Mens en DierCorona

De Jonge verwacht dat coronatoegangsbewijzen langer nodig zijn: ‘We lijken er behoorlijk aan gewend geraakt te zijn’

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge wil zich nog niet wagen aan de voorspelling wanneer de coronatoegangsbewijzen niet meer nodig zullen zijn. “Nee, daarvoor zijn de onzekerheden gewoon te groot,” zei De Jonge voor de camera van de NOS.

“We zitten in een moment dat het seizoenseffect intreedt, we zitten in een moment dat er allerlei onzekere factoren op elkaar inwerken en hoe dat exact uitpakt, dat weten we gewoon nog niet,” aldus de minister.


“We moeten op dit moment waakzaam blijven, behoedzaam zijn en dan de eerste week van november de balans opmaken welke maatregelen dan nog nodig zijn,” voegde hij toe.

“Dan hoop je afscheid te kunnen nemen van die 75 procent, dan hoop je afscheid te kunnen nemen van de nachtsluiting in de horeca. Of dat echt kan, kunnen we pas op dat moment bepalen. Ik verwacht dat we die coronatoegangsbewijzen nog wel even wat langer nodig zullen hebben. En we lijken er ook behoorlijk aan gewend geraakt te zijn,” zei De Jonge.

Het is een absurd middel

Tweede Kamerlid Wybren van Haga haalt uit naar de minister. “Aan het discriminerende coronatoegangsbewijs mogen en moeten we nooit gewend raken. Het is een absurd middel dat in de eerste plaats nooit ingevoerd had mogen worden. Wat Belang van Nederland betreft schaffen we het direct af en komt het nooit meer terug,” zegt Van Haga.

4.7 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Unknown
Unknown
8 maanden geleden

Het is een absurd middel dat in de eerste plaats nooit ingevoerd had mogen worden. Wat Belang van Nederland betreft schaffen we het direct af en komt het nooit meer terug,” zegt Van Haga.

Tsjah het klootjesvolk wilt het hè
Of ze vinden het best en doen niets

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
8 maanden geleden

Niet jammeren Haga!
Je wilde toch buiten FVD om, je bezig houden met relevante politiek?
Nou, begin daar dan mee.
Of kom je er achter dat er op dit moment geen belangrijker issues zijn dan de Schwab waanzin?
“Mooi op tijd”
We zijn inmiddels weer een bijna een jaar verder, in de fuik.

baviaan
baviaan
8 maanden geleden

IDIOOT!!!!!!!!!!

Ed Kas
Ed Kas
8 maanden geleden

Ik denk dat het tocht in die schedel van Hugo de prikpoier. Zit niks tussen die twee oren wat het tegen houdt… leeghoofd

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

110
0
We lezen graag je reactie!x