Mens en Dier

Big Foot of Chupacabra? Verbazing over filmpje van mysterieuze figuur in de woestijn

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderstaand filmpje werd al in 2007 gemaakt, maar werd pas recentelijk op YouTube geplaatst en ging in een mum van tijd viraal. Dat meldt onder meer de Daily Mail. Er is in de video een mysterieuze figuur te zien die door de woestijn loopt en achter een struik verdwijnt.

Volgens de maker van de beelden is de opname gemaakt in Navajo Nation, een indianenreservaat in de Verenigde Staten. Andere bronnen claimen dat de video in Portugal of Brazilië is opgenomen, aangezien er Portugese klanken zijn te horen.

De meningen van de mensen die het filmpje hebben bekeken zijn verdeeld. Sommigen denken dat in de video de mythische Big Foot of Chupacabra, een legendarisch wezen uit Midden-Amerika dat zich zou voeden met het bloed van geiten, is te zien.

Sceptici wijzen op de onscherpheid van de beelden of zeggen dat de beelden in scène zijn gezet. Hoe dan ook maken de beelden veel los op internet.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ZetaReticulan
ZetaReticulan
6 jaren geleden

Zit er erg nep uit, ook zijn beweging ogen niet natuurlijk. En waarom zou zo’n wezen achter een struik(die ook nog is toevallig groot genoeg is om het hele wezen te verstoppen) om er vervolgens niet meer achter weg te komen.. ik zeg hoax, computeranimatie

Rikk
Rikk
6 jaren geleden

Leuk die trucage video-tjes die gepost worden op het Internet. Deze is wel erg amateuristisch.

Roy
Roy
6 jaren geleden

Hele slechte CGI, op het moment dat hij achter de struik verdwijnt, vedwijnt er ook opeens een stuk struik 🙂 Goed te zien rond de 0.40 seconden.

TheEnzo
TheEnzo
6 jaren geleden

Beetje jammer, denk je niet als je werkelijk zo’n opzienbarend wezen ziet lopen dat je dan maakt dat je er dichterbij raakt om zo je ontdekking gedetailleerd inbeeld te brengen?

Nep!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x