Mens en Dier

Pepijn van Houwelingen ageert fel tegen NAVO: ‘Dit moet stoppen!’

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft in Belgrado een bezoek gebracht aan gebouwen die in de jaren negentig kapot zijn geschoten door de NAVO.

“Hier heeft de NAVO eind jaren negentig flink huisgehouden,” zegt hij in een vlog. “Het heeft allerlei steden gebombardeerd. Daarbij zijn honderden doden gevallen, waaronder ook veel burgerdoden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Triest dieptepunt

“Servië was toen geen enkele bedreiging voor de NAVO. Servië was een soeverein, zelfstandig land en dat heeft de NAVO aangevallen. Zoals de NAVO sinds het einde van de Koude Oorlog allerlei soevereine landen – die geen bedreiging vormden voor de NAVO – is binnengevallen, waaronder Libië, Irak en Afghanistan, met allerlei catastrofale gevolgen,” aldus Van Houwelingen.

Dat komt volgens hem omdat de NAVO zich sinds het einde van de Koude Oorlog heeft ontwikkeld tot een aanvalsbondgenootschap. “Het trieste dieptepunt is nu de oorlog die wordt uitgevochten in Oekraïne. Oekraïne dat sinds de gewelddadige coup in 2014 gesteund door het Westen en de NAVO eigenlijk geen zelfstandig land meer is.”

Schandalige propagandatoespraak

Onze Nederlandse regering denkt dat de oorlog in Oekraïne, dat geen NAVO-land is, ook onze oorlog is. Ze gaan nu zelfs F-16’s sturen. Er komt misschien wel een directe confrontatie tussen de NAVO en Rusland, waarbij misschien ook wel onze jongens en meisjes gaan sneuvelen. Dit moet stoppen, benadrukt Van Houwelingen.

“Er is maar één partij die wil dat we uit de NAVO stappen, uit dit aanvalsbondgenootschap. Er is maar één partij die niet aanwezig was bij die schandalige propagandatoespraak van Zelensky in ons parlement. Er is maar één partij die het kartel het liefst zou willen verbieden. Dat is Forum voor Democratie.”

4.9 238 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
7 maanden geleden

Ik hoop de voldoende mensen op Baudet, van Houwelingen, van Meijeren, Dekker en andere stemmen op 22 november, we hebben deze mensen echt nodig.

Goed werk pepijn.

———————————————————————————————————-

Versagen unserer Institutionen – Ursachen und Hintergründe
(Falen van onze instellingen – oorzaken en achtergrond)

https://www.youtube.com/watch?v=yw-WEUwPXXI

Horst Lüning (autheur, 202K volgers, duur: 1 uur)

De E.U. heeft geen authoriteit, het is een “vertrags union”, maar politici gebruiken het als uitvlucht om geen uitleg te hoeven geven.
Nienand op de wereld neemt Ursela von der Leyen echt serieus, want ze is een niemand, maar denkt president te zijn.
De inflatie is ergens tussen 30-35% en treft hoofdzakelijk alleen de onderste inkomenslaag van de bevolking, maar oficieel is de inflatie 10%!
De leiding van politie zijn politic! veel openbare instituties worden geleid door “politici”!
Het gaat min of slecht met Opel, Ford en ook wel VW, Mercedes en BMW bedienen het luxe segments en worden minder hard getroffen.
Sancties tegen rusland zijn voor het voetvolk, de elite handeld gewoon verder met Rusland.

Steeds meer ambtenaren en burocratie, laat het mensen zelf wel doen, ze zijn niet dom.
Politici “zorgen” voor monopolisten en deze kunnen dan de “prijs” van een produkt omhoog halen.

Annette
Annette
7 maanden geleden

Pepijn van Houwelingen heeft, zoals zo vaak, alle gelijk aan zijn kant!

De NAVO, zogenaamd opgericht, onder leiding van de Verenigde Staten, om de vrede te bewaren in de wereld, is al sinds jaren veranderd in een aanvals- en oorlogszuchtig instituut.

ALLE oorlogen in de afgelopen decennia, zogenaamd met de bedoeling de vrede en “democratie” te bevorderen, hebben alleen maar geleid tot héél veel slachtoffers, zowel militaire als burgerlijke, en daarnaast veel schade aan huizen, gebouwen, infrastructuur en noem maar op.

De meeste leiders van de Verenigde Staten, met als ENIGE uitzondering Donald Trump, hebben alleen maar oorlogen bevorderd, met als resultaat dood en verderf.

Pepijn heeft absoluut een punt, dat het enige dat ons kan redden, is om de NAVO te verlaten, maar ja, daar staat de partij Forum voor Democratie, praktisch alleen in.

Wij zullen dus, tandenknarsend, de hele rit moeten uitzingen, met de hoop, dat de Russische leider Vladimir Poetin, zich alsjeblieft nog even inhoudt en niet dat piepkleine landje aan de Noordzee, met zogenaamde leiders met een véél te grote mond, even een lesje gaat leren.

Zoals ik heb begrepen uit de vele berichten op de alternatieve media, is de oorlog in de Oekraïne zo goed als afgelopen.

En het is duidelijk, dat het Westen voor de zoveelste keer de grote verliezer is.

Doendenker
Doendenker
7 maanden geleden

Prima! Uit de Navo, uit de EU en geef de vakantiekoning er ook maar een tussen de benen.

H.J.
H.J.
7 maanden geleden

Inderdaad de NAVO is DE agressie tegen burgers en het welk land wat zij aanvallen interesseert de NAVO geen donder.
De wapenindustrie zit in heel de NAVO verweven.
De NAVO beschermt alleen zichzelf.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x