Buitenland

Hier zie je de gloednieuwe Toyota’s in actie die Nederland cadeau deed aan Syrische jihadisten. Let vooral ook even op de pro-IS slogan

Help ons door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Terwijl Nederlandse commando’s op pad moeten met een helm die aanvoelt als karton en Nederlandse soldaten – die nu aan nog meer kankerverwekkend chroom-6 worden blootgesteld – tot voor kort ‘pang pang’ moesten roepen bij gebrek aan kogels, deed het Nederlandse kabinet gloednieuwe Toyota’s en Isuzu’s, uniformen, satelliettelefoons, laptops en camera’s cadeau aan Syrische jihadisten.

Journalist Harald Doornbos heeft op Twitter beelden geplaatst van de pick-uptrucks die Nederland heeft gefinancierd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Pro-IS slogan

Hij schrijft bij de beelden: “Video van Syrische rebellengroep Sultan Murad – die tot voor kort steun kreeg van de Nederlandse regering – nabij Jarablus, Noord-Syrië.”

“Sultan Murad kreeg van Nederland onder andere voertuigen. Trouwens, mooie Toyota’s. Nederlandse leger (‘pang pang’) zou er jaloers op zijn (‘vroem vroem’).”

Hij vervolgde: “Moet trouwens wel een afknapper zijn voor Rutte. Geef je miljoenensteun en allemaal mooie auto’s, roept zo’n rebel een pro-IS slogan (‘Baqiyah’) in plaats van ‘Shukran Koenders’.”

Eén van de pick-uptrucks van de jihadisten werd onlangs opgeblazen door de Koerdische militie YPG:

Klip en klaar

In 2016 werden de Nederlandse goederenbewijzen in beslag genomen door Al Qaida in Syrië, merkte Doornbos eerder op.

“Ook zo voorspelbaar dat Nederlandse spullen in handen zijn gevallen van Al Qaida,” zei hij.

“Vanaf halverwege 2013 was al klip en klaar dat het oppositiegebied in Syrië werd gedomineerd door extremisten,” vervolgde hij. “Nederland begon pas met het steunprogramma in 2015.”

“Dus uiteindelijk heeft Nederland willens en wetens groepen gesteund waarvan men wist dat ze een deel van die steun moesten afgeven aan Al Qaida,” klonk het.

Foto: Wikimedia Commons/Qasioun News Agency

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

M.i., de taak van een leger en soldaten ‘onze’ jongens (kots!!) is helemaal niets anders dan de grens van Nederland bewaken en de veiligheid van het land waarborgen (Zwitserland is daarvan een goed voorbeeld en hoe het hoort).

En is het buitenlandbeleid van de overheid en regering niets anders dan samenzweren met terrorisme, het is steunen van huurmoordenaars met geld afgeperstgestolen van de NL burger.

De politici, de marionetten van de werkelijke machthebbers hebben daarmee allen bloed, veel bloed aan hun enge handjes en zijn medeplichtig aan moord en doodslag en criminaliteit.

En de bedragen waarover men spreekt zijn een grote leugen en overstijgen de werkelijke bedragen ver, veel verder de bedragen die worden genoemd. Derhalve zijn de politici en overheid ook nog grotere leugenaars en manipulators dan men wil toegeven.

Nederland, de overheid en de politiek zijn compleet van de pot gerukt en dienen de politici achter slot en grendel te verdwijnen en het land onder curatele te worden gesteld.

Als het leger werkelijk nog een andere taak erbij wil, dan zou het een staatsgreep moeten verrichten, waarmee het land teruggegeven kan worden aan de bevolking.

Rutte en de hele Haagse smeerpijpen santenkraam, incl. het koningshuis, zijn geen knip voor de neus meer waard.

Louise
Louise
5 jaren geleden

Jullie hebben gelijk , maar hoe breng je dat nou in de publiciteit zodat de rest van Nederland ook eens gaat nadenken !!
Anders blijven we in dezelfde kring zitten…
En dan de ziekenhuizen die gesloten worden door onkunde en zakken vullen……
Is de EU voor plofkippen omdat ze uit de Oekraïne komen….
Krijgt een mevrouw een proces en een boete in Oostenrijk , omdat ze Mohammed een pedofiel heeft genoemd, hij trouwde met een 6 jarig meisje.., Allemachtig hoe zijn we in al die idioterie terecht gekomen…
Niets staat op zichzelf , het is alles bij elkaar… Het klinkt een beetje lullig maar ik geloof niet dat ik al deze dwaze achterlijkheid nog trek…….

Sint Zwarte Biff
Sint Zwarte Biff
5 jaren geleden

Je zou bijna denken dat de regering heeft gejokt en dat ze dit allang wisten.
Het KAN bijna niet dat premier Rutte dit niet wist. Hij is juist zo hands on, zit overal bovenop, heeft een uitmuntende dossierkennis een helder verstand. Transparantie staat bij hem hoog in het vaandel,

dus daaraan kan het niet liggen!

Logisch
Logisch
5 jaren geleden

Het wordt al langer hoe gekker. Rutte liegt alles bij elkaar. En dan dat vieze lachje elke keer. Als hij pinokio was . En zijn neus kon groeien na elke leugen. Kon heel Nederland op z’n neus zitten.
Wie geeft nou zulke cadeaus. Hier moeten de commando’s zelf hun winterkleding kopen. Dit kan toch niet kloppen.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x