Universum

“Mensen kwamen van een andere planeet naar de aarde”

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen kwamen van een andere planeet naar de aarde en zijn hier niet geëvolueerd. Dat zegt de Amerikaanse ecoloog Ellis Silver.

Volgens Silver, een milieuactivist, zijn we tussen de 60.000 en 200.000 jaar geleden door aliens naar de aarde gebracht.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Met zijn boek ‘Humans are not from Earth’ wil hij een debat uitlokken. In het boek bespreekt hij verschillen tussen mensen en andere dieren.

Zwaartekracht

“De aarde voldoet goed aan onze behoeftes als soort, maar misschien toch niet zo goed als degenen die ons hier brachten voor ogen hadden,” zei Silver in een interview.

“Hagedissen kunnen zonnebaden zolang ze maar willen,” zei hij. “Dat lukt mensen niet. Dan kun je net zo goed op de snelweg gaan liggen en wachten tot je wordt overreden door een bus.”

“De zon verblindt ons ook, wat vreemd is,” aldus Silver. “Bij de meeste dieren is dat niet zo.”

De ecoloog claimt dat sommige chronische ziektes, zoals een zwakke rug, een teken kunnen zijn dat we zijn geëvolueerd op een planeet waar de zwaartekracht lager is.

Extra genen

Silver wijst er ook op dat het hoofd van een baby zo groot is dat vrouwen moeite hebben om te bevallen. Vroeger was dit geregeld fataal voor de moeder, het kind of beide.

“Andere soorten op deze planeet hebben hier geen last van,” zei hij. Hij wijst op de ‘extra’ 223 genen die mensen hebben en die niet bij andere soorten worden gevonden.

Silver heeft zijn werk niet gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift omdat hij een open debat wil voeren. Recensenten vergelijken hem ook wel met mensen als Erich von Däniken.

Biologische klok

“We zijn allemaal chronisch ziek,” aldus Silver. “Als je iemand kunt vinden die 100 procent gezond is en niet lijdt aan een bepaalde aandoening of stoornis, zal ik extreem verrast zijn. Ik heb er nog niet één kunnen vinden.”

Hij denkt dat veel van onze problemen voortkomen uit het feit dat onze biologische klok ingesteld is op dagen van 25 uur. Dit is volgens hem bewezen door slaaponderzoekers.

Volgens Silver is er een mogelijkheid dat vroege menssoorten zoals Homo erectus zijn gekruist met andere soorten, afkomstig van Alpha Centauri.

Slecht uitgerust

“De mens zou de meest ontwikkelde soort op aarde moeten zijn, maar is toch slecht uitgerust voor het leven op aarde: zonlicht schaadt ons, we vinden van nature voorkomend rauw voedsel vaak niet lekker, chronische ziektes komen wijdverspreid voor, enzovoorts. Daarnaast zeggen veel mensen te denken dat ze hier niet thuishoren of dat er ‘iets niet klopt’.”

Voor Silver is dit reden genoeg om aan te nemen dat we zijn geëvolueerd op een andere planeet en hier naartoe zijn gebracht.

Een mogelijke reden hiervoor is volgens hem dat de aarde een gevangenisplaneet is en dat we hier moeten blijven totdat we ons kunnen gedragen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
7 jaren geleden

Dat feit ligt bij mij al lange tijd knetter hard met knetter harde logica waar niemand omheen kan.

Het word alleen verkeert geformuleerd, het moet zijn dat er culturen en de mens die bij die cultuur behoord niet van hier zijn. We zijn samen ten dele geëvalueerd. Ik denk dat ik het hierbij moet laten want dan komt het DNA en de verschillen aan de beurt.

Veel succes.

Kevin
Kevin
7 jaren geleden

Interessante theorie!

mario
mario
7 jaren geleden

gevallen engelen misschien?
ik heb altijd het gevoel dat ik hier niet thuishoort.
vroeger als ik naar de sterrenhemel keek kreeg ik een gevoel van heimwee en nu jaren later en wat ouder ben geworden is dit wegge-ebt.

tim water
tim water
7 jaren geleden

En als we daadwerkelijk van de aap afstammen, dan zou dit nu ’the planet of the apes’ moeten zijn. Een kenmerk van apen is dat ze bijzonder sterk zijn, waar de mens van nature een zwak stelsel heeft vergeleken met die van de aap.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x