Buitenland

Volle goedkeuring Pfizer-prik is ‘onwettig’, Amerikaanse medicijnwaakhond ‘begaat misdaden’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse medicijntoezichthouder FDA heeft het coronavaccin van Pfizer als eerste volledige goedkeuring gegeven voor mensen van 16 jaar en ouder. Het vaccin werd sinds december vorig jaar gebruikt met een noodvergunning.

Medisch deskundige Jane Ruby sprak in de Stew Peters Show schande van het nieuws. Ze zei dat de goedkeuring ‘onwettig’ is en dat de FDA ‘misdaden begaat’. Ten eerste betreft het een vaccin tegen Sars-CoV-2, terwijl Sars-CoV-2 nog nooit geïsoleerd is, stelde Ruby.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

50 procent heeft een placebo gekregen

“Dit bedrijf komt weg met moord,” benadrukte ze. In de bijsluiter wordt alleen gewaarschuwd voor myocarditis en flauwvallen, maar er staat niets in over bloedstolsels, neurologische schade en schade aan organen, zei ze.

In het document staat dat de meeste mensen bij wie myocarditis of pericarditis werd geconstateerd, zijn hersteld en dat slechts enkelen op de IC belandden. Dr. Ruby wees erop dat wereldwijd meer dan 500 tieners zijn overleden aan de gevolgen van myocarditis. “Dit is gewoon schandalig.”

Ze onthulde verder dat 50 procent van de mensen die tussen december 2020 en maart 2021 zijn ingeënt een placebo heeft gekregen.

Dit zou je bloed moeten doen koken

Over het risico op zwangerschapsproblemen zegt Pfizer dat iedere zwangerschap gepaard gaat met risico’s. “Dit zou je bloed moeten doen koken.”

Pfizer bevestigt dat in het vaccin onder meer distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine zit, een stof die irritatie kan veroorzaken aan de huid, ogen of luchtwegen. “Ze spuiten dit in bij jou en je kinderen en willen het inspuiten bij je baby’s. Dit is schandalig.”

4.7 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
2 jaren geleden

Geld en macht dekt de lading.
Een mensenleven telt niet!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Dit is simpelweg de Allergrootste (Medische) Misdaad die er in he hele Geschiedenis van de Mensheid heeft plaatsgevonden…Alle Feiten en cijfers inclusief ALLE BIJWERKINGEN wezen vanaf de Start van Operatie-VacciNazi in de richting van een DRAMA van ongekende Proporties…Maar alle Betrokken Landverraders & Oorlogsmisdadigers als Führer Rüttler, Herr Doktor Hugo Mengele & Medische Vrijmetselaars als Ab Überhaus, Roland Pierik, Marion Koopmans, Jaap Von Dissel & vele…Véle andere Vlooien van Troje hebben al die tijd maar ÉÉN DOEL voor ogen gehad:

Het Reduceren van de Nederlandse Bevolking

Gelukkig is de Nederlandse Bevolking inmiddels Wakker geworden en is inmiddels MASSAAL GESTOPT met zich te Laten injecteren met deze Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazis…Succes verder met jullie Depopulatie-Programma smerig Nazi-Ongedierte…jullie zullen FALEN…dat is een Belofte…

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Placebo’s worden uitgedeeld bij de nuttige eters?

Jos Veraart
Jos Veraart
2 jaren geleden

Heel die COVID 19 IS EEN HOAX GRIEP WAS INEENS VERDWENENWAAROM????????????

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x