Homepagina » Buitenland » Van HAARP tot Volkel: Deze 9 plaatsen zijn zo geheim dat Google Earth ze onherkenbaar heeft gemaakt
Van HAARP tot Volkel: Deze 9 plaatsen zijn zo geheim dat Google Earth ze onherkenbaar heeft gemaakt

Van HAARP tot Volkel: Deze 9 plaatsen zijn zo geheim dat Google Earth ze onherkenbaar heeft gemaakt

Er zijn plekken op aarde die zo geheim zijn dat Google Earth ze voor je verborgen houdt. Het gaat onder meer om legerbases, koninklijke paleizen en Noord-Korea, maar er zitten ook verrassende plaatsen tussen. De meeste van deze locaties zijn omgeven door complottheorieën.

HAARP

Bij de grens tussen de staten Washington en Oregon is op Google Earth een donkere rechthoek te zien. Daar bevindt zich de controversiële HAARP-installatie. Er wordt gespeculeerd dat de mensen achter HAARP en FEMA verborgen agenda’s hebben.

Complottheoretici menen dat HAARP een geheim wapen is dat wordt gebruikt om het weer te beïnvloeden. Zo zou de installatie verantwoordelijk zijn voor overstromingen, droogte, stroomstoringen en zelfs aardbevingen in Iran.

Olieraffinaderij

In Hongarije is een deel van een olieraffinaderij onzichtbaar gemaakt, maar niemand weet waarom. Op de foto is een grasveld te zien, waar in realiteit gebouwen zijn opgetrokken.

Keowee Dam

Foto’s van dit reservoir in South Carolina worden gecensureerd door Google. De dam zou onderdeel vormen van de Oconee Nuclear Station, die ook wel ‘Amerika’s Fukushima’ wordt genoemd.

Onbekend gebied in Siberië

In Siberië is een gebied onherkenbaar gemaakt. Het blijft een mysterie waarom Google dat heeft gedaan. Op de website Siberian Light wordt gespeculeerd dat er een raketschild is ondergebracht.

Faeröer

De Faeröer bevinden zich tussen Noorwegen en IJsland, maar vormen een autonoom gebied binnen Denemarken. Niemand weet waarom delen van de eilandengroep door Google verborgen worden gehouden.

Vliegbasis Volkel

Ook in ons land doet Google geheimzinnig over de bestemming van grondgebied. Als we de documenten van WikiLeaks mogen geloven liggen hier Amerikaanse kernkoppen opgeslagen. Volgens oud-premier Ruud Lubbers zijn in de bunkers van de basis 22 kernbommen opgeslagen. Die zouden vier keer krachtiger zijn dan de bommen die in 1945 op Hiroshima en Nagasaki zijn gegooid.

Michael AAF

Deze basis in Utah bevindt zich op grondgebied dat eigendom is van het Amerikaanse leger en wordt gebruikt om biologische en chemische wapens te testen.

Valencia

In deze Filipijnse stad staat naar verluidt het hoofdkwartier van het raketdefensieprogramma van het leger.

Baker Lake

Op een luchtfoto van Baker Lake, een nederzetting en tevens een meer in het Canadese Nunavut, is een zwarte balk te zien, waardoor we niet weten wat zich op de plek bevindt. Een man die zichzelf dr. Boylan noemt, beweert dat ‘onderzoek naar buitenaards leven’ aan de basis ligt van de censuur.

[News.com.au]


Vond je dit artikel belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Er zullen veel meer plaatsen zijn die zo geheim zijn dat ze verborgen gehouden worden door google.
  Ten eerste zijn er veel meer HAARP installaties over de hele wereld: http://rense.com/general92/haarp.htm

  De Noordpool opening zal ook niet te zien zijn en de Amerikaanse luchtmachtbasis in Groenland, de Thule Air Base, waar vandaan ze die Noordpool opening bewaken [met behulp van NORAD] zal ook niet te zien zijn op google. Die luchtmachtbasis is ruim 20 jaar geheim gebleven en is pas in de jaren 70 bekend geworden.

  4 likes
  • Die Noordpool opening..? Kun je mij daar wat over vertellen?
   Is dit een ingang naar iets?

   3 likes
   • De aarde heeft 2 polen. Een noord en een zuidpool. Via die polen(grote buis ingang) wordt energie van de zon opgenomen en gecirculeerd. Beetje zoals een klokhuis van een appel en dat er allemaal cirkeltjes lopen via onder en bovenkant en dat aan de buitenkant van de appel. Of ander voorbeeld: Een ijzeren schuursponsje voor pannen. Of een donut.
    Er wordt veel onderzoek gedaan bij beide polen. Ook geheime.
    Er circuleert een verhaal, dat men aan de zuidpool iets kon zien, waardoor de zeestromen langzamer gaan verlopen. Dat zorgt voor klimaat veranderingen. De zuidpool wordt gezien als het hart van de aarde. Een circulatie pomp zeg maar. Vergelijkbaar met een huis en tuin zwembadpomp.
    Al vele jaren zit een monnik van de boeddhisten te bidden in Noorwegen of Zweden. Dichtbij de noordpool. Het noorderlicht bv. komt door invloed van de zon. Hij bidt daar niet voor niks. Ook dat heeft weer met Niburu/de slang/oeroboros enz. te maken. Op you tube is al jaren een filmpje te zien van de zingende grot bij de boeddhisten in Tibet. Voor hen een teken dat de aarde van binnen aan het bewegen is gegaan. De weeën van moeder aarde. Niet voor niks zijn er daarna/onlangs aardbevingen in en bij Tibet geweest. Vandaar het bidden.

    4 likes
    • In ieder geval geloof je niet dat de Aarde plat is, zullen we maar zeggen.

     5 likes
    • Alle planeten zijn hol en worden bewoond door menselijk leven van de een of andere vibratie. De Zon is ook hol en is niet heet, doch koud. Onze Aarde is hol en bezit een Centrale Zon in de kern. De stad waar het bestuur van de Binnen-Aarde is gevestigd wordt Shamballa genoemd. Het bevindt zich in het centrum van de planeet en kan bereikt worden door middel van openingen in de Noord- en Zuidpool van deze planeet. De noordelijke en de zuidelijke lichten die we in onze luchten zien, zijn in feite reflecties van de Centrale Zon van de Aarde die vanuit haar holle kern afkomstig is.

     2 likes
    • Het zal echt niet de eerste keer zijn dat een monnik voor niets bidt !

     1 likes
 2. Dat stukje over HAARP is er volledig naast. Haarp ligt niet op de grens Washington/Oregon, maar in Alaska en is gewoon op Google Earth te bekijken. Coordinaten: 62°23’24″NB; 145°9’00″WL.

  17 likes
 3. Hypocriet van Google Earth.

  10 likes
 4. HAARP is gewoon zichtbaar op google earth.

  https://www.google.com/maps/place/62%C2%B023'30.0%22N+145%C2%B008'48.1%22W/@62.3916544,-145.1507663,777m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x0:0x0

  Maar ja, het is geen verassing dat het weer spannender gemaakt moet worden dan dat het is..

  8 likes
 5. Baker Lake bezocht, geen zwarte balk te zien. Vliegveld Twente vroeger wel geblokt maar met Nokia maps kon je wel alles zien. Soep wordt niet altijd heet gegeten.

  8 likes
 6. leuk artikel, er gebeurt zoveel waar wij niks van mogen weten. is echt ongelooflijk de prijs voor een mensen leven is bizar hoog. allemaal om ons onder controle te houden voor de echte waarheid.

  check hypersonic weapons
  https://www.rt.com/news/pentagon-new-bomb-681/

  een raket die 6x sneller gaat dan de geluidsbariere en kan overal gestuurd gebracht worden in de wereld binnen 1uur

  de nieuwe hydrogen bomb van north korea
  http://www.livescience.com/53280-hydrogen-bomb-vs-atomic-bomb.html

  sound weapon
  http://www.extremetech.com/extreme/175996-can-a-loud-enough-sound-kill-you

  6 likes
 7. Graag zou ik nu eens weten of dat gespeculeer over die openingen aan de Polen waarheid is of niet. Hoe komt het dan dat poolonderzoekers zoals dixie dansercoer hier niets van gemeld hebbe ? Hoe komt het dat niemand met geld en zin voor avontuur dit eens gaat uitzoeken, anoniem? Moest ik het geld hebben zou niet twijfelen!!!

  2 likes
 8. Volkel is op Bing Maps wel gewoon zichtbaar. Wel opvallend dat bij Google Area 51 wel gewoon zichtbaar is.

  3 likes
 9. Ik heb ooit eens met iemand gewerkt die op volkel heeft gezeten..
  wist mij te vertellen dat er een bepaald deel is met bunkers/gebouwen waar alleen amerikanen binnen komen en mogen komen met hoge weet ik het hoe die het noemde geloof het zeker wel.

  3 likes
 10. check deze site voor gedetailleerde en actuele kaarten en satelietfotos:

  http://www.rijkswaterstaat.nl/kaarten/index.aspx

  3 likes
 11. Logisch. Wijsneusjes zijn er al genoeg.

  Greetzzzz uut Nunspeet.

  2 likes
 12. Toch wel raar dat vliegbasis Volkel onherkenbaar gemaakt wordt.
  Andere Europese locaties waar de VS kernkoppen heeft opgeslagen, zijn wel gewoon goed zichtbaar op Google Earth & Maps.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS zaait paniek over recordtemperatuur poolcirkel. Dit is er echt aan de hand

38 graden in Siberië: hoogste temperatuur ooit ...

sneeuw

Ondertussen op IJsland: 9 meter hoge huizen verdwenen onder sneeuw. Zo wordt er gereageerd

“We hebben nog nooit zoveel sneeuw gehad,” ...