over het feit dat Covid-19 een (verkoudheids)virus is met een zeer lage mortaliteit, letterlijk ‘pretty meaningless’.

Omdat dit negatieve gevolgen had voor de vaccinatiebereidheid, stuurde de Britse minister van Volksgezondheid aan op het benadrukken van het aantal positief geteste personen in plaats van het aantal overledenen.

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) heeft de Europese Commissie gevraagd of ze ditzelfde spelletje speelden.

In scène gezet

De Lockdown Files tonen aan dat de coronapandemie in scène is gezet, aldus De Graaff. “Als Boris Johnson wist dat covid geen dodelijke pandemie was, dan wisten Rutte, Macron en Von der Leyen dat ook. Onze ouderen moesten eenzaam sterven. Waarom?”

FVD wil een spoeddebat in het Europees Parlement. “Deze onthullingen zijn shockerend. Alles rondom corona en met name het coronabeleid valt hierdoor in twijfel te trekken. De overheid laat zich hier van haar meest onbetrouwbare kant zien en het roept grote vragen op over de werkelijke agenda,” zegt het Europarlementslid. “Het ging in ieder geval niet om de volksgezondheid en een dodelijke pandemie, dus waar ging het dan wel om?”

Hoe zat dat dan in Nederland?

“Wereldwijd en zeker in heel de EU werd op eenzelfde manier gereageerd door de overheid op covid. Dus als in het Verenigd Koninkrijk zoveel nu in scène gezet blijkt, hoe zat dat dan in Nederland? Of België? Of welke andere lidstaat dan ook? En wat wisten de EU-officials zoals Ursula von der Leyen?” vraagt hij.

4.9 258 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Juan
Juan
22 dagen geleden

afname bevolking!

Staxx
Staxx
22 dagen geleden

De vraag stellen is hem beantwoorden lijkt me

Mart
Mart
22 dagen geleden

Tribunaal

Guus Velraeds
Guus Velraeds
22 dagen geleden

De covid 19 ratten wisten het maar hun agenda was en is nog steeds massa moord.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

148
0
We lezen graag je reactie!x