Mens en Dier

Toparts: deze prikcampagne zal geschiedenis ingaan ‘als één van de dodelijkste ooit’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De gedwongen massavaccinatie van mensen zal worden gezien als één van dodelijkste medische fouten uit de geschiedenis. Dat heeft de Amerikaanse cardioloog en internist Peter McCullough gezegd.

De arts uit Texas, die hoofdredacteur is van twee medische tijdschriften, zei zich ‘ernstig zorgen’ te maken over de toekomst van Amerika. In een recente podcast zei hij dat het massavaccinatieprogramma tegen corona de geschiedenis zal ingaan als één van de dodelijkste ooit, schrijft LifeSiteNews.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij baseert zich daarbij op gegevens van het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, en cijfers uit Israël en Groot-Brittannië.

Vertwintigvoudigd

Op allerlei plekken – van overheidsagentschappen tot scholen en universiteiten – worden mensen verplicht om zich te laten vaccineren, hoewel daar geen uitbraken zijn, zei de arts.

Israël begon in december vorig jaar als één van de eerste landen met vaccineren. Inmiddels is ongeveer 80 procent van de Israëlische volwassenen gevaccineerd, terwijl het aantal coronagevallen en ziekenhuisopnames sinds begin juli is vertwintigvoudigd.

De meerderheid – meer dan 80 procent – van de mensen die corona krijgen, is gevaccineerd, blijkt uit cijfers van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid. Israël biedt nu een derde ‘boosterprik’ aan.

Volledig gevaccineerde individuen geven het aan elkaar door

In Groot-Brittannië is meer dan driekwart van de volwassenen (76 procent) dubbel geprikt. Bijna 90 procent van de volwassenen heeft minstens één prik gehaald. Toch is het aantal coronapatiënten in het ziekenhuis sinds begin juni verzevenvoudigd. Daarnaast is gebleken dat 54 procent van de recente coronadoden gevaccineerd was.

Uit de data blijkt dat de vaccins tekortschieten, zei McCullough. Gevaccineerde mensen kunnen het coronavirus oplopen en doorgeven, en vervolgens ziek worden en sterven. “Volledig gevaccineerde individuen geven het aan elkaar door.”

McCullough zei ook dat 88 procent van de ziekenhuisopnames en sterfgevallen kan worden voorkomen met vroegbehandeling.

Mensen krijgen hier geen informatie over

Ondertussen voert het medisch establishment de druk op. Artsen die medische ‘misinformatie’ verspreiden over vaccins riskeren hun licentie kwijt te raken.

“Het vaccin is helemaal niet veilig,” benadrukte arts McCullough. “Mensen krijgen hier geen informatie over. Er wordt simpelweg gezegd: ‘Neem het vaccin’. Het lijkt haast alsof dit gaat over gehoorzaamheid, dwang of controle. De bevolking wordt in feite gedwongen een prik te halen.”

[LifeSiteNews]

4.7 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
2 jaren geleden

De gedwongen massavaccinatie van mensen zal worden gezien als één van dodelijkste medische fouten uit de geschiedenis.

met dat medische ben ik het niet eens , het is niet medisch het is opzet.
massa moord is begonnen in 2019 en dat komt in de geschiedenis boeken en dit verbleekt wo1 en wo2 helemaal bij.

jan
jan
2 jaren geleden

Ja de onwetendheid. Murder with vaccine genocide vaccin. Wir haben es nicht ge wusst.

Qwy
Qwy
2 jaren geleden

Dat zegt een top cardioloog en internist. Maar hier laten wij ons wijsmaken door een oude dierenarts, een oude computer bouwer, etc.

Ed Kas
Ed Kas
2 jaren geleden

foutje, bedankt. Even Apeldoorn bellen……

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x