Mens en Dier

Big Foot of Chupacabra? Verbazing over filmpje van mysterieuze figuur in de woestijn

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderstaand filmpje werd al in 2007 gemaakt, maar werd pas recentelijk op YouTube geplaatst en ging in een mum van tijd viraal. Dat meldt onder meer de Daily Mail. Er is in de video een mysterieuze figuur te zien die door de woestijn loopt en achter een struik verdwijnt.

Volgens de maker van de beelden is de opname gemaakt in Navajo Nation, een indianenreservaat in de Verenigde Staten. Andere bronnen claimen dat de video in Portugal of Brazilië is opgenomen, aangezien er Portugese klanken zijn te horen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De meningen van de mensen die het filmpje hebben bekeken zijn verdeeld. Sommigen denken dat in de video de mythische Big Foot of Chupacabra, een legendarisch wezen uit Midden-Amerika dat zich zou voeden met het bloed van geiten, is te zien.

Sceptici wijzen op de onscherpheid van de beelden of zeggen dat de beelden in scène zijn gezet. Hoe dan ook maken de beelden veel los op internet.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ZetaReticulan
ZetaReticulan
7 jaren geleden

Zit er erg nep uit, ook zijn beweging ogen niet natuurlijk. En waarom zou zo’n wezen achter een struik(die ook nog is toevallig groot genoeg is om het hele wezen te verstoppen) om er vervolgens niet meer achter weg te komen.. ik zeg hoax, computeranimatie

Rikk
Rikk
7 jaren geleden

Leuk die trucage video-tjes die gepost worden op het Internet. Deze is wel erg amateuristisch.

Roy
Roy
7 jaren geleden

Hele slechte CGI, op het moment dat hij achter de struik verdwijnt, vedwijnt er ook opeens een stuk struik 🙂 Goed te zien rond de 0.40 seconden.

TheEnzo
TheEnzo
7 jaren geleden

Beetje jammer, denk je niet als je werkelijk zo’n opzienbarend wezen ziet lopen dat je dan maakt dat je er dichterbij raakt om zo je ontdekking gedetailleerd inbeeld te brengen?

Nep!

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x