Binnenland

BPOC2020 bereidt rechtszaak voor om het ‘vaccineren’ onmiddellijk te stoppen

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 bereidt een gang naar de rechter voor om het ‘vaccineren’ onmiddellijk te stoppen. Dat laat de commissie weten via social media. “Ook vandaag weer meldingen van reanimatie, overlijden en ernstige gezondheidsklachten na ‘vaccinatie’. We hebben vele honderden van dit soort meldingen.”

Volgens de BPOC2020 vertoont de registratie van het Lareb van de bijwerkingen na de coronavaccins grote gebreken. Bij het Lareb zijn inmiddels 448 meldingen van overlijden na coronavaccinatie binnengekomen. Op 18 mei schreef de commissie in een reactie op een tweet van het bijwerkingencentrum: “Uw registraties zijn ondoorzichtig. Overlijdensgevallen na vaccinatie worden steevast als overlijden aan corona geregistreerd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Vaccinologen leggen verklaring af

Begin september, mogelijk begin augustus, zullen Franse, Britse, Belgische en Duitse vaccinologen een verklaring afleggen bij de BPOC2020 over de ‘coronavaccins’. Zij gaan onder andere in op de vraag of er sprake is van een oorzakelijk verband tussen de ziekte- en sterfgevallen en de vaccins.

Indien een oorzakelijk verband volgens de vaccinologen aannemelijk is, worden hun verklaringen meegenomen in de klacht die de BPOC2020 bij het Internationaal Strafhof heeft neergelegd.

Nederlandse jongeman sterft na Pfizer-vaccin

Berichten over sterfgevallen na de coronavaccinatie zijn schering en inslag op social media. Op LinkedIn gaat momenteel een bericht rond over een jongeman van in de 20 die vorige week dinsdag in elkaar zakte in de supermarkt en overleed. Een volgelopen hartzakje en een minuscuul scheurtje in een levensader lijkt de oorzaak te zijn.

De jongeman was ongeveer twee weken daarvoor gevaccineerd met het vaccin van Pfizer. Zijn broer laat in het bericht weten dat de klachten die hij had passen bij dit vaccin en dat het een mogelijke bijwerking is. “Ik kan het vermoeden helaas niet uitsluiten.”

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anthill
Anthill
2 jaren geleden

ik hoop dat ze nu dan niet weer zwichten voor de hersenloze bedreigen…
Anders blijft het brullen tegen de wind in…

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Mooi initiatief maar middels een kort geding schat ik de kans bijna als nul in.

Alleen als de staat evident een onjuiste keuze maakt, is er plaats voor rechtelijk ingrijpen.

Nu is recent een WOB verzoek van economische zaken openbaar gemaakt waaruit blijkt dat de schade door de lockdown groter zou zijn dan de opbrengst uitgedrukt in levensjaren.
Dit is ingebracht door viruswaarheid in het hoger beroep tegen staat over alle maatregelen waarbij ook nog op artikel 15 van het evrm wordt beroept.

Pas op 31 augustus, dinsdag, volgt de uitspraak.

Trouwens ik begrijp eruit dat zij een zaak voorbereiden en dat zij eerst nog vaccinologen willen horen terwijl zij nu nog reces hebben.
Dan wordt het niet eerder dan september/ oktober. Mijns inziens te laat.

Griet
Griet
2 jaren geleden

Daarom heeft men haast. Voor de rechtszaken beginnen, wil men iedereen al gevaccineerd hebben.

Gerblants
Gerblants
2 jaren geleden

Virus betekent gif

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x