Gezondheid

Gevaccineerde gelovigen: Een prikkie tegen een prijs

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vaccinatie is het allerheiligste onderdeel van de geneeskunde. En het achterhouden van verontrustende bijwerkingen is dan ook een gewijde taak. Wee de ouders die voor hun kind het beste willen doen als het gaat om inentingen. Alleen al de voorzichtige suggestie dat ze bezorgd zijn over de bijwerkingen, staat gelijk aan het in twijfel trekken van het bestaan van God ten overstaan van de paus in de 12e eeuw. Zo sterk is het geloof van de dokter in vaccinaties.

Vaccins zijn het grootste succesverhaal in de geneeskunde, althans dat leren geneeskundestudenten vanaf hun eerste dag op de faculteit. Met een enkel prikje worden kinderen beschermd tegen ziektes die hen in vroeger tijden geveld zouden hebben. Vaccinatie is schijnbaar één van de ‘goede dingen’ in het leven, zoals water en betaald voetbal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Wie van het ware pad durft te wijken, riskeert het moderne equivalent van de brandstapel: uitsluiting door medische organisaties, zoals Andrew Wakefield moest ondervinden nadat hij had geopperd dat er een verband zou kunnen zijn tussen de BMR-prik en autisme.

Zelfs de verkettering van de enkele kritisch denkende arts kan het sprankje van twijfel bij de zelfdenkende ouder niet doven. Kunnen we er nog wel van op aan dat de dokter ons altijd de waarheid vertelt, als alle dokters vaccinatie-adepten zijn? Dit is precies de houding van de farmaceutische onderzoekers en gezondheidsautoriteiten, die in het geheim bijeenkwamen ter bespreking van de verontrustende onderzoeksbevindingen, dat er bij baby’s neurologische problemen ontstonden door vaccins. Eén van de deelnemers zei: “In de basis zijn vaccins goed, dus er moet alles aan gedaan worden om elke schijn van schadelijkheid te verbergen.”

Drie jaar lang werden gegevens gemasseerd, met uitsluiting van bepaalde kinderen uit het onderzoek waardoor een groot probleem plotseling nog maar een statistische vertekening was toen de gegevens eenmaal werden gepubliceerd.

Vóór hun eerste verjaardag krijgen Amerikaanse en Nederlandse baby’s meer dan 20 inentingen. Beide landen hebben het meest intensieve vaccinatieprogramma ter wereld. In geen van de ontwikkelde landen is de kans zo klein dat een baby die eerste verjaardag haalt als in Amerika. Over Nederland kan dat gelukkig niet gezegd worden, maar wel is dit patroon in een onderzoek gevonden voor elk land met een intensief vaccinatieprogramma. Daaruit werd een direct verband opgemaakt tussen het aantal prikken in het eerste levensjaar en het sterftecijfer onder baby’s.

In het grootschalige onderzoek door de onderzoekers Neil Miller en Gary Goldman blijkt Amerika de hoogste babysterfte te hebben van de 34 onderzochte landen. Veel van die sterfgevallen zouden het gevolg kunnen zijn van overvaccinatie. Nederland en België zijn in dat onderzoek niet opgenomen, maar hanteren wel een vergelijkbaar aantal inentingen in hun rijksvaccinatieprogramma. De babysterfte in Nederland is relatief hoog. Uit een Europees onderzoek blijkt dat ons land de op vijf na hoogste babysterfte heeft. Vijf jaar geleden had Nederland de op twee na hoogste babysterfte.

Het Amerikaanse National Vaccine Injury Compensation Program gaf in 2010 van slechts 107 kinderen toe dat ze gestorven waren als direct gevolg van een vaccin. Aan de getroffen gezinnen betaalden ze een compensatiebedrag van 110 miljoen dollar.

Volgens Miller en Goldman blijkt overvaccinatie het grootste probleem te zijn. Ditzelfde patroon werd ook gevonden bij soldaten met Golfsyndroom. Deze soldaten ontvingen versneld een uitgebreide cocktail van vaccins.

Als het oorzakelijke verband tussen vaccins en babysterfte zo duidelijk is, waarom is het dan niet eerder opgemerkt in westerse landen? Volgens Miller en Goldman is het antwoord simpelweg dat er andere redenen voor de sterfte worden opgevoerd, waaronder wiegendood. Zij beweren dat wiegendood als doodsoorzaak explosief is toegenomen nadat de intensieve vaccinatieprogramma’s zijn gestart. De oorzaak voor wiegendood is nog steeds onduidelijk.

Niet alleen de combinatie van meerdere vaccins in korte tijd is het probleem. De cocktail van giftige stoffen bevat nog een ander component waarvan de veiligheid niet gegarandeerd is. Voormalig farmaceutisch onderzoekster Helen Ratajczak ontdekte dat er in 23 van de vaccins die wereldwijd aan baby’s worden gegeven, menselijk DNA zit. Het poliovaccin is daarvan een voorbeeld. Dit wordt in menselijk weefsel gekweekt en aan baby’s vanaf twee maanden oud toegediend. Het Nederlands vaccinatieprogramma bevat ook zo’n vaccin uit foetaal materiaal: het BMR-vaccin. Dit vaccin bevat overigens ook tafelsuiker, mononatriumglutamaat (E621) en zoutzuur.

Artsen verzekeren ouders dat hun gevaccineerde baby’s de meervoudige prikken goed kunnen verdragen. Dat advies staat haaks op de biologie. Onderzoek aan de Universiteit van Genève toonde aan dat twee eenheden genetisch materiaal mogelijk informatie met elkaar uitwisselen. Het is met andere woorden mogelijk dat een virus informatie heeft uitgewisseld met het weefsel waarin het is gekweekt. Niet ieder immuunsysteem kan even goed omgaan met deze genetische mutaties, waardoor in het slechtste geval een chronische ziekte kan optreden.

Wetenschappers geloven dat veel chronische aandoeningen bij kinderen het gevolg kunnen zijn van het inbrengen van vreemd DNA via vaccinatie op zeer jonge leeftijd in een onrijp immuunsysteem. De Amerikaanse kinderarts dr. Kenneth Brock heeft de term ‘de vier A-aandoeningen’ geïntroduceerd voor autisme, ADHD, astma en allergieën. Ongeveer een derde van alle kinderen in Amerika wordt door één van deze vier getroffen. Alle vier aandoeningen namen 20 jaar geleden plotseling snel toe in aantal. De stijging viel samen met de introductie van het BMR-vaccin en het waterpokkenvaccin, die beide in foetaal weefsel worden gekweekt.

Er is nog geen sluitend bewijs voor het effect van vaccinatie op de neurologische ontwikkeling van kinderen op zeer jonge leeftijd. Er is vrijwel geen onderzoek naar gedaan, en nieuw onderzoek wordt niet gestimuleerd. Vaccineren redt levens is de opvatting, en daarmee is de kous af.

[Medisch Dossier 1, 2]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Het is kort in de bocht gedacht door de reguliere medici en wegen commerciële belangen op tegen alternatieve geneeswijze; liefdeloosheid noemt men dat en wetende dat commercie erger is dan een atoombom.

Frits
Frits
10 jaren geleden

De mens bestaat al eeuwen en is instaat gevoelsmatig aan te voelen wat wel of niet goed is.
Echter door het achter houden van direct kontakt met de natuur en haar wijsheden vervalt de mens in een slaaf van de farmaceuten en de voedingsindustrie.
Kinderen wordt op school (enkele uitzonderingen daargelaten: Aventurijn te Loenen) ook niet geleerd buiten te spelen en te onderzoeken: ze moeten presteren, mogen niet meer dromen en fantaseren, alles is voorgesneden koek. Vaccineren is tegennatuurlijk. Waarom een kind ‘ziek’ wordt is om het afweermechanisme op te starten, het kind weerbaar te maken door een etherisch geheugen.
Gewoon een kind kind laten zijn, laat ze magisch dromen, fantaseren en vooral veel buiten zijn en vies worden.

Stonewall Jackson
Stonewall Jackson
10 jaren geleden

Inentingen hebben zich wel bewezen, zie de pokken. Dit soort berichten zijn lachwekkend, de link tussen BMR en autisme is al lang weer onderuit gehaald en er zijn daarbij meer vaccinaties dan alleen BMR.

Piet
Piet
10 jaren geleden

https://www.youtube.com/watch?v=X093a9NxJ-o

Hans Moolenburgh lezing tijdens NVKP dag 2012. Huisarts in ruste dr. Moolenburgh sr. (88 jaar) is arts, auteur en spreker. Als hoofd van de anti-fluorideringsbeweging heeft hij (na een heftige strijd met de regelgevingsautoriteiten, die uiteindelijk ongelijk hebben gekregen) ervoor gezorgd dat wij geen neurotoxisch en kankerverwekkend fluoride in ons drinkwater hebben gekregen!

Zie onder andere zijn boeken ‘U kunt meer dan u denkt’ en zijn nieuwe boek ‘Hou houden wij onze kinderen gezond”

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x