Buitenland

Van HAARP tot Volkel: Deze 9 plaatsen zijn zo geheim dat Google Earth ze onherkenbaar heeft gemaakt

Help door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn plekken op aarde die zo geheim zijn dat Google Earth ze voor je verborgen houdt. Het gaat onder meer om legerbases, koninklijke paleizen en Noord-Korea, maar er zitten ook verrassende plaatsen tussen. De meeste van deze locaties zijn omgeven door complottheorieën.

HAARP

Bij de grens tussen de staten Washington en Oregon is op Google Earth een donkere rechthoek te zien. Daar bevindt zich de controversiële HAARP-installatie. Er wordt gespeculeerd dat de mensen achter HAARP en FEMA verborgen agenda’s hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Complottheoretici menen dat HAARP een geheim wapen is dat wordt gebruikt om het weer te beïnvloeden. Zo zou de installatie verantwoordelijk zijn voor overstromingen, droogte, stroomstoringen en zelfs aardbevingen in Iran.

Olieraffinaderij

In Hongarije is een deel van een olieraffinaderij onzichtbaar gemaakt, maar niemand weet waarom. Op de foto is een grasveld te zien, waar in realiteit gebouwen zijn opgetrokken.

Keowee Dam

Foto’s van dit reservoir in South Carolina worden gecensureerd door Google. De dam zou onderdeel vormen van de Oconee Nuclear Station, die ook wel ‘Amerika’s Fukushima’ wordt genoemd.

Onbekend gebied in Siberië

In Siberië is een gebied onherkenbaar gemaakt. Het blijft een mysterie waarom Google dat heeft gedaan. Op de website Siberian Light wordt gespeculeerd dat er een raketschild is ondergebracht.

Faeröer

De Faeröer bevinden zich tussen Noorwegen en IJsland, maar vormen een autonoom gebied binnen Denemarken. Niemand weet waarom delen van de eilandengroep door Google verborgen worden gehouden.

Vliegbasis Volkel

Ook in ons land doet Google geheimzinnig over de bestemming van grondgebied. Als we de documenten van WikiLeaks mogen geloven liggen hier Amerikaanse kernkoppen opgeslagen. Volgens oud-premier Ruud Lubbers zijn in de bunkers van de basis 22 kernbommen opgeslagen. Die zouden vier keer krachtiger zijn dan de bommen die in 1945 op Hiroshima en Nagasaki zijn gegooid.

Michael AAF

Deze basis in Utah bevindt zich op grondgebied dat eigendom is van het Amerikaanse leger en wordt gebruikt om biologische en chemische wapens te testen.

Valencia

In deze Filipijnse stad staat naar verluidt het hoofdkwartier van het raketdefensieprogramma van het leger.

Baker Lake

Op een luchtfoto van Baker Lake, een nederzetting en tevens een meer in het Canadese Nunavut, is een zwarte balk te zien, waardoor we niet weten wat zich op de plek bevindt. Een man die zichzelf dr. Boylan noemt, beweert dat ‘onderzoek naar buitenaards leven’ aan de basis ligt van de censuur.

[News.com.au]

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Hypocriet van Google Earth.

atomnics
atomnics
8 jaren geleden

leuk artikel, er gebeurt zoveel waar wij niks van mogen weten. is echt ongelooflijk de prijs voor een mensen leven is bizar hoog. allemaal om ons onder controle te houden voor de echte waarheid.

check hypersonic weapons
https://www.rt.com/news/pentagon-new-bomb-681/

een raket die 6x sneller gaat dan de geluidsbariere en kan overal gestuurd gebracht worden in de wereld binnen 1uur

de nieuwe hydrogen bomb van north korea
http://www.livescience.com/53280-hydrogen-bomb-vs-atomic-bomb.html

sound weapon
http://www.extremetech.com/extreme/175996-can-a-loud-enough-sound-kill-you

René van Zalk
René van Zalk
8 jaren geleden

Logisch. Wijsneusjes zijn er al genoeg.

Greetzzzz uut Nunspeet.

Henk001
Henk001
8 jaren geleden

Dat stukje over HAARP is er volledig naast. Haarp ligt niet op de grens Washington/Oregon, maar in Alaska en is gewoon op Google Earth te bekijken. Coordinaten: 62°23’24″NB; 145°9’00″WL.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x