Binnenland

BPOC2020 bereidt rechtszaak voor om het ‘vaccineren’ onmiddellijk te stoppen

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 bereidt een gang naar de rechter voor om het ‘vaccineren’ onmiddellijk te stoppen. Dat laat de commissie weten via social media. “Ook vandaag weer meldingen van reanimatie, overlijden en ernstige gezondheidsklachten na ‘vaccinatie’. We hebben vele honderden van dit soort meldingen.”

Volgens de BPOC2020 vertoont de registratie van het Lareb van de bijwerkingen na de coronavaccins grote gebreken. Bij het Lareb zijn inmiddels 448 meldingen van overlijden na coronavaccinatie binnengekomen. Op 18 mei schreef de commissie in een reactie op een tweet van het bijwerkingencentrum: “Uw registraties zijn ondoorzichtig. Overlijdensgevallen na vaccinatie worden steevast als overlijden aan corona geregistreerd.”

Vaccinologen leggen verklaring af

Begin september, mogelijk begin augustus, zullen Franse, Britse, Belgische en Duitse vaccinologen een verklaring afleggen bij de BPOC2020 over de ‘coronavaccins’. Zij gaan onder andere in op de vraag of er sprake is van een oorzakelijk verband tussen de ziekte- en sterfgevallen en de vaccins.

Indien een oorzakelijk verband volgens de vaccinologen aannemelijk is, worden hun verklaringen meegenomen in de klacht die de BPOC2020 bij het Internationaal Strafhof heeft neergelegd.

Nederlandse jongeman sterft na Pfizer-vaccin

Berichten over sterfgevallen na de coronavaccinatie zijn schering en inslag op social media. Op LinkedIn gaat momenteel een bericht rond over een jongeman van in de 20 die vorige week dinsdag in elkaar zakte in de supermarkt en overleed. Een volgelopen hartzakje en een minuscuul scheurtje in een levensader lijkt de oorzaak te zijn.

De jongeman was ongeveer twee weken daarvoor gevaccineerd met het vaccin van Pfizer. Zijn broer laat in het bericht weten dat de klachten die hij had passen bij dit vaccin en dat het een mogelijke bijwerking is. “Ik kan het vermoeden helaas niet uitsluiten.”

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anthill
Anthill
11 maanden geleden

ik hoop dat ze nu dan niet weer zwichten voor de hersenloze bedreigen…
Anders blijft het brullen tegen de wind in…

ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

Mooi initiatief maar middels een kort geding schat ik de kans bijna als nul in.

Alleen als de staat evident een onjuiste keuze maakt, is er plaats voor rechtelijk ingrijpen.

Nu is recent een WOB verzoek van economische zaken openbaar gemaakt waaruit blijkt dat de schade door de lockdown groter zou zijn dan de opbrengst uitgedrukt in levensjaren.
Dit is ingebracht door viruswaarheid in het hoger beroep tegen staat over alle maatregelen waarbij ook nog op artikel 15 van het evrm wordt beroept.

Pas op 31 augustus, dinsdag, volgt de uitspraak.

Trouwens ik begrijp eruit dat zij een zaak voorbereiden en dat zij eerst nog vaccinologen willen horen terwijl zij nu nog reces hebben.
Dan wordt het niet eerder dan september/ oktober. Mijns inziens te laat.

Griet
Griet
11 maanden geleden

Daarom heeft men haast. Voor de rechtszaken beginnen, wil men iedereen al gevaccineerd hebben.

Gerblants
Gerblants
11 maanden geleden

Virus betekent gif

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x