Homepagina » Universum » “Mensen kwamen van een andere planeet naar de aarde”
"Mensen kwamen van een andere planeet, niet van de aarde"

“Mensen kwamen van een andere planeet naar de aarde”

Mensen kwamen van een andere planeet naar de aarde en zijn hier niet geëvolueerd. Dat zegt de Amerikaanse ecoloog Ellis Silver.

Volgens Silver, een milieuactivist, zijn we tussen de 60.000 en 200.000 jaar geleden door aliens naar de aarde gebracht.

Met zijn boek ‘Humans are not from Earth’ wil hij een debat uitlokken. In het boek bespreekt hij verschillen tussen mensen en andere dieren.

Zwaartekracht

“De aarde voldoet goed aan onze behoeftes als soort, maar misschien toch niet zo goed als degenen die ons hier brachten voor ogen hadden,” zei Silver in een interview.

“Hagedissen kunnen zonnebaden zolang ze maar willen,” zei hij. “Dat lukt mensen niet. Dan kun je net zo goed op de snelweg gaan liggen en wachten tot je wordt overreden door een bus.”

“De zon verblindt ons ook, wat vreemd is,” aldus Silver. “Bij de meeste dieren is dat niet zo.”

De ecoloog claimt dat sommige chronische ziektes, zoals een zwakke rug, een teken kunnen zijn dat we zijn geëvolueerd op een planeet waar de zwaartekracht lager is.

Extra genen

Silver wijst er ook op dat het hoofd van een baby zo groot is dat vrouwen moeite hebben om te bevallen. Vroeger was dit geregeld fataal voor de moeder, het kind of beide.

“Andere soorten op deze planeet hebben hier geen last van,” zei hij. Hij wijst op de ‘extra’ 223 genen die mensen hebben en die niet bij andere soorten worden gevonden.

Silver heeft zijn werk niet gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift omdat hij een open debat wil voeren. Recensenten vergelijken hem ook wel met mensen als Erich von Däniken.

Biologische klok

“We zijn allemaal chronisch ziek,” aldus Silver. “Als je iemand kunt vinden die 100 procent gezond is en niet lijdt aan een bepaalde aandoening of stoornis, zal ik extreem verrast zijn. Ik heb er nog niet één kunnen vinden.”

Hij denkt dat veel van onze problemen voortkomen uit het feit dat onze biologische klok ingesteld is op dagen van 25 uur. Dit is volgens hem bewezen door slaaponderzoekers.

Volgens Silver is er een mogelijkheid dat vroege menssoorten zoals Homo erectus zijn gekruist met andere soorten, afkomstig van Alpha Centauri.

Slecht uitgerust

“De mens zou de meest ontwikkelde soort op aarde moeten zijn, maar is toch slecht uitgerust voor het leven op aarde: zonlicht schaadt ons, we vinden van nature voorkomend rauw voedsel vaak niet lekker, chronische ziektes komen wijdverspreid voor, enzovoorts. Daarnaast zeggen veel mensen te denken dat ze hier niet thuishoren of dat er ‘iets niet klopt’.”

Voor Silver is dit reden genoeg om aan te nemen dat we zijn geëvolueerd op een andere planeet en hier naartoe zijn gebracht.

Een mogelijke reden hiervoor is volgens hem dat de aarde een gevangenisplaneet is en dat we hier moeten blijven totdat we ons kunnen gedragen.Vond je dit artikel goed? Deel het dan met iedereen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. gevallen engelen misschien?
  ik heb altijd het gevoel dat ik hier niet thuishoort.
  vroeger als ik naar de sterrenhemel keek kreeg ik een gevoel van heimwee en nu jaren later en wat ouder ben geworden is dit wegge-ebt.

  21 likes
  • LS…

   Ik loop al tientallen jaren te roepen dat de mens een mislukt product is met buitenaards DNA. Maar als ik Dr.Pol bezig zie met kettingen en hefbomen om een kalf of veulen te halen dan zijn wij niet de enigen met geboorte problemen. Maar ook dat kan weer komen om dat er geknoeid is met het oorspronkelijke ontwerp. Want de mens heeft natuurlijk maar één hobby en dat is knoeien met zaken die de mens niet begrijpt ! Dat noemt de mens wetenschap !

   7 likes
 2. “Silver heeft zijn werk niet gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift omdat …”
  De echte reden is dat zijn idee gewoon bonkers is. Het toont gewoon aan dat hij geen flauw benul heeft waarover hij praat, en geen enkel idee van wat de wetenschap als verklaring heeft vastgesteld voor al die beweringen die hij als ‘bewijs’ aanziet. Zoiets wordt dus niet aanvaard in een degelijk wetenschappelijk tijdschrift.
  Bovendien zijn er hopen bewijs dat de mens en de apen wel degelijk een gemeenschappelijke voorouder hebben. En verder geeft hij geen enkel bewijs dat er leven zou zijn op een planeet rond Alpha Centauri. Want de wetenschap kan gewoon nu niet bepalen waar er ergens leven zou zijn, laat staan mensachtig leven.

  Maar ja, zo’n boek zal wel weer goed verkopen bij een bepaald publiek. Kassa-kassa!

  13 likes
  • Waarom zijn ze nu dan bezig om te kijken of we naar mars kunnen?

   1 likes
   • We zijn aan het kijken of we naar Mars kunnen omdat we sufferds zijn en onze planeet totaal aan het verzieken zijn maar vluchten kan niet meer …..

    Quote “Ze hebben de perfecte planeet gevonden waar de mens kan leven, Mars” Denk nu eens goed na als je deze zin uitspreekt, en denk eens na over de planeet waar op je deze uitspraak doet ! echt …. te zielig voor woorden en dat zijn wetenschappers die dat soort uitspraken doen.
    Andere wetenschappers, biologen, leggen uit dat het lichaam van een mens na een reis naar Mars een intensive care nodig heeft als men aankomt. Gebaseerd op de ervaring van astronauten die terugkeren naar de aarde na een lang ruimtelijk verblijf.

    1 likes
 3. Vooruit dan maar… weer eens in de pen klimmen voor een keertje, een keertje, €€n keertje dan maar.
  Een beter antwoord dan uit de Schrift kan ik helaas niet geven.

  Daar staat bijvoorbeeld dat Allen hebben beleden dat zij Vreemdelingen waren op de Aarde.
  En juist nu voor deze raadselachtige tijd las ik in hetdeel Ezra IV dat deze tijd opvallend herkenbaar is door de vreemde vliegende voorwerpen in de lucht en in het water… UFO s dus.
  DDan in verband met de komst van Nibiru viel mij op dat Hij in zijn laatste gesprek met zijn vertruwelingen te kennen gaf Dat zijn komst op het tijdstip zou vallen van de 2e Nachtwake. Dat is tussen 9 en 12 uur in de avond. Zijn licht is dan te zien.
  Hij is de Redder in Nood.
  Met andere woorden Als de elite wegkruipt in hun holen waar zij piepen als muizen en het in hun broek gaan doen uit angst voor Hem die ons wil gaan redden, wordt er boven de grond gejuichd en gezongen.

  Toch schreef Ezra ook een wat minder plezierig bericht en dat er weinig leven behoudn blijft en men elkaar moet gaan zoeken van de eenzaamheid etc.
  In die laatste nacht onder elkaar voegde Hij eraan toe dat Hij wel eerder moest komen dan gepland… ander zou er geen leven meer overblijven.

  Aangezien alles wel lijkt uit te komen van al die profetische zieners moeten we enerzijds de ellende incasseren, maar de troost is dat Hij onze wereld totaal zal gaan veranderen.
  Tja dood gaan we toch een keer… maar wat is dood
  De arme die voor de poort lag bij de rijke elite die nooit naam hem omkeek stierf en daarna die gierige ook.
  Aan de andere kant werd hij wakker en zag de arme heerlijk genieten van de wijn in Italie en zelf bevond hij zich in de Sahara met een uitgedroogde mond. Hij mocht zijn familie niet waarschuwen en ook kon hij niet naar Ialie komen, want er lag een diepe kloof tussen hem en de arme.
  Hier wordt dus ook meteen duidelijk dat uhh in de geestenwereld men niet alleen eet en drinkt… maar een wietje dampen kan ook hoor want alles is mogelijk.

  12 likes
 4. IK BEN , .. daar gaat het uiteindelijk om, waar vandaan hmm niet echt interessant je kunt er toch niets mee , wel het waarheen van hier af en vooral wanneer en/of hoe.
  quarantaine of niet iets in me zegt dat alles een bepaalde tijd heeft, net als de levensduur van de mens op deze aardkloot.
  Of we het nu over dimensie’s hebben die gaan verschuiven of over een d.n.a veranderende mens , of van een spontane/plotselinge geestelijke groei ,een ontwaken.
  Voor alles is een tijd om te gebeuren.Go wit the flow lijkt me de meest nuttige houding op het moment anders worden we koekoek. :-))

  8 likes
 5. Ik denk dat we van 4 verschillende planeten komen want waarom zijn we allemaal in verschillende kleuren : zwart, wit, geel, rood ? Dat is ook iets wat onverklaarbaar is toch ? Voor mij wel ! Ik denk dat we hier op 1 planeet neergezet zijn om te kijken hoe we met elkaar omgaan ! Nou dat gaat niet zo goed jammer genoeg !

  7 likes
 6. de mens is hier geevolueerd, de aarde met de mens.
  Van een aap stammen we niet in rechte lijn af.
  Laat je niet wat wijs maken.

  6 likes
 7. Ze waren toen ook al onder invloed van satan.

  4 likes
 8. En als we daadwerkelijk van de aap afstammen, dan zou dit nu ‘the planet of the apes’ moeten zijn. Een kenmerk van apen is dat ze bijzonder sterk zijn, waar de mens van nature een zwak stelsel heeft vergeleken met die van de aap.

  3 likes
 9. Dat feit ligt bij mij al lange tijd knetter hard met knetter harde logica waar niemand omheen kan.

  Het word alleen verkeert geformuleerd, het moet zijn dat er culturen en de mens die bij die cultuur behoord niet van hier zijn. We zijn samen ten dele geëvalueerd. Ik denk dat ik het hierbij moet laten want dan komt het DNA en de verschillen aan de beurt.

  Veel succes.

  2 likes
 10. Interessante theorie!

  2 likes
 11. Dus er zijn Chinese voorouders gekomen uit de ruimte en Afrikaanse en Europese en ze hebben een paar apen gepakt en zo zijn de diverse mensenrassen ontstaan.
  Maar waar komen de voorouders van de zwarte beer, de bruine beer en de witte beer vandaan?

  2 likes
  • @Quasimodo
   Juist wij zijn een gemaakt iets!! Bij dieren is dat net zo.

   Alle dieren zijn gemaakt om een gebalanceerd geheel te krijgen, daarom lever er geen tijgers en leeuwen in Australië en wel kangoeroes en daarom leven er geen kangoeroes in Afrika en wel tijgers. Nu moet je ook gaan zien waarom wilde dieren wel bij hun eigen ras blijven en dat er geen vuilnisbakkenras ontstaat bij de neushoorn, aap, haai, beer en eigenlijk alle wilde dieren. Bij ons is dat anders maar ook ons DNA zal dat recht gaan zetten. Wellicht is daarom het woord vuilnisbakkenras ontstaan.

   0 likes
 12. Paradijs natuurlijk.

  2 likes
 13. Heb wel eens een artikel gelezen waarin gesteld wordt dat met name de circadische levenscyclus in de kaukasische mens niet overeenkomt met die van de aarde, maar wel met die van mars. Ikzelf heb ooit een regressie beleefd waarin marsbewoners waaronder ikzelf per ruimteschip naar de aarde getransporteerd werden omdat leven op mars bijna onmogelijk was geworden door een kosmische verstoring in ons zonnestelsel, waar ook de aarde last van had. Ik zag mezelf in een ufo op weg naar de aarde en zag dat er grote wervelstormen gaande waren op aarde, ook ten gevolge van de kosmische verstoring.
  Volgens Velikovski zou venus in de oudheid als een komeet het zonnestelsel zijn binnengedrongen en vlak langs mars zou zijn gescheerd, waarbij het grootste deel van de mars atmosfeer meegezogen zou zijn op venus. Vandaar dat mars nagenoeg geen atmosfeer kent, maar dat komt ook mede door de vrijwel afwezigheid van een magnetisch veld en een mindere zwaartekracht dan b.v. op aarde.

  2 likes
 14. Kan mij voorstellen dat er inderdaad mensen van andere planeten afkomstig zijn. Sommigen zijn inderdaad heel erg wereldvreemd…

  2 likes
 15. Komkommertijd?
  Dit nieuwsbericht/onderzoek is ruim 4jr oud…

  1 likes
 16. En mens heeft geen beharing en/of een dikke huid.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

wetenschappers

Wetenschappers ontdekken gigantische onbekende structuren diep in de aarde

De aarde blijft verrassen. Wetenschappers hebben mysterieuze ...