Homepagina » Buitenaards » Bestonden er voor de geboorte van het heelal al buitenaardse beschavingen? Natuurkundige deelt zijn ontdekkingen
Bestonden er voor de geboorte van het heelal al buitenaardse beschavingen? Natuurkundige deelt zijn ontdekkingen

Bestonden er voor de geboorte van het heelal al buitenaardse beschavingen? Natuurkundige deelt zijn ontdekkingen

Een pentimento is een wijziging aan een schilderij, ontstaan tijdens het schilderen van het originele werk.

Pentimenti zijn in het afgewerkte schilderij onzichtbaar voor het blote oog, maar kunnen later zichtbaar worden door veranderingen van de verf of bepaalde onderzoekingen.

Op dezelfde manier bestaan er uitgestorven universa die gevuld waren met zwarte gaten, die verborgen zitten in de kaart van de kosmische achtergrondstraling, zo stelt de Britse natuurkundige Sir Roger Penrose.

Ander heelal

In die universa leefden mogelijk ook buitenaardse beschavingen die eonen voor de geboorte van ons heelal bestonden.

Penrose speculeert dat beschavingen die we gaan ontdekken per definitie miljoenen zo niet miljarden jaren ouder zijn dan de aarde.

Onlangs zeiden wetenschappers bewijs te hebben gevonden van eerdere universa, in de vorm van resten van zwarte gaten die uit een ander heelal zouden komen.

Vreemde cirkels

Die zijn zichtbaar als vreemde cirkels aan de hemel.

“Wat wij beweren is dat we resten zien van een zwart gat dat in een vorig universum is verwoest,” zei Penrose tegen New Scientist.

Het bewijs bestaat uit zogeheten ‘Hawking-punten’, vernoemd naar wijlen Stephen Hawking.

Overgedragen

Hij theoretiseerde dat zwarte gaten toch nog een beetje straling uitzenden, ook wel Hawkingstraling genoemd.

Penrose en zijn collega’s denken dat deze straling van het ene universum naar het andere wordt overgedragen.

In onderstaande video gaat hij in gesprek met Joe Rogan:

[Daily Galaxy]


Vind je dit artikel belangrijk? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Ik theoretiseer er ook graag een beetje op los. Volgens mijn getheoretiseer zal de aarde binnenkort gaan verdwijnen in een zwart gat en uitelkaar klappen waardoor er twee nieuwe universa onstaan. Eentje waar het bewustzijn van de elite verder gaat en eentje van het klootjesvolk.

  18 likes
 2. Wie de oud Indische schriften leest weet dat het ontstaat en vergaat. Het wordt de adem van Brahma genoemd.

  In de hindoeïstische metafoor wordt dit proces uitgedrukt als de grote adem van Brahma die werelden creëert en vernietigt in een onophoudelijk cyclisch ritme. God ademt uit en het universum gaat uit van de schijn van laya , of neutraal centrum, of anders van het primordiaal ontmoetingspunt van krachten: het veld van aggregatie. Met de inname van ademhaling wordt het universum teruggeroepen naar de bron en houdt op te bestaan, maar bij het uitademen begint opnieuw manifestatie opnieuw.
  Being (Para-Brahman) openbaart zich in dit veld van krachten, gepresenteerd door Kosmisch Bewustzijn in de vorm van Menselijk Bewustzijn . Zo onthullen en tonen het Zijn en het Bewustzijn zich, fragmenteren en opnieuw samenstellen: ONTBINDEN en COAGULEREN.
  Dus niks nieuws enkel een bevestiging wat Indiërs al eeuwen wisten. The Big Bang nog zoiets zogezegd uitgevonden door… terwijl deze enkele Indische schriften heeft gelezen. Dit erkennen door onze Westerse beschaving zal weer zeer moeilijk liggen.

  8 likes
  • Klopt. Indische en Chinese kennis is veel ouder dan de onze.
   Het is wel frappant, dat de Indische mensen die hier studeren en werken(hoog niveau) op protestantse scholen(christelijke) in hun geboorteland hebben gezeten.

   0 likes
 3. Hoe dom moet je zijn om dit werkelijk in alle letterlijkheid te geloven?

  3 likes
 4. Ruimte ,Leegte, Niets is er altijd al geweest, dat kan men plaatsen onder de noemer Oneindig, alles wat verschijn in die oneindigheid,dat kan men plaatsen onder de noemer Eindig, alle verschijningen zijn dus eindig, wat overblijft is altijd de leegte ruimte niets het Oneindige zelf..daarin verdwijnt en verschijnt alles,men plaatst het onder de noemer Geboorte,s, en alles wat komt verdwijnt ook weer in die leegte ,ruimte .niets,,voorbeeld als er een naaste wegvalt dan is er een leegte ontstaan, die er was, is niet meer, de ruimte die een naaste vulde is een lege ruimte geworden ,er is niets meer om te delen met deze naaste ,alleen het verdriet blijft [tijdelijk]over, de ruimte is [je naasten] ongevuld geworden en een niets komt er voor in de plaats, natuurlijk word het weer opgevuld door een andere naaste ,maar die ene is niet meer,
  leven is er altijd al in die al oneindigheid geweest, niet het soort leven wat men hier over alle soorten van leven noemen ,maar op microbasis is de ruimte gevuld, de leegte gevuld, en ook het niets gevuld,de oneindigheid heeft altijd op het fijnste van het fijnste bestaan,zo fijn zelfs dat het met Meetapparatuur niet meer te meten valt..het is de baarmoeder van alles zelf ,alles verschijnt en verdwijnt in deze moeder,het is een oneindig eeuwig proces die nimmer eindigt ,wel kan het zo zijn dat een verschijnsel ,de ruimte waar alles nu gezien word uiteindelijk weer verdwijnt maar de leegte, ruimte, niets, heeft een oneindige mogelijkheid steeds maar weer tot nieuwe geboorte,s en nieuwe heelal,s te scheppen ,, hier op deze aarde
  komt vind deze uitdrukking plaats , wel met een eindigheid , maar kan wel miljarden jaren duren voor deze plaats vind, het is als men het wil zien een uitdrukking van de oneindigheid Ruimte, leegt, Niets-heid, Zelf Die de ruimte opvult met materie , met een tijdelijke bestaan, zij draagt de capaciteit in zich ,om op vele manieren iets te creëren ..net mensen die de mogelijkheid hebben om ook maar van alles uit te vinden,zo heeft de leegte de ruimte niets dezelfde capaciteiten maar dan ook in het onvoorstelbare wat de mens niet of nog in zijn geheel te bevatten is ..maar de mens heeft wel al een oneindigheid van mogelijkheden in zich om elk verandering weer te boven te komen ,,en dat komt allemaal uit het brein van de mens voort waar men de werking van deze brein nog lang niet begrijpt hoe het werkt ,zo is het men de ruimte de leegte het niets ,waar alles in plaats vind ook, het brein van de mens is een universum in het klein, het begrijpen ervan hoe het werkt is nog steeds een groot raadsel ,precies als in de ruimte de leegte het niets zelf is het nog steeds een zoektocht van hoe dit werkt ,,en natuurlijk komt er dan van alles ter sprake hoe de werkelijkheid van dat alles nu plaats vind , en vele theorieën passeert en passeren de revue, met alle soorten speculaties die men er aan geeft,, de ruimte ,de leegte ,het niets ,draagt beelden in zich ,deze beelden in zich zeg maar een soort bewustzijn , niet zo maar voorspelbaar of gezien kan worden heeft deze of dit ruimte/leegte,niets bewustzijn de capaciteit om alles waar te maken in zijn eigen oneindigheid, waar beelden geboren worden en verdwijnen, en dat draagt de mens ook beelden in zijn brein , er komen beelden die een ander niet kan zien alleen de persoon zelf, zelfs deze beelden kunnen niet eens direct op een scherm worden geprojecteerd, wel heeft de mens de mogelijkheid om ze later op een beeld tot leven te wekken met alle soorten van de filmtechniek, waar vele fantasieën tot een beeld word gebracht,het menselijke brein, is een kopie van het universele brein , in staat tot in het oneindige de blijven bestaan met een oneindige scheppingen en creaties , net als de mens heeft deze soort de mogelijkheid om van alles scheppen te creëren, en te veranderen ,,ruimte leegte niets, word gevuld met creaties , als men een [woon]kamer die leeg is vult men deze met objecten een kamer die LEEG is waar NIETS in staat waar alleen maar RUIMTE is om het te vullen met objecten Doet men het vullen,,precies ook zoals de ruimte gevuld is met allerlei soorten planeten waar vele mogelijkheden bestaan voor leven,,alles is leven de hele ruimte is leven en dat gaat oneindig gewoonweg simpel door met vullen van ruimte leegte en waar niets een iets voor in de plaats komt..mensen doen exact het zelfde ..invullen van de leegte de ruimte die beschikbaar is ,, een micro wezen die het macro wezen na spiegelt.

  7 likes
 5. Altijd leuk om hierover te speculeren. Verder is er natuurlijk niemand die het echt wéét.
  Sowieso is het een raadsel dat we überhaupt bestaan of dat we in ieder geval dénken dat we bestaan.

  Het hele bestaan
  met alles erop en eraan
  wel of geen materie
  het is en blijft een mysterie!

  ~ Biff ~ 2019

  6 likes
 6. Deze Hawking – punten Kunnen mogelijk beginnende witte stralers zijn. Dus witte stralers in wording. Een witte straler is de achterkant van een zwart gat uit ons contra universum. Ons universum is 1 van een systeem van 12 tegengestelde universa.

  4 likes
 7. De rovers willen weten wie hen kan tegenhouden wanneer ze hun rooftochten organiseren naar Mars, Maan en elders. Daarom proberen ze de mogelijke bewakers van het Universum op te sporen en uit te schakelen.

  3 likes
 8. De Jarganen vertelden Denaerde al: Intelligent leven is een voorwaarde voor het ontstaan van een heelal..

  1 likes
 9. Wij aarde bewoners zijn waarschijnlijk de enige soort met een uit de ons omringende natuur, (voedsel e, beelden uit de natuur), opgebouwd fysiek lichaam. Dus zuinig aan met ons bestaan, we hebben nl een enorme belangrijke missie voor het hele heelal.
  Nl de overwinning op de materie, oftewel de dood.
  Onze duistere tegenstanders hebben dit liever niet. Ze zullen alles in het verweer stellen om ons te beeindigen.
  Maar ja , dat gaat ze niet lukken. In de hele Heelaliteit niet.

  1 likes
 10. Voor de oerknal bestonden er al buitenaardsen beschavingen en die leren ons nog steeds dat we kostbaar met deze planeet en mensheid moeten omgaan: mis daarom niet de kans om op http://www.Raelcanada.org onder hoofdstuk ‘Save humanity’ een petitie te tekenen tegen atoombommen/destructieve nucleaire energie. Doe het!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het centrum van ons sterrenstelsel is 'recentelijk' ontploft. Dit verandert onze kijk op de Melkweg volledig

Het centrum van ons sterrenstelsel is ‘recentelijk’ ontploft. Dit verandert onze kijk op de Melkweg volledig

Zo’n 3,5 miljoen jaar geleden heeft er ...

Hoe dan?! Waarom de bouwstenen van materie waarschijnlijk helemaal niet bestaan

Hoe dan?! Waarom de bouwstenen van materie waarschijnlijk helemaal niet bestaan

Quarks zijn subatomaire deeltjes die de bouwstenen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.